abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_244626
Sreenshots zijn verwijderd omdat de server van mij down ligt (29-01)

Vanavond is het dan zover. De laatste "Hoe is het met ...". Willem, Bianca en Tara zullen aan het woord zijn.

Tara

De 20 jarige Tara verliet het BB huis al na 10 dagen maar was toch eerst enthousiast...Wat vindt je ervan dat je je opgegeven hebt..Dat wordt haar gevraagd tijdens de screening.

T: "nou die 3 maanden moeten makkelijk kunnen missen en heb ik de maling aan de rest."

T: "Ik vondt er echt geen kut aan de hele periode in huis niet. De echte Tara is gewoon een pittig wijfie en die spontaan en vrolijk is en dat zag je niet terug in huis. Mijn eerste indruk toen ik het huis inging dacht ik wat groot dacht dat het kleiner zou zijn en over de mensen dacht ik hoe krijgen ze het voor elkaar zulke verschillende mensen bij elkaar te zetten. De intersesses vooral die waren verschillend.."

T: "ik had me van te voren al voorgenomen het huis op te fleuren ik had allerlei dingen in de koffer gestopt om het gezellig te maken, krijt, springtouw, belleblaas, echt dingen om gezellig te maken. Ik ben gewend om konstant wat gekkigheid om me heen te hebben. Er is altijd wel iets van gezelligheid. We zitten hier met zijn negenen en moeten er een leuke tijd maken. De andere zeiden we hebben de tijd nog maar wie zegt dat je hier 3 maanden zit, ik was de enige die lol wilde maken had ik het idee."

Je ziet shots vanuit het huis.

T: "Op een gegeven moment was het de tweede of derde dag dat we een voorlees-sessie doen, dat was de bedoeling dat iedereen de mond ging houden en de rest gingen luisteren, ik en Martin weet ik nog dat we echt dachten wat is de bedoeling hiervan. Ik had wel kunnen zeggen waar zijn we mee bezig en kan wel in mijn eentje in de tuin gaan zitten maar daar schiet je ook niet mee op. Je leert ze dan nog niet kennen."

Je ziet Tara in de DBK, dat haar verteld wordt dat ze genomineerd is.

T: "ik begon toch wel te voelen na 5 dagen dat ik het niet zo leuk meer vindt in het huis en terug verlangde naar mijn eigen huis. Dat martin was weggestemt door de kijkers was ik opgelucht dat ik het niet was, maar ik dacht ook was ik het maar. Ik had gemengde gevoelens erover."

T: "Op het moment dat ik de hele middag lag te slapen en Ruud ging naar de DBK te zeggen dat ik het moeilijk heb, ik kwam in huis en werd gelijk in de DBK geroepen en op dat moment schrik ik en werd me gezegd dat ik het moeilijk heb. Op dat momnet roddelden ze dus over mij en dat vondt ik helemaal niet leuk. Op het moment dat iemand over iemand praat zeg dat meer over die persoon dan over mij. Ik heb er nooit aan meegedaan en ik heb het nooit gehad over iemand, als ik wat had dan ging ik naar de persoon zelf maar niet in de groep roddelen. Ik had van de mensen in het huis meer verwacht. Ik had verwachte dat ze er voor elkaar zijn en een groep vormden, maar ik merkte al heel gauw dat de mensen er voor zichzelf zaten en niet voor elkaar."

T: "9 mensen 100 dagen in het huis back to basic en dat was de uitdaging maar ik merkte dat ik dat niet kon, maar ik vindt het belangrijker om geen 100 dagen te zitten en heb gekozen om weg tegaan. ik vindt het geen uitdaging."

T: "De bewoners zeiden dat ze liever Martin hadden gehad dan mij, dan denk ik dan had je de spelregels maar beter moeten lezen en ik heb gewoon een eigen keuze genomen en daar zit ik niet mee, achteraf was het gewoon een goede keuze.."

T: "Om plat te zeggen ik vondt het geen kut aan, de eerste twee dagen was het spannend en na drie dagen lag ik meer te slapen en begon me steeds meer af te vragen wat ik huis deed en heb de keuze zelf gemaakt. Mijn vriend zei ook dat hij absoluut niet had gezien dat ik mijzelf was in het huis, mijn moeder zei ook meissie is niets voor jou. Misschien heb ik een te grote mond gehad dat ik het vol zou houden maar het is nu eenmaal niet geweest.
T: "Al die aandacht vondt ik eigenlijk heel vreemd na 10 dagen om dan een verhaal te doen en als je je kop ziet op de story en leest Tara is psychisch gestoort, maar na drie keer interreseert het je geen reet meer. Ik was al een benaderd door de playboy toen ik 17 was en nu kreeg ik de kans weer en heb het aangepakt, ik heb er alleen maar goed e reacties op gehad. Ik ben eerst van plan een maand te reizen door amerika in maart of april en hoop een eigen zaak te gaan beginnen, met wat moet ik nog even over nadenken."


