abonnement Unibet Coolblue
  zondag 2 augustus 2009 @ 17:39:42 #1
263170 Rickow
Come on, Lance!!
pi_71542749
Heeft iemand hier ervaring met vetverbranders, en zo ja, welk merk is het beste?

Dank:)
Als Levi 't kan, kan Lance 't ook.
  zondag 2 augustus 2009 @ 17:51:14 #2
107531 Dark_Prince
Xbox360 Tag: xDarkPrince
pi_71543116
en geen vlammenwerper
pi_71543173
Wat dacht je van cardio training? Merkloos, en nog gratis ook!
pi_71543708
Geen een . Je eetgedrag aanpassen en sporten , dat is het enige wat echt werkt.
  zondag 2 augustus 2009 @ 18:11:09 #5
49558 1-of-6Billion
Up the shut fuck you must
pi_71543714
efedrine
alleen nogal gevaarlijk
I follow you......but not on Twitter
pi_71543724
Nautilus. Dat en minder caloriën eten werkt.

pi_71543754
quote:
Op zondag 2 augustus 2009 18:11 schreef 1-of-6Billion het volgende:
efedrine
alleen nogal gevaarlijk
Dat is al heel lang niet meer verkrijgbaar, niet normaal althans en het is ook nog eens slecht voor je lichaam op de lange duur.
pi_71543904
AMP 2 of stackers natuurlijk
  zondag 2 augustus 2009 @ 22:30:47 #9
263170 Rickow
Come on, Lance!!
pi_71550512
Ik ben absoluut niet lui. Sporten is mijn allergrootste passie. Tot ik geblesseerd raakte sportte ik (noem het overdreven) zes keer per week. Dat is nu vijf maanden geleden.

Nu heb ik een nek-rug-schouderblessure.. Ik wordt eraan geopereerd, maar of het ooit nog echt goed komt, dat is een groot, groot vraagteken.


Vandaar dat ik naar alternatieven zoek om in ieder geval mijn lichaam nog enigszins in vorm te houden.
Als Levi 't kan, kan Lance 't ook.
pi_71553676
is zwemmen dan geen optie. als je niet beweegt moet je het hebben van een calorietekort in je voeding, dat is lastig zonder honger te krijgen. je zal het dan moeten gaan uitrekenen enzo, want als je niet 500kcal onder je verbruik zit dan zal het lang duren voor je het verschil ziet. Met een uur sporten kan je ook 500 kcal verbranden, dat gaat dan dus heel lang duren.

Die pillen zorgen er alleen voor dat je geen honger krijgt. Maar het overslaan van maaltijden is op de langere termijn funest voor je stofwisseling. Liever 6x per dag eten dan 3.

Schrap sowieso alle snelle koolhydraten en verzadigde vettene. En neem zilvervliesrijst en volkorenproducten. Dan ben je echt al een eind als je dat kan volhouden zonder smokkelen.

verder kunnen wij je ook niet helpen

[ Bericht 48% gewijzigd door Synthesist op 03-08-2009 00:20:24 ]
pi_71555151
Threadmill en voedingsschema, daar ga je.
  maandag 3 augustus 2009 @ 02:58:36 #12
263170 Rickow
Come on, Lance!!
pi_71555463
Iig bedankt!
Als Levi 't kan, kan Lance 't ook.
pi_71555646
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 02:58 schreef Rickow het volgende:
Iig bedankt!
geen dank. maar ik wil toch wat toevoegen.

ga niet te obsessief worden in voeding. Dan bedoel ik het uitrekenen van calorien. Bodybuilders doen dat. Het is echt een ware kunst te noemen. Dat fabeltje van 2500 calorien per dag moet je niet nauw nemen. dat is een gemiddelde. Ik ben een klein mannetje van 1.71 en 65 kilo en ik mag er volgens een dietiste al bijna 2700 per dag (als ik minder verlies ik spier) het ligt er ook maar net aan hoeveel spiermassa en beweging je hebt.

eet als je honger hebt. volkorenbrood met mager vlees is goed. ieder mens heeft een drang om af en toe zoet te eten, neem dan iets van een banaan of appel.

