abonnement Unibet Coolblue
pi_70316231


Het enige algemene SC-topic in [WGR]! De toga's kunnen af, de rekenmachines mogen aan de kant en we laten het werk even voor wat het is! Slap ouwehoeren met al die mensen die hier lurken, meeposten, modden en/of kennis spuien? Het kan hier! Sterker: het móet hier.

lowchatten over onweer, vertragingen, boodschappen, buitenland, Pinksteren, zomer, vakantiefoto's, politiek correcte uitspraken, stemrecht,... Het kan allemaal in de [WGR] slowchat.

Wat soms best een speedchat kan zijn

Regeltjes? Weinig; de enige regel is: leuk meeposten!


Topic vol? Degene die het laatste topic sloot, opent een nieuwe.


De Wiki

...en Wiki Aanpassingen en aanvullingen kunnen daar plaats vinden.

Teruggeplaatst van "http://wiki.fok.nl/index.php/WGRSC"
pi_70316310
Veelbelovende TT
pi_70316332
quote:
bron: de pers
'Scheringa moet weg bij DSB’
Door: Jan-Hein Strop
Gepubliceerd: gisteren 01:03
Update: gisteren 01:00

Bedrijfsonderzoeker gaat DSB Bank aanpakken.

De DSB Bank van Dirk Scheringa heeft er een nieuwe vijand bij: bedrijfsonderzoeker Pieter Lakeman, bekend van de collectieve claim van beleggers tegen Deloitte en ex-Ahold-bestuurder Michiel Meurs. Deze activist heeft zich als adviseur gevoegd bij de Stichting Hypotheekleed, die namens DSB-gedupeerden werkt aan een collectieve schadevergoeding.

‘Individuele zaken verliezen klanten vaak. We gaan aantonen dat DSB stelselmatig de fout in is gegaan met verboden koppelverkoop’, zegt Lakeman. Hij noemt de handelswijze van DSB ‘volstrekt ontoelaatbaar’ en ernstig genoeg voor het indienen van een collectieve schadeclaim. Bij de Stichting Hypotheekleed hebben zich inmiddels ruim 600 gedupeerden gemeld.

Koopsomverzekeringen

DSB wordt ervan beschuldigd een grote groep klanten met veel te hoge hypotheekleningen te hebben opgescheept door de verkoop van bijbehorende ‘koopsomverzekeringen’: schreeuwend dure polissen, die in één keer betaald moesten worden in plaats van maandelijks. DSB-klanten die hun maandlasten niet meer kunnen dragen, blijven na verkoop van hun huis zitten met een flinke restschuld. De lening is door de meegefinancierde koopsommen immers veel hoger dan de waarde van het huis.

Volgens Lakeman gaat het om een enorm schadebedrag. ‘Als je kijkt naar het marktaandeel van DSB en het gemiddelde bedrag aan verzekeringen per klant gaat het minimaal om 1 miljard euro. Dan laat ik de schade veroorzaakt door de overkreditering nog achterwege.’

Na bestudering van de jaarrekeningen van DSB is de bedrijfsonderzoeker tot de conclusie gekomen dat DSB een pure ‘provisiejager’ is. ‘DSB maakt geen winst met zijn bankbedrijf, dat is zelfs verliesgevend. Alle winst komt voort uit de verkoop van die koopsomverzekeringen. Zonder de provisie daarop heeft DSB eigenlijk geen bestaansrecht.’

‘Morele vereisten’

‘Ik vraag me af of de toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) dit tijdig heeft ingezien’, vervolgt Lakeman. ‘Als DSB de verkoop van de onrechtmatig verkochte polissen zou terugdraaien, dan wordt hun eigen vermogen zéér negatief. Daarom is het van belang dat Scheringa daar als bestuurder vertrekt.’ De voorzitter van voetbalclub AZ is naast eigenaar ook bestuursvoorzitter van zijn bank.

‘Maar vrijwillig zal dat vertrek niet zijn’, vermoedt de onderzoeker. ‘Daarom gaan wij van DNB eisen dat Scheringa wordt vervangen, omdat hij niet voldoet aan de morele vereisten die DNB van bankbestuurders vraagt. Ik denk dat ze hier uiteindelijk ook gehoor aan zullen geven.’

Onmin

DNB is hoogstwaarschijnlijk goed op de hoogte van de situatie bij de bank uit Wognum. Want de bekende VVD’er Frank de Grave heeft er met DNB naar eigen zeggen ‘uitgebreid’ over gesproken. Al na twee maanden vertrok hij half mei als financieel directeur bij DSB, na onmin met Scheringa.

Ook de Autoriteit Financiële Markten (AFM), heeft de ogen gericht op de volksbank. Volgens AFM-voorzitter Hans Hoogervorst komt binnenkort de uitkomst naar buiten van een onderzoek naar DSB, naar aanleiding van de vele klachten van consumenten.

‘De Grave is snel genoeg bij DSB weggegaan’, vindt Lakeman. ‘Maar Gerrit Zalm heeft er meer dan een jaar gezeten en is nu voorzitter van de staatsbank ABN Amro. Dat zou in het buitenland niet kunnen. Nou ja, misschien in Italië.’
Ik word een beetje moe van de lastercampagne tegen DSB. Nu dit weer:
- Volgens Lakeman hebben mensen voor 1 miljard schade geleden door de koopsompolissen. Onzin. Dat is geen schade, je krijgt er immers iets voor terug, namelijk een verzekering. Die verzekering heb je bij andere banken ook nodig voor een hypotheek, maar daar betaal je per maand of jaar in plaats van in één keer. Wellicht dat er teveel kosten in de verzekering zitten, maar dat kan nooit 1 miljard zijn Vergelijk het maar eens met de woekerpolisaffaire, waarin veel kleinere bedragen spelen.
- Na bestuderen van de jaarrekening komt hij tot de conclusie dat DSB verlies maakt op de bankactiviteiten, en dat de winst van de verzekeringsactiviteiten afkomstig is. Daarom zou DSB geen bestaansrecht hebben Doek alle banken dan maar op, dat een bank in deze tijd verlies maakt is niet echt uitzonderlijk.. En winst maken op verzekeringen, is dat nou zo héél raar?
- De hypotheeklening is 'te hoog' ten opzichte van de waarde van het huis. De eerste vraag die je jezelf (maar kennelijk doet niemand dat) moet stellen is: "Waar is dat geld dan gebleven? " Mijn theorie: Mensen willen een huis kopen, maar hebben een PL lopen van X0.000 Euro. DSB neemt de PL over en brengt deze onder in de hypotheek. Alleen maar gunstig, want die rente is veel lager!
Als het 'te hoge' deel slechts bestaat uit de koopsompolis, waarom hebben die mensen dan niet het geld dat ze maandelijks besparen (omdat ze de premie niet maandelijks hoeven te betalen) opgespaart zodat ze een deel van de hypotheek kunnen aflossen? Nogmaals, dat geld is niet "verdwenen" in de zakken van Dirk, dat is gewoon geconsumeerd door de hypotheekgever.
- Lakeman heeft het over "onrechtmatig verkochte polissen" Onrechtmatig? Hoezo dan?
- Lakeman komt met de redenering "als het eigen vermogen negatief wordt moet Scheringa natuurlijk aftreden omdat hij niet voldoet aan de morele vereisten van DNB. Buiten het feit dat die redenatie niet klopt (het één volgt niet uit het ander) kan hij dan alle andere bestuursvoorzitters van Nederlandse banken ook laten aftreden.

En die Pieter Lakeman moet dan dé financiëel specialist zijn?
  Moderator / Kerstkaart terrorist woensdag 24 juni 2009 @ 11:22:32 #4
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_70317364
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 10:55 schreef Xcalibur het volgende:
Veelbelovende TT
zo'n TT trekt jou wel natuurlijk
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_70317425
waar zijn al die vrouwen nou?
  woensdag 24 juni 2009 @ 11:58:03 #6
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70318839
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 11:24 schreef MamsX het volgende:
waar zijn al die vrouwen nou?
Die komen vanzelf wel
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70318964
Oke anders voel ik me zo alleen
pi_70321175
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 11:22 schreef Nizno het volgende:

[..]

zo'n TT trekt jou wel natuurlijk
Uiteraard
Ik wacht nu in spanning tot de belofte ingelost wordt
  woensdag 24 juni 2009 @ 13:47:11 #9
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70322577
Even een tvp.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70322984
Ben wel vrouw, maar ga me echt niet exposen, laat staan indecent!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_70323188
Goedemiddag!
  Moderator woensdag 24 juni 2009 @ 14:04:03 #12
45833 crew  Fogel
pi_70323195
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 13:47 schreef Angel_of_Dth het volgende:
Even een tvp.
Mag dat hier?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70323813
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 13:57 schreef Pandora73 het volgende:
Ben wel vrouw, maar ga me echt niet exposen, laat staan indecent!
dan kom je zeker ook niet slowchatten?
pi_70323823
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 13:57 schreef Pandora73 het volgende:
Ben wel vrouw, maar ga me echt niet exposen, laat staan indecent!
Lijkt mij ook beter...


Wartaal.
pi_70327967
GVD! probeer je de Belastingdienst Amsterdam te bellen (ik heb doorkiesnummers van de verschillende kantoren) met een spoedeisende vraag, blijkt dat er op de afdeling vennootschapsbelasting niemand meer is. WTF, het is 4 uur, ga eens aan het werk luie flikkers! Luie ambtenaren pleonasme
  Moderator / Kerstkaart terrorist woensdag 24 juni 2009 @ 16:17:11 #16
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_70328160
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:12 schreef DonJames het volgende:
GVD! probeer je de Belastingdienst Amsterdam te bellen (ik heb doorkiesnummers van de verschillende kantoren) met een spoedeisende vraag, blijkt dat er op de afdeling vennootschapsbelasting niemand meer is. WTF, het is 4 uur, ga eens aan het werk luie flikkers! Luie ambtenaren pleonasme
uche uche... BD en werken??
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  woensdag 24 juni 2009 @ 16:17:13 #17
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70328164
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 14:04 schreef Fogel het volgende:

[..]

Mag dat hier?
Hij staat er nog, dus allicht. Hij mag nu weg, nu deze post er staat.

ik wilde gewoon even nog de post van DJ aandachtig lezen, maar ben er nog niet aan toegekomen. Maar had zelf ook al mijn vraagtekens bij het vele gedoe om DSB opeens.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70328475
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:17 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Hij staat er nog, dus allicht. Hij mag nu weg, nu deze post er staat.

ik wilde gewoon even nog de post van DJ aandachtig lezen, maar ben er nog niet aan toegekomen. Maar had zelf ook al mijn vraagtekens bij het vele gedoe om DSB opeens.
Jeuj, iemand die mijn posts leest
pi_70329029
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 14:22 schreef Billy_daKid het volgende:

[..]

Lijkt mij ook beter...



Enne, @Excalibur: wat gebeurt er hier in de slowchat dan? Is het spannend hier?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_70329167
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 10:56 schreef DonJames het volgende:
Ik word een beetje moe van de lastercampagne tegen DSB.
Mij stoort het geenzins. Als een lastercampagne niet op feiten gebaseerd is, zal hij weinig uitrichten en dooft vanzelf weer uit.
Er zijn wel vervelender dingen om je druk om te maken.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70329225
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:12 schreef DonJames het volgende:
GVD! probeer je de Belastingdienst Amsterdam te bellen (ik heb doorkiesnummers van de verschillende kantoren) met een spoedeisende vraag, blijkt dat er op de afdeling vennootschapsbelasting niemand meer is. WTF, het is 4 uur, ga eens aan het werk luie flikkers! Luie ambtenaren pleonasme
Ik dacht dat je inmiddels toch wel beter zou weten
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70329291
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 10:55 schreef Xcalibur het volgende:
Veelbelovende TT
Ik vind hem maar vreemd en snap niet hoe die TT nou weer bedacht is Is Nizno wat van plan soms?
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70329331
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:24 schreef DonJames het volgende:

[..]

Jeuj, iemand die mijn posts leest
Heee, ik lees ze ook altijd, hoor. Ik snap ze niet altijd, maar ik lees ze wel
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70329341
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:37 schreef Pandora73 het volgende:
Enne, @Excalibur: wat gebeurt er hier in de slowchat dan? Is het spannend hier?
Ik weet niet of "spannend" het juiste woord is in een forum met [W], [G] en [R]
Maar de slowchat kan wel heel hard gaan soms, dat is wel gek.

En verder hebben we een chronisch gebrek aan indecent exposure van vrouwelijke sc-ers geloof ik
pi_70329349
Quintet

Edit: nee he.....
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70329364
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:44 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Heee, ik lees ze ook altijd, hoor. Ik snap ze niet altijd, maar ik lees ze wel
Uitslover

Edit: whehehe
pi_70329527
Misschien moeten we toch eens wat meer aandacht aan het noorden gaan spenderen, want dat gaat niet goed daar:
quote:
Veel meer soa's in het Noorden

GRONINGEN - Steeds meer noorderlingen gaan gebukt onder een seksueel overdraagbare aandoening (soa). Volgens de GGD's in Groningen, Drenthe en Friesland is het aantal infecties het afgelopen jaar met maar liefst 20 procent gestegen.


Dat meldt Dagblad van het Noorden. De toename is deels te verklaren doordat steeds meer mensen zich laten controleren bij de huisarts of elders, maar de GGD noemt ook een toename van onveilige seks als oorzaak. Was in 2007 nog 2,6 procent van het aantal uitgevoerde testen positief, in 2008 was dat 3,4 procent.

De GGD spreekt van een zorgelijke situatie omdat jongeren steeds vaker op jonge leeftijd een soa oplopen. "De leeftijd waarop mensen een soa oplopen wordt steeds lager. Vooral jonge vrouwen tot 24 lijken het slachtoffer. De kennis en vaardigheden over veilig vrijen, condoomgebruik en het onderhandelen neemt af, vooral bij jongeren uit lagere sociaaleconomische lagen."

Landelijk is het aantal positieve soa-tests ongeveer gelijk gebleven.

http://www.telegraaf.nl/b(...)Noorden__.html?p=8,1
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70329616
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:40 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Mij stoort het geenzins. Als een lastercampagne niet op feiten gebaseerd is, zal hij weinig uitrichten en dooft vanzelf weer uit.
Ik vind het gewoon kwalijk dat dit zelfs in de serieuze media (FD bijvoorbeeld) zonder enige vorm van nuance gewoon wordt overgenomen. Wellicht hebben jij en ik de kennis om de feiten te beoordelen en op basis daarvan een eigen mening te vormen, maar dat kan je niet verwachten van Jan Modaal. Als die overal leest dat DSB oplichters zijn, dan is dat ook zijn mening. Zo richt je een op zich prima bedrijf (vergeleken met andere banken) ten gronde.
quote:
Er zijn wel vervelender dingen om je druk om te maken.
Dat is dan ook wel weer zo.
pi_70329775
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:42 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Ik dacht dat je inmiddels toch wel beter zou weten
Op vrijdagmiddag bel ik inderdaad niet meer na de lunch, heeft geen zin Maar op een gewone woensdag?
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:44 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Heee, ik lees ze ook altijd, hoor. Ik snap ze niet altijd, maar ik lees ze wel
Ben ik zó vaag?
pi_70329834
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:51 schreef DonJames het volgende:
Ik vind het gewoon kwalijk dat dit zelfs in de serieuze media (FD bijvoorbeeld) zonder enige vorm van nuance gewoon wordt overgenomen. Wellicht hebben jij en ik de kennis om de feiten te beoordelen en op basis daarvan een eigen mening te vormen, maar dat kan je niet verwachten van Jan Modaal. Als die overal leest dat DSB oplichters zijn, dan is dat ook zijn mening. Zo richt je een op zich prima bedrijf (vergeleken met andere banken) ten gronde.
Dat is een interessant uitgangspunt. Het bedrijf moet dus beschermd worden tegen Jan Modaal die te snel zijn mening vormt op basis van wat hij leest in de media. Juist in deze tijd is het andersom, waar Jan Modaal moet worden beschermd tegen bedrijven die gebruik maken van de goedgelovigheid van Jan Modaal, zoals bij woekerpolissen, aandelenlease, etc...

Nog even en iedereen beschermt iedereen tegen iedereen. Soms, heel soms, denk ik wel eens dat we gewoon iedereen lekker zijn gang moeten laten gaan en de mensen (en bedrijven) niet zoveel moeten beschermen tegen hun eigen handelingsonbekwaamheid.
Maar als ik dat roep, krijg ik gelijk hele kudde's mensen op mijn nek die allemaal schrijnende gevallen aandragen.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70330239
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:49 schreef JumpingJacky het volgende:
Misschien moeten we toch eens wat meer aandacht aan het noorden gaan spenderen, want dat gaat niet goed daar:
[..]

http://www.telegraaf.nl/b(...)Noorden__.html?p=8,1
Huh
quote:
De kennis en vaardigheden over veilig vrijen, condoomgebruik en het onderhandelen neemt af,
Onderhandelen? Over sex?
Ik word oud geloof ik....

Ze zullen er waarschijnlijk wel voldoende indecent exposure hebben
pi_70330353
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:08 schreef Xcalibur het volgende:
Onderhandelen? Over sex?
Ik word oud geloof ik....
Ja, ik snapte hem ook niet, maar misschien ligt dat aan het feit dat ik niet in 'het noorden' woon.
(oud ben ik al tenslotte)
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70330714
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 16:57 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Dat is een interessant uitgangspunt. Het bedrijf moet dus beschermd worden tegen Jan Modaal die te snel zijn mening vormt op basis van wat hij leest in de media. Juist in deze tijd is het andersom, waar Jan Modaal moet worden beschermd tegen bedrijven die gebruik maken van de goedgelovigheid van Jan Modaal, zoals bij woekerpolissen, aandelenlease, etc...
Het bedrijf hoeft wat mij betreft niet beschermd te worden. Ik had alleen wat méér verwacht van de vrije pers.
quote:
Nog even en iedereen beschermt iedereen tegen iedereen. Soms, heel soms, denk ik wel eens dat we gewoon iedereen lekker zijn gang moeten laten gaan en de mensen (en bedrijven) niet zoveel moeten beschermen tegen hun eigen handelingsonbekwaamheid.
Maar als ik dat roep, krijg ik gelijk hele kudde's mensen op mijn nek die allemaal schrijnende gevallen aandragen.
Diep in m'n hart vind ik dat dat ook zo zou moeten zijn, maar tegelijkertijd weet ik ook dat het een utopie is. Er zijn gewoon heel veel mensen die te dom zijn om te poepen. Aan de ene kant roepen die mensen "help, ik heb een woekerpolis afgesloten maar wat te dom om de consequentie te overzien", en aan de andere kant roepen ze ook "ik ben zó slim dat ik wel wil meebeslissen over een Europese grondwet". Wat mij betreft werkt het zo niet. Als je gebruik wil maken van bescherming prima, maar dat zou óók een inperking van andere vrijheden met zich mee moeten brengen.
  Licht Ontvlambaar woensdag 24 juni 2009 @ 17:25:54 #34
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70330848
Hee, een SC
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_70330957
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:21 schreef DonJames het volgende:

[..]

Het bedrijf hoeft wat mij betreft niet beschermd te worden. Ik had alleen wat méér verwacht van de vrije pers.
Alleen genuanceerde artikelen waarvoor grondig onderzoek gedaan is zodat alleen de juiste informatie wordt vermeld, levert te weinig lezers en belangrijker nog, te weinig advertentieinkomsten op. Ja, van het FD zou je dat wel verwachten, maar anderzijds heeft het FD het momenteel zwaar, wordt er behoorlijk in de kosten gesneden en moeten ze dus alle zeilen bijzetten om met minder mensen meer lezers en inkomsten te genereren. En jij weet ook, dat gaat altijd ten koste van de kwaliteit.
quote:
[..]

Diep in m'n hart vind ik dat dat ook zo zou moeten zijn, maar tegelijkertijd weet ik ook dat het een utopie is. Er zijn gewoon heel veel mensen die te dom zijn om te poepen. Aan de ene kant roepen die mensen "help, ik heb een woekerpolis afgesloten maar wat te dom om de consequentie te overzien", en aan de andere kant roepen ze ook "ik ben zó slim dat ik wel wil meebeslissen over een Europese grondwet". Wat mij betreft werkt het zo niet. Als je gebruik wil maken van bescherming prima, maar dat zou óók een inperking van andere vrijheden met zich mee moeten brengen.
We zijn het eens Nu wachten op de stormvloed van commentaar op deze gedachtengang.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70330970
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:25 schreef Sjeen het volgende:
Hee, een SC
Zou de TT soms op jou slaan?
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70331046
TT = in the eye of the beholder
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  woensdag 24 juni 2009 @ 17:33:26 #38
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70331086
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:08 schreef Xcalibur het volgende:

[..]

Huh
[..]

Onderhandelen? Over sex?
Ik word oud geloof ik....

Ze zullen er waarschijnlijk wel voldoende indecent exposure hebben
Zoiets als: als jij dat doet dan doe ik dat

Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70331131
Opvallend: een tijd terug hadden we een 'SEX'-TT en kwam er één 'ramptoerist', maar nu het over indecent exposure van dames (nogmaals: referentiekader ) hebben, zijn er veul meer
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator / Kerstkaart terrorist woensdag 24 juni 2009 @ 17:45:32 #40
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_70331401
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:11 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Ja, ik snapte hem ook niet, maar misschien ligt dat aan het feit dat ik niet in 'het noorden' woon.
(oud ben ik al tenslotte)
woon wel in het noorden.... maaruhm weet ook niet hoe ik onderhandelen in die context plaats hoor
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:34 schreef Five_Horizons het volgende:
Opvallend: een tijd terug hadden we een 'SEX'-TT en kwam er één 'ramptoerist', maar nu het over indecent exposure van dames (nogmaals: referentiekader ) hebben, zijn er veul meer
Komt omdat deze TT is gemaakt door DJ
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_70331449
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:33 schreef sanger het volgende:

[..]

Zoiets als: als jij dat doet dan doe ik dat
dat doe ik altijd met m'n vriendin

Ik zat meer te denken aan de neuken-voor-een-breezer constructies eigenlijk?
Gebeurt dat nog? Of willen ze nu dat ze minstens een traytje breezer vragen ofzo?

Zoveel vragen!
pi_70331472
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:45 schreef Nizno het volgende:


Komt omdat deze TT is gemaakt door DJ
Da's waar... van mij weten ze al dat ik het gangbare 'indecent' niet echt 'indecent' vind
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70331527
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:34 schreef Five_Horizons het volgende:
Opvallend: een tijd terug hadden we een 'SEX'-TT en kwam er één 'ramptoerist', maar nu het over indecent exposure van dames (nogmaals: referentiekader ) hebben, zijn er veul meer
De suggestie is vaak krachtiger dan de werkelijkheid. Zeg nou zelf, wat is meer 'enticing'? Die collega die zich een beetje braaf kleedt, maar waarvan haar bloesje nét een klein beetje openvalt als ze over je bureau leunt, of hetzelfde meisje in tubgirl-pose? voor wat betreft dat laatste: ik spreek niet uit ervaring.
pi_70331729
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:50 schreef DonJames het volgende:

[..]

De suggestie is vaak krachtiger dan de werkelijkheid. Zeg nou zelf, wat is meer 'enticing'? Die collega die zich een beetje braaf kleedt, maar waarvan haar bloesje nét een klein beetje openvalt als ze over je bureau leunt, of hetzelfde meisje in tubgirl-pose? voor wat betreft dat laatste: ik spreek niet uit ervaring.
Als het alleen de pose is (en dus verder niet de actie...), dan weet ik het nog niet hoor
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  woensdag 24 juni 2009 @ 18:28:43 #45
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70332539
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  woensdag 24 juni 2009 @ 18:37:33 #46
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70332771
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:28 schreef JumpingJacky het volgende:
Ja, van het FD zou je dat wel verwachten, maar anderzijds heeft het FD het momenteel zwaar, wordt er behoorlijk in de kosten gesneden en moeten ze dus alle zeilen bijzetten om met minder mensen meer lezers en inkomsten te genereren. En jij weet ook, dat gaat altijd ten koste van de kwaliteit.
Dat is aan de website goed te merken, dat valt me de laatste tijd erg tegen. Vooral het aantal (taal) fouten in de artikelen is stuitend de laatste tijd. Blijkbaar hechten ze er ook veel waarde aan dingen snel te melden, terwijl ik juist bij het FD meer diepgang verwacht en dan maar wat later.

Over de papieren krant kan ik weinig zinnigs zeggen. Ik heb een tijdje digitaal het FD gelezen en vond dat best aardig. Toch heb ik liever een meer mainstream krant. Vooralsnog vermaak ik me goed met nrcnext, en lees ik verder wel op internet (laat die heffing maar komen ).

Verder ben ik het eens met DJ over DSB. Overigens wel apart dat de bankactiviteiten verlies opleveren en de verzekeraar winst boekt. Bij veel financieel dienstverleners zal het toch andersom zijn. Maar DSB zal de inkomsten op polissen wel anders besteden (uitlenen gok ik) dan de 'grote banken', die het vooral beleggen en daar veel op hebben moeten afschrijven.

Iets dat overigens binnenkort ook verleden tijd is, als de IASB zijn zin krijgt. http://www.fd.nl/artikel/(...)niet-meer-af-boeken.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70332803
Ik vind het wel weer lang genoeg warm geweest eigenlijk
  woensdag 24 juni 2009 @ 18:40:13 #48
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70332833
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 18:38 schreef Light het volgende:
Ik vind het wel weer lang genoeg warm geweest eigenlijk
Van mij mag het nog een tijdje aanhouden, mijn vakantie is in zicht.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70332894
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 18:40 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Van mij mag het nog een tijdje aanhouden, mijn vakantie is in zicht.
Mijn vakantie is ook in zicht. En toch mag het van mij wel minder warm.
pi_70333058
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 18:28 schreef ManAtWork het volgende:
[ afbeelding ]
Heb je reden om te verwachten dat dit gaat gebeuren dan? Omdat je er zo specifiek om vraagt.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70333080
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 18:40 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Van mij mag het nog een tijdje aanhouden, mijn vakantie is in zicht.
Van mij ook, hoewel mijn vakantie nog heel ver weg is.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  woensdag 24 juni 2009 @ 19:11:32 #52
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70333725
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 18:49 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Van mij ook, hoewel mijn vakantie nog heel ver weg is.
Ik ben met ingang van volgende week werkloos, dus mijn vakantie is erg dicht bij en nog voor onbepaalde tijd. Dus laat het vooral mooi weer zijn.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70334389
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 19:11 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Ik ben met ingang van volgende week werkloos, dus mijn vakantie is erg dicht bij en nog voor onbepaalde tijd. Dus laat het vooral mooi weer zijn.
NIet rot bedoeld: Als jouw werkloosheid leidt tot een lange warme zomer, dan mag je van mij lang werkloos zijn.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  Moderator woensdag 24 juni 2009 @ 20:07:32 #54
45833 crew  Fogel
pi_70335599
Morgen 25 graden hier... blergh! Terug naar de 15, dan ben ik weer blij
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  woensdag 24 juni 2009 @ 20:20:08 #55
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70336073
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:07 schreef Fogel het volgende:
Morgen 25 graden hier... blergh! Terug naar de 15, dan ben ik weer blij
Eensch!
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  woensdag 24 juni 2009 @ 20:27:33 #56
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70336305
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 19:11 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Ik ben met ingang van volgende week werkloos, dus mijn vakantie is erg dicht bij en nog voor onbepaalde tijd. Dus laat het vooral mooi weer zijn.
En als je mocht kiezen tussen werkloos en mooi weer en een goede, leuke baan met kloteweer?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 20:28:18 #57
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70336335
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 17:50 schreef DonJames het volgende:

[..]

De suggestie is vaak krachtiger dan de werkelijkheid. Zeg nou zelf, wat is meer 'enticing'? Die collega die zich een beetje braaf kleedt, maar waarvan haar bloesje nét een klein beetje openvalt als ze over je bureau leunt, of hetzelfde meisje in tubgirl-pose? voor wat betreft dat laatste: ik spreek niet uit ervaring.
Over openvallende bloesjes gesproken. We hadden vandaag een ware nipplegate op het werk

Zwangere tieten passen ook niet zonder BHtje in een zomerjurkje
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 20:28:56 #58
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70336357
Nog even over het FD; wij hebben hem opgezegd
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70336505
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:28 schreef sanger het volgende:
Nog even over het FD; wij hebben hem opgezegd
En daarmee zijn jullie mede verantwoordelijk voor de ergernis van DJ
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70336537
Goh, ik ben het eens niet eens met MaW
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70336921
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:32 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

En daarmee zijn jullie mede verantwoordelijk voor de ergernis van DJ
Ja, alhoewel ik ook gewoon een freeloader ben die hem op de zaak leest
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:33 schreef JumpingJacky het volgende:
Goh, ik ben het eens niet eens met MaW
Ik ook niet. Zomer Warmte = indecent exposure
  woensdag 24 juni 2009 @ 20:45:44 #62
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70337029
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:32 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

En daarmee zijn jullie mede verantwoordelijk voor de ergernis van DJ
Sorry DJ
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 20:49:23 #63
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70337177
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:27 schreef sanger het volgende:

[..]

En als je mocht kiezen tussen werkloos en mooi weer en een goede, leuke baan met kloteweer?
Hangt er een beetje van af hoe lang het werkloos duurt. Ik wil best een maandje werkloos zijn en daarna beginnen met een goede en leuke baan. Kunnen we het zo regelen?
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:01:54 #64
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70337672
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:49 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Hangt er een beetje van af hoe lang het werkloos duurt. Ik wil best een maandje werkloos zijn en daarna beginnen met een goede en leuke baan. Kunnen we het zo regelen?
Meteen een startdatum afspreken dan
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:03:31 #65
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70337741
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 21:01 schreef sanger het volgende:

[..]

Meteen een startdatum afspreken dan
Dat is ook mijn doel, begin augustus met een baan beginnen, en zal ook bij een sollicitatie mijn uitgangspunt zijn. Wanneer het een leuke baan is en de vacature moet snel opgevuld worden, dan maar minder vakantie, maar ik had toch wel een maandje in gedachten.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:06:32 #66
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70337866
Als ik niks kan vinden, ga ik (werkloos)Uitkering nog maar eens goed in de gaten houden. Even een half jaartje nadenken over wat ik wil.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:08:18 #67
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70337937
Vandaag trouwens post over een Post-Hbo Bedrijfskunde in de bus. Niet goedkoop, kleine 9.000 euro, maar had toch wel even twijfel of ik dat niet nog even er achteraan wil doen. Deeltijd trouwens. Maar ja, dat kan over een aantal jaar altijd nog.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:22:27 #68
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70338522
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:33 schreef JumpingJacky het volgende:
Goh, ik ben het eens niet eens met MaW
Huh? Wanneer waren we het wel eens dan?
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70338790
Cynisme, sarcasme, ironie, het is allemaal maar moeilijk over te brengen in getypte tekst...
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70338835
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:43 schreef DonJames het volgende:
Warmte = indecent exposure
Dan kan ook met kou, hoor
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70339092
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 20:28 schreef sanger het volgende:

[..]

Over openvallende bloesjes gesproken. We hadden vandaag een ware nipplegate op het werk

Zwangere tieten passen ook niet zonder BHtje in een zomerjurkje
Pics?
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:41:40 #72
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70339273
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 21:08 schreef Angel_of_Dth het volgende:
Vandaag trouwens post over een Post-Hbo Bedrijfskunde in de bus. Niet goedkoop, kleine 9.000 euro, maar had toch wel even twijfel of ik dat niet nog even er achteraan wil doen. Deeltijd trouwens. Maar ja, dat kan over een aantal jaar altijd nog.
Ik heb laatst de brochure aangevraagd voor Bedrijfskunde op zowel HBO als universiteit.

Wil ik in september 2010 eigenlijk mee gaan beginnen
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:42:02 #73
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70339288
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 21:03 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Dat is ook mijn doel, begin augustus met een baan beginnen, en zal ook bij een sollicitatie mijn uitgangspunt zijn. Wanneer het een leuke baan is en de vacature moet snel opgevuld worden, dan maar minder vakantie, maar ik had toch wel een maandje in gedachten.
Een maandje is net leuk
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:42:31 #74
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70339318
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 21:37 schreef Xcalibur het volgende:

[..]

Pics?
Niet gemaakt
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:43:02 #75
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70339345
Zo, nu mijn vers ontvelde en ontgraatte IJselmeerpaling opeten
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:43:52 #76
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70339378
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 21:41 schreef sanger het volgende:

[..]

Ik heb laatst de brochure aangevraagd voor Bedrijfskunde op zowel HBO als universiteit.

Wil ik in september 2010 eigenlijk mee gaan beginnen
Van welke hogeschool (of hogescholen) heb je 'm aangevraagd? Die van mij kwam van INHolland, niet vreemd, die weten dat ik met Hbo klaar ben. Ik vraag me alleen wel af of ik daar nog een opleiding wil doen. Ik denk dat ik dan eerst maar zou informeren welke docenten die opleiding verzorgen.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  woensdag 24 juni 2009 @ 21:55:15 #77
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70339919
Vrije Universiteit en Hogeschool Utrecht. INHolland trekt me niet echt aan

Maar ik ben er nog niet van overtuigd dat Bedrijfskunde voor mij helemaal de juiste is. Ik wil me breed orienteren en daar sluit het iig op aan. Maar Bedrijfseconomie lijkt me ook wel wat. Dit zijn de twee richtingen waartussen ik twijfel.

-edit- zie dat je in november een dagje mee kan lopen aan de VU. Zowel voor bedrijfskunde als economie en bedrijfseconomie. Misschien moet ik dat maar gewoon doen

[ Bericht 30% gewijzigd door sanger op 24-06-2009 22:01:50 ]
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 22:01:19 #78
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70340181
Ik kan ook een aardige tijd vullen met negatieve verhalen over INHolland. Maar ik kan het daarentegen niet met andere hogescholen vergelijken, dus de vraag is wat het dan nog waard is. Ik weet wel dat ik van een aantal docenten niet per se les hoef te hebben. En ik ken er een paar die erg goed zijn.

Maar gezien je woonplaats vermoedde ik dat je wellicht ook aan Alkmaar dacht.

Ik heb ook nog geen duidelijk idee wat ik hierna nog wil gaan doen. Eerst maar even werken en uitzoeken welke kant ik op wil. Met BE kan ik ook nog vele kanten op.

BE is best breed. Althans bij mij. Voor de mensen die precies het programma volgen dat de docenten graag valt het volgens mij tegen. Ik heb een aantal andere keuzes gemaakt bij de minors, vond dat erg prettig.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  woensdag 24 juni 2009 @ 22:16:31 #79
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70340853
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 22:01 schreef Angel_of_Dth het volgende:
Ik kan ook een aardige tijd vullen met negatieve verhalen over INHolland. Maar ik kan het daarentegen niet met andere hogescholen vergelijken, dus de vraag is wat het dan nog waard is. Ik weet wel dat ik van een aantal docenten niet per se les hoef te hebben. En ik ken er een paar die erg goed zijn.

Maar gezien je woonplaats vermoedde ik dat je wellicht ook aan Alkmaar dacht.

Ik heb ook nog geen duidelijk idee wat ik hierna nog wil gaan doen. Eerst maar even werken en uitzoeken welke kant ik op wil. Met BE kan ik ook nog vele kanten op.

BE is best breed. Althans bij mij. Voor de mensen die precies het programma volgen dat de docenten graag valt het volgens mij tegen. Ik heb een aantal andere keuzes gemaakt bij de minors, vond dat erg prettig.
Alkmaar had ik nog niet eens overwogen Kom traditioneel ook meer uit Amsterdam en Haarlem

Zal me eens in Alkmaar verdiepen.

Welke minors heb jij gedaan dan?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 24 juni 2009 @ 22:32:47 #80
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70341543
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 22:16 schreef sanger het volgende:

[..]

Alkmaar had ik nog niet eens overwogen Kom traditioneel ook meer uit Amsterdam en Haarlem

Zal me eens in Alkmaar verdiepen.

Welke minors heb jij gedaan dan?
Alkmaar stond ooit vrij hoog aangeschreven voor de economische opleidingen, toen het nog Hogeschool Alkmaar was, INHolland bungelt volgens mij ergens onderaan.

Ik heb Controlling 1 gedaan (veel transfer pricing, cost centers, proift centers e.d., goal congruence), daarna met controlling 2 begonnen, maar die vond ik erg tegenvallen (door de literatuur en de manier van lesgeven e.d.). Die heb ik niet afgemaakt. Daarna Fiscale Beroepspraktijk (Wet IB, Successiewet, Invorderingswet, Algemene wet inzake rijksbelastingen, Algemene wet bestuursrecht), erg goed bevallen. Daarna Entrepeneurship, een business plan schrijven voor een ondernemer, stelde weinig voor. En omdat ik Controlling 2 niet afgemaakt heb, de laatste maanden in deeltijd Rechtspraktijk gedaan (beetje ondernemingsrecht, handelsnaamwet, octrooi, merkenwet, auteursrecht en burgerlijk procesrecht), die beviel wel aardig, al heb ik het zonder colleges gedaan.

Het standaardtraject (of in ieder geval het aangeraden traject voor BE) is Controlling 1 en 2 en Management Informatiesystemen 1 en 2.

Ik weet trouwens niet hoe het in deeltijd zit met minors, hoeveel je er doet en waar je uit kunt kiezen. Daar zou ik wel naar kijken. Je kunt wel, als er niks voor je bij zit, een minor bij een andere hogeschool doen.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  woensdag 24 juni 2009 @ 22:48:41 #81
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70342177
Ik zit wat te scrollen nu, maar zie dat er inderdaad veel verschil zit in programa tussen de aanbieders.

Wat is eigenlijk het verschil tussen een HBO diploma bij bv. een Hogeschool of bij een particuliere opleider? Het gaat er toch om dat deze door min ocw en NVAO geaccrediteerd is?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  Moderator donderdag 25 juni 2009 @ 00:05:26 #82
45833 crew  Fogel
pi_70344827
Ik ben blij dat ik geen schilder ben van beroep... net weer een paar uur bezig geweest met de schutting te verven, morgen nog een laag erop en overmorgen nog een en dan is het eindelijk klaar.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70347617
Goedemorgen
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  Moderator donderdag 25 juni 2009 @ 07:00:04 #84
45833 crew  Fogel
pi_70347711
Goede morgen!
Wel erg vroeg op vandaag...
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  donderdag 25 juni 2009 @ 08:06:35 #85
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70348023
Goedemorgen!
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  donderdag 25 juni 2009 @ 08:58:54 #86
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70348654
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 22:48 schreef sanger het volgende:
Ik zit wat te scrollen nu, maar zie dat er inderdaad veel verschil zit in programa tussen de aanbieders.

