abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 22 juli 2009 @ 15:29:58 #226
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_71216774
Hebben jullie een clausule geregeld, of alleen opleidingspercentage?
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_71217322
Voor de plek op het middenveld waar die de laatste 2 oefenwedstrijden speelde is die wel op te vangen alleen is het de vraag of Frank van der Struijk die plek goed kan invullen.
Zaterdag zal Bos dus wel weer zo oefenen dan zul je zien dat we straks nog een rechter en linkerverderdiger zoeken want iedereen is natuurlijk te koop als ze maar goed betalen en nu tellen alleen nog de grote bedragen ( hopelijk houden ze zich hier ook aan )

Wel weer typisch dat de speler van het jaar weer verkast ( mocht het allemaal doorgaan )
pi_71218354
quote:
Op woensdag 22 juli 2009 15:29 schreef Elvislives het volgende:
Hebben jullie een clausule geregeld, of alleen opleidingspercentage?
Als het goed is een clausule. Onze Technisch Directeur heeft destijds aangegeven "niks zijn te vergeten" in de onderhandelingen toen daar naar gevraagd werd op een informatieavond. De voetballerij kennende kan dit ook een zoethoudertje geweest zijn. We zullen het binnenkort zien... of niet natuurlijk..
pi_71222687
Dan moet er toch echt een verdediger erbij komen. Molhoek aanvoerder?
pi_71222824
Zou een behoorlijke aderlating zijn als Verhaegh weggaat. Hoop dat-ie toch nog een half jaar of een jaar blijft.
Don't think twice, it's all right.
pi_71225795
Wat gaat die Gravenbeek nou eigenlijk doen? Hobbelt die straks nog een jaartje als amateur mee in het tweede of heeft hij overschrijving aangevraagd naar een zondagclub?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  donderdag 23 juli 2009 @ 03:21:59 #232
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_71238900
Hij scoort in ieder geval tegen Jong Heracles...
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_71266756
quote:
Fans Vitesse geven coach Bos advies

Door MARCEL VAN DER KRAAN
ARNHEM - In Engeland is de voetbalclub Ebbsfleet United in handen van supporters. Zij kiezen de trainer, kopen de spelers en hebben alles voor het zeggen. Zo extreem zal het bij Vitesse niet worden, maar de Arnhemse club wordt de eerste eredivisieclub in Nederland die zijn trouwste fans straks laat meebeslissen over grote zaken en tips laat geven over de opstelling aan trainer Theo Bos.

De club wil na tien stormachtige jaren afscheid nemen van het Hollywood-tijdperk en dichter dan ooit bij zijn supporters kruipen. Barcelona heeft zijn socio's, Vitesse heeft vanaf dit seizoen de echte fans in 'Het Hertogdom'.

Het klinkt prachtig, maar lijkt het ook echt op Barça en Ebbsfleet?
Ronnie Groenewold, marketing directeur Vitesse: ,,Het is niet de bedoeling dat de fans de club kopen. Maar wij spelen ook geen Conference league, zoals Ebbsfleet. Wij zijn een stevige eredivisieclub, die z'n fans zo veel mogelijk wil betrekken bij alles wat er in de club gebeurt. Vitesse heeft meer dan honderdduizend fans in de omgeving. Die hebben allemaal iets met de club.''

Vitesse is veel fans kwijtgeraakt.
,,De afgelopen tien jaar hebben we geldproblemen gekend, de spelers zijn op afstand gezet want die trainen op Papendal, waar je niet zo snel komt. Daardoor, zo ervaren de fans, wordt de club koeler en killer. Daar hebben we goed naar geluisterd. We willen een grote stap maken. Dit is niet het verhaal van de directie maar van de supporters.''

