abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 4 februari 2000 @ 13:48:00 #1
2004 sunshine
Still shining!
pi_246194
Op verzoek open ik dit topic.

Nog even Oliebol's mooie woorden herhalen.

quote:
op 04-02-2000 om 00:14 AM schreef oliebol2000 het volgende:

Beste Fokkers!!

Na deze onwijze leuke dag en de vele lieve woorden die zijn uitgesproken richting mij wil ik toch zelf ook even wat kwijt als jullie me even toelaten. Ik wil graag even het volgende kwijt!

Toen Fok op 1 Oktober zijn deuren officieel opengooide voor iedereen die maar wilde was Fok al een bookmark van mij. Sterker nog, half september las ik al mee. In eerste instantie was ik een "stille lezer" die alle Topic's en reacties elke dag met plezier doornam. Ik heb me toen niet geregistreerd omdat er toen een beetje een beladen sfeertje heerste. Maar op 19 Oktober heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me laten registreren als Fokmember. De reden daarvan was dat er een speciaal forum mijn aandacht trok en dat was het BB forum. Ik bekeek toen al op internet bijna 15 uur per dag de streams en kon me steeds meer inleven in de BB bewoners die verbleven in het BB huis. Ik zag de trekjes, de karakter, eigenlijk begon ik ze een beetje te kennen. Op het BB forum was toen al aandacht voor het volgen van de streams en sommigen deden daar uitvoerig verslag van. Dat onderdeel trok me erg aan en zo ontstond langzaam maar zeker de motivatie om zelf deel te nemen aan het verslagleggen van datgeen gebeurde in het BB huis. ook bemerkte ik dat vele Fokmembers aardige, lieve lui waren die met elkaar het mogelijk maakte dat het een soort "familie" werd. Elke dag begon ik meer in de ban te komen van Fok en ik merkte bij mijzelf dat het me hielp om dingen even te vergeten die me bezig hielden. Zoals velen weten ben ik ziek en lig op bed en pieker me soms "dood" over de toekomst. Een toekomst die voor mij zeer wankel is, een toekomst waar ikzelf niet aan durf te denken. Ik plan niets meer, ik leef vandaag en morgen zien we wel weer. Door het bijhouden van de streamsverslagen en een stukje verantwoording op me te nemen gaf me een onwijs nuttig en zinvol gevoel. Je moet je voorstellen dat je niets kunt, 24 uur ligt en dus ook ligt de piekeren over zaken die met leven en dood te maken hebben. Je vergeet je pijn, je verdriet en je megazorgen even op het moment als je je nuttig kan maken. Het overlijdingsgedicht wat Dodo deze week neerzetten heeft veel in mij los gemaakt omdat het iets is waar ik me geheel in kan vinden. Het is niet altijd uit te leggen wat er door je heen gaat. Belangrijk is als het begrepen wordt en dat mensen eens beter nadenken voordat ze al wat schreeuwen, als iedereen dat nu deed waren we al een heel eind.

Maar goed, BB is nu afgelopen en ik kan eigenlijk alleen maar terugkijken op een geweldige tijd die ik op Fok heb mogen meemaken. Ik weet dat velen de verslagen hebben gelezen en dat ik ze veel plezier heb bezorgd door ze te maken, en absoluut draagde IEDEREEN daar een steentje aan bij. Wij samen hebben een geweldig project neergezet. Ik kreeg de ruimte van vele medefokkers om op het BB forum wat in te vullen, iets waar ik jullie erg dankbaar voor ben. Dat geheel deed me goed en was het ook absoluut geen moeite meer om ze bij te houden. Ik ga verder niet te sentimenteel doen maar wil nog één ding zeggen. Ik schrijf nog wel eens verhalen en ook gedichten, ik wil er graag eentje hier achterlaten dat verteld over wat ik voel, ik heb het ooit eens geschreven vorig jaar ergens toen het erg slecht ging met me. Door de situatie waarin ik nu zit ga je dingen anders zien en ik heb zelf enorm steun aan onderstaand gedicht.

Ik liep eens over een stille weg.
Plotseling kwam ik een mol tegen.
"Waar leidt deze weg naar toe?" vroeg ik aan de mol.
"Dat weet ik niet zei de mol,
ik ben blind net als zoveel mensen"

Ik liep een beetje sneller.
Toen kwam ik een haas tegen.
Weer vroeg ik: "Waar gaat deze weg naartoe?"
De haas wist het antwoord niet
en dook tussen de struiken weg.

Ik holde nu over de weg en op een gegeven moment
kwam ik bij een hol waar een rat zat.
Ik vroeg de rat weer:
"Waar gaat deze weg waar ik op loop naar toe?"

Dit is het einde van de weg, zei de rat.
Je hebt te hard gelopen om het pad te kunnen zien.
Je had van de weg en van de omgeving kunnen genieten.

ALLE Fokkers heel erg bedankt voor jullie steun en begrip, voor jullie woorden en vriendschap, het heeft me enorm goed gedaan. Bedankt!!

Pas goed op julliezelf en wees voorzichtig,
Margot


[Dit bericht is gewijzigd door sunshine (Datum 04 Februari 2000).]

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
  vrijdag 4 februari 2000 @ 13:53:00 #2
169 Amoebe
Is there more to say???
pi_246195
Jezusmina, daar wordt je wel even stil van!!!!

Dikke ZZZZZZOOOOOOOEEEEEEENNNNNN van Amoebe voor Margotje

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')