En vet is niet slecht. Ja, verzadigd en plantaardig vet (gehard) wel. Dat geharde vet is gewoon een substituut voor roomboter. Doen ze in talloze producten zoals koekjes en gebak omdat het zoveel goedkoper ingredient is. Maar het is slecht voor je lichaam, het voegt echt niets toe aan je voeding. Goed vethaal je uit vis en noten. En lees: een pinda is geen noot, dat is een peulvrucht.

Cholesterol laat zich snel omzetten in lichaamsvet, maar je hebt wel een klein beetje nodig voor de aanmaak van cellen. dat kan je al uit je dagelijkse hoeveelheid vlees halen. Cholesterol verlagers vind ik eigenlijk onnodig, je moet wat aan je voeding doen, en bewegen, dan gaat het wel omlaag, net als je bloeddruk trouwens. Je moet lichaamsvet trouwens niet zien als een duivel, maar als een evolutionair reservesysteem dat je kan reguleren.

als je toch bezig bent. ga enkel water en groene thee drinken als je dat kan. koffie, alcohol en light dranken hebben slechte invloeden op je lichaam. koffie is toxisch, alcohol laat je vocht vasthouden en light dranken hebben alsnog ongewenste uitwerking op je bloedsuiker. zo'n glaasje dubbelfris drink je zo weg. 2, soms 3. maar er zitten wel 80 calorien in. dat is het equivalent van een boterham. vloeistoffen vullen niet of slecht, dus laat die met met calorieën dan ook maar staan, dan kan je meer dingen eten die wél iets toevoegen aan het functioneren van je lichaam.

geraffineerde suiker totaal vermijden. Het geeft je een rush (en plotselinge verhoging van insuline om de bloedsuiker weer te laten zakken) dat zorgt voor een nieuw hongergevoel. Suiker is echt het vergif van de westerse wereld. Ik snap niet dat we landbouwgrond verspillen aan zoveel van die troep.

smokkelen mag trouwens wel af en toe he, je moet je leven wel leuk houden natuurlijk

[ Bericht 2% gewijzigd door Synthesist op 03-08-2009 04:46:57 ]
pi_71558565
Even een aantal opmerkingingen over de bovenstaande post;
quote:
alcohol laat je vocht vasthouden
Alcohol verdrijft juist vocht, vandaar de nadorst de dag na 'n dagje stevig doordrinken.
Neemt niet weg dat alcohol slecht voor je is, je lever heeft het zwaar te verduren na 'n avond zuipen. En er zitten aardig wat calorieën in alcoholische dranken, niet echt bevorderend voor het afvallen dus.
quote:
ga niet te obsessief worden in voeding. Dan bedoel ik het uitrekenen van calorien. Bodybuilders doen dat.
Je "onderhoud" berekenen en vervolgens daar 500~ kcal onder zitten en met die informatie een voedingsschema maken is anders zeer effectief te noemen. Verder is het natuurlijk aan te raden om te cardio'en, dan vliegt het er vanaf. Als je onder de 12-15% vet bent gekomen (of al zit), voeg dan ook 'n junkdag toe (meer eten dan je behoefte), maakt het wat leuker én het is nuttig, want dan komt er een bepaald hormoon (ben naam vergeten) vrij, die weer 'n weekje rond blijft zweven in je lichaam, waardoor je lichaam niet in "starvation mode" gaat en dus meer kcal per dag verbruikt.

Voor de rest is bovenstaande post wel goed.
  maandag 3 augustus 2009 @ 14:54:59 #15
263170 Rickow
Come on, Lance!!
pi_71564897
Woow, jullie zijn echt aardig

Bedankt!!

