abonnement Unibet Coolblue
pi_73232615
Ik heb in een ander topic al gezegd dat ik androgyn ben, maar volgens mij gaat het veel verder dan dat...

Ik kleed me als jongen, heb gedrag en gedachten als jongen. Heb kort haar, wil absoluut geen lang haar. Hou totaal niet van meidendingen, zoals stadten/shoppen, nagellak, make-up, tasjes, schoenen, giebelen met vriendinnen, uren tutten, kletsen over jongens, parfum, kettinkjes.

Waar ik wel van hou: Racespelletjes, gevechtsspelletjes/films, horrorfilms, auto- en motorsport, bunjeejumpen en parachutespringen, jongenskleding, sportschoenen, petjes, stoere (g-shock) horloges, gadgets, computers,

Alleen 1 ding: Ik heb dat niet vanaf jongs af aan gezegd. Weet ook totaal niet meer hoe ik me vroeger voelde.
Weet wel aantal voorbeelden waarin ik jaloers was op broertje, wat hij had/kreeg.

En ik droom al mijn hele leven dat ik een jongetje ben. Niet elke nacht, maar zo eens in de zoveel tijd komt dat in mijn dromen voor (als ik ze heb onthouden dan, de niet onthouden weet ik natuurlijk niet).

Daarnaast heb ik niks met die dingen (borsten dus). Zou er geen moment om treuren als ze eraf zouden zijn. Sterker nog het liefst zou ik helemaal plat zijn, zodat ik voortaan alleen een boxer bij het zwemmen aan kan doen.

Ik heb paar dagen geleden een test ingevuld op site van VU, krijg daar als het goed is nog per mail antwoord op.

Ik ga binnenkort eens naar dat winkeltje in A'dam waar ze kleding verkopen, om je als vrouw meer man te laten zijn. En dan maar eens een soort shirtje aanschaffen wat mijn borsten plat laat zijn. Ik ben benieuwd!

Volgende topic!! Genderdysforie deel 18

[ Bericht 2% gewijzigd door Brummetje_ op 01-10-2009 11:02:01 (Link naar volgend topic toegevoegd!) ]
Wacht maar, over 2 jaar heb ik prachtig lang haar. (Hey dat rijmt!)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')