Maar vindt Theo Bos het leuk om van supporters te horen wie hij moet opstellen?
,,Theo Bos houdt ervan om over voetbal te praten. Als hij dat doet met de fans, doet hij dat met plezier. Hij doet dat liever dan praten over alle randverschijnselen van de afgelopen jaren. We krijgen straks voor de leden, die lid worden van Het Hertogdom drie gradaties. Meedenken, meepraten en meebeslissen. De leden zullen nog niet bepalen wie de eerste elf spelers zijn. Maar ze kunnen straks op de nieuwe website van de club wel hun favoriete opstelling geven. Daar komt op een bepaalde manier de favoriete elf van Hertogdom uit. En de leden bepalen hoe de trainer via een videoboodschap of een vip-chat terug komt op de wedstrijd.''

Is Vitesse op zoek naar z'n identiteit?
Vorig jaar stond Vitesse financieel aan het randje van de afgrond. Er was surseance van betaling. Die problemen zijn opgelost. Daarna kwam de vraag, wie zijn we nu, waar willen we naar toe? Dan moet je je ook afvragen: waar kom je vandaan? In 1892 werd de club opgericht en tot de tweede wereldoorlog stond Vitesse te boek als een elitaire club. Na de oorlog kwamen er grote volkswijken rond Arnhem. Van elitair werden we geleidelijk een echte volksclub. Die ontwikkeling zette zich door tot 1998, toen we het Gelredome betraden. Toen begon het derde tijdperk, het zogenaamde Hollywood tijdperk. Maar supporters willen dat wij dit tijdperk afsluiten en dat Vitesse weer een club van het volk is. We hebben samen met supporters en historici vijf krachtige waarden gevonden in de historie van de club .''

Wat zijn die waarden?
,,1. Vitesse is een betrokken club, behalve dat we maatschappelijk betrokken zijn, betekent dit ook dat we fans zo goed als mogelijk willen betrekken bij het voetbal.
2. We hebben sportieve ambities en daarnaast de ambitie om talent te ontwikkelen. We hebben tenslotte niet voor niets een van de betere jeugdopleidingen van Nederland.
3. Het onverzettelijke, de winnaarsmentaliteit. Zulke type spelers willen de mensen hier op het veld zien.
4. Vitesse is een beleving. Het is geen saaie club, er is altijd wat te beleven. Dat zit in het dna van de club. Anders kom je ook niet in het Hollywood tijdperk terecht.
5. Eigenzinnigheid. Dat komt nog voort uit de elitaire periode. Je ziet het ook met de Hertog, onze vechtarend, die zelf bepaalt wanneer hij wil vliegen…''

Het exclusieve recht om mee te beslissen kost geld?
,,Voor het lidmaatschap van Het Hertogdom moet je betalen. Net zoals dat in het buitenland bij clubs als Barcelona het geval is. Maar wie alleen wil meedenken en zien wat er wordt beslist, is er vanaf dit seizoen ook de Vitesse Fanclub. Daar kun je ook lid van worden. Als enige eredivisieclub maakt Vitesse die gratis. Vanaf komende zondag om 13.00 uur gaat alles van start.''

Link met countdown naar nieuwe sites vitesse:
Fanclubvitesse.nl
Hertogdomvitesse.nl


AD
pi_71273846
Is dit allemaal niet een beetje te? Het is natuurlijk goed dat Vitesse weer dicht bij de fans wil komen. Maar meebeslissen over essentiele dingen als de opstelling... gaat wel ver.. Meedenken is altijd goed maar meebeslissen...
  vrijdag 24 juli 2009 @ 03:13:51 #235
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_71273913
Inderdaad ook mijn eerste gedachte. Is mij nog niet helemaal duidelijk wat nou precies de stem gaat worden van de leden. Ze kunnen hun 'favoriete' elf noemen, maar waarschijnlijk kan dat Theo geen zak interesseren. En terecht, híj is de trainer en heeft er verstand van.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_71275021
Ideeen erachter zijn niet eens zo slecht. Alleen is mijn vertrouwen in Groenewold niet zo groot. Hoop dat hij deze keer verrast, maar ben er bang voor.