Bianca

De voormalige BB-er, ze zag het als een leer proces, ze nam toch de beslissing het huis te verlaten en was 10.000 gulden rijker.

B: "ik ben nu bijna 3 maanden uit het huis en ik hoor nu nog steeds intervieuwen van het huis maar het vervaagt dat merk je, het is heel moeilijk om in je geheugen te graven hoe was het daar. Je zit daar toch eigenlijk heel alleen en zoekt een aansluiting aan iemand die je wat kan bieden. Ik denk dat het zelfde is als in de maatschappij, met de een heb je meer als met de ander. Je kunt niet met 9 man optrekken je neemt iemand waar je je prettig bij voelt. Karin em Maurice kon ik gewoon heel leuk mee praten en we hadden humor die we allerdrie hetzelfde hadden en karin kon iemand motiveren en een lekker gevoel geven van doorgaan. Ik kon er goed mee overweg.

Je ziet Bianca tijdens het toneelsessie in het huis.

B: "Bart is natuurlijk ook wel een type die zich neer wil zetten voor de camera en moeite doet om er te staan, ik zie dat niet als negatief hoor. Maar ik gun het hem wel en hij heeft er ook de moeite voor gedaan. Misschien lijken Bart en ik wel op elkaar, we schoppen allerbeide wel ergens tegen aan en we zijn beide goed gebekt, af en toe is het een jongen die je door elkaar wil rammelen maar verder is het een toffe jongen. Bart houdt niet van katten zei hij, maar is wel iemand die van houdt om tegen de draad in te gaan en dan gaat het niet zozeer om de kat maar om tegenin te gaan en dat het hem lukt zodat het niet door kan gaan dat is denk ik Bart."

B: "Ik vondt het een beetje te gemakkelijk dat het wat op de groep werd geschoven, ik werd er kotsmisselijk van dat dat vaak gezegd werd in de DBK, overleg maar met de groep werd vaak gezegd. Mijn ergenis had vooral te maken met mijzelf, omdat je op een gegeven moment merkt dat de vechtlust weggaat en niemand wil ook meer. Je begint te hangen in de bank en begint te slapen en heb geen energie meer om wat te doen. Er is geen flikker te doen in het hele huis niet dan is het niets mooier dan de DBK in te gaan en een beetje te zeuren. Elke keer kreeg je geen reactie en daar werd je gek van. Het is heel echt en geen TV programma meer dan is het echt fijn als iemand een luisterend oor biedt."

B: "Op het moment dat 10 mensen beginnen te rennen moet je er dan achteraan rennen, ik had niet altijd zin in dingen en dat was net zo als dat koortlopen van de weekopdracht, ik werd niet goed van dat het op dat moment moet, kan toch ook iets later. Als je het programma ingaat denk je dat lukt me wel maar als je erin gaat dan worden die mensen belangrijk voor je of je ze nu wel of niet mag. Ik begon het steeds moeilijker te vinden. Op het moment dat wij voor de deur stonden dat sabien vertrok, zie je al die mensen en hoor je ze roepen, het liefst wil je dan het huis verlaten en dan staan daar al je dierbaren, sabien kon op dat moment daar naartoe, ik was daar heel emotioneel onder, ik had het liefst op dat moment ook gegaan hoor. De reden dat ik trouwens emotioneel werd in de slaapkamer kwam omdat Mona binnen kwam en zij komt met info hoe het programma bekeken wordt en dat vondt ik heel eng, en dacht wat gebeurd er allemaal daar was in emotioneel onder. Ik miste heel veel dingen en dan besef je eigenlijk hoe belangrijk de mensne om je heen zijn."

B: "Ik had zelf bedacht dat ik een week later zou vertrekken nadat de groep me zou nomineren en dan kwam die envolope en dan dacht ik ik wil weg en ik ga, ik heb er nooit spijt van gehad. De wereld is eigenlijk 180 graden om gedraaid je hebt dan een gesprek met de psycholoog, wat dat doet met jezelf en dat het een hele hype was. Heel BB is dan afgelopen denk je maar dan begint het pas als je buiten het huis kw

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_244627
pi_244628
* Ossie heeft alweer zin om het te lezen.

effe offtopic:
Margot, heb je mijn mailtje al ontvangen?
Moet je ff kijken want het is best belangrijk

[Dit bericht is gewijzigd door Ossie (Datum 27 Januari 2000).]

pi_244629
Ossie, je hebt een mailtje terug
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 27 Januari 2000).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_244630
Okay, thanx
pi_244631
Lieve Margot,

Natuurlijk krijg je 15 minuten, als het moet krijg je 15 uur.
Ik hoop voor jou en ook voor mezelf natuurlijk dat het een interresante aflevering wordt.

