abonnement Unibet Coolblue
pi_78454767
Ik heb een beetje hulp nodig.
Morgen maak ik knoflookaardappels uit de oven met een salade van spinazie, roqefort, dadels en nog wat klein spul.
Wat voor vlees of vis past hier lekker bij? Aangezien de salade al redelijk overheersende smaken heeft weet ik niet zo goed wat hier nu lekker bij is
(uiteraard niet al te duur, ben maar een student ingredienten voor de salade zijn al duur genoeg )
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
  donderdag 25 februari 2010 @ 21:54:00 #227
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78455242
Rood vlees ligt het meest voor de hand, denk ik: biefstuk, entrecote, van die dingen.
Of anders misschien een gegrilld kippetje.
En ach, een dikke karbonade kan misschien ook nog wel.

Kan me geen vis voorstellen bij roquefort en dadels.
pi_78480017
Mijn eigen recept! Polenta-kokos-citroenkoekjes. * prinseszondererwt trots is
  vrijdag 26 februari 2010 @ 14:20:15 #229
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_78480275
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 14:13 schreef prinseszondererwt het volgende:
Mijn eigen recept! Polenta-kokos-citroenkoekjes. * prinseszondererwt trots is
[ afbeelding ]
Ooh mooie koekjes! En inderdaad tof dat het een eigen recept is! En ik hou van kokos Waar haal je polenta?
* MariaEtcetera krijgt bezoek morgen
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_78480819
Dank je! Ik heb het bij de toko gehaald, zorg wel dat je de extra fijne variant koopt anders krijg je harde stukjes in je koekies.
pi_78483274
Ik heb gisteravond de hele avond op foodgawkers.com gekeken voor inspiratie om mijn nieuwe vierkante servies leuk op te maken. Ga dit weekend spaghetti, tomaatjes met roomkaasvulling, rosbief met aardappels en lente-ui en een salade, broodjes hamburger en geroosterd brood met soep maken. Dus na dit weekend komen er ook foto's van mij Die site is echt verslavend zeg, kan er uren naar kijken.
  vrijdag 26 februari 2010 @ 15:47:28 #232
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_78483463
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 14:13 schreef prinseszondererwt het volgende:
Mijn eigen recept! Polenta-kokos-citroenkoekjes. * prinseszondererwt trots is
[ afbeelding ]
Dat heb je goed bedacht. Klinkt erg lekker!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 februari 2010 @ 16:15:50 #233
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_78484686
quote:
Op zaterdag 6 februari 2010 14:56 schreef Erasmo het volgende:
Aan het inmaken geweest:



10 minuutjes werk;

- Snij de komkommer
- Doe hem in een afsluitbaar bakje en bestrooi hem rijkelijk met suiker en zout
- Paar minuten laten staan en af en toe door elkaar schudden(wel voorzichtig!)
- Komkommer afspoelen en drogen tussen bv. 2 theedoeken
- Half azijn half water even laten koken
- Komkommer in de potjes, eventueel kruiden erbij(mosterdzaad in dit geval)
- Vullen met azijn/water mengsel tot boven de komkommer
- Half jaartje laten staan
- Klaar!

Recept komt van Piet
Ik heb komkommer te over en lege jampotjes, even wat azijn en mosterdzaad scoren dit weekend
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  vrijdag 26 februari 2010 @ 16:20:54 #234
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_78484911
Ik wil een digitale camera zodat ik mn creaties ook kan fotograferen Ik hoop dat ik die van de actie op Fok deze maand win Kan zo'n ding echt niet betalen.
pi_78484943
het wordt srsly tijd voor een CUL-Foodgawkers-pot-luck-meet! dan kunnen anderen vast wel even hun camera uitlenen
Ja doei.
  vrijdag 26 februari 2010 @ 16:29:09 #236
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_78485273
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 16:21 schreef motorbloempje het volgende:
het wordt srsly tijd voor een CUL-Foodgawkers-pot-luck-meet! dan kunnen anderen vast wel even hun camera uitlenen
Ja het lijkt me een super-idee, alleen ik kan met 4 zitplaatsen en 50 vierkante meter onmogelijk een stuk of 20 fokkers huisvesten

Dus als er iemand met een groot huis wil opstaan die meer dan twee pitjes heeft om op te koken ben ik van de partij
pi_78485828
hier kunnen we met 15 man aan een tafel zitten

grote oven, combinmagnetron, 2 werkbladen en een vierpitter
Ja doei.
  vrijdag 26 februari 2010 @ 16:46:33 #238
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_78485998
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 16:42 schreef motorbloempje het volgende:
hier kunnen we met 15 man aan een tafel zitten

grote oven, combinmagnetron, 2 werkbladen en een vierpitter
Open jij het topic of ik?
pi_78486177
jouw idee
Ja doei.
  vrijdag 26 februari 2010 @ 17:00:33 #240
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_78486506
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 16:51 schreef motorbloempje het volgende:
jouw idee
Topic gemaakt!
pi_78487895
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 14:13 schreef prinseszondererwt het volgende:
Mijn eigen recept! Polenta-kokos-citroenkoekjes. * prinseszondererwt trots is
[ afbeelding ]
Hoera! Ik heb in een vlaag van verstandverbijstering een tijdje geleden kilo's polenta bij mijn dorpsturkje gekocht. Na twee maanden polentablubber met kaas, polentablubber met vis en polentablubber met paddestoelen zie ik nu wat ik met de rest kan doen! Knusse foto, trouwens.
Let me see you stripped down to the bone
pi_78518902
Trostomaatjes met kruiden-roomkaas en bosui



Broodje hamburger met cheddarkaas, hamburger, rode ui, sla en tomaat

pi_78545163
Pokke werk, ziet er niet uit, maar de smaak was awesome



pi_78545669
En het zijn?
  zondag 28 februari 2010 @ 11:04:30 #245
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78546099
Chocolade chroissants natuurlijk.
From scratch, Evo?
pi_78546167
yes, duurt redelijk lang, maar ze zijn zo gruwelijk lekker als ze vers zijn
pi_78546231
quote:
Op zondag 28 februari 2010 11:04 schreef RobinOok het volgende:
Chocolade chroissants natuurlijk.
From scratch, Evo?
Dat zie ik natuurlijk ook wel, zelfs met zonnebril. Maar ik dacht spijs te ontwaren, vandaar mijn vraag.
pi_78546403
het zijn trouwens gewone croissants en 1 pain au chocolat.
  zondag 28 februari 2010 @ 11:41:36 #249
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78546871
Van danone?
pi_78549540
quote:
Op zondag 28 februari 2010 11:41 schreef RobinOok het volgende:
Van danone?
quote:
Op zondag 28 februari 2010 11:04 schreef RobinOok het volgende:
Chocolade chroissants natuurlijk.
From scratch, Evo?
quote:
Op zondag 28 februari 2010 11:07 schreef evo87 het volgende:
yes, duurt redelijk lang, maar ze zijn zo gruwelijk lekker als ze vers zijn
Wat zou nog meer van Danone kunnen zijn dan? .
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')