Wat is eigenlijk het verschil tussen een HBO diploma bij bv. een Hogeschool of bij een particuliere opleider? Het gaat er toch om dat deze door min ocw en NVAO geaccrediteerd is?
Ja, dat is volgens mij wel de hoofdlijn. Maar er zijn natuurlijk scholen die beter bekend staan dan anderen, een werkgever zou daar bij sollicitatie ook wel naar kunnen kijken. Of ze dat in de praktijk ook doen, dat zou ik niet weten.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  Licht Ontvlambaar donderdag 25 juni 2009 @ 09:01:03 #87
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70348696
Goedemorgen
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  donderdag 25 juni 2009 @ 09:07:27 #88
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70348820
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 08:58 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Ja, dat is volgens mij wel de hoofdlijn. Maar er zijn natuurlijk scholen die beter bekend staan dan anderen, een werkgever zou daar bij sollicitatie ook wel naar kunnen kijken. Of ze dat in de praktijk ook doen, dat zou ik niet weten.
Momenteel wellicht wel, nu er meer aanbod is dan banen. Al valt het in dit vakgebied op zich nog mee. Kiezen voor een bekendere naam is dus nooit slecht.

Wat me ook opvalt is het grote prijsverschil (bij ISBW ruim 11k, en bij NCOI 6,5k en bij Markus Verbeek nog geen 4k).
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70348826
Goedemorgen!
  donderdag 25 juni 2009 @ 09:11:12 #90
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70348886
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 09:07 schreef sanger het volgende:

[..]

Momenteel wellicht wel, nu er meer aanbod is dan banen. Al valt het in dit vakgebied op zich nog mee. Kiezen voor een bekendere naam is dus nooit slecht.

Wat me ook opvalt is het grote prijsverschil (bij ISBW ruim 11k, en bij NCOI 6,5k en bij Markus Verbeek nog geen 4k).
Daar ben ik niet bekend mee. Een vriend van me doet een hbo via NTI, maar die wordt betaald door de werkgever. Hij is er overigens wel vrij tevreden over, al duurt het soms erg lang dat resultaten bekend zijn, maar dat heb ik bij INHolland ook regelmatig gehad.

Ik heb inmiddels 210 EC's op de 'studentportal' van INHolland, nu moet de cijferadministratie nog even de 30 van mijn afstuderen toevoegen, dan kan ik er eindelijk 240 zien staan.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70349640
Ook van mij een goedemorgen... Niet dat ik al echt wakker ben hoor.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  Moderator donderdag 25 juni 2009 @ 10:10:58 #92
45833 crew  Fogel
pi_70350463
Ik ben nu al anderhalfuur op het werk en heb 2 bakken koffie later alleen nog maar met collegas over vakantieplannen gesproken
Nu maar eens aan het werk...
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70350668
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 10:10 schreef Fogel het volgende:
Ik ben nu al anderhalfuur op het werk en heb 2 bakken koffie later alleen nog maar met collegas over vakantieplannen gesproken
Nu maar eens aan het werk...
Dat is het nadeel van een baan waar je je tijd moet schrijven. Ik kan wel anderhalf uur gezellig lopen doen, maar dat betekent ook dat ik pas anderhalf uur later naar huis kan.
  donderdag 25 juni 2009 @ 10:20:12 #94
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70350778
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 09:11 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Daar ben ik niet bekend mee. Een vriend van me doet een hbo via NTI, maar die wordt betaald door de werkgever. Hij is er overigens wel vrij tevreden over, al duurt het soms erg lang dat resultaten bekend zijn, maar dat heb ik bij INHolland ook regelmatig gehad.

Ik heb inmiddels 210 EC's op de 'studentportal' van INHolland, nu moet de cijferadministratie nog even de 30 van mijn afstuderen toevoegen, dan kan ik er eindelijk 240 zien staan.
Ik heb ook overwogen om via de NTI/LOI te gaan kijken. Maar ik prefereer contactonderwijs.

Overigens gaat mijn werkgever het ook betalen als het goed is hoor
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  donderdag 25 juni 2009 @ 10:22:19 #95
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70350841
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 10:20 schreef sanger het volgende:

[..]

Ik heb ook overwogen om via de NTI/LOI te gaan kijken. Maar ik prefereer contactonderwijs.

Overigens gaat mijn werkgever het ook betalen als het goed is hoor
Ik zie het wel als serieuze optie voor een vervolgstudie. Hoewel ik wel voorkeur geef aan contactonderwijs, hoor ik toch wel goede dingen over schriftelijke studies. En het is natuurlijk ideaal dat je je eigen tempo kunt aanhouden (als je de discipline ervoor hebt).
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70350851
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 10:17 schreef DonJames het volgende:

[..]

Dat is het nadeel van een baan waar je je tijd moet schrijven. Ik kan wel anderhalf uur gezellig lopen doen, maar dat betekent ook dat ik pas anderhalf uur later naar huis kan.
Of je schrijft die 1,5 uur ook ergens op
  donderdag 25 juni 2009 @ 11:01:09 #97
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70352083
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 10:22 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Ik zie het wel als serieuze optie voor een vervolgstudie. Hoewel ik wel voorkeur geef aan contactonderwijs, hoor ik toch wel goede dingen over schriftelijke studies. En het is natuurlijk ideaal dat je je eigen tempo kunt aanhouden (als je de discipline ervoor hebt).
Ik wijs het ook niet direct af hoor
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  donderdag 25 juni 2009 @ 11:01:25 #98
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70352090
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 10:17 schreef DonJames het volgende:

[..]

Dat is het nadeel van een baan waar je je tijd moet schrijven. Ik kan wel anderhalf uur gezellig lopen doen, maar dat betekent ook dat ik pas anderhalf uur later naar huis kan.
Dus jij bent eigenlijk een ongezellige collega
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  Moderator donderdag 25 juni 2009 @ 11:10:27 #99
45833 crew  Fogel
pi_70352394
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 10:17 schreef DonJames het volgende:

[..]

Dat is het nadeel van een baan waar je je tijd moet schrijven. Ik kan wel anderhalf uur gezellig lopen doen, maar dat betekent ook dat ik pas anderhalf uur later naar huis kan.
Ik schrijf de tijd niet en ga ook niet later naar huis
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  donderdag 25 juni 2009 @ 11:16:22 #100
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70352594
Weet iemand wat het verschil is tussen HEAO Be en HBO Be? Of is het slechts een verschil in benaming van de LOI en een HvA (bv.)?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  donderdag 25 juni 2009 @ 11:22:23 #101
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70352798
HEAO bestaat eigenlijk niet meer, maar wordt nog veel gebruikt. Het is gewoon hetzelfde voor zover ik weet.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  donderdag 25 juni 2009 @ 11:46:42 #102
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70353514
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 11:22 schreef Angel_of_Dth het volgende:
HEAO bestaat eigenlijk niet meer, maar wordt nog veel gebruikt. Het is gewoon hetzelfde voor zover ik weet.
Jouw titel is nu B EC (Bachelor of Economics)? Want dan is het hetzelfde namelijk
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70354817
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 07:00 schreef Fogel het volgende:
Goede morgen!
Wel erg vroeg op vandaag...
Ja, helaas, ik moest om 9 uur al in het 'zonnige zuiden' zijn
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70355850
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 09:43 schreef Pandora73 het volgende:
Ook van mij een goedemorgen... Niet dat ik al echt wakker ben hoor.
Inmiddels wel?
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  donderdag 25 juni 2009 @ 12:54:59 #105
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70355874
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 11:46 schreef sanger het volgende:

[..]

Jouw titel is nu B EC (Bachelor of Economics)? Want dan is het hetzelfde namelijk
Ja, als het goed is wel. Met kleine c.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70355923
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 10:22 schreef Xcalibur het volgende:

[..]

Of je schrijft die 1,5 uur ook ergens op
Ik ken zat 'tijdschrijvers' die inderdaad dat soort uurtjes gewoon bij een klant erbij moffelen.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  donderdag 25 juni 2009 @ 12:57:56 #107
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70355984
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 12:54 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Ja, als het goed is wel. Met kleine c.
Effe gechecked; met een kleine c inderdaad Dan is het dus hetzelfde.
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  Licht Ontvlambaar donderdag 25 juni 2009 @ 13:30:42 #108
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70357218
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 12:24 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Ja, helaas, ik moest om 9 uur al in het 'zonnige zuiden' zijn
Het is in elk geval zonnig hier
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  donderdag 25 juni 2009 @ 13:31:49 #109
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70357257
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 13:30 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Het is in elk geval zonnig hier
Hier ook, ongeveer aan de andere kant van Nederland. Ik wil naar buiten. Maar straks eerst nog een presentatie (de derde op mijn stage in een week). Morgen heb ik wel vrij genomen.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70357842
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 13:30 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Het is in elk geval zonnig hier
Klopt, maar dat is het hier in Utrecht ook, dus daar hoefde ik geen 400 kilometer voor te rijden.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70359454
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 11:01 schreef sanger het volgende:

[..]

Dus jij bent eigenlijk een ongezellige collega
Nee, ik werk gewoon door tot er 8 uur (of meer) declarabel staan.
pi_70359630
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 12:56 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Ik ken zat 'tijdschrijvers' die inderdaad dat soort uurtjes gewoon bij een klant erbij moffelen.
Och, als ik even koffie ga halen schrijf ik ook gewoon door. Aan de andere kant schrijf ik niet voor elk emailtje van 2 minuten. Per saldo klopt het. Maar je hebt er inderdaad bij die met een vork schrijven, ja
  donderdag 25 juni 2009 @ 14:55:46 #113
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70360282
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 14:36 schreef DonJames het volgende:

[..]

Och, als ik even koffie ga halen schrijf ik ook gewoon door. Aan de andere kant schrijf ik niet voor elk emailtje van 2 minuten. Per saldo klopt het. Maar je hebt er inderdaad bij die met een vork schrijven, ja
Toen ik nog voor een baas werkte, wist ik hoe ik 6 uur aanwezigheid moest omzetten in 10 uur declarabel.
Op één of andere manier ben ik dat vergeten,...
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  donderdag 25 juni 2009 @ 14:59:58 #114
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70360431
En aangezien de TT iets doet verwachten,...

Bij deze dan maar.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70360863
Ik zoek het indecent-gedeelte?
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  donderdag 25 juni 2009 @ 15:20:38 #116
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70361129
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 15:12 schreef JumpingJacky het volgende:
Ik zoek het indecent-gedeelte?
Dat weet ik niet. Dat kan ik vanaf hier niet beoordelen.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70361345
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 15:20 schreef ManAtWork het volgende:

[..]

Dat weet ik niet. Dat kan ik vanaf hier niet beoordelen.
Dan is het in ieder geval niet 'exposed'
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70361961
Badminton

verder niet zo heel indecent of exposed idd
  donderdag 25 juni 2009 @ 16:16:58 #119
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70363074
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 15:27 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Dan is het in ieder geval niet 'exposed'
Ach, soms laat ik mijn verbeelding ook eens spreken.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  donderdag 25 juni 2009 @ 19:04:05 #120
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70367793
Presentatie ging weer prima. Nu weekend.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70368773
Helaas ja, het weekend komt er weer aan
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70369235
En dat is slecht omdat?
pi_70369437
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 19:51 schreef Xcalibur het volgende:
En dat is slecht omdat?
...ik dan werken moet.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70369942
daar was je toch juist zo enthousiast over, zeker in het seizoen enzo?
pi_70370185
Owja, da's waar ook!. Jippie, ik mag weer werken Dank voor de herinnering
Maar het blijft zwaar met dit lekkere zomerweer
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  Moderator donderdag 25 juni 2009 @ 21:35:40 #126
45833 crew  Fogel
pi_70372642
Zolang ik ca 500 declarabele uren per jaar schrijf is alles OK, de rest schrijf ik gewoon niet.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70372970
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 21:35 schreef Fogel het volgende:
Zolang ik ca 500 declarabele uren per jaar schrijf is alles OK, de rest schrijf ik gewoon niet.
500? Dat haal ik in een kwartaal
pi_70373403
500

dat heb ik dit halfjaar al aan onderhoud aan bestaande websites geschreven....
En daar gaat niet het grootste gedeelte van m'n tijd in zitten
  Moderator donderdag 25 juni 2009 @ 22:14:58 #129
45833 crew  Fogel
pi_70374168
Ik hoef dan ook maar 25% van mijn werktijd te besteden aan declarabele uren, de rest ben ik student. Maar krijg wel 100% loon
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 07:43:39 #130
45833 crew  Fogel
pi_70384755
Goedemorgen deze vrijdag, de laatste werkdag van de week (voor de meesten).
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70384856
Goedemorgen
Goed, he? Ik heb gewacht tot jij vandaag de eerste posting hier deed
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70384868
Goedemorgen!

