abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 10 januari 2000 @ 01:38:00 #1
525 Roache
troika hier, troika daar
pi_242897
Was er een tijdje niet en schrok van de hoeveelheid narigheid hier op het leukste forum Vaderlands. Van weeromstuit ben ik in de archieven gedoken en heb er willekeurig een stuk of tien topics uitgepikt en heb ze zitten lezen. Zo een schat aan meningen, grappen, beschouwingen, bekende namen, leuke mensen etcetera, en allemaal verbonden door een en hetzelfde ding: BB. Als we nu eens gewoon BB vergeten en onszelf als bindende factor zien? Genoeg boeiende mensen hier, kijk maar eens in het stoffige archief. Je wordt er in ieder geval vrolijk en een tikkie weemoedig van, van al dat teruglezen. Wellicht iets wat het overwegen waard is voor ons allen? (Ook leuk: typ in de zoekfunctie de eerste de beste member-naam in die je te binnen schiet, helpt goed in het min of meer willekeurig selecteren van erg vermakelijke posts.) Wat mij betreft kunnen er nog best enkele koeien uit de sloot gevist worden!

[Dit bericht is gewijzigd door Roache (Datum 10 Januari 2000).]

Ben te zaai voor een signature
  maandag 10 januari 2000 @ 09:43:00 #2
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_242898
Heb dit weekend niet gefokked en ben het helemaal met je eens Roache. Ik las de topic-lijst en dit deed mijn voorhoofd al fronzen. Na het lezen van die topics, dacht ik afsluiten en wegwezen. Vond het echt niet de moeite waard om op al die negativiteit te reageren.

Maar ik ben erg blij te zien dat er toch nog iemand is die de boel postitief benaderd en ik wil me graag bij je aansluiten.

Moet alleen eerlijk zeggen dat ik niet zou weten waar we het over moeten hebben. Was wel erg geschrokt na het horen van het nieuws dat onze aller Barney in de eerste ronde al uitgeschakeld is.

Als je niet lacht, ben je dood.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')