abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 5 augustus 2009 @ 16:46:57 #251
20343 SnuggLe
Drs. Betweter
  woensdag 5 augustus 2009 @ 20:23:36 #252
58921 Day
You can fly!
pi_71632328
Yaki udon (noedels) with beef

Origineel recept:



Mijn versie:





Kon geen paksoy vinden, dus maar worteljes en haricot verts gebruikt.
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  donderdag 6 augustus 2009 @ 17:55:19 #253
263468 fokkerspy
Oordelen, is niet begrijpen
pi_71657057
Ben geen kookdokter maar kan wel wat doen. Volg dit topic maar om te zien wanneer ik weer eens in de keuken heb gestaan.
Begrip: iets wat je krijgt als je het gegeven hebt.
  vrijdag 7 augustus 2009 @ 14:43:52 #254
252563 misterddude
wait whut ?? :S
pi_71682756
tvp
“I want to die in my sleep like my grandfather... Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
  zaterdag 8 augustus 2009 @ 21:41:56 #255
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71716897
Lekker met dit warme weer:


Koude tong


Aubergine salade
pi_71716924
niet mijn mooiste foto, maargoed:

Ja doei.
pi_71716978
ZOMG het ziet er prachtig uit, maar AL die sushi en dan zo'n flurpje wasab
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_71717028
ik heb aan zo'n flurpje genoeg (ja, het was voor 2 personen, we hebben onszelf uitgehongerd, en niet alles is opgegaan dat is morgen lunch) maar de tube was toch iets leger dan we dachten dus die staat nu op de boodschappenlijst
Ja doei.
pi_71717278
Ooh my dat is idd ook echt wel heel veel sushi voor 2 ja. Maar weten dat je je er helemaal scheel aan kunt schranzen is ook onderdeel van de pret van eten soms!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_71717370
we zijn nog een heel eind gekomen

erg hè? maar we hadden in geen half jaar sushi gemaakt en gegeten en man man man
Ja doei.
  zondag 9 augustus 2009 @ 19:31:21 #261
263468 fokkerspy
Oordelen, is niet begrijpen
pi_71740024
quote:
Op zaterdag 8 augustus 2009 21:41 schreef RobinOok het volgende:
Lekker met dit warme weer:

[ afbeelding ]
Koude tong

[ afbeelding ]
Aubergine salade

Ziet er geweldig uit!

Check orgineel green curry en bijbehorend recept en hieronder hoe ik het vandaag heb gegeten met kipfilet in dit topic (niet zelf bereidt=vrouwtje gedaan)

Begrip: iets wat je krijgt als je het gegeven hebt.
pi_71740064
quote:
Op zaterdag 8 augustus 2009 21:41 schreef RobinOok het volgende:
Lekker met dit warme weer
Mooi weer zeg, hoe stel jij je camera in
pi_71741625

Heb deze foto al hele poos geleden gemaakt,geen recente foto van mijn maaltijden gemaakt

( gewoon een verkapte TVP) lol
Fake it baby - They won't even know!
You can make it ?
Cos everybody knows that that's the way to go
  zondag 9 augustus 2009 @ 23:24:49 #264
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71747499
quote:
Op zondag 9 augustus 2009 19:31 schreef fokkerspy het volgende:

[..]
Check orgineel green curry en bijbehorend recept en hieronder hoe ik het vandaag heb gegeten met kipfilet in dit topic (niet zelf bereidt=vrouwtje gedaan)

[ afbeelding ]
Altijd lekker, groene curry! Die staat hier ook regelmatig op het menu. Grappige is dat iemand mijn foto van de ingredienten voor groene currypasta geupload heeft naar wikipedia!
Mijn variant op het recept staat hier en 't recept voor groene currypasta (gepikt van Madhur Jaffrey) hier
quote:
Op zondag 9 augustus 2009 19:32 schreef Trusten het volgende:
hoe stel jij je camera in
Automatisch, macro, zonder flits. Meer niet. :-)
pi_71752800
Mijn yoghurt scones met kersenvlaai vullen er op.

  maandag 10 augustus 2009 @ 10:50:27 #266
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_71754214
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 09:36 schreef n0a het volgende:
Mijn yoghurt scones met kersenvlaai vullen er op.