Meneer 'ik geef de vogel een naam, en niet de supporters'..
pi_71308973
Speciaal voor de fandag morgen is dit weekend de John Frostbrug in het geel.

pi_71316007
Stelt allemaal niet zoveel voor volgens mij die plannen, meer een signaal naar de supoorters toe en wat dat betreft is het goed. Er gaan echt geen gekke dingen gebeuren, maar ik acht Bos en Van Hintum wel zo kundig dat zij de supporters kunnen laten geloven dat ze de bom zijn.
pi_71316167
Ja je mag meebeslissen over de muziek en dat voor ¤ 6,50 per maand , ik moet het allemaal nog maar zien idd als je je bedenkt dat de naam van de vogel gekozen is door jawel meneertje Groenewold.
pi_71317201
quote:
Op vrijdag 24 juli 2009 07:37 schreef Positive_Thinking het volgende:
Ideeen erachter zijn niet eens zo slecht. Alleen is mijn vertrouwen in Groenewold niet zo groot. Hoop dat hij deze keer verrast, maar ben er bang voor.

Meneer 'ik geef de vogel een naam, en niet de supporters'..
Had ik ook gedaan met zulke inzendingen
pi_71319154
Klinkt allemaal als heel wat maar stelt waarschijnlijk niet zoveel voor. Zo geef je de supporters meer het gevoel er dichterop te zitten natuurlijk. Het enige wat mij boeit is dat ze eindelijk weer eens een lekker seizoen draaien en weer structureel bij de subtop aansluiten en hoe ze dat doen boeit me niet...
pi_71322150
Kaloglu zijn debuut gemaakt in een oefenpot en dan verliezen we natuurlijk.

Hopelijk zijn ze 1 augustus scherper,,,
pi_71322198
tegen?
pi_71323100
quote:
Nederlaag voor ondermaats Vitesse

Een ondermaats spelend Vitesse heeft het oefenduel tegen Fortuna Düsseldorf met 1-0 verloren.
In de generale repetitie voor het nieuwe seizoen speelden de Arnhemmers veel minder nadrukkelijk naar voren. Voor rust miste Santi Kolk de enige kans, verder was het vlees noch vis.

Bij Vitesse stond Frank van der Struijk linksback, maar dat was wederom geen doorslaand succes. Dejan Stevanovic maakte na een blessure zijn rentree, maar werd in de rust gewisseld voor Sinan Kaloglu. Toen ging Nicky Hofs linkshalf spelen en opereerde Santi Kolk "op tien". Het spel werd er bepaald niet beter op.

Kalolgu kwam nauwelijks in het stuk voor, al oogde zijn balcontrole imponerend. Via een fraai schot via de lat kwam Fortuna op 1-0 door Caillas. Vitesse oogde verre van scherp en de Duitsers waren enkele malen dichtbij een tweede treffer. De Arnhemmers stelden daar nauwelijks aanvallende dreiging tegenover en de nederlaag tegen de fysieke 2e Liga- formatie was dan ook terecht.

Bron: Omroep Gelderland 25-07-2009
  zaterdag 25 juli 2009 @ 22:54:58 #245
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_71327368
Vette shit die brug zo. Van mij mogen ze vaker van kleur wisselen. Blauw is wel leuk, maar beetje variatie mag wel
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_71333867
Dat mis je dan weer he Elvisje
pi_71334609
Prima die nederlaag eigenlijk, anders gaan we weer met hosanna stemming 2-0 onderuit tegen Willem II.
Nu staat de groep weer even op scherp en kan Bos dat mooi als peptalk gebruiken.
  zondag 26 juli 2009 @ 12:51:38 #248
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_71336450
Volgens mij gaat willem 2 een waardeloos seizoen draaien dus die meteen goed afstraffen. baal er nog steeds van dat ik er tegen Feyenoord niet bij kan zijn...
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  zondag 26 juli 2009 @ 18:25:15 #249
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_71344491
quote:
Op zondag 26 juli 2009 10:32 schreef Smeich het volgende:
Dat mis je dan weer he Elvisje
! Moet je maar een ticket kopen, hier is ook bier... én latina's!
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_71344918
Ik heb nu 'hier' een latina waar ik mijn handen vol aan heb Maar idd... smaakt naar meer haha
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')