abonnement Unibet Coolblue
pi_70554766
Lekker boeiend, kijk je eerst op Korenmarkt naar andere wedstrijd toch. Heb je tenminste genoeg bier achter de kiezen.
pi_70554847
Bridge to Bridge loop die dag... vandaar later.
  woensdag 1 juli 2009 @ 18:26:09 #53
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_70554852
Hofs zet zinnen op transfer naar het buitenland


Bij Feyenoord mag Nicky Hofs vertrekken en Vitesse wil de kleine spelmaker graag overnemen. Een transfer lijkt daarom een simpel gevolg van omstandigheden te gaan worden, maar algemeen directeur Paul van der Kraan kan de fans nog niet beloven dat Hofs zal komen. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.
Hofs maakte in het seizoen 2004/05 de overstap van Vitesse naar Feyenoord, maar keerde in het afgelopen voetbaljaar alweer terug in Arnhem. De middenvelder kon niet op speelminuten rekenen in Rotterdam en werd voor een seizoen verhuurd aan zijn oude club. Bij Vitesse bloeide hij weer op en scoorde hij zeven keer in dertig duels.

De 26-jarige Hofs meldde zich vorige week zondag weer op de eerste training van Feyenoord, maar heeft geen toekomst in Rotterdam. Vitesse wil de middenvelder maar wat graag overnemen. “Met Feyenoord zijn we dichtbij”, zegt Van der Kraan op de website van zijn club. “Er is vrijdag een gesprek geweest met de Rotterdammers en daarin zijn we dicht tot elkaar gekomen. Ik verwacht dat we er wel uitkomen. Met Feyenoord dan, want in de gesprekken met Nicky zelf zijn we nog niet zo ver gevorderd.”

De spelmaker gaat liever naar het buitenland dan naar Arnhem, zijn geboortestad. Van der Kraan: “Hij heeft laten weten dat hij niet te snel ‘ja’ wil zeggen tegen Vitesse, omdat hij het liefste naar het buitenland vertrekt. Voor zover wij weten is er nog geen concrete buitenlandse interesse, maar Nicky wil alle opties voorlopig nog open houden. Maar we willen niet te lang meer wachten, want Vitesse moet door.”


aldus voetbalzone
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_70554960
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 18:08 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Ja, we even erbij vermelden dat je géén 13-jarige relkloon bent.
Ik kon enkel inschrijven en geen reactie plaatsen geloof ik.
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 18:12 schreef DeVinger het volgende:
Als vrouw kun je jezelf heel snel laten accepteren.
zeker met bepaalde foto's ?
  woensdag 1 juli 2009 @ 18:33:32 #55
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70555045
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 18:30 schreef Puala het volgende:

[..]

Ik kon enkel inschrijven en geen reactie plaatsen geloof ik.
[..]

zeker met bepaalde foto's ?
Ze hebben een automatische internetgeschiedenischecker In een aantal topics geleden riep jij op tot relletjes, het kan zijn dat je daardoor geen toekomst tot het forum krijgt. Correct me if I'm wrong.
pi_70555170
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 18:33 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Ze hebben een automatische internetgeschiedenischecker In een aantal topics geleden riep jij op tot relletjes, het kan zijn dat je daardoor geen toekomst tot het forum krijgt. Correct me if I'm wrong.
Nou afwachten dan maar.
  woensdag 1 juli 2009 @ 18:47:52 #57
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70555452
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 18:38 schreef Puala het volgende:

[..]

Nou afwachten dan maar.
Meer kan je niet doen. Ik ben trouwens al aan het lobbyen geslagen bij de Modjes van dat forum, als ze je toelaten weet je waar het misschien aan gelegen heeft
pi_70555467
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 18:47 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Meer kan je niet doen. Ik ben trouwens al aan het lobbyen geslagen bij de Modjes van dat forum, als ze je toelaten weet je waar het misschien aan gelegen heeft
Thanx
pi_70555479
Trouwens, waar zit wie in het stadion? De OP is verouderd.

