abonnement Unibet Coolblue
  zondag 28 juni 2009 @ 19:45:06 #1
219075 Fortitudo
de echte vedett
pi_70454580




DE SELECTIE:

  • Coach
    R. Koeman

  • Keepers


  • Verdedigers


  • Middenvelders


  • Aanvallers


    DE STAND:


    [ Bericht 57% gewijzigd door BliksemSchigt op 28-06-2009 20:28:04 ]
  • Een oude, seniele vos is nog steeds sluw en schuw. Nooit afschrijven zeg ik je.
      zondag 28 juni 2009 @ 19:46:24 #2
    202348 Susi
    Temple of Love
    pi_70454621
    Ik wilde echt nét een topic openen
      zondag 28 juni 2009 @ 19:48:25 #3
    219075 Fortitudo
    de echte vedett
    pi_70454697
    krijg de OP niet goed
    Een oude, seniele vos is nog steeds sluw en schuw. Nooit afschrijven zeg ik je.
      zondag 28 juni 2009 @ 19:57:55 #4
    202348 Susi
    Temple of Love
    pi_70454981
    quote:
    Op zondag 28 juni 2009 19:48 schreef Fortitudo het volgende:
    krijg de OP niet goed
    De haakjes weghalen en ook het gedeeltje van [url=...]afbeelding[/url]. Wat overblijft tussen [img] en [/img] zetten.
    pi_70455824
    Op gefixed .
      zondag 28 juni 2009 @ 21:26:04 #6
    147271 fuckbuddy
    Ken sent me
    pi_70457886
    Ik vind em leuk. Tering mannen, ik zit hier onder antwerpen in een top 23 graden nu.
    Tis dus nu bijna 2100.
    Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
    Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
      zondag 28 juni 2009 @ 23:04:07 #7
    156288 wallofdolls
    Making love with my ego
    pi_70462029
    quote:
    AZ-trainer Ronald Koeman sluit niet uit dat de Alkmaarders zich voor het sluiten van de transfermarkt nog versterken. De club zal het niet laten spelers aan te trekken, wanneer die mogelijkheid zich voordoet.

    "Intern kijken we altijd of we ons kunnen versterken. Ik heb natuurlijk wel voorkeuren, maar je moet altijd maar afwachten of die ook haalbaar zijn", spreekt Koeman na afloop van het oefenduel met de amateurs van AFC'34 (1-7 winst).

    Afgelopen week trok AZ de eerste versterking onder het bewind van Koeman aan. Erik Heijblok zal de rol van derde keeper bekleden in Alkmaar. "Als je top wilt zijn moet je drie keepers hebben", verduidelijkt Koeman de komst van de doelman.

    "Je mag geen risico nemen. Ik heb het vaak genoeg meegemaakt dat je een beroep moet doen op een derde doelman", vervolgt Koeman. Daarnaast is ook nog altijd onzeker of Joey Didulica komend seizoen nog bij de landskampioen speelt. De ervaren doelman is op zoek naar speelminuten en vreest dat hij die in Alkmaar niet zal vinden. "Dat heeft Joey aangegeven. Als hij besluit om te vertrekken moet je daar op voorbereid zijn."

    Koeman wil de competitie beginnen met een selectie van 22 spelers en drie doelmannen. Maandag sluiten de laatste internationals aan in Alkmaar. Dan zijn onder meer Stijn Schaars, Demy de Zeeuw en David Mendes da Silva weer van de partij. De nieuwe Zweedse aankoop Pontus Wernbloom beleeft maandag zijn debuut op het Alkmaarse trainingsveld.

    Komende week gaat voor AZ de derde fase van de voorbereiding in. Wanneer ook de laatste internationals zich in Alkmaar melden, werkt Koeman voor het eerst met een voltallige selectie. Dit betekent voor de spelers van Jong AZ, die de afgelopen weken deel uitmaakten van Koemans spelersgroep, dat zij kunnen genieten van een korte vakantie.

    "De jongens die nu instromen zullen het niveau van de groep weer naar een hoger niveau tillen. Momenteel werken we toe naar één doel en dat is om iedereen maximaal fit te krijgen voor de start van de competitie. Stap voor stap zullen we gaan bouwen aan een vast team", zegt Koeman, die besloot enkele oefenduels toe te voegen aan de voorbereiding van AZ.