Zoiets als vorige week die deed tenminste weer even wat stof opwaaien.
Worden we allemaal weer wakker van.

groetjes Douwina

pi_244632
* blauwe m&m wil de screenshots NU!.

* blauwe m&m moet leren niet altijd alles gelijk te willen hebben .

* blauwe m&m zegt sorry.

pi_244633

Kan iemand mij misschien uitleggen hoe het komt dat Willem nog steeds denkt dat hij kansmaker was geweest als hij Ruud niet had genomineerd??


Nog één keer voor old time's sake mijn signature:


pi_244634
In ieder geval komt hij heel wat sympathieker over dan Ruud in zijn nazit ....

[Dit bericht is gewijzigd door Hunter (Datum 27 Januari 2000).]

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_244635
Athena,

Volgens mij ging Willem er vanuit dat hij heel populair was (hij was nooit genomineerd) omdat hij goed lag in het huis. Toen hij Ruud nomineerde was er voor het eerst iemand (Ruud) boos op hem. Dus heeft hij bedacht dat hij daardoor verloren had. Hij wist natuurlijk niet dat hij zo negatief in beeld was gebracht.

Hunter,

Ja stukken sympathieker.

[Dit bericht is gewijzigd door Darkthorn (Datum 27 Januari 2000).]

pi_244636
quote:
op 01-27-2000 om 11:41 PM schreef Darkthorn het volgende:

Hij wist natuurlijk niet dat hij zo negatief in beeld was gebracht.


Dat is waar. Maar het verbaast me zo dat hij dat nog steeds niet weet.

Ik moet wel toegeven dat hij inderdaad beter overkwam dan Ruud.


pi_244637
Mooi werk weer Oliebolletje, een tien met een griffel en zoen van de meester!

Wat ben ik trouwens blij dat we niet langer tegen die Tara hebben moeten aankijken. Dat mens is echt zo dom als het achterteind van een varken. zelfkritiek heeft ze kennelijk nooit van gehoord. Ze geeft de schuld maar aan de andren, en blijft zeggen dat zij zo bezig was lol te maken. Maar ik kan me dus geen enkel moment herinneren waarin ze ook maar enig iniatief ontplooide om iets leuks te doen. Ik heb haar zelfs geen bellen zien blazen.

Oliebol, heb je ook het moment dat Bianca in haar oog spoot?

[Dit bericht is gewijzigd door Hunter (Datum 27 Januari 2000).]

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_244638
quote:
op 01-27-2000 om 11:46 PM schreef Athena het volgende:
Dat is waar. Maar het verbaast me zo dat hij dat nog steeds niet weet.

Ik heb de indruk dat Willem erg vasthoudt aan de mening van zijn voormalige huisgenoten, Bart en Ruud.

Het zal wel een open deur zijn, maar het viel me tijdens heel BB op dat de bewoners het liefst met de meest gezapige types overbleven. Ze nomineerden de extraverte types (Bart, Sabine, Cyril) en hadden liever Martin dan Tara. Blijkbaar is wat leuk is om naar te kijken niet leuk om een huis mee te delen.

[Dit bericht is gewijzigd door Darkthorn (Datum 27 Januari 2000).]

pi_244639
quote:
op 01-27-2000 om 11:50 PM schreef Darkthorn het volgende:
Ik heb de indruk dat Willem erg vasthoudt aan de mening van zijn voormalige huisgenoten, Bart en Ruud.


Dat zal het wel zijn ja. Psychisch gezien ook een stuk veiliger voor hem.

Oliebol bedankt voor het verslag ! Hoe doe je dat toch altijd zo snel?


pi_244640
quote:
op 01-27-2000 om 11:49 PM schreef Hunter het volgende:

Ze geeft de schuld maar aan de andren, en blijft zeggen dat zij zo bezig was lol te maken. Maar ik kan me dus geen enkel moment herinneren waarin ze ook maar enig iniatief ontplooide om iets leuks te doen. Ik heb haar zelfs geen bellen zien blazen.