Puala, noord, vak 227
pi_70555528
Mocht het niet lukken laat het weten. Ik zal dan kijken wat ik kan doen
quote:
PAUL VAN DER KRAAN GEEFT ANTWOORD 01-07-2009

Op vitesse.nl geeft algemeen directeur Paul van der Kraan antwoord op vragen van supporters. Onderstaand de meest prangende vragen van deze week.
Paul van der Kraan

Paul, komt Nicky Hofs nou wel of niet naar Vitesse?
PvdK: "Met Feyenoord zijn we dichtbij. Er is vrijdag een gesprek geweest met de Rotterdammers en daarin zijn we dicht tot elkaar gekomen. Ik verwacht dat we er wel uitkomen. Met Feyenoord dan, want in de gesprekken met Nicky zelf zijn we nog niet zo ver gevorderd. Hij heeft laten weten dat hij niet te snel 'ja' wil zeggen tegen Vitesse, omdat hij het liefste naar het buitenland vertrekt. Voor zover wij weten is er nog geen concrete buitenlandse interesse, maar Nicky wil alle opties voorlopig nog open houden."

Hoe lang is Vitesse bereid te wachten?:
PvdK "Niet zo heel lang meer, want Vitesse moet door. Theo heeft aangegeven dat hij zo snel mogelijk met een vaste groep toe wil werken naar de competitie."

En er wordt ook nog gezocht naar een spits?
PvdK: "Dat klopt. Er zijn twee concrete opties en volgens onze technische staf en scouting zouden beide spelers een meerwaarde zijn voor Vitesse. We zijn nu met name bezig met wat de consequenties zouden zijn van het aantrekken van één van deze spelers. Ik verwacht dat we maximaal een week nodig hebben om een definitieve keuze te maken."

Van Onur Kaya en Anduelle Pryor wordt gezegd dat ze weg mogen. Klopt dit? En zo ja, is er belangstelling voor deze spelers?
PvdK: "Vooropgesteld: beide spelers hoeven niet weg, maar omdat de kans dat ze aan spelen toekomen bij Vitesse niet zo heel groot is, hebben wij wel aangegeven dat het voor hun eigen ontwikkeling, en gezien hun leeftijd, wellicht beter zou zijn om naar een andere club uit te kijken. Daar wil Vitesse in meedenken. Onur is zich aan het oriënteren, voor Anduele geldt dat hij een uitnodiging heeft ontvangen voor een proefstage bij Bristol City. Op dit moment weet ik niet of hij daar gebruik van maakt. Hij denkt erover na."

Haim Megrelishvili komt helemaal niet in de plannen voor. Hij heeft niet eens een rugnummer. Wat gaat er met hem gebeuren?
PvdK: "De situatie met Haim is vervelend. In de eerste plaats voor Haim zelf. Zowel Haim als wij hebben naar elkaar uitgesproken dat de keuze voor elkaar geen gelukkige is geweest. We praten nu over een oplossing en die is dat Haim een arbeidsovereenkomst aangaat bij een andere club. Ik verwacht dat Haim en Vitesse op korte termijn uit elkaar gaan. Daarom heeft hij ook geen rugnummer gekregen en traint hij apart van de selectie."

Het is vandaag 1 juli. Je gaf eerder aan dat je voor deze datum duidelijkheid verwachtte over het nieuwe supportershome en de beoogde nieuwe trainingsaccommodatie. Is die duidelijkheid er?
Pvdk: "Nee nog niet. De beoogde, nieuwe locatie voor het Supportershome, de huidige stewardruimte bij Noord, is inmiddels gescreend door de brandweer. Zij hebben vastgesteld dat de ruimte met enige aanpassingen geschikt te maken is als Supportershome. De volgende stap is dat we er met de gemeente en GelreDome uitkomen voor wat betreft de loopbrug van het uitvak naar het busvak. Deze brug moet passen in de visie van de gemeente op de ontwikkeling in het gebied. Daarnaast moet de brug bijvoorbeeld voldoen aan bijvoorbeeld esthetische voorwaarden. Wanneer GelreDome, de gemeente en Vitesse het daar over eens zijn, dan moet er een ontwerp komen met daaraan gekoppeld een offerte en vervolgens de uitvoering zelf. En uiteraard moeten we dan ook met de SV Vitesse om de tafel over de eventuele exploitatie van het nieuwe home."