    "Ik vond dat we wat weinig wedstrijden speelden. Daarom zullen we ook op 8 juli een oefenduel spelen (tegenstander is dan vv Buitenpost, red.)", vervolgt Koeman, die tevens aangaf graag nog te willen oefenen tegen een club uit de Jupiler League.

    In een benauwd Alkmaar rekende AZ zondag met ruime cijfers af met AFC'34. De eersteklasser werd getrakteerd op een 1-7 nederlaag. "Het kleffe weer was absoluut van invloed op het tempo van de wedstrijd", stelde Koeman. "Toch is het zaak om uit deze wedstrijden het maximale te halen. Dit is als het ware een training. Ik heb vandaag weer goede dingen gezien."
    pi_70469617
    quote:
    Bouwen op succes: Ervaren trainer Koeman moet AZ door zwaar seizoen leiden

    ALKMAAR, maandag
    Met de zoete nasmaak van het kampioensjaar nog in de mond, werkt AZ toe richting een nieuw seizoen. Een jaargang waarin de Alkmaarders verder willen bouwen op het succes van 2008/2009, zich in de Champions League met de allergrootsten gaan meten en opnieuw willen gaan meedoen in de strijd om de titel. De nieuwbakken trainer Ronald Koeman staat voor de uitdaging om de ploeg klaar te stomen voor en te begeleiden door het loodzware jaar.

    De eerste oefenpotjes zijn achter de rug, de provincie Noord-Holland heeft de spelers van AZ in de duels met FC Den Helder (7-0) en AFC’34 (7-1) twee keer aan het werk kunnen zien en vanaf vandaag start het volgende deel van de voorbereiding. De internationals – onder wie Stijn Schaars, David Mendes da Silva, Demy de Zeeuw, Mounir El Hamdaoui en Sergio Romero – sluiten aan, zodat Koeman en zijn staf gericht kunnen gaan toewerken naar de eerste serieuze krachtmeting: het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen SC Heerenveen op 25 juli.

    „Met de aanwezigheid van de internationals gaat het niveau van de groep weer omhoog. De andere spelers zullen daarin mee moeten”, kijkt Koeman uit naar het werken met zijn vaste groep. Die is, ondanks het getrek aan bijvoorbeeld Moussa Dembélé, nog altijd intact. „Natuurlijk staan we open voor versterkingen”, weet Koeman. „We zijn altijd bezig om te kijken op welke posities we ons kunnen verbeteren. Mocht er bijvoorbeeld een spits vertrekken, dan zullen we er een nieuwe bij moeten halen. Vier spitsen heb je gewoon nodig in zo’n seizoen.” Wanneer sleutelspelers als Dembélé, El Hamdaoui of De Zeeuw vertrekken, is het volgens Koeman zaak om snel te handelen en opvolgers aan te trekken die er direct staan.

    En dan het liefst spelers met Europese ervaring, want waar Koeman met Ajax, PSV en Benfica al in de Champions League succesvol was, gaat de huidige AZ-selectie als groentje het kampioenenbal beleven. Slechts doelman Joey Didulica en Kew Jaliens kunnen over het verschijnsel meepraten. Didulica maakte in het Ajax-tijdperk van Koeman deel uit van de selectie en vertolkte destijds een positieve hoofdrol in de uitwedstrijd tegen Valencia. Jaliens speelde met Willem II in de Champions League.

    Maar het ontbreken van die bagage bij de overige spelers hoeft geen probleem te zijn, vindt de oefenmeester. „De groep wordt daar niet op een bepaalde manier op voorbereid. Het spelen in de Champions League is iets dat je zult moeten ondervinden. Je komt in een ritme terecht van zondag-woensdag-zondag. Veel tijd om daartussenin de aandacht op het fysieke aspect te leggen, is er niet. Vandaar dat we dat dan ook in deze voorbereiding doen. Daar moet je het volume uithalen, dat je tijdens het seizoen nodig hebt.”

    Of Jaliens dat allemaal mee gaat maken, is nog maar de vraag. De verdediger is op zoek naar een nieuw avontuur, waarbij Engeland zijn voorkeur heeft. „Het is niet zo dat ik koste wat kost weg wil, maar dit zou een mooi moment zijn om een stap te maken. Een Engelse club die bijvoorbeeld in de Europa League uitkomt, zou een mooie uitdaging zijn.” Maarten Martens zinspeelt niet op een vertrek. „Als je goed zit, moet je niet altijd willen veranderen. Ik ben niet op zoek naar iets nieuws. Dat gaan we hier tenslotte al beleven. Met AZ de Champions League in, dat is ook weer anders.”

    De trainer blijft in ieder geval zitten waar hij zit. Koeman beweegt zich rustig door de voorbereiding, die toch weer anders is dan die van de andere topclubs waar hij heeft gewerkt. „Bij Ajax en PSV is er meer publiek, meer media, meer aandacht. Wat dat betreft merk je dat het bij AZ wel wat rustiger is. Maar dat is ook wel eens lekker.”
    pi_70475792
    quote:
    Koeman zet drie spelers uit selectie

    Kemy Agustien, Boy Waterman en Milano Koenders trainen niet meer mee bij AZ. ,,Ze krijgen drie dagen de tijd om een andere club te vinden'', zegt trainer Ronald Koeman in het Noordhollands Dagblad. Wat er gebeurt als het trio niet binnen drie dagen een andere club vindt? ,,Dat is aan AZ. De club moet dan een oplossing zoeken. Maar de spelers komen in elk geval niet meer terug bij de selectie.''

    Koeman trainde maandagochtend met een groep van 25 man, bestaande uit 22 spelers en 3 keepers. ,,Dit is de definitieve groep waarmee ik wil werken. Tenminste, zolang er niemand vertrekt natuurlijk. Want je weet niet wat er gebeurt'', aldus Koeman.

    Voor Agustien, Waterman en Koenders is dus definitief geen plek meer in Alkmaar. De drie werden afgelopen seizoen door AZ verhuurd aan respectievelijk Birmingham City, ADO Den Haag en NEC. Twee weken geleden meldden ze zich weer bij AZ, op de eerste training van het nieuwe seizoen. Ze zeiden te hopen op een kans, maar die is inmiddels verkeken.
    Koeman is nu al goed bezig, die heeft stiekem in het dagboek van LvG zitten lezen...
    Hij hakt lekker met het bijltje, meteen de schakel eruit geflikkerd

    Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
    Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
    pi_70475876
    Ik moet zeggen dat ik Agustien tegen FC Den Helder niet slecht vond spelen centraal op het middenveld. Waterman was al een tijdje duidelijk en Koenders...

    Alleen jammer dat Pelle er nog steeds bij zit...
      maandag 29 juni 2009 @ 13:23:49 #11
    156288 wallofdolls
    Making love with my ego
      maandag 29 juni 2009 @ 13:43:57 #12
    219075 Fortitudo
    de echte vedett
    pi_70476815
    de negerschakels worden verbroken

    we love you koeman, we do
    we love you koeman, we do
    oohhhh ronald we love you
    SPOILER
    Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
    Een oude, seniele vos is nog steeds sluw en schuw. Nooit afschrijven zeg ik je.
    pi_70478431
    Koeman
      maandag 29 juni 2009 @ 14:57:24 #14
    176521 Grulez
    rasgroninger
    pi_70479518
    quote:
    Op maandag 29 juni 2009 13:13 schreef fuckbuddy het volgende:

    [..]

    Koeman is nu al goed bezig, die heeft stiekem in het dagboek van LvG zitten lezen...
    Hij hakt lekker met het bijltje, meteen de schakel eruit geflikkerd

    Schakel?
    pi_70479595
    neger schakels.. wat een bullshit... Hoezo neger schakels?? Komt erg discriminerend over moet ik zeggen.
      maandag 29 juni 2009 @ 15:03:48 #16
    156288 wallofdolls
    Making love with my ego
      maandag 29 juni 2009 @ 15:05:50 #17
    156288 wallofdolls
    Making love with my ego
    pi_70479858
    De antilliaanse schakel:

    gekleurde medelanders die het topsportklimaat beinvloeden. Die met iPods in de kleedkamer zitten, na de training meteen naar hun PS3 rennen en niet willen vechten voor hun teamgenoten
    pi_70483959
    quote:
    Op maandag 29 juni 2009 15:05 schreef wallofdolls het volgende:
    De antilliaanse schakel:

    gekleurde medelanders die het topsportklimaat beinvloeden. Die met iPods in de kleedkamer zitten, na de training meteen naar hun PS3 rennen en niet willen vechten voor hun teamgenoten
    Auto's belangrijker vinden dan de prestaties en bovendien niet vies zijn om de vriendin van een teamgenoot onder handen te nemen.
      maandag 29 juni 2009 @ 16:58:32 #19
    147271 fuckbuddy
    Ken sent me
    pi_70484055
    quote:
    Martens wil graag contract verlengen bij AZ


    Maarten Martens hoopt zijn contract bij AZ te verlengen. De Belgische middenvelder heeft het naar zijn zin in Alkmaar en staat dan ook niet onwelwillend tegenover de plannen van de club zijn contract open te breken.

