abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_242001
Geschokt las ik het volgende:

Daar schuilt een wereld van leed achter, *knip* Ik heb sterk het idee dat het oude Fokzine verworden is tot een stel dwepende 12 jarigen. Geeft niet, maar niet mijn plek meer. Voor wie het wil lezen de komende donderdagen nog een column over de after BB uitzending. Dan is het mooi geweest hier.


Gaat Doordevil weg? overweegt hij dit serieus? is hij gekwetst door opmerkingen over eikel&eikel?

Help mee! en steun Nico, Doordevil blijf hier!


  donderdag 6 januari 2000 @ 18:48:00 #2
892 doordevil
FOK!member by choice
pi_242002
Haha, nee. Ben niet gekwetst. Dat zou wel heel hypocriet zijn na mijn niet altijd even positieve stukjes.

Nee, ik bedoelde alleen te zeggen dat ik de spirit een beetje mis. Dit ontwikkelt zich tot een soort van chatbox, niets mis mee, maar niet helemaal mijn "stiel"

Ik blijf voorlopig schrijven over iedere ex-bewoner die bewegend in beeld is.

Dag, Nico

pi_242003
Nico gelukkig je liet me schrikken, althans de topicauteur , verder deel ik je mening over verder wat je zegt, zeker ook niet mijn stijl en het hele BB forum is allang niet meer wat het was, het wordt een forum zoals in het begin als we niet oppassen. jammer, maar jij blijft af en toe schrijven, gelukkig.

Keep up the good work!
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 06 Januari 2000).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_242004
Hoe zit het met je broer Nico? Lift die ook een beetje mee op jouw successen..?

Misschien wordt het tijd voor een "Vragen aan Nico's broer en ook zijn stieftante" topic..

  donderdag 6 januari 2000 @ 20:00:00 #5
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_242005
Nico,ik ben het helemaal met je eens, in het begin was de Rehab kliniek nog wel leuk maar als snel zijn een aantal posters die ik graag lees omdat ze naar mijn bescheiden mening aardige (humoristische en serieuze) dingen plaatsen vertrokken. Daarom voel ik me ook niet meer zo thuis in het BB forum maar blijf ajb want jou kijk op het hele gedoe zou ik toch echt niet willen missen. En als de donderdaguitzendingen afgelopen zijn kun je misschien weer een andere dagelijkse of weekelijkse column schrijven.
pi_242006
Mimi precies ik heb hetzelfde...dat hele rehab gedoe stond me al gauw tegen en zoals je weet heb ik ook ontslag genomen . Maar het wordt zo een flauw gedoe en zulke onzinnige dingen gezegd dat het ook voor mij ophoudt. Ik ben magertjes nog op BB forum te vinden en dat zal voorlopig wel zo blijven. Nico blijft gelukkig af en toe schrijven en daar zijn we blij mee.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  donderdag 6 januari 2000 @ 20:23:00 #7
242 Pinball
Electric Monk
pi_242007
helaas, jullie hebben gelijk
Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
  donderdag 6 januari 2000 @ 20:28:00 #8
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_242008
Ik had ook verwacht dat ik na 31 december nauwelijks meer te vinden zou zijn hier, maar het omgekeerde is denk ik eerder het geval. Komt natuurlijk door de Rehab. Natuurlijk is het flauw, maar ik snap wel een beetje waarom die Rehab zo out-of-proportion raakt. Het is toch afgeleid van BB en de mensen die het nog steeds leuk vinden om hier te zijn, en om toch nog over BB lullen.

Maar het is nauwelijks meer bij te houden. Doordevil is niet de enige reden waarom ik hier rondwaan, maar wel een van de redenen. Ik geniet elke keer weer van je stukjes, Nico.

bogus.
"what's he building in there?" Tom Waits

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  donderdag 6 januari 2000 @ 20:38:00 #9
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_242009
quote:
op 01-06-2000 om 08:28 PM schreef bogus het volgende:
Ik had ook verwacht dat ik na 31 december nauwelijks meer te vinden zou zijn hier, maar het omgekeerde is denk ik eerder het geval. Komt natuurlijk door de Rehab. Natuurlijk is het flauw, maar ik snap wel een beetje waarom die Rehab zo out-of-proportion raakt. Het is toch afgeleid van BB en de mensen die het nog steeds leuk vinden om hier te zijn, en om toch nog over BB lullen.

