abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 20 juni 2009 @ 09:25:32 #2
139380 Keltie
Meemeemeemee
pi_70188555
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 17:03 schreef TheArt het volgende:

[..]

Waarom schei uit? Als je schijnbaar geen minuut respect op weet te brengen voor een dode door gewoon je bek dicht te houden, dan hoor je gewoon niet toe gelaten te worden. Klaar, simpel. En dat soort mensen, alhoewel mensen (hersenloze debielen kan je beter zeggen), weten dondersgoed wat ze aan het doen zijn.

Ieder jaar is een jaar te veel.
Er is geen wet overtreden. Respectloos, mjah.. Dat is het, maar ik ga de cel ook niet in als ik op straat respectloze dingen begin te roepen.
Maargoed, na die 5 jaar ga je ook niet fijn terug op je oude plekkie staan want je weet dat er ergens 1 of meerdere van die gasten staan die je verraden hebben
pi_70189279
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 17:03 schreef TheArt het volgende:
En dat soort mensen, alhoewel mensen (hersenloze debielen kan je beter zeggen), weten dondersgoed wat ze aan het doen zijn.
Ik bespeur toch enige contradictie in deze zin.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 16:20:59 #4
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_70197694
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 09:25 schreef Keltie het volgende:

Maargoed, na die 5 jaar ga je ook niet fijn terug op je oude plekkie staan want je weet dat er ergens 1 of meerdere van die gasten staan die je verraden hebben
Denk niet dat je er achter komt wie het was. Wel een flinke NSB-actie.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_70198459



uit de oude doos



[ Bericht 37% gewijzigd door RijstNatie op 20-06-2009 17:06:26 ]
Nothing to see here, carry on
  zaterdag 20 juni 2009 @ 17:47:20 #6
139380 Keltie
Meemeemeemee
pi_70199721
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:20 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Denk niet dat je er achter komt wie het was. Wel een flinke NSB-actie.
Dat denk ik ook niet, maar ertussen willen staan zou ik niet meer
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:41:18 #7
117642 Sethje
Notoire betweter
pi_70201061
Dat is een beetje dubbel ja, kom je op je vertrouwde plek en zit je nog met de vraag wie het geweest was
Greetings brothers and sisters, let me welcome you to the council of the five eyes
27 en 28 april 2013 REBIRTH FESTIVAL - www.rebirth-festival.nl
Mijn party reviews
pi_70357191
Geen idee waar ik dit moet plaatsen maar dit lijkt mij wel een goede plek
quote:
Iraanse internationals gestraft
Uitgegeven: 24 juni 2009 22:16
Laatst gewijzigd: 25 juni 2009 01:32

AMSTERDAM - De voetballers Ali Karimi, Mehdi Mahdavikia, Hosein Ka'abi en Vahid Hashemian zijn levenslag verbannen uit de nationale ploeg van Iran. De internationals moeten zwaar boeten voor de groene polsband die ze droegen in het WK-kwalificatieduel tegen Zuid-Korea

De groene polsband staat symbool voor steun aan de anti-regering demonstranten in Iran. Opvallend genoeg hebben twee andere spelers die eveneens een groene band droegen geen straf gekregen, zo meldt VI.

De FIFA eiste in de rust van het kwalificatieduel dat de spelers de groene band af zouden doen. De voetbalbond verbiedt politieke statements in het voetbal. Mahdavikia weigerde dit en speelde door met de groene band om zijn pols.


Religieus symbool

De teamchef van de Iraniërs, Monsour Pourhiedari, verklaarde na de wedstrijd dat de spelers de band droegen als religieus symbool.

De wedstrijd tussen Iran en Zuid-Korea eindigde in 1-1, waardoor de Iraniërs zich niet meer kunnen plaatsen voor het WK van 2010 in Zuid-Afrika.
http://www.nusport.nl/opm(...)ionals-gestraft.html

Dacht eerst dat Iran dit had gedaan maar het is dus de FIFA. Kan me herinneren dat Kanouté vorig jaar of het jaar daarvoor flink werd gestraft omdat ie FREE PALESTINA op z'n shirt had. FIFA treedt inderdaad hard op tegen politieke statements, blijkt maar weer. Maar waarom die andere twee dan niet?

Denk niet dat Iran nog wat durft te doen hiermee. Dan nemen de protesten alleen maar toe. De huidige regering zal nu wel blij zijn met de FIFA aangezien zij ze niet meer hoeven aan te pakken
pi_70409305
leuk topic
Euromast, Nationale Nederlanden, Willem of van Brienenoord, Hofpleinfontein : Dit is Rotterdam!
pi_70450880
http://www.videos.iol.pt/consola.php?projecto=27&pagina_actual=1&mul_id=13146039&tipo

Sporting - Benfica, jeugd wedstrijd ofzo?