"Duidelijkheid over de nieuwe trainingsaccommodatie komt er rond 1 september, want dat is de datum waarop de gemeente ten laatst zal reageren op ons wensenpakket ten aanzien van de locatie Valkenhuizen. Zoals bekend zijn we ook in gesprek met het NOC*NSF over Papendal. Een groot voordeel van Papendal is dat we daar veel sneller zouden kunnen gaan bouwen, omdat we voor deze locatie alleen nog een bouwvergunning aan zouden moeten vragen. De rest is al geregeld."

Tot slot. Hoeveel seizoenkaarten zijn er tot nu toe verkocht en valt dit mee of tegen?
PvdK:"De teller staat op ruim 8.500 en dat is vergeleken met vorig jaar rond deze tijd beduidend meer. Daar moet ik wel bij zeggen dat we vorig jaar later zijn gestart met de verkoop van seizoenkaarten en dat het nieuwe seizoen nu drie weken eerder begint. We zetten de komende weken vol in om zoveel mogelijk supporters aan ons te binden. In de eerste plaats door het elftal verder te versterken, door een goede oefencampagne in de regio en met de fandag Vitesse in de Stad voor alle supporters."
  woensdag 1 juli 2009 @ 18:51:47 #61
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70555544
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 18:48 schreef Puala het volgende:

[..]

Thanx
pi_70555755
Wat zijn we ineens allemaal lief als er een meisje met dikke tieten voorbij komt.

Btw, positief dus als Vitesse en Feyenoord eruit lijken te komen. Ik kan mij voorlopig geen club voorstellen die Nicky Hofs zou willen aantrekken, ze haken waarschijnlijk toch allemaal weer af, net als bij Theo Janssen. Met andere woorden, met een beetje mazzel....

En vitessezuid heeft het over een Ermin Zec als mogelijke nieuwe spits. Iemand meer info?
pi_70556025
Ik heb geen info over de spits...
Zec is gerucht vanuit de gelderlander.

Gelukkig is Vitesse zo slim dat ze de zaken voor het trainingskamp rond willen hebben.

En ik ben altijd lief voor mede supporters!!

ik ben te oud en allang voorzien
  woensdag 1 juli 2009 @ 19:25:16 #64
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70556472
Zec is een niet-EU-ganger, die waarschijnlijk rond de 5 miljoen moet kosten. Interesse vanuit Hoffenheim en bijna rond met Vfb Stuttgart. Weer een matige poging tot stoken door de Gelderlander dus. Een van de twee spitsen schijnt een 'bekende Turk' te zijn.

Ook reeds voorzien
pi_70556517
Ik ben niet voorzien maar vind je niet aantrekkelijk, sorry.

Goed, 5 miljoen gaat het niet worden nee.
pi_70558603
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 16:23 schreef DeVinger het volgende:

[..]

Klopt, het lag gewoon vooral aan het uitblijven van prestaties. De gevolgen daarvan hadden ook bij pak 'm beet Telstar opgeschreven kunnen worden. Ik ben ontzettend blij dat het minder schokkend is dan de vorige, want met dit team en technische staf moeten we momenteel dealen en daar heb ik ontzettend veel vertrouwen in gekregen en had erg gebaald als we in 4 jaar tijd niets waren opgeschoten. Theo Janssen is jammer inderdaad, maar het is wel goed dat hij weg is denk ik. Yakubu is ook een druiloor zeg !
Yakubu was toch wel de held van het boekje hoor.

"Keeper Piet.
Hij is grote miet.
Want hij is er niet."

En natuurlijk met die Milka-reep en Pryor op de tribune, dat Pryor net zegt desnoods linksback te willen spelen en dan valt Velthuizen uit. "Keepen, jij keepen!" Met als droge aanvulling dat Pryor maar een hap van zijn reep neemt....

En "boze heks, boze heks!" naar Van der Kraan in Merlijn-pak.

En als klap op de vuurpijl de actie met de auto richting die man van RTV Arnhem ofzo.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70560000
Marco Verwey..
Freelance journalist....

In deel 1 had hij de verhaaltjes over de koetjes...
die hij later verloor doordat zijn pc crashte
  woensdag 1 juli 2009 @ 21:27:28 #68
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70560919
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 20:27 schreef methodmich het volgende:

[..]

Yakubu was toch wel de held van het boekje hoor.

"Keeper Piet.
Hij is grote miet.
Want hij is er niet."

En natuurlijk met die Milka-reep en Pryor op de tribune, dat Pryor net zegt desnoods linksback te willen spelen en dan valt Velthuizen uit. "Keepen, jij keepen!" Met als droge aanvulling dat Pryor maar een hap van zijn reep neemt....

En "boze heks, boze heks!" naar Van der Kraan in Merlijn-pak.

En als klap op de vuurpijl de actie met de auto richting die man van RTV Arnhem ofzo.
MIETJEEEEE!
pi_70564081
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 19:00 schreef DeVinger het volgende:
Wat zijn we ineens allemaal lief als er een meisje met dikke tieten voorbij komt.

Btw, positief dus als Vitesse en Feyenoord eruit lijken te komen. Ik kan mij voorlopig geen club voorstellen die Nicky Hofs zou willen aantrekken, ze haken waarschijnlijk toch allemaal weer af, net als bij Theo Janssen. Met andere woorden, met een beetje mazzel....

En vitessezuid heeft het over een Ermin Zec als mogelijke nieuwe spits. Iemand meer info?
mannen
maar ik wil de foto er ook wel weer af halen hoor als d'r zo'n gedoe over blijft.

[ Bericht 8% gewijzigd door Puala op 02-07-2009 09:43:24 ]
  donderdag 2 juli 2009 @ 01:40:42 #70
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_70568802
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 19:25 schreef Yozzz het volgende:
Zec is een niet-EU-ganger, die waarschijnlijk rond de 5 miljoen moet kosten. Interesse vanuit Hoffenheim en bijna rond met Vfb Stuttgart. Weer een matige poging tot stoken door de Gelderlander dus. Een van de twee spitsen schijnt een 'bekende Turk' te zijn.

Ook reeds voorzien
Omdat dat op transfermarkt staat? Volgens die site speelde De Zeeuw vroeger ook bij Vitesse. Vind De Gelderlander er vaak dichterbij zitten.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_70568964
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 19:00 schreef DeVinger het volgende:
Wat zijn we ineens allemaal lief als er een meisje met dikke tieten voorbij komt.
Gewoon een vadsig wijf man...
pi_70569048
quote:
Op donderdag 2 juli 2009 01:51 schreef TerroRobbie het volgende:

[..]

Gewoon een vadsig wijf man...
So onbeschovd.
  donderdag 2 juli 2009 @ 02:30:00 #73
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_70569244
quote:
Op donderdag 2 juli 2009 01:51 schreef TerroRobbie het volgende:

[..]

Gewoon een vadsig wijf man...
Volgens mij is het de user zelf, dus beetje respect
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_70571464
quote:
Feyenoord en Vitesse eens over Hofs

Vitesse heeft met Feyenoord overeenstemming bereikt over een transfer van Nicky Hofs.

Het wachten is nu nog voor de Arnhemse club op de speler zelf, die hoopt op een buitenlandse club.
"We zijn blij dat we er uit zijn gekomen met Feyenoord, maar wachten nu op de beslissing van Nicky.
Het liefst willen we zo snel mogelijk inlijven", aldus technisch-directeur Marc van Hintum van Vitesse.

02-07-2009 Telegraaf
  donderdag 2 juli 2009 @ 10:37:02 #75
25957 Reddiablo
Football Manager Researcher NL
pi_70573451
Pryor is op proef bij Bristol City, en voor Kaya is er interesse van Volendam en Sivasspor

zijn er hier eigenlijk Fok!kers die geregeld Football Manager spelen?
Don't ask me, I only use my brains to keep my ears apart!
www.3voor12denhaag.nl
http://www.last.fm/user/Reddiablo
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')