Ik ga niet met tabelletjes werken. Puur als ik zin heb in eten eet ik. Zo deed ik het altijd al, als ik fit wilde worden, en zo doe ik het nu ook weer. En die bovenstaande posts zijn nuttig hierbij.
Als Levi 't kan, kan Lance 't ook.
  maandag 3 augustus 2009 @ 15:00:51 #16
263170 Rickow
Come on, Lance!!
pi_71565065
Waar kun je vetverbranders eigenlij kopen?


Trouwens; Synthesist...

Ik heb ook aan mijn arts(en) gevraagd over zwemmen.. Maar ik heb onder meer last van geïrriteerde spieren, en dat is volgens hun daarom niet goed. Moet rusten. Irritant
Als Levi 't kan, kan Lance 't ook.
pi_71567139
Spiermassa is ook goed, dan verbrandt je meer in rust. En geen vette zooi eten.
pi_71594184
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 16:17 schreef boskameel het volgende:
Spiermassa is ook goed, dan verbrandt je meer in rust. En geen vette zooi eten.
als je spiermassa wilt winnen is het juist aan te raden om af en toe wel te junken. Want met veel koolhydraten zet je makkelijker spier aan. Er is uiteraard wel een verschil tussen koolhydraten uit koekjes en die uit pasta of brood.

Cardio en krachttraining combineren is het beste. Soms zie ik mensen erg hard werken op de kleine spieren zoals triceps, biceps, terwijl je juist erg snel massa kan winnen in je rug en benen. Na 45 minuten krachttraining doe je 30 minuten cardio op 80% van je maximum hartslag (220-leeftijd) dan ga je echt wel afvallen. In principe is het wel tegenstrijdig dat je gelijktijdig spiermassa kan krijgen en kan afvallen. Het kan wel, maar het is minder effectief. Daarom zou je ook eerst alleen maar krachttraining kunnen doen, voor bijvoorbeeld 1 maand 3 a 4x per week, en daarna alleen maar cardio. Sommige mensen met overgewicht klagen dat ze niet kunnen afvallen, maar tenzij ze hormonale stoornissen hebben (schildklier e.d) is het echt voor iedereen mogelijk. Kwestie van voeding, doorzettingsvermogen en geduld. Het kan even duren voor je metabolisme is versneld, kan 3 maanden duren. Veel mensen ontbijten niet of slecht. Maar een goed ontbijt van zo'n 500 á 600 kcal zorgt dat je over de rest van de dag minder honger hebt. Als je niet ontbijt heb je kans dat je lichaam latere maaltijden eerder omzet in vet, vooral als deze bestaan uit combinaties van suiker en verzadigd vet.

De energievoorraad in de spieren is na 30 minuten intensief bewegen of inspanning op, dan ga je pas vet verbranden (en indien je geen toevoer hebt van nieuwe voedingsstoffen ook de spier zelf) maar daar moet je niet te druk over maken. Als je gewoon een beetje vlees, vis en melkproducten eet is er niets aan de hand.

Overigens denk ik niet dat je aminozuren alleen kan verkrijgen uit dierlijke producten. De opbouw van die proteïne lijkt op menselijke eiwitten en worden daarom goed geaccepteerd, maar de sterkste dieren op aarde eten voornamelijk planten. Wel interessant om eens meer over te lezen misschien. Weet niet of je interesse hebt in vegetarisme. het lijkt mij een mooi iets, maar ik kan t nog niet Het lijkt me ook wel karig om naast geen vlees ook nog eens geen vis te eten. De mens is omnivoor, maar een dieet uit noten zaden, fruit en groente is wel het beste voor de mens. Vlees, en met name rood vlees is de grootste veroorzaker van darmkanker.
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 15:00 schreef Rickow het volgende:
Waar kun je vetverbranders eigenlij kopen?


Trouwens; Synthesist...