Maar het is nauwelijks meer bij te houden. Doordevil is niet de enige reden waarom ik hier rondwaan, maar wel een van de redenen. Ik geniet elke keer weer van je stukjes, Nico.

bogus.
"what's he building in there?" Tom Waits


Bogus, natuurlijk is het leuk om nog een tijdje na te praten over BB, maar wat er nu in de Rehab gebeurt heeft echt helemaal niets meer met BB te maken. Ik dacht dat dat jou ook opgevallen was.Het was (om dan toch namen te noemen) Quenda een paar dagen geleden ook al opgevallen

[Dit bericht is gewijzigd door mimi (Datum 06 Januari 2000).]

pi_242010
Doordevil: wat eikel&eikel betreft..... je kunt je, denk ik, toch beter bij het schrijven van stukjes houden.
Het leven is een nutteloze tocht naar het graf.
pi_242011
Doordevil: wat eikel&eikel betreft..... je kunt je, denk ik, toch beter bij het schrijven van stukjes houden.
Het leven is een nutteloze tocht naar het graf.
pi_242012
Beetje vreemd allemaal Nico,

Je laat je wel erg snel uit het veld slaan. Ik vond de kritiek op Barts' broer nl. zwaar overdreven. Het was in principe gewoon een regelrechte persoonlijke aanval, die voorbij gaat aan de ideeen van het kritisch grappig zijn. Krijg je daarop vervolgens terecht kritiek door talloze mensen zijn het ineens allemaal 12-jarigen. Jammer maar zo werkt het niet. Je bent niet god....niet alleen jouw inbreng hoeft gewaardeerd te worden. Als daar op gewezen wordt ga je zelf als een 12-jarige lopen dreigen om te stoppen. Als columnist of hoe je je zelf ook noemen wilt zul je moeten leren kritiek te verdragen, van welk publiek dan ook.

Fixion

PS: Die 80000 hits zijn niet zo expressie. Stop maar eens met schrijven op de fok!site als experiment en watch them go down! Het is een kwestie van geven en nemen. Succes!

pi_242013
ik ben het volledig met fixion eens....volgens mij krijgt doordevil een beetje kapsones....
Het leven is een nutteloze tocht naar het graf.
pi_242014
DAAG!! DOORDEVIL!
ben blij dat je weggaat, je kapzones ben ik een beetje zat en je 80.000 egotrippers ook.
ik geef toe heb gelachen om veel van je schrijfsels, maar kritiek moet je kunnen accepteren zonder meteen een kinderachtige tegenaanval te doen.

dus nogmaals, dag dag.
groetjes van elsbeth

  donderdag 6 januari 2000 @ 21:43:00 #15
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_242015
Hallo zeg, dit is het grote Doordevil blijf hier topic.

Voor Doordevil rot op moet je niet hier zijn maar zo flink zijn om zelf een topic te openen!

pi_242016
Doordevil, dit zou eigenlijk het grote Sjoerd moet blijven-topic moeten heten. Zo lang je BB bespreekt wordt je hogelijk gewaardeerd, en dat weet je.

Maar nu lever je commentaar op 1 van je mede-forumleden die ook veel vertier heeft gebracht. Dat is not done. En of hij het het dan is of niet is geheel beside the point.

Het geeft mij hetzelfde onbehaaglijke gevoel als Voyeur en Moor zitten te bekvechten, als Oliebol in de clinch raakt met Danny, Phileine aan de haren van Juul zit te trekken of als Tanjalies Pinok voor verraaier uit zit te maken.

Daarbij roept dit soort onderling gejen alleen maar de verkeerde reacties op van de verkeerde mensen.

We willen, nee we kunnen geen van jullie beiden missen. Toon dat je een vent bent (figuurlijk dan) en laat zien dat je behalve een boel kritiek kan spuien ook wel wat kritiek kan hebben.

