abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Admin donderdag 13 januari 2000 @ 20:17:00 #1
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_243434
Eigenlijk wilde ik dit bewaren tot het BB forum definitief dicht gaat, maar ik kan me voorstellen dat het nu overkomt of ik een ondankbaar joch ben, dus doe ik het nu alvast.

De afgelopen maanden zijn een gekkenhuis geweest rondom FOK! en dit Forum. Het succes van deze site is iets waar we nooit op hadden gerekend en ik heb 't al 's gezegd, maar zal 't nog 's zeggen: Zonder jullie en jullie inzet had dit nooit gekund.

Bij deze wil ik iedereen die deze site heeft gesteund en zich voor deze site heeft ingezet bedanken voor hun hulp, inbreng, inzet en natuurlijk gewoon hun aanwezigheid.

Niet in de laatste plaats wil ik Juul en Phileine bedanken die toch maar even het drukstbezochte forum van Nederland onder hun hoede hebben genomen. Ik vind 't jammer dat ze besloten hebben ermee te stoppen, maar respecteer hun beslissing.

Natuurlijk bedank ik Oliebol voor de enorme hoeveelheid tijd en enthousiasme die ze in de verslagen heeft gestoken en iedereen die heeft meegeholpen dit forum te maken tot wat het is/was, namelijk gewoon het gezelligste en meest interessante forum van Nederland.
Wij hebben als mods/admins niet meer gedaan dan een plek te verzorgen waar jullie je creatief konden uiten en we konden alleen maar hopen dat er zo veelvuldig en creatief van gebruik is gemaakt als er daadwerkelijk is. Ik ben, zoals ik al eerder zei, erg trots op de groep mensen die zich hier dagelijks op het forum uiten. Ik weet zeker dat zo'n beetje elk forum in Nederland jaloers is op het kaliber mensen dat hier rondsurft.

Het is jammer dat een aantal mensen ervoor hebben gekozen hier niet meer te komen toen het eventjes wat minder ging, maar ook die keuze respecteer ik, en mochten ze hier nog zo af en toe meelezen, natuurlijk geldt dat bedankje ook voor jullie.

Misschien had het slimmer van me geweest dit bericht eerder te plaatsen, maar zoals ik al zei wilde ik 't eigenlijk als laatste post neerzetten ter afsluiting van dit forum. Omdat ik het idee heb dat veel mensen denken dat ik mezelf geweldig vind en jullie mij totaal niet interesseren heb ik besloten dit bericht nu vast te plaatsen.

Ik waardeer jullie meer dan je misschien zou denken. Zonder jullie was deze site allang dood geweest en had heel FOK! niet meer bestaan.
Zelfs in de mindere tijden was het op dit forum nog gezelliger dan op de meeste andere forums die ik ken (GoT uitgezonderd misschien) en ik denk dat ik niet alleen trots mag zijn op jullie en de kwaliteit van jullie berichten, maar dat jullie vooral trots moeten zijn op jezelf. Met 2400 man een overzichtelijk en duidelijk forum maken zonder veel gerotzooi en zonder een overdaad aan noodgedwongen modereerwerk is een prestatie op zich. Als je ziet hoe verschillende andere forums eruit zien en wat een puinhoop 't daar is kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat jullie allemaal hier zitten en de rotzooischoppers ergens anders.

Verder natuurlijk bedankt dat jullie het nog steeds uithouden met iemand die zo'n uitgesproken mening heeft over dingen als ik en iemand die zo lekker tegen de draad in kan gaan als ik. Ik ben gewoon wie ik ben en ik weet dat ik daarmee soms mensen tegen me in het harnas jaag. Ik kan er niks aan doen. Ik bedoel het allemaal niet zo kwaad als het soms over komt. Mensen die me kennen weten dat wel, maar ik kan niet verwachten dat jullie mij leren kennen door het lezen van een paar berichtjes van mijn kant.
Neem me niet al te serieus. Ik ben zelden of nooit kwaad, voel me niet snel beledigd of op m'n pik getrapt, kan echt wel tegen kritiek en ben ook niet te beroerd om toe te geven als ik een fout maak. Verder ben ik echt niet zo arrogant dat ik vergeet aan wie het succes van dit forum te danken is, en dat is niet mijzelf maar dat zijn jullie, de mensen die het forum van inhoud voorzien.