Die kerel met dat hek !
Chris van Nijnatten: "Het gevoel dat NAC iets onmetelijks was, iets Bredaas en iets ongelooflijk moois en warms, zelfs zo mooi en warm dat je er letterlijk voor ten strijde wilde trekken"
pi_70450959
lol, Ongelofelijk
pi_70451200
mooi werk
  vrijdag 3 juli 2009 @ 20:10:24 #13
163768 Happel
Je Suis Roi
pi_70623880
quote:
Flessengooiers maken Wallen onveilig

Door KEMAL RIJKEN

AMSTERDAM - Het wallengebied in Amsterdam is opgeschrikt door een heftige ruzie afgelopen week. Mensen bekogelden pleziervaarders met flessen.

Toen het op zaterdagavond ging regenen, zochten twee boten schuil onder een van de bruggen van de Oudezijds Achterburgwal.

Een derde sloep wilde er ook onder, maar paste er niet bij.

De schipper legde het vaartuig aan de kant en de passagiers werden kwaad.

Ze stapten scheldend uit. Vanaf de kade schreeuwden ze: ‘Hooligans! Ajax Hooligans!’ in de richting van de andere boten. Ook namen ze halfvolle flessen mee. De mensen die zich in de boten onder de brug bevonden, waren hun veiligheid niet meer zeker. Zij werden met flessen gekogeld.

De politie was snel ter plaatse, maar kon de daders niet meer vinden. Zij waren allang gevlucht. Maar toen de schipper de agenten zag, maakte hij rechtsomkeert en racete hij er vandoor. Politiemensen moesten hem achtervolgen en hielden hem aan ter hoogte van het Koningsplein. Hij kreeg een boete van 220 euro opgelegd voor te snel varen.

De daders zijn nog niet gepakt. Bij het gooi-incident raakte niemand gewond.
Oh oh oh.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
pi_70629104
quote:
Ede en Apeldoorn vrezen fans Utrecht
Door ARD SCHOUTEN

UTRECHT - De drie oefenwedstrijden die FC Utrecht volgende week tijdens het trainingskamp in Hoenderloo wil afwerken staan op de tocht. De burgemeesters van Apeldoorn en Ede vrezen rellen tussen rivaliserende supportersgroepen van FC Utrecht en Vitesse.

Burgemeester Van der Knaap van Ede dreigt daarom de oefenpotjes tegen FC Oss (woensdag) en AGOVV (zaterdag), beide gepland in Hoenderloo, te verbieden.

Omdat FC Utrecht ook van plan is in de Apeldoornse kern Loenen te oefenen tegen Ankaraspor A.S., een club uit de hoogste Turkse Super Lig, ligt daar burgemeester De Graaf dwars. Ook hij is bang voor verstoring van de openbare orde.

Ede en Apeldoorn hebben FC Utrecht na onderling overleg verzocht aanstaande maandag met alternatieve wedstrijdlocaties te komen. Lukt dat niet dan komt er daadwerkelijk een speelverbod. ,,Het risico dat er iets mis gaat is gewoon te groot. Het is ook in het belang van de clubs dat de veiligheid gewaarborgd is,'' zegt woordvoerster Marijs namens de gemeente Ede.

Voor het duel tegen AGOVV is de zoektocht inmiddels geslaagd. Beide clubs zijn wel welkom in Ermelo. Zaterdag 11 juli om 14.30 uur staat de aftrap gepland op sportpark De Adelaar, de thuishaven van FC Horst.

Voor de ontmoeting tegen Top Oss, aanstaande donderdag, speurt FC Utrecht nog naarstig naar een geschikte locatie. Waar en wanneer FC Utrecht oefent tegen Ankaraspor A.S., in het geval Loenen wegvalt als optie, is volgens technisch-directeur Booy ook nog onduidelijk. ,,Het is even afwachten en puzzelen. Ook die wedstrijd tegen Ankaraspor voegen we graag toe aan ons oefenprogramma, waarin we steeds tegen iets sterkere tegenstanders willen spelen.''

De 'luipaarden', zoals de bijnaam van de Turken luidt, beleggen een trainingskamp op de Veluwe. Ankaraspor A.S. speelt sinds het debuut in de hoogste Turkse klasse vooral een marginale rol, al lukte het in het debuutseizoen 2004/2005 een Europees ticket te bemachtigen. Afgelopen seizoen werd de club tiende. Qua populariteit moet Ankaraspor AS het mijlenver afleggen tegen de veel bekendere stadsgenoten Gençlerbirligi en Ankaragücü.
pi_70724144
quote:
Tifosi Milan zorgen voor rellen bij trainingscomplex
De voorbereiding van het Italiaanse AC Milan op het komende seizoen is maandag zeer chaotisch begonnen.

Honderden boze fans van de rossoneri veroorzaakten net buiten het trainingscomplex van de club problemen rond lunchtijd. Flessen en andere voorwerpen werden naar het clubgebouw gegooid. Aanwezige journalisten werden gedwongen om dekking te zoeken.