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  donderdag 6 januari 2000 @ 21:51:00 #17
892 doordevil
FOK!member by choice
pi_242017
Toch maar even reageren, rekels. Er gaat hier iets erg fout, de laatste dagen. Ik heb Danny al enkele dagen geleden, op de dag van het Volkskrant-interview mijn bezorgdheid medegedeeld.
Probeer even te bedenken dat je hier voor het eerst inlogt. Je treft een volkomen onbegrijpelijke site aan. Veel ons kent ons geoudehoeredoos, zoals dit, flauwe topics, toegegeven, zelfs meteen frontpage, dat lullige stripje van mij (ik heb Danny gisteren al gesmeekt om een plaatsje ergens verborgen achter in de site.Tot nu toe zonder resultaat)
We hadden hier 13.000 bezoekers per dag, inspirerende figuren, discussie, ruzie etc, en ik vind er helemaal niet meer van terug.

Misschien ben ik te somber, maar ik vraag me af of dit nog te redden is.Het moet knallen, het moet provoceren, het moet uitlokken enz. Nu is het 1 van de 1000-en jongerensites.
Dat is wat ik wilde zeggen.

Nogmaals, je mag me van veel beschuldigen, maar niet van kapsones. Als ik had gewild had ik voor tientallen blaadjes exclusief kunnen schrijven, veronica wilde me in het internet-journaal etc. etc. Wat ik heb gedaan is, zonder steeds op iedere scheet te reageren 90 keer hier en op mijn site mijn ding doen. Hoe zeg je dat tegenwoordig, the real shit hier laten flowen. Ik had, ongelogen, zwaar geld kunnen vangen en heb er voor gekozen om het zo het Net op te smijten. Omdat ik dit een lekkere plek vond, met aardige mensen. Ik heb mij niet gewenteld in zogenaamde roem. Valt dus nog wel mee met die kapsones.

maar wat lul ik. Dit leidt allemaal af van waar het mij om gaat. Schrijven, zo bezeten mogelijk, over van alles en nog wat. Mensen die dat leuk vinden lezen het, de rest niet. Zo simpel is dat.

Wat ik me hardop afvroeg is of Fokzine in de nabije toekomst wel het leukste podium is.
Ik dreig niet. Dat doet Jumparound. Iedereen mag alles van mij vinden. Ik vind ook van alles over iedereen. Voorlopig blijf ik ze er op rammen, net zo lang als ik er plezier in heb. Als ik een ander, leuker podium vind dan doe ik het daar, voor mijzelf en daarna pas voor de mesen die het willen lezen. Zo zit het.

Beetje onsamenhangend, maar dit is ongeveer wel waar het mij om gaat.
Moest het nog even kwijt.

Groeten, Nico Dijkshoorn

  donderdag 6 januari 2000 @ 21:53:00 #18
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_242018
quote:
op 01-06-2000 om 08:38 PM schreef mimi het volgende:
Bogus, natuurlijk is het leuk om nog een tijdje na te praten over BB, maar wat er nu in de Rehab gebeurt heeft echt helemaal niets meer met BB te maken. Ik dacht dat dat jou ook opgevallen was.Het was (om dan toch namen te noemen) Quenda een paar dagen geleden ook al opgevallen

Ja, natuurlijk is me dat ook opgevallen. Maar ik vind dat dat het bestaansrecht van dat topic nog niet aangetast heeft.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  donderdag 6 januari 2000 @ 22:07:00 #19
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_242019
hai bogus, geheel off topic, maar ik weet niet waar het anders moet. Ik vind dus dat de rehab topic op dit moment echt helemaal niets meer met BB te maken heeft, zoals ik al eerder zei, dus dat het hier ook niet meer thuishoort maar in de general-chat. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die het er niet mee eens zijn en ik geef ook alleen maar mijn persoonlijke mening, Juul moet maar uitmaken wat er met dit topic gebeurt, ik hoop allen niet dat we weer hetzelfde krijgen als met BB en gvjL.
  donderdag 6 januari 2000 @ 23:27:00 #20
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_242020
quote:
op 01-06-2000 om 10:07 PM schreef mimi het volgende:
hai bogus, geheel off topic, maar ik weet niet waar het anders moet. Ik vind dus dat de rehab topic op dit moment echt helemaal niets meer met BB te maken heeft, zoals ik al eerder zei, dus dat het hier ook niet meer thuishoort maar in de general-chat. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die het er niet mee eens zijn en ik geef ook alleen maar mijn persoonlijke mening, Juul moet maar uitmaken wat er met dit topic gebeurt, ik hoop allen niet dat we weer hetzelfde krijgen als met BB en gvjL.

