quote:Op donderdag 13 augustus 2009 10:19 schreef kwakveense het volgende:
op deze webwinkel kun je trouwens ook verse engelse producen kopen, zoals red leicester, bacon, suasages en double cream enzo...
http://www.tuckerbox.nl/overview.php?cat_id=8
ik ga altijd gewoon naar de winkel, maar ze hebben ook een online shop
Volgens mij wel heel handig om mooie foto's te maken van kleine dingen zoals borden met heerlijk etenquote:Op woensdag 12 augustus 2009 19:57 schreef SuPerTje het volgende:
Ik zag bij de kruidvat hiero een fotostudiotje voor 25 euro.
link naar dezelfde studio bij een andere aanbieder
Vond het een goede prijs en heb het dus maar meegenomen.
Of ik er veel gebruik van ga maken weet ik nog niet, maar het is altijd leuk om te hebben natuurlijk.
Ja, ze zijn lekker alleen moest ik wel even wennen aan de banaansmaakquote:Op donderdag 13 augustus 2009 12:51 schreef ColdFeet het volgende:
En, heb je ze al geproefd, Miss_S?
Ohhhhquote:Op donderdag 13 augustus 2009 21:59 schreef DevilsAndDust het volgende:
Bij wijze van tvp. .
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.“I want to die in my sleep like my grandfather... Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
Aardappels insnijden om de +/- 3 mm. Dan flinterdunne plakjes knoflook er tussen wurmen. Dan wat boter/olie er op en 45-60 min ind e oven @ 200 ºC. (1, 2).quote:Op vrijdag 14 augustus 2009 11:22 schreef Underdoggy het volgende:
Hoe heb je die aardappeltjes gemaakt? Gewoon ingesneden en knof erbij?
oh, dat klinkt te lekker, wil je n receptje posten?quote:Op vrijdag 14 augustus 2009 00:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Jaaaaa dat heb ik vandaag ook gemaakt. Met als variatie dit keer wat betreft de bodem; country koekjes vermengd met pecan krokant (gehakte pecannootjes gebrand in suiker, echt heerlijk). Morgen mn 1e puntje
Goeie tip, (foto's zien er ook leuk uit) en als aanvulling daarop, als je in die latjes een uiensnijder prinkt heb je ook nog een de ideale afstand tussen de plakjes.quote:Op maandag 17 augustus 2009 08:28 schreef RobinOok het volgende:
Tip voor bij de aardappeltjes: leg aan weerszijde van de aardappel 2 latjes (van 2 a 3 mm dus). Dan kun je nooit per ongeluk te ver snijden en zijn alle snedes perfect hetzelfde.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |