abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_244651
Op speciaal verzoek van Hunter, hier dan Bianca voor de spiegel toen ze wat in haar oog spoot wat er duidelijk niet hoorde. Gisteravond had ik even geen puf meer, verslag leggen is luisteren en tikken tegelijk en dat kost energie althans voor mij. Maar de poedersuiker heeft me erbij geholpen.

Hunter deze is voor jou en al degene die niet weten waar ze het over hebben.


plaatje weggehaald, mijn server ligt down

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  vrijdag 28 januari 2000 @ 09:45:00 #27
2004 sunshine
Still shining!
pi_244652
En dan vonden "we" Sabien een heks?

Margot, alweer het zoveelste bedankje voor je verslag. Maar we kunnen je niet genoeg bedanken dus doe ik het nog maar een keer:

Oliebol2000, hartstikke bedankt!

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
pi_244653
Nogmaals bedankt Margot!
Hoe hou je het vol?
Heb je mijn geld inmiddels (eindelijk) al gehad?
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
pi_244654
quote:
op 01-28-2000 om 10:47 AM schreef YPPY het volgende:
Nogmaals bedankt Margot!
Hoe hou je het vol? Heb je mijn geld inmiddels (eindelijk) al gehad?

Jazeker meid heb ik gehad. Thanks!!!. Ik moet zeggen het volhouden wordt ook steeds moeizamer maar goed het is me weer gelukt met hier en daar wat poedersuiker

Pas goed opjezelf.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_244655
Oliebol bedankt, ik heb zelf deze keer helemaal niets kunnen zien! Daarom gelijk nog maar 'ns, BEDANKT!!

Omdat iemand het blijkbaar nodig vond om Tara te vergelijken met een varken, (weliswaar het achtereind maar toch ) even dit...Varkens zijn NIET DOM!! Verder Tara je ziet er leuk uit dus doe dààr dan in Godsnaam maar iets mee zou ik zeggen. En trouwens, daarom zeg ik het ook!
En o ja, voor mijn part ga je elke maand in de Playboy staan want die mag ik toch niet lezen van m'n vriendin, maar blijf alsjeblieft uit al die andere bladen die ik wel lees. Als je meer details wil over om welke bladen het precies gaat dan moet je me maar eventjes mailen Tara.
Ik moest je verder nog zeggen dat je van de dames die ìk ken, wèl in de Viva mag want die lezen zij weer niet. Zij denken namelijk zèlf! Alvast bedankt en groetjes.

Bianca. Idool van Dodo en wonderkind. Of wonderlijk kind.
Verder weet ik er niet zoveel van , van Bianca. In ieder geval sterkte!! Ze kunnen een hoop tegenwoordig hoor, vergis je niet!! ( Dit geldt natuurlijk ook voor Dodo! BTW, ik ben zo vrij geweest om aan de hand van de datum waarop je lid van Fok! bent geworden even een horoscoop te trekken Dodo, en ik wil alleen maar zeggen...Pas maar op! Trouwens ook je numeroscoop ziet er niet best uit moet ik zeggen! Verder vriest het, dus pas ook maar op met je HAAR! En hier wou ik het voorlopig maar even bij laten... )

En ik wens Willem veel plezier in koffietijd!! Mireille is geloof ik ook vrijgezel dus wie weet! En trouwens,Hans ook dacht ik, ik zal het wel 'ns voor je nakijken als ik weer eens naar de kapper ga!
Want Willem, zodra iemand eenmaal is doorgedrongen tot de kern van het klatergoud, hoeft ie volgens mij echt niet lang meer zielig en alleen te blijven. Misschien is Willeke wel wat voor je anders! Die houdt ook wel van jongere mannen dus dat zit in ieder geval wel goed! Het klinkt ook wel vind ik. Willem en Willeke. Alleen dan moet je natuurlijk niet wèèr vreemd gaan, want dan zingt Willeke er meteen een liedje over. Of nòg erger ze maakt er samen met Joop een hele musical van! Tsja, dan kun je het in dit landje wel schudden natuurlijk, je kunt hier een hele hoop flikken...maar kom nìèt aan Willeke! Kijk je dus wel een beetje uit Willem? Veel plezier nogmaals!

Verder weet ik niet of ik hiermee voor m'n beurt spreek maarre...3 februarie hebben we hier op Fok! een reunie. Misschien is het dan leuk als jullie òòk komen! Of hebben jullie die dag wat anders te doen? ( Als de andere Fok!kers het niet goed vinden dan wis ik het later wel weer hoor.) Nou dàààg, ik ga weer even verder Fok!ken voor ik naar bed ga.


Multiculturele Samenleving? *deel zoveel* Powered by HATE! version 1.1b
pi_244656
Willem vond ik wel erg rustig en eerlijk over komen. Ik kreeg zowaar weer sympatie voor deze man!
Bianca snapt het allemaal niet zo goed geloof ik. Ze wil per maart weer gaan werken en dan "iets met evenementen organiseren ofzo", maar vooral weg uit de "socio hoek" en dat terwijl ze daar nog wel zo leuk in past!
Tja en dan Tara, wat kun je nu toch zeggen over Tara.... Ze heeft geen ruggegraad. Anders was ze wel in het huis gebleven. Als je ergens aan begint, dan moet je het ook afmaken en niet na 10 dagen afhaken. Maar afijn, met deze uitzending heeft ze wel weer bewezen een dom wicht te zijn! (mooi woord eigenlijk: dom wicht! )
Ik vond het wel weer een grappige aflevering, maar begin me wel steeds meer af te vragen wat er nu zo interessant is aan deze mensen dat we steeds maar weer blijven kijken..... Verheug me in ieder geval wel heel erg op volgende week! Het zag er alvast leuk uit!
pi_244657
BooBooSan,

De laatste berichten van Doordevil zijn dat hij nog een column gaat schrijven op FF en wel 3 febr.
Daarna is hij alleen nog op zijn eigen homepage te volgen.

Nu weten we in ieder geval dat we daar niet rouwig om hoeven te zijn, ik stel dan ook voor, als je hier dan nog bent, om gewoon in zijn plaats door te gaan.
Erg leuk om te lezen.
groetjes eli.

Ik ben tegen [url=http://www.zinloosgeweld.nl]zinloosgeweld.[/url]
  vrijdag 28 januari 2000 @ 12:59:00 #33
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_244658
Hai Oliebol, beetje laat maar toch maar weer hartstikke bedankt voor je verslag, en iig tot 3feb. Ik heb er zin in.
pi_244659
Hoi oliebol,

Wederom bedankt voor je mooie verslag!
Altijd leuk om te lezen!
Nog maar een weekje, dan is de reunie! Ben benieuwd!

Groetjes van Fannetje

  vrijdag 28 januari 2000 @ 13:29:00 #35
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_244660
Oliebol,
bedankt voor je prachtige verslag met foto's en vooral die extra foto.
Ik rol weer van mijn stoel af!
Terug uit het enge bos
pi_244661
Oliebol, heel erg bedankt voor je mooie verslag.
Ik was helemaal vergeten om te kijken!
(Vergeten, ja echt. Zou mijn BB verslaving over zijn?)

  Moderator vrijdag 28 januari 2000 @ 15:00:00 #37
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_244662
Toch weer ouderwets leuk hoor, zo'n uitzending. En ook leuk om daarna Oliebols' verslag ervan te lezen en jullie reacties.. (je merkt: ik heb stiekem heimwee :-)

Willem krijgt van mij het voordeel van de twijfel, hoewel ik z'n kookboek maar in de schappen laat liggen.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_244663
Bedankt Oliebol, leuk om te lezen!

Dodo: toevallig, ik dacht ook dat Willem zijn haar had geverfd (had in het huis weliswaar geen grijze haren, maar de kleur kwam me anders over).
(Toch erg, waar ik al niet op let).

Athena: over dat tuiten van de lippen: heeft volgens mij te maken met Bianca's tongpiercing, op die manier speelt ze daar a.h.w. mee.


Voice-over: 'Wat doen de bewoners met die 465 kartonnen dozen?'
Doordevil: 'Ik persoonlijk denk dat ze er het ego van Willem mee gaan verhuizen.'


  vrijdag 28 januari 2000 @ 16:37:00 #39
1520 Braakmiddel
is best wel lief
pi_244664
Oliebol, deze zijn voor jou:


Gewoon lekker
pi_244665
Thanx oliebol!!

Ik kan het niet laten; wat is die Willem toch lelijk! Heeft ie ruzie met een tractor gehad of zo

*** I have this condition ***
  vrijdag 28 januari 2000 @ 19:52:00 #41
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_244666
Allereerst: OBB (afkorting van Oliebol bedankt, wegens zeer frequent gebruik tot drie letters samengevoegd).