Nogmaals bedankt.

Danny

- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  donderdag 13 januari 2000 @ 21:27:00 #2
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_243435
Kwoot: verder natuurlijk bedankt dat jullie het nog steeds uithouden met iemand die zo'n uitgesproken mening heeft over dingen als ik en iemand die zo lekker tegen de draad in kan gaan als ik.

Je lijkt wel een beetje op Bart,hoe is het met jouw molton

pi_243436
Dank je wel Danny.


Gelukkig niet een beetje te laat misschien, wat mij betreft.


In het hele bestaan zijn de dankbetuigingen voor de mogelijkheid die jij en je team ons boden niet van de lucht geweest. En ondanks dat er de laatste tijd ietwat vuiltjes aan de lucht zijn geweest (maar ach ... ons Big Brother was beeindigd dus je moet dan toch wat) vind ik dit wel een goeie plek om nogmaals dankjewel te zeggen en toe te voegen: naar mijn mening hoef je je toch nergens voor te verantwoorden of verontschuldigen of zo, en bij-de-weg veel van de typische BB-FOK!posters en BB-FOK!lezers zijn toch gebleven.


Thanx FOK!held Danny en de zijnen.

[Dit bericht is gewijzigd door JayBee (Datum 13 Januari 2000).]

Klik hier voor de FOK!smiley verzamel site


pi_243437

Danny,

Hartelijk bedankt voor al het werk en je inspanning.

Tanjalies - Pinok

  vrijdag 14 januari 2000 @ 01:13:00 #5
1464 ART
FOK!member
pi_243438
Danny, ik lees in je verhaal dat je het erg vervelend vindt dat fokkers de indruk kregen dat jij hen geen credit gaf. Volgens mij is dit gevoel gebaseerd op de berichten in Volkskrant en NRC. Als journalist (en auteur van het stukje in Trouw over Fok!) wil ik voor alle mensen die daar over vielen even melden hoe lastig het is, om op basis van een paar e-mail-antwoorden, een goed lopend en leesbaar verhaal van een regel of 80 in elkaar te zetten. Het betekent automatisch knippen en plakken. Vooral in de Volkskrant heeft dit een wat kort door de bocht-citaat opgeleverd (Danny heeft dat elders ook al uitgelegd), maar het ligt hier op het forum ook zo precies, dat het moeilijk is iedereen tevreden te stellen. Ik weet uit mijn eigen ervaringen dat Danny in de antwoorden op mijn vragen heel duidelijk de inbreng van de andere admins/moderators én natuurlijk de inbreng van de Fokkers heeft genoemd.

Het is het Gesprek waar het om draait
  Admin vrijdag 14 januari 2000 @ 03:28:00 #6
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_243439
Dank je. Ik weet niet in hoeverre het daar aan ligt - hoewel er wel regelmatig werd gesproken over die interviews - maar in ieder geval bedankt voor je uitleg
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
pi_243440
quote:
op 01-14-2000 om 01:13 AM schreef ART het volgende:
<knip>
Als journalist (en auteur van het stukje in Trouw over Fok!)

En dat vertel je ons nu pas!
Nu pas snap ik waarom Fok! zelfs in de Trouw op dook. (of zeg ik nu iets fouts?)


pi_243441
Danny,

Het is nooit ergens te laat voor.
Of is het nou te vroeg. ( 5.30 am )
Ja nou weet ik het ook niet meer.
Dank voor dit "recht uit het hart" stukje.
Denk dat wij dat allen zeer waarderen.
groetjes eli.

Ik ben tegen [url=http://www.zinloosgeweld.nl]zinloosgeweld.[/url]
pi_243442
Danny,

Ik ben dan misschien niet zo'n trouwe 'poster' op dit forum, maar wel dagelijks even aanwezig om mijzelf op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen rond BB, dank voor de mogelijkheid en overzichtelijkheid die jij (en anderen) hier de afgelopen maanden geboden hebben.....

