abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 9 juni 2009 @ 15:32:57 #1
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_69864249
In navolging van dit geniale topic:

Foodgawker - feast your eyes!


wat geopend was door minilot, vond ik het een tof idee om een fok-foodgawker topic te openen!

Het idee:

- Je post hier enigszins mooie foto's van je eigen kookkunsten!
- Je kunt er eventueel bijzetten hoe je het maakte
- Het is geen FOT hier natuurlijk, maar het zou leuk zijn als er mooie foto's voorbij komen! Al hoeven we niet te gaan mekkeren over croppen of photoshop of wat.
- Het is ook geen all-photo topic, dus reageren mag op alles
- Het hóeft geen eigen verzonnen recept te zijn of iets dergelijks! Als jij een recept van Jamie Oliver of de Appie Heijn maakt kan je net zo goed foto's posten!
- Het idee is dat mensen op deze manier eerder geïnspireerd zijn om moeite te doen voor hun eigen avondeten! Vaak denkt men 'het is toch zo opgegeten' en vinden ze het dan zonde om moeite te doen. Op deze manier kan je iig nog indruk maken op je mede-fokkers met je geniale voedsel-creaties!

Suggesties voor in de OP zijn welkom!

TS zou graag beginnen maar is net verhuisd en heeft dus geen camera bij de hand
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_69864400
Tvp! Ik heb alleen nog maar foto's van toetjes. .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_69864435
Eerst maar eens nieuwe batterijen kopen voor m'n camera
  dinsdag 9 juni 2009 @ 15:44:10 #4
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_69864740
Tvp voor straks.
Wel een leuk idee trouwens . Smakelijke plaatjes doen het idd goed .
Niet meer actief op Fok!
pi_69864751
TVP, leuk idee! Ons eten van de komende twee dagen is niet echt foto-waardig dus dat ga ik ook niet posten, maar later deze week ga ik wel foto's maken.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_69864757
Al eerder gepost hier:



Life is too short not to have fun
pi_69864848
Zusje!

Mijn foto van vandaag (ik heb hem ook in het Bento-topic staan):



Het recept voor de rechter:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recept voor de linker:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De recepten komen uit 500 cakejes van Fergal Connolly.

Edit: Stomme kleine foto's...
pi_69865107
Die muffinbakjes zijn zo schattig! Ik zag ze ook staan bij Xenos.

Laat ik toch maar meteen even wat posten.



Supermakkelijk, maar erg lekker toetje! Voor het biscuit heb ik gebruik gemaakt van een mix die ik online heb gekocht, maar het is ook erg gemakkelijk zelf te maken. Meet de inhoud van je bakvorm door er water in te doen. Voor elke halve liter water neem je 1 ei, en per ei 30 gram suiker, 30 gram zelfrijzend bakmeel, en een snufje zout. Acht minuten mixen op de hoogste stand, daarna nog 2 minuten op de laagste stand. Bij 4 eieren ongeveer een half uur bakken op 180 graden.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  dinsdag 9 juni 2009 @ 15:52:19 #9
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_69865117
Yay, reacties! Tof

Vaagsel, ziet er lekker uit! Wat is dat op de tweede foto? En wat zit erin?

FJ: Zusje! Cakejes ftw! Inclusief bento-cakejes-houders zie ik

En holy smoke DaD. *kwijl*
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_69865266
De bietenchips, golfer signature dish

pi_69865292
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:55 schreef Bluezz het volgende:
De bietenchips, golfer signature dish

Dat ziet er ook lekker uit! Hoe maak je dit?
pi_69865302
Met kerst gemaakt maar nooit gepost:

Bietensoepje met zalm en aubergine



Aspergecappucino:



Pata Negra, advocadomousse en in pata negra gewikkelde coquille:



Ossehaasbiefstuk met pittige paprika-watermeloen salade:

Life is too short not to have fun
pi_69865520
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:56 schreef Filiassi_Jane het volgende:


Dat ziet er ook lekker uit! Hoe maak je dit?
Mirin met wat suiker in laten koken, in plakjes gesneden gekookte en afgepelde bieten door de mirin mengsel halen.
De plakjes biet op een bakplaat leggen en ong. 3 uur op 75 gr. tot chips laten worden.
Mierikswortelpasta met cremefraiche peper/zout door elkaar mengen, proeven dat het niet té scherp wordt.