[ afbeelding ]
kan je het recept posten van die scones?
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_71754429

gemarineerde kipstukjes, salade en zelfgebakken italiaanse bol


mini cherry cheesecakes


laagje cruesli, aangevette slagroom en aardbeien-kersenpuree


tafel vol Dila eten
Giant steps are what we take, walking on the moon.
pi_71754614
Zal hem even snel in t Nederlands doen:

280 gr zelf rijzend bakmeel, 50 gr rietsuiker, 10 gr bakpoeder, 1/4 tl zout, 80 gr koude boter, 1 ei, 1 zakje vanille suiker, ongeveer 4 el yoghurt.

Droge ingredienten door elkaar mixen, dan boter in stukjes erbij en met de vingers er door heen wrijven totdat je een soort broodkruim krijgt. Mix wat uit elkaar duwen en daarin het ei en de yoghurt in doen. Met een mes mix ik het ei en yoghurt een beetje en roer langzaam de mix er door heen. Dan met de hand alles goed door elkaar kneden (niet te veel kneden). Ik heb niet echt ruimte om het uit te rollen dus ik druk het deeg totdat het ongeveer 2.5 cm hoog is en dan uitsteken met een ring (niet draaien anders rijst het niet mooi).
Rondjes op bakpapier in de oven op 190 graden. Ik heb een gasoven dus doe ik ze boven in de oven. Ik denk dat ze in een electrische beter in het midden kunnen. Verder doe ik er niks bovenop. Na 15 minuten even controleren met satestokje of tandenstoker. Vaak doe ik ze dan nog even 5 minuten.

Engelse versie hier: http://nombelina.com/yoghurt-scones-bye-bye-delia/ mijn versie is een aangepaste versie van een joyofbaking recept. Had niet alles in huis en nu maak ik ze altijd zo. De hoeveelheid yoghurt doe ik altijd op het oog, de massa moet gewoon niet te droog zijn. Als het ietsje te nat is maakt het niet eens zo veel uit.
  maandag 10 augustus 2009 @ 11:19:51 #269
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_71754949
thnx
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  maandag 10 augustus 2009 @ 20:49:17 #270
263468 fokkerspy
Oordelen, is niet begrijpen
pi_71771425
Check dit topic voor wat ik vandaag heb gegeten en gisteren bereid.
Begrip: iets wat je krijgt als je het gegeven hebt.
pi_71772622
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 20:49 schreef fokkerspy het volgende:
Check dit topic voor wat ik vandaag heb gegeten en gisteren bereid.
Dat gespam all over de place werkt op mijn zenuwen spy
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 09:36 schreef n0a het volgende:
Mijn yoghurt scones met kersenvlaai vullen er op.

[ afbeelding ]
En hier wil ik wel in háppen
pi_71772687
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 20:49 schreef fokkerspy het volgende:
Check dit topic voor wat ik vandaag heb gegeten en gisteren bereid.
lekker ontopic hier, je eigen baksels die ergens anders staan spammen

anyways, die mini cheesekersencakedingesen:
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_71774955
Laat op de avond én dronken, dus prutfoto, maar toch:



Quiche au Roquefort, met een recept uit het legendarische kookboek Mastering The Art Of French Cooking van Julia Child. Er staan éllenlange instructies over hoe je pâte brisée fine moet maken: het delicate, luchtige korstdeeg dat de basis is van de quiche.
Het is even een beetje gedoe, maar de moeite waard! Véél lekkerder dan de smijt-maar-een-deeglap-in-elkaar-recepten die ik tot nu toe gevolgd heb om quiche mee te maken..
Franse keuken ahoi!

Alleen balen dat ik alleen zo'n piepklein kabouterig toaster-oventje heb. Ik wil een gewone, échte oven en een keuken waar -ie inpast!
Let me see you stripped down to the bone
pi_71791824
Hartjesei



Zometeen leukere foto's van mijn sushikookkunsten
pi_71792847
Wat een mooie foto's weer. Als ik eraan denk voordat het eten op is zal ik deze week ook weer eens een paar plaatjes schieten.
Are you pondering what I'm pondering?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')