abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_243977
Eerst wilde ik de topic REBA v/d Dutch rose over het paard getild ?? noemen, maar toch maar niet.

Ja, en ik zal me er wel niet populair mee maken, maar toch even het volgende.

Na een boze topic over de Big-Bart site te hebben geplaatst en daarna kennelijk niet de behoefde hebbende om op sommige kritische reacties te reageren, schrijft REBA nu dit op zijn eigen site over de disclaimer ( zie ook dit topic http://209.163.248.153/forum/NonCGI/Forum21/HTML/003585.html )op de site van Big-Bart

_______________________________
Ik vind dit toch niet erg netjes van Big Bart moet ik zeggen. De disclaimer staat er gigantisch klein en in zo'n kleur dat je er makkelijk overheen kijkt. Ten tweede.. er wordt gesuggereerd dat je alleen een e-mailtje aan Bart kan sturen, maar NIET dat je meteen in een database terecht komt die voor marketing doeleinden gebruikt kan worden. En verder staat het in een heel erg vaag gifje waar je al snel het idee van hebt: Dat sla ik over.. Kortom, een hele erge slechte zet van Big Bart waarbij niet helemaal eerlijk met de fans wordt omgegaan. Ik raad Bart dan ook aan om als de sodemieter die disclaimer of luid en duidelijk ergens neer te zetten en daar een duidelijke melding van te maken, OF hem helemaal te verwijderen.
Vandaar dat je iedereen zijn echte adres wil hebben.... Ik vind dit een walgelijk stukje commercialisering die echt niet door de beugel kan. Ik kan me voorstellen dat Bart van niks weet, maar de makers en de familie weten hier wel degelijk van. Aanpassen of weg ermee, zo niet, dan zal ik mij in elk geval beraden op verdere stappen.

____________________________________

Nou ja ?? Wat denk je nou wel REBA, dat jij de enigste bent op internet die Bart mag vertegenwoordigen met een site, dat Bart alleen door jouw site zo populair is geworden ?? Dat jij denkt te kunnen gaan bepalen wat Big-Bart wel of niet op zijn site mag zetten ?? KOM op zeg

Eigenlijk is het not done om een collega webmaster (heb een hekel aan dat woord) aan te vallen, maar goed hij zoekt zelf in hevige mate de bekendheid op en dus daarom deze reactie.

Eerst ging je je lopen beklagen over het feit dat je niet uitgenodigd was door Veronica, en nu omdat je je gepasseerd voelt door de Big-Bart site. Hebben we hier niet een heel klein beetje te maken met een miskend talent ??

Je had ook wel even kunnen reageren op de andere vragen in dat andere topic vind ik, was wel zo netjes geweest

Bovendien de melding die jij maakt dat Veronica jouw site amateuristisch vindt, staat op hun site als algemene verwijzing voor het feit dat Big-Bart een proffesionele site heeft opgezet. Je interpeteert het gewoon fout. Veel te veel op je zelf betrek je het allemaal. Jammer want zo krijgt het eind van Big-Brother voor jou een nare nasmaak.

Je had je site gewoon moeten laten staan en de concurentie aan moeten durven gaan met de site van Big-Bart, dat had je makkeleijk gewonnen want je had een mooie site, maar nu loop je je alleen maar te beklagen... Zonde


Rob

Rob

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  donderdag 20 januari 2000 @ 01:36:00 #2
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_243978
Reba, ook ik vind het zonde dat je je site eraf hebt gehaald....volgens mij is Bart amper in de gelegenheid geweest om hem te bekijken, laat staan te reageren.

Niet iedereen heeft een cyberlive naast een IRL.
En gezien het feit dat Bart het momenteel echt razend druk heeft, kan ik me zo voorstellen dat hij nog niet echt de rust heeft gehad om zich erg te verdiepen in het internet.

Ikzelf ben van mening dat iedereen vrij is om te doen en te laten wat hij/zij wil, ook op het internet.

Als iemand die Big-Bart site bezoekt, en ZELF beslist om zijn/haar persoonsgegevens in te vullen....lekker laten gaan....

