abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_246815
Massale belangstelling voor Big Brother-II

HILVERSUM (ANP) - Voor deelname aan de tweede editie van het succesvolle televisieprogramma Big Brother, vanaf september te zien bij Veronica, hebben zo'n 11.000 mensen belangstelling getoond. De recrutering voor het nieuwe programma is zowel telefonisch als via internet verlopen. ,,De inschrijving is 16 juni gesloten'', zegt een woordvoerster van de omroepmaatschappij.

Veronica wil nog niets kwijt over de opzet van Big Brother-II. ,,Dat zal allemaal pas later bekend worden. In principe blijft de lokatie in Almere gehandhaafd. Maar over het aantal kandidaten en de opzet of duur van hun verblijf, willen we nog niets zeggen.''

De woordvoerster zegt dat Veronica tevreden is met met het aantal van 11.000 belangstellenden. ,,Maar dat wil niet zeggen dat die allemaal kandidaat zijn. Ze moeten het aanmeldingsformulier dat we hebben toegestuurd ook retourneren. Voor de uiteindelijke selectie zal de redactie dit keer kunnen teruggrijpen op de ervaring die met Big Brother-I is opgedaan.'' Voor de eerste Big Brother-serie meldden zich 3000 kandidaten, van wie er negen werden geselecteerd.

De redactie van Big Brother blijft onder leiding staan van Hummie van de Tonnekreek. Net als voor de eerste reeks programma's, die zo'n honderd opeenvolgende uitzendingen omvatte, bepaalt de redactie de selectie. Die zal ook nu worden bijgestaan door een team van deskundigen.

[Dit bericht is gewijzigd door Klets (Datum 22 Juni 2000).]


pi_293645
het is dat je klets heet, maar anders..
"Do you have a mirror? I wanna see if i look like i give a rats ass!" - David Letterman
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')