Ik heb ook aan mijn arts(en) gevraagd over zwemmen.. Maar ik heb onder meer last van geïrriteerde spieren, en dat is volgens hun daarom niet goed. Moet rusten. Irritant
maar misschien kan je met behulp van een fysio alsnog sporten. Na een paar weken rust is een spier wel hersteld. In de tussentijd kan je best iets doen wat de blessure ontziet van inspanning.

Die afvalpillen waar je naar refereert zou ik niet aanraden. Ze zijn slecht voor je maagwand, krijg je last van. Er bestaan geen truukjes om af te vallen. Ook die apparaten die je op tv ziet zijn onzin als het om afvallen gaat. Dan hebben ze zo'n buikspierapparaat (die trouwens best effectief kunnen zijn voor een bepaalde spier) maar wat ze niet vertellen is dat plaatselijk afvallen onmogelijk is. Dat bestaat namelijk niet, plaatselijk aankomen dan weer wel

[ Bericht 9% gewijzigd door Synthesist op 04-08-2009 15:01:57 ]
pi_76574290
spam is niet gewenst op fok. adverteren? neem contact op met pr@fok.nl

[ Bericht 90% gewijzigd door Mirjam op 08-01-2010 19:10:46 ]
Niets
pi_84242169
Je kunt efedrine, ecay en meer kopen via
www.afslankkuurtje.nl kwam ik recent tegen op google. Besteld en alles ging perfect.
pi_84242484
Jo man, bedankt voor die site, heb gelijk alles besteld en is perfect geleverd!11!!!!
  maandag 19 juli 2010 @ 18:09:25 #22
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_84242857
Of het voor jou werkt weet ik niet maar ik ben al een tijdje bezig met fatburners, ik sport 3 keer per week vrij stevig, puur krachttraining en ben domweg te lui voor cardio.
Eten doe ik goed, gezond en veel, maar wel erg eiwitrijk en vrijwel vetloos, toch wilde ik voor mn vakantie een strakkere buik en wilde daarvoor aan de fatburners gaan, na een beetje zoeken ben ik uiteindelijk op advies van een pillen&poeierwinkel naast Whey na het trainen, ook aan de Vipers gegaan, voor mezelf een kuur van ong. 2,5 maanden, daarna moet het weer zonder, maar het werkt als een gek

Ik word er niet hyper van, blijf normaal eten maar merk dat de lijn van mn buik strakker is, het is geen wondermiddel dus een 6pack heb ik (nog) niet maar goed daarvoor blijven we crunchen, maar het werkt absoluut.
Alhoewel eten en trainen natuurlijk het belangrijkste blijft, het is voor mij een hulpmiddel, en zeker geen permanente oplossing tegen overgewicht ofzo, maar daar had ik geen last van...

edit: Godverdomme ben ik door een spamkick zo'n verhaal aan t schrijven
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_84248538
quote:
Op maandag 19 juli 2010 17:58 schreef Diabox het volgende:
Jo man, bedankt voor die site, heb gelijk alles besteld en is perfect geleverd!11!!!!
8 minuten later al binnen?!
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
pi_84248771
quote:
Op maandag 19 juli 2010 20:44 schreef bijdehand het volgende:

[..]

8 minuten later al binnen?!
Nee, hij probeerd grappig te zijn.
pi_84249707
quote:
Op maandag 19 juli 2010 17:50 schreef Ai-Thien het volgende:
Je kunt efedrine, ecay en meer kopen via
www.afslankkuurtje.nl kwam ik recent tegen op google. Besteld en alles ging perfect.
Wauw, super relaxed dat jij dat helemaal zelf gevonden hebt via Google! Ik ga gelijk bestellen en geef deze URL door aan al mijn kennissen en vrienden!

Nogmaals bedankt!

Ik neem aan dat TS hetzelfde gaat gebruiken!? Dit is veel effectiever, goedkoper en eenvoudiger dan een voedingsschema opstellen en gestructureerd gaan sporten!

.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')