De tifosi van Milan protesteren vanwege het feit dat er nog geen grote aankoop is gedaan door de club. Sterspeler Kaká werd onlangs verkocht aan Real Madrid, maar een vervanger voor de Braziliaan is nog niet gehaald door de Italianen.

De woede van de Milan-fans was gericht op clubeigenaar Silvio Berlusconi en vice-president Adriano Galliani. De politie wist de relschoppers enigszins tot bedaren te brengen, maar de fans blijven vooralsnog om antwoorden vragen.

De verwachting is dat Galliani en trainer Leonardo later vandaag een persconferentie zullen geven.
Iemand die hier wat meer van kan vinden. Zag wat op de Italiaanse tv voorbij komen, maar kan niks op internet vinden .
  maandag 6 juli 2009 @ 23:58:11 #16
227143 Kopbal
Bal met de kop.
pi_70724406
Volgende maand Nederland - Engeland.
pi_70726007
FC Den Bosch - FC Brazsat (Bra) 1-1*
El Makrini

* wedstrijd na 75 minuten gestaakt wegens wangedrag FC Brazsat.

FC Den Bosch website zegt dit:

Tweede oefenwedstrijd haalt haar einde niet

FC Den Bosch heeft de tweede oefenwedstrijd, tegen het Braziliaanse Brazsat, met 1-1 gelijk gespeeld. Een kwartier voor tijd staakte scheidsrechter Makkelie de wedstrijd, nadat de Braziliaanse oefenmeester - ondanks vermaningen van de arbiter - weigerde het veld te verlaten. FC Den Bosch was via Mohamed El Makrini op voorsprong gekomen, maar kreeg in de tweede helft de gelijkmaker te verwerken uit een strafschop.

Weet iemand of de wedstrijd uit de hand is gelopen?
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_70726059
Ik was aan het streaken.
pi_70726211
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 00:52 schreef TerroRobbie het volgende:
Ik was aan het streaken.
Aha, dat verklaart een hoop
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  woensdag 8 juli 2009 @ 01:40:56 #20
179542 Forburgah
SPANGENAREN
pi_70767242
Wat foto's van het incident bij het trainingscomplex van AC Milan:














Niet heel spectaculair zo te zien..
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
pi_70767615
Mwa, dit is bij het complex. Op Sky Tv leek het net of Extreem Links / Rechts aan het relllen was in de straten van milaan. Inclusief traangas en rubberen kogels.
  woensdag 8 juli 2009 @ 15:43:39 #22
179542 Forburgah
SPANGENAREN
pi_70781872
Hmm daar heb ik dan weer niks van meegekregen. Misschien gebruikte Sky TV archiefbeelden?
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
pi_70888352
Feijenoorders gerommeld op Helmond en Eindhoven station
pi_70893034
quote:
Op zaterdag 11 juli 2009 22:33 schreef TN-FR het volgende:
Feijenoorders gerommeld op Helmond en Eindhoven station
quote:
Zo’n vijftig tot honderd Feyenoordsupporters hebben zaterdagavond rond half acht veel overlast veroorzaakt op het NS-station in Eindhoven. Bij rellen raakte tenminste één supporter gewond aan zijn hoofd. De man zat met bebloed hoofd bij de trappen aan het begin van het perron. Twee supporters werden al in Eindhoven aangehouden.

De problemen begonnen rond half acht toen een trein met Feyenoordsupporters uit Venlo arriveerde op het centraal station. De supporters kwamen terug van een oefenwedstrijd die hun club in Venlo tegen VVV speelde. De supporters wilden in Eindhoven uitstappen. Een supporter riep in de trein om dat de trein was overgenomen door de Feyenoordsupporters en dat iedereen de trein moest verlaten. Ook werd een treinstel in brand gestoken. Dit brandje kon worden geblust met enkele poederblussers.

De politie was overigens al rond half acht aanwezig op het station na tips van de collega’s uit Venlo. Enkele eenheden waren uit voorzorg daar om de boel in de gaten te houden. In totaal probeerden zo’n dertig agenten en enkele politiehonden de situatie onder controle te krijgen. Een supporter probeerde voor de politie te vluchten. Hij rende over het spoor.

De meeste treinpassagiers verlieten snel de trein en liepen naar een veilige plek elders in het station.

Drie personen kregen pepperspray in hun gezicht. Twee van hen werden ook aangehouden, de derde persoon werd op de trein terug naar Rotterdam gezet.

Alle Feyenoordsupporters moesten van de politie in de trein blijven zitten. Onder toezicht van de spoorwegpolitie en diverse agenten uit Eindhoven reed de trein in één keer door naar Rotterdam. Daar stond de lokale politie de groep supporters op te wachten.
Euromast, Nationale Nederlanden, Willem of van Brienenoord, Hofpleinfontein : Dit is Rotterdam!
pi_70893185
Als Feyenoord gewoon eens geen supporters meeneemt
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')