abonnement Unibet Coolblue
pi_72532808
Kut NEK Begint de derby al te leven?
pi_72532825
quote:
Op maandag 7 september 2009 21:30 schreef DeVinger het volgende:
Kut NEK Begint de derby al te leven?
Nee, want ik voorspel weinig goeds.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72532899
quote:
Op maandag 7 september 2009 21:30 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Nee, want ik voorspel weinig goeds.
Omdat Vitesse 1x gewonnen heeft? Beide teams zijn klote in vorm en het is een wedstrijd op zich, de geschiedenis spreekt in het voordeel van Vitesse (gelredome), maar toch: hoop doet leven
pi_72533133
Eerst maar even afwachten...het kan gewoon echt alle kanten op...
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72546670
Ik ben er bang voor as zondag. Vleminkcx zit nog met zijn knie, maar gaat toch spelen. Een trap op z'n knie en we zijn hem weken kwijt.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72547720
Vast weer een harde pot met weinig voetbal en een 1-1 eindstand. 16:30 trouwens .
pi_72548055
quote:
Op dinsdag 8 september 2009 11:54 schreef BasNijmegen het volgende:
Ik ben er bang voor as zondag. Vleminkcx zit nog met zijn knie, maar gaat toch spelen. Een trap op z'n knie en we zijn hem weken kwijt.
Ik mail het ff door naar VItesse, wie weet doen ze er wat mee.
pi_72548172
quote:
Op dinsdag 8 september 2009 11:54 schreef BasNijmegen het volgende:
Ik ben er bang voor as zondag. Vleminkcx zit nog met zijn knie, maar gaat toch spelen. Een trap op z'n knie en we zijn hem weken kwijt.
Waar haal je dit vandaan?
pi_72548188
quote:
Op zaterdag 5 september 2009 17:37 schreef BasNijmegen het volgende:
NEC heeft openboek gespeeld richting de supporters betreft de uitgaven (zie nec-nijmegen.nl). de trouwehonden.nl heeft daar weer op gereageerd. As maandag is supportersavond, kan wel eens een leuke en open avond worden. Ik ga iig even een kijkje nemen. Na afloop altijd gratis biertjes
Hoe was de supportersavond?
pi_72555543
quote:
Op dinsdag 8 september 2009 12:57 schreef De_Hypotheker het volgende:

[..]

Waar haal je dit vandaan?
Dat zei ie gister zelf op supporters avond.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72562037
Vleminckx moet spelen, anders kunnen we net zo goed niet gaan spelen, want dan wordt het toch niks.
pi_72580835
Ik heb zo objectief mogelijk een voorbeschouwing voor de wedstrijd Vitesse - NEC proberen te schrijven.

Vitesse - NEC
De laatste wedstrijd die dit weekend gespeeld wordt, is die tussen Vitesse en NEC. Deze twee rivalen van elkaar mogen het in een echte Derby gaan uitmaken wie dit jaar de nummer 1 van Gelderland gaat worden. Voor de fans een beladen wedstrijd, voor de spelers lijkt dit de laatste jaren mee te vallen.
Wanneer we deze wedstrijd puur op statistiek gaan bekijken, dan is dit in het voordeel van Vitesse. Het is inmiddels zo goed als 25 jaar geleden dat NEC het uitduel bij Vitesse wist te winnen. Echter was deze wedstrijd voor de nacompetitie. Voor de laatste officiële eredivisie uitoverwinning van NEC op Vitesse, moeten we 30 jaar terug (1979). Het lijkt dus bijna onmogelijk voor de club uit Nijmegen om te winnen in Arnhem.
Vorig jaar werd het een uiterst saaie wedstrijd, waar beiden partijen niet wisten te scoren. Op het veld leek de derby niet te leven. Vitesse was toen de betere ploeg, maar het lukte de mannen uit Arnhem niet om te scoren.

Dit jaar zullen de twee kemphanen weer tegenover elkaar komen te staan.
NEC Nijmegen kende een prima seizoensstart. Ze verloren (met zeer goed voetbal) bij Feyenoord, en wonnen daarna overtuigend de thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Daarna ontmoette NEC eerst Roda JC en daarna VVV. Beiden wedstrijden waren zeer slecht en NEC liet niet het voetbal zien waarmee ze van de Friezen wonnen. De wedstrijd tegen Utrecht is uitgesteld, en zal na Vitesse worden gespeeld.