Heb je dan niet gezien hoe lollig ze was? Pff, kom je zeker niet uit Amsterdam...


pi_244641
Hoor ik daar enig chauvinisme?

[Dit bericht is gewijzigd door Hunter (Datum 28 Januari 2000).]

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_244642
quote:
op 01-28-2000 om 12:02 AM schreef Hunter het volgende:
Hoor ik daar enig chauvinisme?

Neeee * Athena spreekt dit geschrokken en oprecht uit.


pi_244643
Laten we niet vergeten dat door de Amsterdamse humor van Tara DoorDevil tot schrijven werd gezet. Hulde aan Tara.
  vrijdag 28 januari 2000 @ 00:10:00 #19
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_244644
Oliebol, het is weer geweldig.

Blij dat ik de uitspraak van Tara :
"ik had me van te voren al voorgenomen het huis op te fleuren ik had allerlei dingen in de koffer gestopt om het gezellig te maken, krijt, springtouw, belleblaas, echt dingen om gezellig te maken"
heb kunnen lezen. Nu weet ik hoe ik het thuis wat op kan vrolijken.

Bianca's haarlak was voor mij (ook) het hoogtepunt van de uitzending. Ik rolde van de bank af, zij wist tenminste wat humor is voor de kijkers.

Terug uit het enge bos
pi_244645

Ik vond dat tuitende mondje van Bianca voor de spiegel ook erg grappig. Had alleen geen idee wat de functie ervan was. Iemand wel?

Heb je daar toevallig ook een screenshot van Oliebol?
* Athena kijkt hoopvol omhoog maar begrijpt eigenlijk wel dat Oliebol niet bezig kan blijven.


pi_244646
Is dat niet iets wat alle vrouwen doen dan?

Ik vroeg me ook af waarom ze niet eerst haar haren kamde voordat ze er haarlak in spoot.

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_244647
Wat ik ook grappig vond was dat ze aan dat haar bleef plukken maar dat het er niet veel beter van werd. De reactie op de haarlak in het oog deed me ook aan Anouk denken.

Athena, ik begreep dat tuitende mondje van Bianca ook niet. Ik dacht even dat ze het expres deed voor de camera.

Hunter, misschien als ze lippenstift opdoen, maar volgens mij niet altijd.

  vrijdag 28 januari 2000 @ 01:04:00 #23
2278 Dodo
Uitgestorven? Echt niet!
pi_244648
Jaa Tara, toen mijn kinderen een jaar of tien jonger waren (ze zijn nu 15 en 11) vonden ze dat ook geweldig: krijt, ennee springtouw enne ...uhhh bellenblaas!!!!!!

Bianca vond ik wel treffend geportreteerd, zo tussen hemel en aarde zwevend.

En Willem leek me toch redelijk eerlijk. Vroeg me alleen af of hij, behalve dat zijn haar weer in een normaal model geknipt was na het slagerswerk van Karin, zijn haar ook geverfd had??
(Sorry, BooBooSan, gaat het toch weer over haar! Maar ja, je bent kapper of je bent het niet! Geintje!)

pi_244649
quote:
op 01-28-2000 om 12:32 AM schreef Hunter het volgende:
Is dat niet iets wat alle vrouwen doen dan?

Zeker weten van niet!

quote:

Ik vroeg me ook af waarom ze niet eerst haar haren kamde voordat ze er haarlak in spoot.

Dan zit het lekker wild Hunter. Snap je dan helemaal niets van vrouwen ?

quote:
op 01-28-2000 schreef Darkthorn het volgende:

Athena, ik begreep dat tuitende mondje van Bianca ook niet. Ik dacht even dat ze het expres deed voor de camera.


Dat dacht ik de eerste keer ook, maar na 12 keer wist ik zeker van niet.

quote:

Hunter, misschien als ze lippenstift opdoen, maar volgens mij niet altijd.

Hmm, ik zie dat hier ernstig behoefte is aan een nadere uitleg over de vrouwlijke spiegelgewoonten. Zal ik dan maar een poging wagen?

A) Als we lippenstift op doen tuiten we nooit onze lippen. Dan mis je namelijk de helft.

B)Als we onze lippen wel tuiten willen we meestal iets anders dat overeenkomt met deze smilie.

C)Als we alleen zijn en voor een spiegel staan terwijl we onze lippen tuiten ...eh... dat moeten we dus echt even aan Bianca vragen...


pi_244650
Oliebol, hartstikke bedankt! Ik was de uitzending helemaal vergeten (en dus ook vergeten om op te nemen) dus ik ben nu dubbel zo blij met je verslag. Dank, dank, dank!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')