Vannacht redelijk laat naar bed gegaan, alles rond MJ gevolgd, maar hoe sommige mensen daarop kunnen reageren

Ben benieuwd of er vandaag topics geopend worden met TT's als: 'Goede kennis overleden. Recht op vrije dag bij begrafenis?'
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70384903
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 07:57 schreef Five_Horizons het volgende:
Ben benieuwd of er vandaag topics geopend worden met TT's als: 'Goede kennis overleden. Recht op vrije dag bij begrafenis?'
Hier een wel heel erg zwakke poging: Michael Jackson
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70384986
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 08:01 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Hier een wel heel erg zwakke poging: Michael Jackson
Whehehe.... die had ik nog niet eens gezien
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 01:53 schreef mmetje41 het volgende:
WAt verschrikkerlijk ik heb zo'n verdriet,...zoveel ik kan niet meer stoppen met huilen,toen een vriendin mij sms'te ben ik direct voor het nieuws gaan zitten,ik zou met mijn zoontje de 18 de gaan..het was zijn allerdgrootste droom,alsof hij het voelde werd hij wakker en stond plotseling in de kamer,heel verdrietig en hij wist het...hij wist het zijn schreeuw MiICHAEL ging door merg en been en door mijn hart.
Michael i love you
Erm......

Ik bedoel: ik vond het ook bijzonder nieuws. Het was een man die toch het geluid van een deel van m'n jeugd heeft bepaald en één van de laatste popiconen (dat bestaat immers niet meer, eigenlijk... met al die one-hit-wonders), maar als je zo heftig reageert...
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70385107
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 08:16 schreef JeMoeder het volgende:
Eerlijk gezegd komt het niet echt als een verassing.
Die post waar dit uit komt, was niet zo bedoeld
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70385193
Ik ben te nuchter voor al die emotionele onzin. Mensen worden geboren, doen hun ding en gaan weer dood. MJ heeft goede muziek gemaakt, maar was al lang uitgerangeerd. Feitelijk als je het over MJ had in positieve zin, dan had je het al over het verleden. Dus zijn dood verandert niet zoveel, want goede muziek maken deed hij toch al niet meer.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70385238
eens met JJ


Ik heb het gisterenavond ook zitten volgen tot 00:30 ofzo, ik vind het wel fascinerend hoe snel het nieuws zich over internet verspreid. De reguliere media kunnen daar echt niet tegenop, zelfs niet met live-uitzendingen... + daarbij alle speculatie en onzin enzo
  vrijdag 26 juni 2009 @ 08:45:20 #138
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70385371
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 08:10 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Whehehe.... die had ik nog niet eens gezien
[..]

Erm......

Ik bedoel: ik vond het ook bijzonder nieuws. Het was een man die toch het geluid van een deel van m'n jeugd heeft bepaald en één van de laatste popiconen (dat bestaat immers niet meer, eigenlijk... met al die one-hit-wonders), maar als je zo heftig reageert...
Lijkt me ook wat overdreven inderdaad
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  vrijdag 26 juni 2009 @ 08:47:05 #139
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70385394
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 08:31 schreef JumpingJacky het volgende:
Ik ben te nuchter voor al die emotionele onzin. Mensen worden geboren, doen hun ding en gaan weer dood. MJ heeft goede muziek gemaakt, maar was al lang uitgerangeerd. Feitelijk als je het over MJ had in positieve zin, dan had je het al over het verleden. Dus zijn dood verandert niet zoveel, want goede muziek maken deed hij toch al niet meer.
Ik ook inderdaad. Er is mij zelfs verweten dat ik te nuchten om ben gegaan met het overlijden van mijn vader.

Hij heeft zeker goede muziek gemaakt, maar dan vooral in de jaren negentig. Eigenlijk vertoonde het een neerwaartse spiraal imo.
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 09:20:28 #140
45833 crew  Fogel
pi_70385999
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 07:56 schreef JumpingJacky het volgende:
Goedemorgen
Goed, he? Ik heb gewacht tot jij vandaag de eerste posting hier deed

Ik dacht al, waar blijft JJ...
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 09:22:23 #141
45833 crew  Fogel
pi_70386039
Ik hoorde vanochtend op de radio een interview met iemand waar ook gevraagd werd "hoe reageerde jij op het overlijden van MJ?" Dat was de eerste keer dat ik meekreeg dat die vent dood was.
Mijn reactie "oh, is die dood". En daar bleef het bij.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 juni 2009 @ 09:28:05 #142
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70386197
Goeiemorgen
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 08:31 schreef JumpingJacky het volgende:
Ik ben te nuchter voor al die emotionele onzin. Mensen worden geboren, doen hun ding en gaan weer dood. MJ heeft goede muziek gemaakt, maar was al lang uitgerangeerd. Feitelijk als je het over MJ had in positieve zin, dan had je het al over het verleden. Dus zijn dood verandert niet zoveel, want goede muziek maken deed hij toch al niet meer.
Sluit me hierbij aan... Het maakt wel deel uit van mijn muzikale vorming, maar dan hebben we het over 'lang geleden'...

Kwam vannacht thuis tegen enen en heb toen wel nog een tijdje CNN gevolgd.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  vrijdag 26 juni 2009 @ 12:23:59 #143
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70391956
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 08:47 schreef sanger het volgende:

[..]

Ik ook inderdaad. Er is mij zelfs verweten dat ik te nuchten om ben gegaan met het overlijden van mijn vader.

Hij heeft zeker goede muziek gemaakt, maar dan vooral in de jaren negentig. Eigenlijk vertoonde het een neerwaartse spiraal imo.
Vooral in de jaren '80 heeft hij goede muziek gemaakt. In de jaren '90 heeft hij niet veel gedaan volgens mij.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 12:33:56 #144
45833 crew  Fogel
pi_70392325
Het is warm vandaag en mensen hebben geen zin om te werken. Van de 5 mensen die er rond 10u waren is er nu nog maar 1 op kantoor... ik ben zelf naar de kelder verhuisd in een ander gebouw. Lang leve flexibele werktijden en werkplekken.

Uitzicht hier op de uni is wel slecht, er zijn geen studentes.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  vrijdag 26 juni 2009 @ 14:09:48 #145
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70395674
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 12:23 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Vooral in de jaren '80 heeft hij goede muziek gemaakt. In de jaren '90 heeft hij niet veel gedaan volgens mij.
Begin jaren 90 toch? Of verreken ik me nu?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 juni 2009 @ 14:17:47 #146
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70395967
1982 Thriller
1987 Bad
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  vrijdag 26 juni 2009 @ 14:39:01 #147
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70396704
Thriller, geweldige plaat. Bad is ook tof, die leende ik vroeger bij de bibliotheek en zal wellicht nog ergens op bandje rondslingeren hier. Jeugdsentiment is het wel, Michael Jackson. Vroeger daadwerkelijk een idool. Heb HIStory en Thriller hier in de kast staan.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
pi_70397113
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 14:09 schreef sanger het volgende:

[..]

Begin jaren 90 toch? Of verreken ik me nu?
"Black or white" was hooguit redelijk, "heal the world" heb ik altijd al een draak van een nummer gevonden. Hoe dan ook, de jaren '90-nummers komen niet in de buurt bij bijvoorbeeld "Beat it" of "Dirty Diana".
  vrijdag 26 juni 2009 @ 14:58:16 #149
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_70397393
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 14:50 schreef DonJames het volgende:

[..]

"Black or white" was hooguit redelijk, "heal the world" heb ik altijd al een draak van een nummer gevonden. Hoe dan ook, de jaren '90-nummers komen niet in de buurt bij bijvoorbeeld "Beat it" of "Dirty Diana".
Of Billy Jean.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  vrijdag 26 juni 2009 @ 15:05:16 #150
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70397639
Ik liep toen al achter met muzieksmaak
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70400989
Bah, wat een vies warm weer, veel te vochtige warmte
Ik vind 25 graden op zich niet te warm, maar dan met een lagere luchtvochtigheid graag
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70401193
Dat wordt na het weekend alleen nog maar erger
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70401235
Bedankt voor deze opbeurende woorden, FH
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70401357
Ik ben altijd blij om vrouwen blij te maken
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70401486
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70401529
Moet je trouwens niet naar Assen dit weekend?
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70401543
*pakt kruis en hoed en moonwalkt opzij..... hiiihiiiiii....sjamon...uuh!
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70401577
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 17:06 schreef JumpingJacky het volgende:
Moet je trouwens niet naar Assen dit weekend?
Neuh.... ben geen raceliefhebber

Ik vind alles er omheen wel mooi om te zien, waanzinnig veel motoren, maar om er nu twee uur voor te gaan rijden (file niet meegeteld)....mwoah...
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70401640
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 17:08 schreef Five_Horizons het volgende:
...maar om er nu twee uur voor te gaan rijden (file niet meegeteld)....mwoah...
Ik dacht dat het idee achter een motor nu juist het rijden op de motor was
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70401882
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 17:10 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

Ik dacht dat het idee achter een motor nu juist het rijden op de motor was
Ik zou dan niet alleen gaan (en op de motor heb je ook last van files )

Maar dan nog: twee uur op de snelweg rijden is ook maar saai
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 17:27:31 #161
45833 crew  Fogel
pi_70402100
Hier is het nu 28 graden... ik moet verder naar het noorden verhuizen
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70402903
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  vrijdag 26 juni 2009 @ 18:24:01 #163
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70403448
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 26 juni 2009 @ 18:33:27 #164
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_70403675
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 18:24 schreef ManAtWork het volgende:
[ afbeelding ]
jij wordt met de dag enger.... ga je serieus schaapjes posten.....
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  vrijdag 26 juni 2009 @ 18:34:57 #165
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70403715
I like cheap.

(Yeah, that's a cow. )
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70403891
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 18:33 schreef Nizno het volgende:

[..]

jij wordt met de dag enger.... ga je serieus schaapjes posten.....
't is nog gekker, hij interesseert zich opeens ook voor sex tijdens de zwangerschap
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  vrijdag 26 juni 2009 @ 18:45:51 #167
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70403977
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 18:42 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

't is nog gekker, hij interesseert zich opeens ook voor sex tijdens de zwangerschap
Als ik in de toekomst echte info nodig zou hebben, PM ik je wel.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 juni 2009 @ 18:57:16 #168
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70404277
Het is anders... niet beter, niet slechter, gewoon anders...
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 16:48 schreef JumpingJacky het volgende:
Bah, wat een vies warm weer, veel te vochtige warmte
Ik vind 25 graden op zich niet te warm, maar dan met een lagere luchtvochtigheid graag
Vochtig en warm... normaalgezien een topcombinatie hoor
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  vrijdag 26 juni 2009 @ 19:06:10 #169
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70404513
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 18:57 schreef Sjeen het volgende:
[..]

Vochtig en warm... normaalgezien een topcombinatie hoor
Oei,... inkoppertje.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70404532
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 18:57 schreef Sjeen het volgende:
Vochtig en warm... normaalgezien een topcombinatie hoor
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 19:56:29 #171
45833 crew  Fogel
pi_70405927
Even voor de zekerheid: ik ben in de wgr sc, toch?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  vrijdag 26 juni 2009 @ 20:00:00 #172
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70406003
Nog wel. Maar ben bang dat ie snel verplaatst wordt.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 20:04:06 #173
45833 crew  Fogel
pi_70406105
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 juni 2009 @ 20:12:21 #174
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70406313
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 20:04 schreef Fogel het volgende:

[..]

Het probleem met Tromsø is dat er echt totaal geen zak te doen is.
Heel hard rondjes rennen (of iets anders doen ) om warm te blijven!
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_70406358
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 20:04 schreef Fogel het volgende:

[..]

Het probleem met Tromsø is dat er echt totaal geen zak te doen is.
In mijn Tromso valt het ook wat tegen



  vrijdag 26 juni 2009 @ 20:18:02 #176
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70406488
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 20:14 schreef DonJames het volgende:

[..]

In mijn Tromso valt het ook wat tegen

[ afbeelding ]


Je zoekt het eindelijk hogerop?
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70407221
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 20:14 schreef DonJames het volgende:

[..]