Er zijn duizenden sites die op die manier "werven"'


  donderdag 20 januari 2000 @ 02:09:00 #3
1414 Kangaroo
the Kangaroo hopper
pi_243979
erhmmmm ehhh ik vind het wel aardig dat je mij citeert Rob, maarre ik ben echt REBA niet en ik schreef dit nadat ik ff loeiend kwaad was na die disclaimer gezien te hebben op Bart's z'n fansite (was daar nog nooit geweest, en van het andere topic had ik het bestaan nog niet ontdekt. Dusseh.. kun je bovenstaande ff editten?

I am a lonesome Kangaroo, so far from hooooooooome
pi_243980
Dus Kangeroo je wil zeggen dat bovenstaand stuk wat door mij geplaatst is en wat ik van de site van REBA http://home.kabelfoon.nl/~reba/bart/ heb gehaald daar zonder jou toestemming is geplaatst ?? Mooie boel

Kennelijk is REBA het met jou betoog eens, anders zou hij het niet zo op zijn site zetten natuurlijk en aan iedereen laten lezen

Ik wil het hier wel weghalen, maar ik was in de veronderstelling dat REBA het zelf geschreven had. Jouw boosheid kan ik me wel voorstellen, maar is het niet erg ongepast dat het nu zo op REBA zijn site staat ??

Graag reactie

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  donderdag 20 januari 2000 @ 05:30:00 #5
631 GHaven
Dementerende borstenbetaster.
pi_243981
Ach, die ReBa is blijkbaar gewoon een erg gevoelige jongen. Ik vind dat wel iets hebben. Dit is niet de eerste keer dat hij kwaad zijn site opdoekt. Die komt wel weer terug.

Zie ook : http://209.163.248.153/forum/NonCGI/Forum21/HTML/001850.html

Haalt gelijk bij rechter.
  donderdag 20 januari 2000 @ 11:51:00 #6
954 ReBa
Als ik het niet dacht
pi_243982
Lezen schijnt erg moeilijk te zijn

Rob je moet niet iets schrijven wat niet waar is, maar lezen schijnt voor jou erg moeilijk te zijn. En dan nog een reactie geven, ja dan kom je in de knoop.

Ik ben toch zeker sinterklaas niet!

pi_243983
Kunnen jullie deze discussie eindigen?...het maakt het forum nog minder leuk om er te komen. Ga elkaar mailen mensen, zo is er geen bal meer aan en jullie reacties maakt dingen voor andere bezoekers kapot.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_243984
quote:
op 01-20-2000 om 11:51 AM schreef ReBa het volgende:
Lezen schijnt erg moeilijk te zijn

Rob je moet niet iets schrijven wat niet waar is, maar lezen schijnt voor jou erg moeilijk te zijn. En dan nog een reactie geven, ja dan kom je in de knoop.


Kom op zeg. Jij haalt een stuk van dit Forum af. Zet het ongevraagd op je site. Maakt totaal niet duidelijk wie wat geschreven heeft. Vind Kangaroo het wel goed dat je ongevraagd zijn stuk overneemt en het zo onduidelijk gequoot neerzet ??

Vrijwel alle bijdrage van jou aan dit Forum behelsen kriteik op Veronica maar het fatsoen om reacties te geven op je eigen topics kun je niet opbrengen.

En NEE Olibol ik ga dat helemaal niet mailen, REBA heeft hierzelf een discussie opgestart en dan wordt hij hier gevoerd ook. Dan hadden ze meteen dat topic maar moeten sluiten

Bovendien, het hoeft toch niet altijd zoet en sappig hier toe te gaan

Felle discussies Niets mis mee, zolang er niet gescholden wordt.

Rob

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_243985
R@B het was gewoon een vriendelijke vraag hoor meer niet. Dus niet gelijk "schelden" . Ik baal alleen van zulke dingen omdat het voor anderen verpest, maar goed dat zul jij niet inzien. Jou standpunt is nu wel duidelijk dus kun je toch ook niet meer reageren? Het kan dan toch ook in 1 topic die er al staat? "Bart nu al over paard getild?". Tuurlijk mag discussie daar is een forum ook voor daar heb je gelijk in, maar het wordt nu een persoonlijke Topic en ik vindt het dan zo zinloos en drukken op de sfeer.

Ach, bekijk het ook maar, wordt toch niet begrepen.

Trouwens de site van Reba is al veranderd en die inhoud is weggehaald.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 20 Januari 2000).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')