Enne praat a.u.b. niet over afsluiten van dit forum dat BB afgelopen was is al erg genoeg

Groeten Luc

Het gaat er niet om waar het om gaat.....
  vrijdag 14 januari 2000 @ 08:35:00 #10
1542 Ludo
Still YF&S
pi_243443
Dank je wel Danny, dankzij jouw forum heeft m'n leven weer zin gekregen.
&lt;a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm" rel="nofollow" target="_blank"&gt;&lt;a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm&lt;" rel="nofollow" target="_blank"&gt;http://www.clinicantwerp.com/movie.htm&lt;&lt;/a&gt;;/a&gt;
  vrijdag 14 januari 2000 @ 09:31:00 #11
1535 Hawkwind
Rory fan....
pi_243444
Danny, leuk dat je dit schrijft.
Te laat? nee!
Ik ben online
  vrijdag 14 januari 2000 @ 10:19:00 #12
627 Willy
Koekenbakker
pi_243445
Nou ik had het soms ook wel naar mijn zin hoor!
The only thing we have to fear is FEAR itself
  vrijdag 14 januari 2000 @ 10:37:00 #13
1464 ART
FOK!member
pi_243446
quote:
op 01-14-2000 om 03:29 AM schreef Athena het volgende:
En dat vertel je ons nu pas!
Nu pas snap ik waarom Fok! zelfs in de Trouw op dook. (of zeg ik nu iets fouts?)


Natuurlijk zeg je niets fouts. Ik volgde Fok al een tijdje, vond het een zeer interessant medium/forum, zag de invloed die het had op de berichtgeving rond BB en vond het aardig om de lezers van Trouw, die ook steeds meer online gaan, hierover te informeren. Na dat stuk ben ik zelf steeds actiever gaan posten. Het is verslavend!

Het is het Gesprek waar het om draait
pi_243447

snif...


Jusqu'ici tout va bien...
pi_243448
quote:
op 01-14-2000 om 10:37 AM schreef ART het volgende:
Na dat stuk ben ik zelf steeds actiever gaan posten. Het is verslavend!


Tell me about it!


  vrijdag 14 januari 2000 @ 17:50:00 #16
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_243449
Het BB forum was vaak leuker dan het programma zelf, en wat dat betreft is het jammer dat het voorbij is, maar ik heb inmiddels de andere fora hier op FOK! ontdekt, en mijn bakens daar naartoe verplaatst. Gelukkig verstommen de ruzietjes een beetje, en komt de sfeer weer een beetje terug, dus laten we deze site met zijn allen een leuke ontmoetingsplek houden.

* buzzer hoopt iedereen in de andere fora tegen te komen !.

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_243450
Ik heb inderdaad ook op het punt te staan om er de brui aan te geven, maar kwam er achter dat ik inmiddels verslaafd ben geraakt aan het forum. (dus BB verslaving is omgeslagen in forumverslaving). Danny (en Art trouwens ook) bedankt voor de uitleg en tot ziens (bij wijze van spreken)..
Marian
------------------
Geniet van het leven, het is al later dan je denkt!

[Dit bericht is gewijzigd door Beppie (Datum 14 Januari 2000).]

pi_243451
'k voel de tranen al bijna komen.......

pi_243452
Mooi gezegd en waar gepraat.
Danny, bedankt voor de leuke tijd en de goede gesprekken. Ook al is mijn aanwezigheid op het FOK!forum minder intensief dan voorheen, blijft het een speciaal plekje houden.
Tenslotte aan alle (bijna 3000) anderen... nice meeting you..ik vond het hardstikke gezellig hier!!!
Don't ever save anything for a special occasion. Being alive is the special occasion.
pi_243453
Danny, je bent een kanjer!
"Don't drink water, fish fuck in it"
pi_243454
Ere wie ere toekomt!
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  woensdag 2 februari 2000 @ 23:21:00 #22
1611 evert
Happiness is the Road!
pi_243455
Het was hier goed, laat het ook in andere fora goed en gezellig blijven.

evert

wat moet ik hier nu neerzetten?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')