In mijn Tromso valt het ook wat tegen

[ afbeelding ]


jouw Tromso doet het niet eens
pi_70407403
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 20:42 schreef Xcalibur het volgende:

[..]

jouw Tromso doet het niet eens
Tromsohier doet 'ie het trouwens gewoon
pi_70408469
Die Tromso doet het wel, die vorige niet
Met die laatste Tromso wil ik niks te maken hebben trouwens, brrr
pi_70408657
De eerste deed het ook

Wij (roep hier in huis IKEA en alles dondert in elkaar, zo'n beetje...behalve de bank ) hebben dat ding hier ook
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 21:47:39 #181
45833 crew  Fogel
pi_70409093
Jullie ø is kapot.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70409138
ah, nu doet ie het wel

Het enige wat ik van IKEA heb is 1 Billy boekenkast en een vergiet
Dat zijn twee dingen waar weinig fout mee kan gaan, dus dat vertrouw ik wel
pi_70409149
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:47 schreef Fogel het volgende:
Jullie ø is kapot.
ook van IKEA zeker
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 21:49:44 #184
45833 crew  Fogel
pi_70409163
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 20:12 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Heel hard rondjes rennen (of iets anders doen ) om warm te blijven!
Het gaat me niet om de temperatuur, maar omdat het een "dode" stad is.
Ik ben er een keer ongeveer een uur geweest en heb toen (horizontaal vallende) regen, sneeuw, hagel, windstil en strak blauwe lucht meegemaakt... binnen een uur ja! Wel makkelijk voor de plaatselijke meteoroloog "vandaag wederom een beetje van alles".
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70409174
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:47 schreef Fogel het volgende:
Jullie ø is kapot.
Nou... het bed is met een ö .....
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 21:52:35 #186
45833 crew  Fogel
pi_70409254
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:49 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Nou... het bed is met een ö .....
Zweedse prutsers... iedereen weet dat Tromsø met een ø geschreven wordt en niet met een ö.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70409330
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:52 schreef Fogel het volgende:

[..]

Zweedse prutsers... iedereen weet dat Tromsø met een ø geschreven wordt en niet met een ö.
Ja, maar wacht even..... wij noemen London ook Londen (of Paris, Berlin).

En IKEA is Nederlands
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 21:58:48 #188
45833 crew  Fogel
pi_70409461
De holding is in Nederland gevestigd omdat jullie dan netjes Ingvar nog rijker kunnen laten worden van jullie belastinggeld
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 21:59:27 #189
45833 crew  Fogel
pi_70409484
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:54 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Ja, maar wacht even..... wij noemen London ook Londen (of Paris, Berlin).

En IKEA is Nederlands
En ik noem London eigenlijk nooit Berlin nee, sorry
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70409504
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:58 schreef Fogel het volgende:
De holding is in Nederland gevestigd omdat jullie dan netjes Ingvar nog rijker kunnen laten worden van jullie belastinggeld
Neuh.... we zijn een belastingparadijs
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70409532
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:59 schreef Fogel het volgende:

[..]

En ik noem London eigenlijk nooit Berlin nee, sorry
Alcohol is bij jullie dan ook wat duurder dan hier, dus dat je die vergissing nooit maakt, snap ik wel
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 22:04:00 #192
45833 crew  Fogel
pi_70409669
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 21:59 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Neuh.... we zijn een belastingparadijs
Voor multinationals wel ja
Als ik later later als ik groot ben een multinational heb ga ik die ook registreren in Nederland, all your (tax) money is belong to me (ofzo)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70409751
IKEA kost ons niets, hoor
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 22:06:53 #194
45833 crew  Fogel
pi_70409752
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 22:00 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Alcohol is bij jullie dan ook wat duurder dan hier, dus dat je die vergissing nooit maakt, snap ik wel
Mijn loon is ook wat hoger dan daar, als ik al mijn geld in bier zou investeren en het bier net zo snel op moeten drinken dan ik het geld verdien, dat zou ik niet overleven...
Daarnaast is de meeste alcohol die ik in huis (wijn en sterke drank) heb in een tax-free winkel gekocht. Niet bij de EU horen heeft ook voordelen
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70410033
Nog drie weken.... dan zit ik hier alweer 4 jaar
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 22:19:39 #196
45833 crew  Fogel
pi_70410161
Nog 1 week en 6 jaar bedoel je?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70410263
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 22:19 schreef Fogel het volgende:
Nog 1 week en 6 jaar bedoel je?
Nee, als mod
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 22:27:31 #198
45833 crew  Fogel
pi_70410368
Waarom wil je eigenlijk mod zijn?

Ik heb zelf een aanbod afgeslagen omdat ik het als een soort van verplichting zie, ik kom voor mijn lol op fok, niet om mensen in goede banen te leiden.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70410534
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 22:27 schreef Fogel het volgende:
Waarom wil je eigenlijk mod zijn?

Ik heb zelf een aanbod afgeslagen omdat ik het als een soort van verplichting zie, ik kom voor mijn lol op fok, niet om mensen in goede banen te leiden.
Ik weet het niet

Er valt hier eigenlijk niet zoveel in goede banen te leiden. [WGR]-bezoekers zijn over het algemeen netjes opgevoed en de notoire baggeraars gedragen zich hier juist voorbeeldig (terwijl we toch niet het kleinste forum hebben, hier)
Ook komt er een divers publiek. Eigenlijk, op de [SC] na (althans....dat is een vaste groep...ook geen kliek), is er hier nauwelijks kliekjesvorming en dat helpt ook wel. Wat een geouwehoer je daarmee hebt in verschillende fora.....

Het kost mij eigenlijk geen tijd. Ik ben er toch, dus kan ik net zo goed blauw zijn En af en toe vind ik het wel leuk om tegen de zooi achter de schermen aan te schoppen.
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 juni 2009 @ 22:37:22 #200
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70410671
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 22:23 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Nee, als mod
Echt?! Was jij pas twee maanden mod toen ik kwam? Voor mijn gevoel zat je er zeker al een jaar... Heb net even teruggezocht, ik ben 09-09-2005 begonnen. De tijd vliegt...
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 22:48:46 #201
45833 crew  Fogel
pi_70410974
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 22:33 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Het kost mij eigenlijk geen tijd. Ik ben er toch, dus kan ik net zo goed blauw zijn En af en toe vind ik het wel leuk om tegen de zooi achter de schermen aan te schoppen.
Dat vond ik dus niet
Achter de schermen lijkt me ook niks eerlijk gezegd...
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70411030
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 22:52:09 #203
45833 crew  Fogel
pi_70411071
Gooi er dan meteen een post in om het omhoog te kicken
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70411101
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 22:48 schreef Fogel het volgende:

[..]

Dat vond ik dus niet
Achter de schermen lijkt me ook niks eerlijk gezegd...
Dat 'achter de schermen' is ook veel minder hoor. Ik heb weinig met de huidige crew, eigenlijk. Er zitten nog een aantal 'oud-gedienden' waar ik wél wat mee heb, een aantal waar ik niets mee/tegen heb en van een aantal denk ik: (maar goed....we zijn net mensen ).

Verder wordt hulp niet altijd op prijs gesteld, dus qua actief voor FOK! zijn, houdt voor mij op dit moment op bij [WGR].
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70411151
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 22:52 schreef Fogel het volgende:
Gooi er dan meteen een post in om het omhoog te kicken


Sssssssssssssst!....

Straks gaan mensen roepen om 'vers bloed', 'nieuwe ideeën' en vinden ze de huidige mods 'vastgeroest' en 'kleurtjesgeil'......
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 juni 2009 @ 22:55:07 #206
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70411153
quote:
Ik heb je niet eens gefeliciteerd daar
Beetje (heel) laat, maar beter laat dan nooit... Feli
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_70411703
en Sjeen, ben jij ook zo enthousiast over het mod-schap, net als 5h?
Anders moeten we maar eens een beetje motivitatie aan jullie opdringen
pi_70411748
Ik zit hier ook alweer een tijd trouwens
geregistreerd op: dinsdag 1 juli 2003 @ 17:18

En nog maar net iets meer dan 5000 posts...
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:14:33 #209
45833 crew  Fogel
pi_70411775
Qua actief voor FOK zijn probeer ik al een hele poos Danny te overtuigen dat de "KAA-kliek" via paypal een abo af kan sluiten, maar daar wil hij niet aan meewerken. ca 20¤ aan transactiekosten voor de bank vind ik gewoon te gortig voor een overschrijving van ca 50¤.
Light heeft me nu aangeboden om in Oslo cash te ontvangen en dan maakt hij het over
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:15:27 #210
45833 crew  Fogel
pi_70411811
woensdag 29 januari 2003 @ 17:24
Aantal posts: 8.167 (gemiddeld 4 per dag)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70411849
Ouder dan ik
Ik ken jou eigenlijk helemaal niet uit andere topics
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:17:35 #212
45833 crew  Fogel
pi_70411879
Ik ben voornamelijk in TRV te vinden...
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 26 juni 2009 @ 23:19:18 #213
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_70411940
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:13 schreef Xcalibur het volgende:
Ik zit hier ook alweer een tijd trouwens
geregistreerd op: dinsdag 1 juli 2003 @ 17:18

En nog maar net iets meer dan 5000 posts...
dinsdag 28 mei 2002 @ 22:49
en nog geen 8000 posts
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_70412077
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:15 schreef Fogel het volgende:
woensdag 29 januari 2003 @ 17:24
Aantal posts: 8.167 (gemiddeld 4 per dag)
Ik heb 1 juni helemaal niet gevierd dat ik al acht jaar geen leven heb hier geregisteerd ben.
  Licht Ontvlambaar vrijdag 26 juni 2009 @ 23:23:29 #215
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70412088
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:12 schreef Xcalibur het volgende:
en Sjeen, ben jij ook zo enthousiast over het mod-schap, net als 5h?
Anders moeten we maar eens een beetje motivitatie aan jullie opdringen
Ik geloof dat Five en ik in grote lijnen hetzelfde denken over mod zijn op WGR... WGR is gewoon een hele fijne plek
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:24:11 #216
45833 crew  Fogel
pi_70412113
Hoe lang ben je al op tweakers?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70412198
Ik ben ook nog een blauwe (pun intended ) maandag mod op [OUD] geweest.....
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70412276
En toen kreeg ik m'n verstand weer terug
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:32:16 #219
45833 crew  Fogel
pi_70412354
Ik probeer zo min mogelijk in OUD te komen, maar af te toe komt er een topic in active topics voorbij waar ik gewoon _moet_ reageren.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70412411
Ow....voor degenen die het gevolgd hebben, destijds: mijn oude werkgever heeft besloten om iedereen per eind september te ontslaan. (meest dure oplossing ) Het bedrijf wordt gesloten.....
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70412499
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:32 schreef Fogel het volgende:
Ik probeer zo min mogelijk in OUD te komen, maar af te toe komt er een topic in active topics voorbij waar ik gewoon _moet_ reageren.
Ik heb dat ook weleens

Er zitten prima users tussen, maar sommigen zijn zo vreselijk anders wanneer ze online zijn, dan in het echt.... dat geldt trouwens niet alleen voor de users
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:37:43 #222
45833 crew  Fogel
pi_70412568
Lekker...
Ik ben niet zo bang voor mijn werkgevers, die hebben genoeg geld liggen (werkgever A -- status bij Q1 was "we liggen ca 1m¤ onder het budget, maar dat boeit niet") en krijgen ook genoeg binnen van de staat (de uni).
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70412604
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:14 schreef Fogel het volgende:
Qua actief voor FOK zijn probeer ik al een hele poos Danny te overtuigen dat de "KAA-kliek" via paypal een abo af kan sluiten, maar daar wil hij niet aan meewerken. ca 20¤ aan transactiekosten voor de bank vind ik gewoon te gortig voor een overschrijving van ca 50¤.
Je kunt ook bij de bank klagen over de hoge kosten voor een internationale betaling Aan de andere kant, er zijn meer dan genoeg andere opties voor betalingen. Danny kan er best voor zorgen dat je wel gewoon op een normale manier kunt betalen. Paypal of credit card ofzo, eventueel met een toeslag (van een paar euro) voor die betaalvormen.
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:40:11 #224
45833 crew  Fogel
pi_70412648
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:36 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Ik heb dat ook weleens

Er zitten prima users tussen, maar sommigen zijn zo vreselijk anders wanneer ze online zijn, dan in het echt.... dat geldt trouwens niet alleen voor de users
Ik ken niemand van OUD persoonlijk. Heb slechts een paar fokkers live ontmoet (OK, ik woon wat verderweg dan de meesten).
De houdingen van sommige users in OUD, help... ook wel apart dat ik nogal eens de reactie krijg in de richting van "wacht maar tot je zelf kinderen krijgt, dan piep je wel anders"... sorry ik heb er al 3 ik weet hoe dingen werken in het echt
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70412652
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:37 schreef Fogel het volgende:
Lekker...
Ik ben niet zo bang voor mijn werkgevers, die hebben genoeg geld liggen (werkgever A -- status bij Q1 was "we liggen ca 1m¤ onder het budget, maar dat boeit niet") en krijgen ook genoeg binnen van de staat (de uni).
Het was ook geen kwestie van 'het geld is op' (www.mlp.de is het bedrijf), maar Duitse trots en gebrek aan kennis over Nederlands arbeidsrecht (Er werd in Duitsland een complete HP-afdeling overeind gehouden om onze hardware te servicen. Dat was economisch niet te verantwoorden)
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  vrijdag 26 juni 2009 @ 23:41:16 #226
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70412676
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:33 schreef Five_Horizons het volgende:
Ow....voor degenen die het gevolgd hebben, destijds: mijn oude werkgever heeft besloten om iedereen per eind september te ontslaan. (meest dure oplossing ) Het bedrijf wordt gesloten.....
Dus je was op tijd weg? Of zit jij er ook nog tot eind september?
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:42:52 #227
45833 crew  Fogel
pi_70412720
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:38 schreef Light het volgende:

[..]