Vitesse Arnhem kende eigenlijk een nog ergere seizoenstart. De uitwedstrijden tegen Willem II en Heerenveen sloten ze af met verlies. Dat de eerste thuiswedstrijd tegen Feyenoord 0-0 bleef was een wonder voor Vitesse, want ook hier speelde ze erg slecht. Maar het dieptepunt was de wedstrijd tegen ADO Den Haag. In eigenhuis verloren ze met 1-3. Met die uitslag kwamen ze nog goed weg. Echter leken de Arnhemmers in de laatste wedstrijd tegen Roda JC eindelijk het licht gezien te hebben. Het was geen hoogstaande wedstrijd (van beiden kanten), maar Vitesse wist het doel eindelijk te vinden. Ze wonnen in een spectaculair duel met 3-4.

Beiden ploegen staan op dit moment met 4 punten in het rechter rijtje. NEC heeft dus één wedstrijd minder gespeeld, maar eerlijkheid halve is dit misschien wel een geluk voor de mannen van Nijmegen. In hun huidige vorm, had Utrecht waarschijnlijk gewonnen.
En nu moeten beiden ploegen dus tegen elkaar. Het is een duel die beiden kanten op kan gaan, dus durf ik zo geen winnaar aan te wijzen. Ik kan wel een paar scenario’s bedenken waarom het ene team gaat winnen, en niet het ander.

NEC Nijmegen
- Het is een Derby en ze knallen er vol op (Spel en speelwijze als tegen Heerenveen).
- De overwinning van Vitesse op Roda JC bleek een bevlieging en ze spelen weer net als tegen ADO.

Vitesse Arnhem
- Het is een Derby en ze knallen er vol op (Spel en speelwijze als tegen Roda JC).
- Vitesse speelt in eigenhuis voor eigen publiek.
- NEC speelt zoals ze speelden tegen Roda JC en VVV.

Kortom, het thuisvoordeel lijkt hier (net als in de statistieken) weer het voordeel voor de ploeg uit Arnhem. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de blessures en schorsingen binnen beiden teams. Als we daar naar kijken, dan moet ik ook het voordeel van de twijfel aan Vitesse geven.

NEC Nijmegen
- Rick ten Voorde heeft een nierbekkenontsteking.
- Bas Sibum heeft een heupblessure.
- Mark Otten heeft een knieblessure.
- Saidi Ntibazonkiza is uit de selectie gezet/gestapt.
- Bjorn Vleminkcx heeft een knieblessure en is op dit moment nog niet speel zeker.
- Joël Tshibamba is plots verhuurd aan FC Oss.
- Van Beukering is plots verhuurd aan De Graafschap

Vitesse Arnhem
- Jeroen Drost heeft een knieblessure
- Paul Verhaeg heeft een liesblessure
- Ronald Graafland heeft ook een knieblessure
- Sebastiaan van der Sman is ook geblesseerd

Als we naar dit overzicht kijken, dan zien we dat NEC 3 vaste basisspelers mist, en dat er drie vaste reserves niet inzetbaar zijn. Bij Vitesse zullen vooral Drost en Verhaeg gemist worden.
Met Björn Vleminkcx heeft NEC Nijmegen een echte vechter in het team. Hij is in staat om een heel team op sleeptouw te nemen. Echter heeft hij nu dus last van een knieblessure. Volgens NEC is hij in de wedstrijd tegen Vitesse gewoon inzetbaar. Echter lijkt mij dit niet verstandig, en het zal me niets verbazen als hij nog voor de rust naar de kant moet vanwege te veel pijn.

Wie gaat er winnen in dit duel? Lastig te voorspellen, maar er zijn toch een paar zaken die in de richting van de club uit Arnhem lijken te wijzen. Maar wie weet kan de club uit Nijmegen voor een verassing zorgen en weten ze voor het eerst in het Gelredome te winnen.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72640721
Eergister hebben de mannen van Goldplay een potje gevoetbalt op het trainingsveld van NEC
Jammer van de kleur shirts.

bron: nec-nijmegen
quote:
Muziekband Coldplay is neergestreken in het Goffertpark in Nijmegen en dit is niet onopgemerkt gebleven. Dat de bandleden van voetbal houden, is over het algemeen bekend. Zo stelde de band eens een optreden met ruim een uur uit omdat een interland van Engeland nog niet was afgelopen.Aangezien de mannen ter ontspanning ook zelf graag een potje voetbal spelen, werd het bezoek aan Nijmegen gecombineerd met een bezoek aan N.E.C. Vanmiddag hebben basgitarist Guy Berryman en drummer Will Champion, samen met een aantal crewleden, een partijtje op het kunstgrasveld van N.E.C gespeeld. Zelf zijn beide heren overigens supporter van Southampton FC.