Verder:


  • Willem zag er idd goed uit. Heeft volgens mij niet alleen zijn haar, maar ook zijn wenkbrauwen laten bijkleuren.
  • Denk dat het interview met Willem is opgenomen voor de uitzending van vorige week. Dit i.v.m. het opvallende ontbreken van commentaar op Ruuds 'ik had hem wel kunnen slaan'.
  • Heb me heel erg zitten afvragen waarom Bart (in Jumps topic) ons aanzette goed op Willem te letten in het interview. Ben er niet uitgekomen.
  • Vond dat Willem wel opvallend positief uit de bus kwam. Vond hem sympathieker dan ooit, ondanks die irritante 'ik kom uit Friesland en ik snap niets van die stadse lui - houding', waar ik toch eigenlijk altijd erg boos van word.
  • Bianca moet in de tijd dat ze in het huis zat toch zeker 20 bussen haarlak hebben gebruikt als wat we zagen representatief was voor haar dagelijks gebruik.
  • Vat dit overmatig gebruik van haar op als een poging tot Veronica-faam: immers: jong (is ze wel), snel (tja) en wild. Wild heeft zij dan opgevat als wild in de zin van wildeman, grotmens.
  • Getuite lippen voor de spiegel vat ik op als uiting van zelfadoratie. Ze staat ahw zichzelf te verleiden. Of: ze vindt haar gezicht te dik (ook een veelvoorkomende kwaal)... het tuiten van de lippen was dan eigenlijk het inzuigen van de wangen.
  • Bianca heeft niet een keer het woord 'notie' gebruikt - voor het eerst.
  • Heb ik toch nog een overeenkomst met Tara: Ben en Jerry's ijs in de Leidse straat.

Het was weer leuk. Kan nauwelijks wachten tot de reunie.

[Dit bericht is gewijzigd door w.o.r. (Datum 28 Januari 2000).]

  zaterdag 29 januari 2000 @ 15:43:00 #42
2278 Dodo
Uitgestorven? Echt niet!
pi_244667
quote:
op 01-28-2000 om 11:25 AM schreef BooBooSan het volgende:
Oliebol bedankt, ik heb zelf deze keer helemaal niets kunnen zien! Daarom gelijk nog maar 'ns, BEDANKT!!


Bianca. Idool van Dodo en wonderkind. Of wonderlijk kind.
Verder weet ik er niet zoveel van , van Bianca. In ieder geval sterkte!! Ze kunnen een hoop tegenwoordig hoor, vergis je niet!! ( Dit geldt natuurlijk ook voor Dodo! BTW, ik ben zo vrij geweest om aan de hand van de datum waarop je lid van Fok! bent geworden even een horoscoop te trekken Dodo, en ik wil alleen maar zeggen...Pas maar op! Trouwens ook je numeroscoop ziet er niet best uit moet ik zeggen! Verder vriest het, dus pas ook maar op met je HAAR! En hier wou ik het voorlopig maar even bij laten... )


Bedankt voor al je goede zorgen BooBooSan. In verband met de voorspelde numerologische en astrologische ellende heb ik alvast mijn maatregelen genomen: direct na de reunie zal ik in de vroege morgen van 4 februari dit land alsmede dit forum, waar ik maar geen erkenning mag vinden, verlaten.
Als het vliegtuig nou maar niet neerstort.... misschien kan je dat nog even voor me natrekken?

pi_244668
quote:
op 01-29-2000 om 03:43 PM schreef Dodo het volgende:
Bedankt voor al je goede zorgen BooBooSan. In verband met de voorspelde numerologische en astrologische ellende heb ik alvast mijn maatregelen genomen: direct na de reunie zal ik in de vroege morgen van 4 februari dit land alsmede dit forum, waar ik maar geen erkenning mag vinden, verlaten.
Als het vliegtuig nou maar niet neerstort.... misschien kan je dat nog even voor me natrekken?


Dodo, op het gevaar af dat ik nou ontzettend hap...je neemt het toch niet serieus hè?

Het was maar een geintje hoor.

Trouwens, ik was gisteren toevallig even bij Oibibio en ik heb daar m'n Indiaanse horoscoop laten trekken. En weet je wat Dodo? IK BEN EEN DAS!! Erg he?

Je bent toch niet boos dat ik verklapt heb dat jij Bianca fan bent Dodo? Ik ben Ruud fan en IK heb het toch OOK moeilijk? Nou dan!
Bovendien, het zijn maar Fok!kers hoor. Ze vreten je niet op. Echt niet!!


Multiculturele Samenleving? *deel zoveel* Powered by HATE! version 1.1b
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')