Je kunt ook bij de bank klagen over de hoge kosten voor een internationale betaling Aan de andere kant, er zijn meer dan genoeg andere opties voor betalingen. Danny kan er best voor zorgen dat je wel gewoon op een normale manier kunt betalen. Paypal of credit card ofzo, eventueel met een toeslag (van een paar euro) voor die betaalvormen.
Hij wil niet aan de paypal vanwege de chargeback, en dat snap ik ook. Maar ik heb zelf voorgesteld om te betalen, dan een halfjaar wachten en dan pas mij het abo geven (want dan kan ik het geld niet meer terugroepen), maar dat was blijkbaar te omslachtig.
Credit card heeft enkele % toeslag wat je niet aan de klant mag doorberekenen (hoe de luchtvaartmaatschappijen ermee wegkomen weet ik niet). Een paar euro extra boeit me niet, maar 40% van de som wel.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:45:04 #228
45833 crew  Fogel
pi_70412786
Voor de goede orde: ik heb zojuist de Nederlandse kas gespekt... een in Nederland in een reguliere supermarkt gekochte Palm opgedronken
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70412849
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:41 schreef ManAtWork het volgende:

[..]

Dus je was op tijd weg? Of zit jij er ook nog tot eind september?
Nou ja... op tijd. Mijn contract (zie de OP ) liep 1 april af. Een verlenging had alleen maar uitstel van executie geweest.

Heel apart, dit besluit. Men was in onderhandeling met een aantal collega's om het bedrijf over te laten nemen. MLP wilde dit tegen gesloten beurzen doen. Mijn oud-collega's wilde dit (uiteraard: met een huurcontract, pensioenverplichtingen en veel, heel veel provisie in de boeken) niet. Ik kende de cijfers allemaal en had verwacht dat m'n collega's het bedrijf, met bijbetaling van 7 ton/1 miljoen euro wél zouden willen overnemen.

Nu hebben ze iedereen een voorstel tot beëindiging gedaan (waar niemand mee akkoord gaat) en zullen ze naar de rechter moeten. Er zitten er bij die er 7 jaar werken tegen een gemiddeld salaris van dik 2 ton (en we hebben het dan over 10 man in die situatie en nog eens tien die er iets korter werken....)

Mag ik even vangen? (In Duitsland zijn de consultants niet in dienst, maar zelfstandig..... in NL zijn ze in loondienst. Dat het NL arbeidsrecht iets anders werkt, waren ze voor het gemak maar even vergeten .
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  vrijdag 26 juni 2009 @ 23:50:41 #230
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70412934
Niet alles in de zakenwereld is logisch. Soms met het gewoon bakken met geld kosten.
Heb jij ondertussen wel al iets nieuws gevonden? Of ben je nog zoekende naar de volgende stap in de carrière?
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70412975
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:42 schreef Fogel het volgende:

[..]

Hij wil niet aan de paypal vanwege de chargeback, en dat snap ik ook. Maar ik heb zelf voorgesteld om te betalen, dan een halfjaar wachten en dan pas mij het abo geven (want dan kan ik het geld niet meer terugroepen), maar dat was blijkbaar te omslachtig.
Credit card heeft enkele % toeslag wat je niet aan de klant mag doorberekenen (hoe de luchtvaartmaatschappijen ermee wegkomen weet ik niet). Een paar euro extra boeit me niet, maar 40% van de som wel.
Bij een CC kun je ook weer terugboeken, dus ik snap dan wel dat Danny daar ook niet blij van wordt.
pi_70413039
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:50 schreef ManAtWork het volgende:
Niet alles in de zakenwereld is logisch. Soms met het gewoon bakken met geld kosten.
Heb jij ondertussen wel al iets nieuws gevonden? Of ben je nog zoekende naar de volgende stap in de carrière?
Ik ben nog steeds zoekende. Wat aan de ene kant niet geeft (badkamer is af, laminaat in wat kamers gelegd, zolder opgeruimd, diverse andere klussen gedaan ), maar nu heb ik wel zoiets van.... ik wil wel weer wat gaan doen.

De fin. dienstverlening is lastig, aangezien er bij diverse bedrijven managementlagen zijn weggesneden. Precies de markt waar ik me op richt. Dus ik richt me ook op andere markten, momenteel. Een team is op zich een team, dus het leidinggeven daaraan moet ook niet veel verschillen (even kort door de bocht).

Dat het een ander product is, soit....komen we ook wel uit.
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70413074
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:45 schreef Fogel het volgende:
Voor de goede orde: ik heb zojuist de Nederlandse kas gespekt... een in Nederland in een reguliere supermarkt gekochte Palm opgedronken
Palm is Belgisch
en voor zover ik weet niet in handen van een NL private equityfonds
pi_70413076
Ow... en de muggen mogen ook d00t!!

*petst.....
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70413184
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:55 schreef Five_Horizons het volgende:
Ow... en de muggen mogen ook d00t!!

*petst.....
Ik heb de zeldzame gave dat muggen mij niet lekker vinden, hooguit één à twee keer per jaar (waarschijnlijk een zich vergissende mug).
  Moderator vrijdag 26 juni 2009 @ 23:59:19 #236
45833 crew  Fogel
pi_70413199
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:55 schreef DonJames het volgende:

[..]

Palm is Belgisch
en voor zover ik weet niet in handen van een NL private equityfonds
Goh, je meent het
Het ging erom dat ik er Nederlandse accijns over betaald heb. Dat ik ook de Belgische staatskas tegelijk meespek is voor mij niet belangrijk.
Ik ben nu ook de Denen aan het steunen dmv Tuborg drinken. (incl Noorse accijns) (b)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70413218
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:58 schreef DonJames het volgende:

[..]

Ik heb de zeldzame gave dat muggen mij niet lekker vinden, hooguit één à twee keer per jaar (waarschijnlijk een zich vergissende mug).
Vrouwen moeten me al-tijd hebben
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:00:10 #238
45833 crew  Fogel
pi_70413226
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:58 schreef DonJames het volgende:

[..]

Ik heb de zeldzame gave dat muggen mij niet lekker vinden, hooguit één à twee keer per jaar (waarschijnlijk een zich vergissende mug).
Nederlanse muggen vreten me levend op, de Noorse laten mij met rust
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70413253
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:00 schreef Fogel het volgende:

[..]

Nederlanse muggen vreten me levend op, de Noorse laten mij met rust
Hebben ze een bruin hemdje?
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  zaterdag 27 juni 2009 @ 00:01:16 #240
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70413265
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:54 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Ik ben nog steeds zoekende. Wat aan de ene kant niet geeft (badkamer is af, laminaat in wat kamers gelegd, zolder opgeruimd, diverse andere klussen gedaan ), maar nu heb ik wel zoiets van.... ik wil wel weer wat gaan doen.

De fin. dienstverlening is lastig, aangezien er bij diverse bedrijven managementlagen zijn weggesneden. Precies de markt waar ik me op richt. Dus ik richt me ook op andere markten, momenteel. Een team is op zich een team, dus het leidinggeven daaraan moet ook niet veel verschillen (even kort door de bocht).

Dat het een ander product is, soit....komen we ook wel uit.
Ken het. Een poosje thuis zitten en klussen is leuk maar dan wil je weer aan het werk.

Is inderdaad een moeilijke tijd om te solliciteren daar waar net de grootste klappen zijn gevallen. Soms wil het nog wel eens werken als je ergens een kruiwagen hebt.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70413330
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:01 schreef ManAtWork het volgende:

[..]

Ken het. Een poosje thuis zitten en klussen is leuk maar dan wil je weer aan het werk.

Is inderdaad een moeilijke tijd om te solliciteren daar waar net de grootste klappen zijn gevallen. Soms wil het nog wel eens werken als je ergens een kruiwagen hebt.
M'n netwerk staat wat dat betreft droog, helaas.

En anders naar het buitenland of voor mezelf
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70413331
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:33 schreef Five_Horizons het volgende:
Ow....voor degenen die het gevolgd hebben, destijds: mijn oude werkgever heeft besloten om iedereen per eind september te ontslaan. (meest dure oplossing ) Het bedrijf wordt gesloten.....
Ik zat bijna zonder werkgever Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen
pi_70413336
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:59 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Vrouwen moeten me al-tijd hebben
De vrouwen laten mij dan weer met rust. Just a small price to pay..
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:04:03 #244
45833 crew  Fogel
pi_70413352
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:00 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Hebben ze een bruin hemdje?
Que?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  zaterdag 27 juni 2009 @ 00:04:14 #245
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70413357
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:03 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

M'n netwerk staat wat dat betreft droog, helaas.

En anders naar het buitenland of voor mezelf
Tijd genoeg om je te oriënteren en de kansen te onderzoeken.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70413360
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:03 schreef Light het volgende:

[..]

Ik zat bijna zonder werkgever Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen
Bijna failliet bedoel je?
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  zaterdag 27 juni 2009 @ 00:04:50 #247
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70413374
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:03 schreef DonJames het volgende:

[..]

De vrouwen laten mij dan weer met rust. Just a small price to pay..
Ze hebben je nog niet ontdekt.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70413414
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:04 schreef Fogel het volgende:

[..]

Que?
Het was een stom garpje racistische muggen ---- fascisme....

Sorry
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
pi_70413424
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:59 schreef Fogel het volgende:

[..]

Goh, je meent het
Het ging erom dat ik er Nederlandse accijns over betaald heb. Dat ik ook de Belgische staatskas tegelijk meespek is voor mij niet belangrijk.
Ik ben nu ook de Denen aan het steunen dmv Tuborg drinken. (incl Noorse accijns) (b)
Volgens mij kun je beter Nederlandse accijns betalen dan Noorse accijns.
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:07:49 #250
45833 crew  Fogel
pi_70413466
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:05 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Het was een stom garpje racistische muggen ---- fascisme....

Sorry
Het is je vergeven.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:09:36 #251
45833 crew  Fogel
pi_70413519
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:06 schreef Light het volgende:

[..]

Volgens mij kun je beter Nederlandse accijns betalen dan Noorse accijns.
Ja, maar het is alleen zo lastig om veel bier mee te sjouwen vanuit het buitenland, en slechts 5 liter per keer.
1 0.33l blik Tuborg is 16 of 17 kroon, bijna 2¤, en da's in de supermarkt.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70413541
¤2
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  zaterdag 27 juni 2009 @ 00:11:56 #253
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70413593
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:10 schreef Five_Horizons het volgende:
¤2
En dan lopen er mensen te klagen dat we in NL bestolen worden.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70413602
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:04 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Bijna failliet bedoel je?
Nope. Iets letterlijker. Een hartaanval is hem bijna fataal geworden.
pi_70413686
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:11 schreef ManAtWork het volgende:

[..]

En dan lopen er mensen te klagen dat we in NL bestolen worden.
Wat natuurlijk ook wel zo is. Zeker met al die proefballonnetjes van de laatste tijd (gewoon even kijken hoe 'het publiek' reageert).
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:12 schreef Light het volgende:

[..]

Nope. Iets letterlijker. Een hartaanval is hem bijna fataal geworden.
Da's ook schrikken
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:14:42 #256
45833 crew  Fogel
pi_70413687
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:11 schreef ManAtWork het volgende:

[..]

En dan lopen er mensen te klagen dat we in NL bestolen worden.
Prijzen in jouw supermarkt
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70413718
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:09 schreef Fogel het volgende:

[..]

Ja, maar het is alleen zo lastig om veel bier mee te sjouwen vanuit het buitenland, en slechts 5 liter per keer.
1 0.33l blik Tuborg is 16 of 17 kroon, bijna 2¤, en da's in de supermarkt.
Ik betaal ¤ 0,78 voor een halve liter bier bij de supermarkt. Maar als ik 2,5 keer zoveel verdien, is het een minder groot probleem om ook 2,5 keer zoveel uit te geven.
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:18:18 #258
45833 crew  Fogel
pi_70413781
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:15 schreef Light het volgende:

[..]

Ik betaal ¤ 0,78 voor een halve liter bier bij de supermarkt. Maar als ik 2,5 keer zoveel verdien, is het een minder groot probleem om ook 2,5 keer zoveel uit te geven.
Dat dus.
En vorig jaar heb ik 'maar liefst' 17% loonsbelasting mogen betalen (en da's inclusief ziektekostenverzekering).
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  zaterdag 27 juni 2009 @ 00:18:49 #259
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70413796
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:14 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Wat natuurlijk ook wel zo is.
Is de politiek dan niets voor jou?
quote:
Zeker met al die proefballonnetjes van de laatste tijd (gewoon even kijken hoe 'het publiek' reageert).
Daarmee wordt voorkomen dat het publiek in slaap valt.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70413858
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:18 schreef Fogel het volgende:

[..]