Mimi (en anderen die iets van gelijke strekking hebben geschreven), ik ben het met je eens.
Nico, ik hoop echt dat je blijft, en tevens hoop ik dat de dit forum weer z'n 'oude zelf' zal worden. Met vooral veel zinnige bijdragen en een beetje luchtigheid op z'n tijd. Eigenlijk is het naar mijn mening niet zo vreemd dat we nu (bijna allemaal) in een dip zitten. Velen van ons zijn toch ietwat verslaafd geraakt aan dit forum, maar nu is het onderwerp van discussie (voor het grootste gedeelte) weggevallen. Dus wat doe ja dan? Ja, toch maar blijven posten en als het moet maar over absolute non-onderwerpen. (Sommige mensen vonden BB ook een non-onderwerp, maar dat is een andere discussie)
Om een lang verhaal kort te maken: Nico, blijf alsjeblieft voorlopig nog even, dat doe ik ook. Mocht na verloop van tijd blijken dat het niet beter wordt, kun je altijd nog afhaken, nietwaar?

Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  donderdag 6 januari 2000 @ 23:37:00 #21
1078 Machiel
Ookwel Machielovic
pi_242021
Waar je ook dingen plaatst laat t ons weten
It's my life.. It's now or never! I aint gonna live forever...
  vrijdag 7 januari 2000 @ 00:39:00 #22
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_242022
quote:
op 01-06-2000 om 09:51 PM schreef Hunter het volgende:

Het geeft mij hetzelfde onbehaaglijke gevoel als Voyeur en Moor zitten te bekvechten, als Oliebol in de clinch raakt met Danny, Phileine aan de haren van Juul zit te trekken of als Tanjalies Pinok voor verraaier uit zit te maken.


HEY, vergeet je geen zeer actuele discussie die door Dannies inconsequente houding ook nog bezig is??
De Danny hates Quenda vete

pi_242023
Nico, kort maar krachtig;
ik hoop dat je blijft!

marian

pi_242024
quote:
op 01-06-2000 om 09:51 PM schreef doordevil het volgende:

meteen frontpage, dat lullige stripje van mij (ik heb Danny gisteren al gesmeekt om een plaatsje ergens verborgen achter in de site.Tot nu toe zonder resultaat)


Beste Nico,

Als ik mij niet vergis ben jij zelf degene die de tekeningen levert, dus neem ik aan dat als jij ze daar echt niet wilt hebben, het voor jou toch ook mogelijk moet zijn om ze daar niet geplaatst te krijgen.

Tenzij je aan een contract vast zit.
In mijn ogen is het heel simpel, weg van die frontpage, of anders reik ik ze je niet meer aan.
Of zie ik dat nou verkeerd.

Danny,

Mijn mening over zo'n opening voorop een frontpage is deze, als je zo jongeren wilt trekken, ben je wel erg goedkoop bezig.
groetjes eli.

Ik ben tegen [url=http://www.zinloosgeweld.nl]zinloosgeweld.[/url]
  vrijdag 7 januari 2000 @ 11:13:00 #25
1535 Hawkwind
Rory fan....
pi_242025
Beste Nico, je zult het waarschijnlijk wel weten maar er zijn hier nog steeds fokkers die genieten van je schrijfsels, waaronder ik ook, dus als je toch besluit te verhuizen verweef je nieuwe adres dan even in je laatste stukkie! (Ik hoop natuurlijk dat jij je hier gewoon thuis blijft voelen, wel zo makkelijk).
Groet, Herman.
Ik ben online
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')