    Martens kan in Alkmaar zijn tot 2012 lopende contract met twee jaar verlengen, weet Sportweek. "De club wil doorgroeien en ik heb het hier heel erg naar m'n zin, dus het zou voor alle partijen mooi zijn als ik langer blijf", aldus Martens in gesprek met het weekblad.

    Hoewel andere AZ-spelers met de gedachten spelen hun geluk in het buitenland te beproeven is de Belg niet van plan te verkassen. "Als je ergens goed zit, hoef je niet te veranderen. Ik ben niet op zoek naar een transfer, ben ook nog niet uitgeleerd in Nederland. Ik zit hier voorlopig wel goed."

    Martens staat sinds de zomer van 2006 onder contract in Alkmaar. AZ nam hem in dat seizoen over van RKC Waalwijk. In totaal kwam hij al 71 keer namens de Alkmaarders in actie in de Eredivisie.
    Nou van die leegloop is nog geen sprake...
    Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
    Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
    pi_70484870
    Martens is een goede voetballer maar verder dan de top van Nederland zal die niet komen. Komt fysiek gewoonweg te kort. Voor AZ is het een meer dan bruikbare speler, dus goede zaak die aankomende verlenging.
      maandag 29 juni 2009 @ 17:25:36 #21
    176521 Grulez
    rasgroninger
    pi_70484962
    quote:
    Op maandag 29 juni 2009 17:22 schreef Genius-F het volgende:
    Martens is een goede voetballer maar verder dan de top van Nederland zal die niet komen. Komt fysiek gewoonweg te kort. Voor AZ is het een meer dan bruikbare speler, dus goede zaak die aankomende verlenging.
    Lijkt me niet.

    Europese subtop moet ook haalbaar zijn. Al maakt hij een minder spectaculaire ontwikkeling door dan ik had verwacht.
      maandag 29 juni 2009 @ 17:31:56 #22
    147271 fuckbuddy
    Ken sent me
    pi_70485136
    quote:
    Op maandag 29 juni 2009 17:25 schreef Grulez het volgende:

    [..]

    Lijkt me niet.

    Europese subtop moet ook haalbaar zijn. Al maakt hij een minder spectaculaire ontwikkeling door dan ik had verwacht.
    ik vind het een prima speler die technisch goed is, snel met de bal al zijn voeten en kan gericht pasen.
    Een speler die eigenlijk net zoals Mendes altijd een beetje onzichtbaar is maar een erg belangrijke vleugel speler is die perfect in het AZ systeem past.
    Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
    Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
    pi_70485327
    quote:
    Op maandag 29 juni 2009 17:25 schreef Grulez het volgende:

    [..]

    Lijkt me niet.

    Europese subtop moet ook haalbaar zijn. Al maakt hij een minder spectaculaire ontwikkeling door dan ik had verwacht.
    Martens is niet veel meer doorgegroeid sinds zijn komst, zelfde geld voor Dembélé eigenlijk. Al laat Dembélé dit jaar wel wat ontwikkeling zien. Martens staat eigenlijk al 2 jaar niet op "zijn" positie, dat speelt ook mee natuurlijk.
      maandag 29 juni 2009 @ 17:55:02 #24
    529 twi
    Het lichtje is uit...
    pi_70485852
    En als club moet je gewoon een paar van die spelers hebben. Danny Blind van Ajax bijvoorbeeld, in mijn ogen ook nooit geschikt geweest voor een echte topclub, maar gewoon een uitstekende en constante speler die een van de groothouders van Ajax was.
    pi_70495130
    quote:
    Op maandag 29 juni 2009 17:37 schreef Genius-F het volgende:

    [..]

    Martens is niet veel meer doorgegroeid sinds zijn komst, zelfde geld voor Dembélé eigenlijk. Al laat Dembélé dit jaar wel wat ontwikkeling zien. Martens staat eigenlijk al 2 jaar niet op "zijn" positie, dat speelt ook mee natuurlijk.
    Dat laatste is het grootste 'probleem' voor hem. Ik heb echt geniale wedstrijden van hem gezien op de tien. Uit tegen ADO in het laatste seizoen in het Zuiderpark bijvoorbeeld, dat was puur genieten.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')