Dat dus.
En vorig jaar heb ik 'maar liefst' 17% loonsbelasting mogen betalen (en da's inclusief ziektekostenverzekering).
Da's bijna niets. Als er ook nog betaalbare woningen zijn, is het wel interessant
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:24:09 #261
45833 crew  Fogel
pi_70413954
Als je ca 4 ton ¤ betaalbaar vind om in een stad te wonen, is er genoeg te vinden
Buiten de stad kan je al snel voor onder de 2 ton klaar zijn voor een vrijstaand huis. Vraag is alleen of je er wil wonen. Plek is leuk, maar af en toe mensen tegenkomen is me ook wat waard.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70413998
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:18 schreef ManAtWork het volgende:

[..]

Is de politiek dan niets voor jou?
Ik ben al bezig
quote:
Daarmee wordt voorkomen dat het publiek in slaap valt.
Dat gebeurt toch wel
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:26:22 #263
45833 crew  Fogel
pi_70414022
Normaal zit ik trouwens rond de 30%, maar vorig jaar was de rente een beetje hoog en dan mag ik veel van de belasting aftrekken (28% van de rente en ik heb rond de 20k¤ aan rente afgedragen als ik het goed herinner, daarnaast heb ik een brutoloonregeling voor het kinderdagverblijf, ben ik ook net onder de 10k¤ per jaar voor kwijt, en dat bedrag scheelt me de hoogste schaal )
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70414027
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:14 schreef Five_Horizons het volgende:

Da's ook schrikken
Uhuh. Het is dat ik niet op een stoel zat toen ik het hoorde, anders had ik er nog af kunnen vallen. Gelukkig was er iemand die meteen begon met reanimatie.

Verder ken ik een levend voorbeeld dat hartproblemen niet het einde van je leven hoeven te betekenen.
  zaterdag 27 juni 2009 @ 00:27:20 #265
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70414059
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:25 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]

Ik ben al bezig
Ben benieuwd,...
quote:
[..]

Dat gebeurt toch wel
Daarom hebben we jou nodig.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:27:37 #266
45833 crew  Fogel
pi_70414069
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:26 schreef Light het volgende:
Verder ken ik een levend voorbeeld dat hartproblemen niet het einde van je leven hoeven te betekenen.
Ik heb zo'n voorbeeld thuis rondhuppelen...
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70414137
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:24 schreef Fogel het volgende:
Als je ca 4 ton ¤ betaalbaar vind om in een stad te wonen, is er genoeg te vinden
Buiten de stad kan je al snel voor onder de 2 ton klaar zijn voor een vrijstaand huis. Vraag is alleen of je er wil wonen. Plek is leuk, maar af en toe mensen tegenkomen is me ook wat waard.
Goed, ik stelde m'n vraag fout. Het gaat niet alleen om de prijs van een woning, maar vooral ook de verhouding met het inkomen. Als ik met m'n huidige NL-inkomen een hypotheek wil voor een woning van 4 ton, dan lachen ze me het pand weer uit. Dus dat schiet niet op.
pi_70414170
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:27 schreef Fogel het volgende:

[..]

Ik heb zo'n voorbeeld thuis rondhuppelen...
Ook met 35+ jaar 'ervaring'?
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:40:18 #269
45833 crew  Fogel
pi_70414406
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:30 schreef Light het volgende:

[..]

Goed, ik stelde m'n vraag fout. Het gaat niet alleen om de prijs van een woning, maar vooral ook de verhouding met het inkomen. Als ik met m'n huidige NL-inkomen een hypotheek wil voor een woning van 4 ton, dan lachen ze me het pand weer uit. Dus dat schiet niet op.
Als je hier komt en een 100% lening wil lachen ze je ook (terecht) uit. Zonder inbreng van minimaal 10% van de koopsom kan je het lekker vergeten om wat te kopen. En daarnaast krijgt je bij de meeste banken niet meer dan 3 a 4 keer je jaarsalaris als hypotheek. Als ze dat nou eens in Nederland zouden gaan doen, komen er minder mensen in de problemen.Uit de hypotheektopics blijkt datzo veel mogelijk lenen in de meest obscure leenproducten het devies is om maar vooral aan de 125% te komen met vage constructies die de bank accepteerd omdat "de vriend van een kennis veel verdiend" (maar de hypetheeknemer dus niet, maar dat schijnt niet belangrijk te zijn).

Kom er maar in 5h
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:40:40 #270
45833 crew  Fogel
pi_70414414
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:31 schreef Light het volgende:

[..]

Ook met 35+ jaar 'ervaring'?
Nee, wel 35+ maanden.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70414604
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:40 schreef Fogel het volgende:

[..]

Als je hier komt en een 100% lening wil lachen ze je ook (terecht) uit. Zonder inbreng van minimaal 10% van de koopsom kan je het lekker vergeten om wat te kopen. En daarnaast krijgt je bij de meeste banken niet meer dan 3 a 4 keer je jaarsalaris als hypotheek. Als ze dat nou eens in Nederland zouden gaan doen, komen er minder mensen in de problemen.Uit de hypotheektopics blijkt datzo veel mogelijk lenen in de meest obscure leenproducten het devies is om maar vooral aan de 125% te komen met vage constructies die de bank accepteerd omdat "de vriend van een kennis veel verdiend" (maar de hypetheeknemer dus niet, maar dat schijnt niet belangrijk te zijn).
Hmm.. 40k euro heb ik ook nog niet. Maar alles staat of valt dus met het salaris (wat dat betreft is het net als NL). Is er nog ergens een site waar ik kan zien wat het gemiddelde salaris in Noorwegen is voor een bepaalde functie?
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 00:52:53 #272
45833 crew  Fogel
pi_70414716
http://www.ssb.no/ heeft getallen voor ongeveer alles (http://www.ssb.no/english/subjects/05/01/10/inntekt_en/). Als je een technisch beroep hebt, kan je bij www.tu.no terecht.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70415280
Hmm... als ik dat zo bekijk, blijft het voor iemand alleen lastig om een woning te kopen. Of ik heb te veel drank op, dat kan ook.
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 09:19:14 #274
45833 crew  Fogel
pi_70417925
Ik heb 3x keer op 1 inkomen een woning kunnen kopen.
Als je klein begint in een apartement bouw je natuurlijk wat eigenkapitaal op (aflossingsvrije hypotheken zijn hier niet bepaald makkelijk te krijgen, misschien 2 jaar zonder aflossen maar daarna moet je toch echt terug gaan betalen).
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  zaterdag 27 juni 2009 @ 09:53:11 #275
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70418211
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70419268
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 23:24 schreef Fogel het volgende:
Hoe lang ben je al op tweakers?
Geregistreerd op 09 augustus 2002
Langer dan hier, nog maar 247 berichten though

in OUD kom ik echt nooit, ik erger me kapot aan dat subforum... heb em zelfs uit m'n AT gehaald...
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 11:39:13 #277
45833 crew  Fogel
pi_70419612
Ik ben bij tweakers al zo lang inactief dat ik niet meer in kan loggen om te kijken wanneer ik geregistreerd ben.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70419705
ik zie nu dat ik een hele pagina discussie over bierprijzen had gemist
Ik ben nog niet zo lang wakker....
pi_70422133
Ik vind de TT tot nu toe niet de lading dekken. Wie doet er wat aan? (ik niet)
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
pi_70424141
nee, het is nogal een tegenvaller....
ik kan d'r niet mee helpen ben ik bang
pi_70425030
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 09:19 schreef Fogel het volgende:
Ik heb 3x keer op 1 inkomen een woning kunnen kopen.
Als je klein begint in een apartement bouw je natuurlijk wat eigenkapitaal op (aflossingsvrije hypotheken zijn hier niet bepaald makkelijk te krijgen, misschien 2 jaar zonder aflossen maar daarna moet je toch echt terug gaan betalen).
Dan heb je een hoog inkomen, of de woningen zijn gemiddeld beter betaalbaar dan in Nederland. (Of beide natuurlijk.)
  zaterdag 27 juni 2009 @ 15:28:17 #282
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70425128
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 13:40 schreef JumpingJacky het volgende:
Ik vind de TT tot nu toe niet de lading dekken. Wie doet er wat aan? (ik niet)
Ik heb een poging gedaan maar die werd afgewezen.
Dus laat ik het aan de specialisten onder ons om de TT eer aan te doen.
Plus dat een foto van mij de TT ook niet dekt.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  zaterdag 27 juni 2009 @ 15:29:14 #283
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70425151
Of,...
We posten dit topic gewoon vol met nog 18 onzin posten en beginnen een nieuwe.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70428599
Easy way out huh... ik vind dat we de bedenker van de TT ter verantwoording moeten roepen!
  zaterdag 27 juni 2009 @ 17:40:41 #285
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70428742
Die laat zich niet meer zien,...
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 19:01:20 #286
45833 crew  Fogel
pi_70431042
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 15:24 schreef Light het volgende:

[..]

Dan heb je een hoog inkomen, of de woningen zijn gemiddeld beter betaalbaar dan in Nederland. (Of beide natuurlijk.)
Wat eigenkapitaal hebben is ook geen nadeel
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70431794
Wat een raar weer. De buien zijn wel heeeeeel erg lokaal. De A2 bij Utrecht staat blank, 2 van de 3 rijbanen dicht omdat er ruim een halve meter water op de weg staat. En 2 kilometer verderop is alles nog kurkdroog.
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  zaterdag 27 juni 2009 @ 19:31:21 #288
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70431893
Noord-Limburg en Arnhem hebben het ook zwaar.
En hier begint het aangenaam te worden. Droog met een klein briesje.
Volgens de buienradar is het inderdaad erg lokaal en blijven ze ook plaatselijk hangen.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70432361
Yep, ik had mijn collega in zuid limburg inderdaad ook al gehoord over natte voeten
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  zaterdag 27 juni 2009 @ 19:49:36 #290
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70432396
Ga zo ook natte voeten halen.
Maar dan wel onder de douche.
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  zaterdag 27 juni 2009 @ 19:54:22 #291
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70432512
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 18:42 schreef JumpingJacky het volgende:

[..]

't is nog gekker, hij interesseert zich opeens ook voor sex tijdens de zwangerschap
BTW, al opgevallen dat de interesse verwijderd is?
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
pi_70433070
Huh? Ik kan het topic zelfs niet meer terugvinden

Edit: Laat maar, gevonden, iemand heeft hem naar OUD gestuurd
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  zaterdag 27 juni 2009 @ 20:21:49 #293
152215 ManAtWork
Maar nu even niet,...
pi_70433109
Staat nu in OUD.
Sex tijdens zwangerschap?
Als toeval niet bestaat, waarom hebben ze er dan een woord voor uitgevonden?
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg,...
Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 20:46:50 #294
45833 crew  Fogel
pi_70433676
Hier nog steeds strak blauwe lucht en 27 graden.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 20:54:43 #295
45833 crew  Fogel
pi_70433855
Foutje van de belastingdienst, 107000 mensen hebben hun teruggave twee maal gestort gekregen!
Inmiddels heeft is het geld alweer gestorneed en degenen die vandaag de kans hebben gehad hun geld op te krijgen, die krijgen uiteraard een vordering op het geld.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_70433893
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 20:54 schreef Fogel het volgende:
Foutje van de belastingdienst, 107000 mensen hebben hun teruggave twee maal gestort gekregen!
Inmiddels heeft is het geld alweer gestorneed en degenen die vandaag de kans hebben gehad hun geld op te krijgen, die krijgen uiteraard een vordering op het geld.
Dan krijgen ze het nog een keer
"I intend to live forever. So far, so good."
"I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something"
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 21:03:24 #297
45833 crew  Fogel
pi_70434029
Ik gebruik vast de verkeerde term... degenen die het geld al opgemaakt hebben moeten het teveel en onterecht ontvangen bedrag uiteraard terugbetalen aan de belastingdienst.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Licht Ontvlambaar zaterdag 27 juni 2009 @ 22:57:02 #298
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70436402
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 13:40 schreef JumpingJacky het volgende:
Ik vind de TT tot nu toe niet de lading dekken. Wie doet er wat aan? (ik niet)
Mijn interpretatie van indecent exposure is niet geschikt voor WGR, dat mag volgens mij alleen maar in de besloten fora
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 23:10:00 #299
45833 crew  Fogel
pi_70436669
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 22:57 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Mijn interpretatie van indecent exposure is niet geschikt voor WGR, dat mag volgens mij alleen maar in de besloten fora
PM is ook goed
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator zaterdag 27 juni 2009 @ 23:10:17 #300
45833 crew  Fogel
pi_70436674
Wie maakt de deur dicht?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Licht Ontvlambaar zaterdag 27 juni 2009 @ 23:16:27 #301
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_70436807
uitmaakt...
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')