abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 20 januari 2000 @ 03:14:00 #1
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_243986
Bart was te zien bij Albert Verlinde's shownieuws blokje in hart van Nederland in het kader van Grosser Bruder.
Er blijkt ook bij onze oosterburen kritiek te bestaan op de opzet, maar Bart had er wel een goede theorie over om dat weg te honen: de mensen die iets van Amerika gemaakt hebben gingen er ook heen in een gammel bootje en moesten ook meer dan 100 dagen op zee op een kluitje zitten en die hebben het ook gered. Dus valt het allemaal in vergelijking wel mee, volgens hem.

Ruud zat niet veel later in de uitzending van SBS Sport met Hans Kraay jr. die vanuit Eindhoven kwam vanwege een zaalvoetbaltoernooi. Hij was uitgenodigd door de organisatie om het gebeuren een beetje op te leuken (maar werd uitgejouwd door de PSV supporters), hetgeen hij ook zal doen bij NAC - FC Zwolle a.s. zaterdag alwaar hij de aftrap verricht en een oppeppend woordje zal spreken.
Hij vindt het een eer dat NAC hem hiertoe in de gelegenheid stelt, roemde Kraay terloops nog om diens inzet in de jaren dat Ruud de enige was die volgens Hans de ploeg aanmoedigde vanachter het doel, en verder onderstreepte hij nog eens dat het jammer was dat NAC niet was uitgenodigd op het toernooi, waar EVV en PSV van de partij waren.
Hij mocht ook 5 penalties nemen in een gesponsord Vacansoleil shirt (hij had zijn spijkerhemd/broek tenue aan) tegen 5 aanwezige keepers, hetgeen resulteerde in 3 treffers -- een positieve balans dus. Dit leverde hem een knuffel van de gigantische mascotte op en van hetzelfde laken een pak met Hans Kraay, als stereotiepe afsluiting.
Zoals altijd leek het of Ruud een beetje moeilijk uit zijn woorden kwam, maar al met al was het een aardig item. Zo is Ruud dus gewild in sportkringen en mag hij bij Borsato EN De Leeuw voor een grote menigte zijn kunsten vertonen. Niet slecht

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')