Het concert op woensdag begon later, omdat de mannen van coldplay naar de wedstrijd Schotland - Nederland aan het kijken waren
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72641335
die shirts...

Goede analyse vooraf trouwens
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72648779
Schöne er misschien niet bij... naar het ziekenhuis afgevoerd voor een MRI-scan.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  vrijdag 11 september 2009 @ 17:45:34 #266
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_72649952
quote:
Seizoen Schöne nu al voorbij
Geschreven op vrijdag, 11 september om 17:11
NEC-trainer Dwight Lodeweges moet het aankomend weekend tijdens de competitiewedstrijd tegen Vitesse waarschijnlijk zonder Lasse Schöne stellen. De middenvelder moest tijdens de training van vrijdag afhaken met een blessure.

De Deen, die kort geleden zijn debuut mocht maken in het nationale elftal, kon de training niet afmaken. De aanvallende middenvelder is voor de zekerheid afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij een MRI-scan heeft ondergaan om te zien hoe zwaar de blessure is.

Mocht Schöne de wedstrijd van zondag niet gaan halen, dan zou dat de derde afhaker voor Lodeweges betekenen. Eerder werd al bekend dat Rick ten Voorde en John Goossens niet fit genoeg zijn voor de competitiewedstrijd. Daar staat tegenover dat aanvalsleider Björn Vleminckx waarschijnlijk wel fit genoeg is om te starten.

Update 17:40: Zware knieblessure voor Schöne
Lasse Schöne kan nu al een streep door dit seizoen heen zetten. Onderzoek in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis heeft uitgewezen dat er drievoudig letsel is geconstateerd in de knie van de Deen. De middenvelder zal in ieder geval zes tot negen maanden buitenspel staan. Dit meldt NEC op de eigen website.

"De voorste kruisband van zijn linkerknie is helemaal afgescheurd", aldus NEC-fysiotherapeut Han Tijshen. "Daarnaast is ook zijn binnenmeniscus beschadigd en is er schade aan de binnenband van diezelfde knie. Maandag wordt nader beleid bepaald op onder andere een mogelijke operatieve ingreep."
  vrijdag 11 september 2009 @ 17:47:07 #267
227143 Kopbal
Bal met de kop.
pi_72650010
Oei, daar gaat je beste speler.
pi_72650111
Poeh, jammer.
Ik kijk graag naar hem, leuke creative speler.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_72650616
Tering wat een ongelooflijk kutnieuws..
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_72650697
Kut voor profcoach
pi_72650763
KUT!
KUT!
KUT!
Niet te geloven.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72652467
Eerlijk is eerlijk, Schone is dit seizoen nog niet geweldig aan het ballen, dus wat dat betreft is het misschien wel eens goed dat een ander (wmb Worm) het eens een tijdje mag proberen.

Maar het hele seizoen eruit is natuurlijk dikke shit. Zowel voor hem persoonlijk alswel dat de aanvallende spoeling dunner en dunner wordt.
pi_72652697
het zit nec ook weer eens allemaal lekker tegen
dunne selectie en dan ook nog zon blessure
mumbo jumbo who are you? AAAHHHH!!!
pi_72657550
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 19:00 schreef EKterror het volgende:
Eerlijk is eerlijk, Schone is dit seizoen nog niet geweldig aan het ballen, dus wat dat betreft is het misschien wel eens goed dat een ander (wmb Worm) het eens een tijdje mag proberen.

Maar het hele seizoen eruit is natuurlijk dikke shit. Zowel voor hem persoonlijk alswel dat de aanvallende spoeling dunner en dunner wordt.
Ik denk dat we nog welleens onderschatten hoe belangrijk Schone is, ik denk dat het middenveld helemaal gaat instorten.. overigens wil ik Goossens ook wel op die positie zien ipv Worm
Brett Holman
  vrijdag 11 september 2009 @ 21:30:51 #275
100980 Zero2Nine
Fatsoen moet je doen
pi_72657919
Zonder Schone en Sibum (ook nog een tijdje uit de running) hebben we echt een matig middenveld. Hij speelde misschien niet heel erg goed de laatste weken maar was toch belangrijk. Bidden dat Vlemincx heel blijft.
---
And when the leaves fall the land looks more human
it's got me questioning the essence of my farm boy blues
hence, I never wore the fashions of the know-what-I'm-doin'
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')