Stapeltjes maken :
Bietenchip, stukje gerookte paling, mierikswortel/cremefraiche mengsel schepje erop en als finishing touch een plukje tuinkers.
In één keer in je mond voor de beste smaakontploffing
pi_69865556
Leuk vaagsel, vooral die asperge-cappucino!
  dinsdag 9 juni 2009 @ 16:13:49 #15
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_69866079
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:52 schreef DevilsAndDust het volgende:
Die muffinbakjes zijn zo schattig! Ik zag ze ook staan bij Xenos.

Laat ik toch maar meteen even wat posten.

[ afbeelding ]

Supermakkelijk, maar erg lekker toetje! Voor het biscuit heb ik gebruik gemaakt van een mix die ik online heb gekocht, maar het is ook erg gemakkelijk zelf te maken. Meet de inhoud van je bakvorm door er water in te doen. Voor elke halve liter water neem je 1 ei, en per ei 30 gram suiker, 30 gram zelfrijzend bakmeel, en een snufje zout. Acht minuten mixen op de hoogste stand, daarna nog 2 minuten op de laagste stand. Bij 4 eieren ongeveer een half uur bakken op 180 graden.
O god, dat ziet er zó lekker uit .
Niet meer actief op Fok!
  dinsdag 9 juni 2009 @ 16:37:21 #16
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_69867158
Ik maak bijna dagelijks een foto van mijn eten, zou een beetje druk worden in dit topic.
Dit was een van mijn laatste foto's, homemade pesto. Die ging kort daarna door een pan spaghetti. Yum.



Voor meer van mijn foto's (met recepten) kun je beter hier doorheen bladeren: http://www.flickr.com/photos/fotoosvanrobin/
pi_69868768
Prachtig Robin, zoals we al vaak hebben gezegd
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 9 juni 2009 @ 17:20:08 #18
37447 kwakveense
small, fluffy and green
pi_69868820
tuhvuhpuh... ik ben niet zo'n hele creatieve kok, maar misschien doe ik ideeën op!
Ich erschlag meinen Goldfisch, vergrab ihn im Hof.
Ich jag meine Bude hoch, alles was ich hab lass ich los.
Mein altes Leben, schmeckt wie ‘n labriger Toast.
pi_69868873
Mooi hoor.
  dinsdag 9 juni 2009 @ 17:51:26 #20
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_69869784
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 16:37 schreef RobinOok het volgende:


Voor meer van mijn foto's (met recepten) kun je beter hier doorheen bladeren: http://www.flickr.com/photos/fotoosvanrobin/
Grappig om te zien dat je, net als wij, ook bent begonnen met eetrecensies bij te houden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:04:06 #21
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_69870184


Geen geweldige kwaliteit, want gemaakt met mobieltje (hey gemak dient de mensch ), maar deze slijmerige bende is dus tomaat gebakken met olijven en tot slot heb ik wat verse basilicum erbij gedaan. Beetje peper en zout eroverheen, penne erbij en een kaasburger om het af te maken . Très simple en het ziet er niet uit, maar lekker is het wel .
Niet meer actief op Fok!
pi_69870715
teeveepee
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:25:46 #23
212634 Ron.Burgundy
Milk was a bad choice
pi_69870847
iSpy-topic
You've got a dirty, whorish mouth, that's what you have.
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:43:20 #24
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_69871322
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 18:04 schreef Viking84 het volgende:tomaat gebakken met olijven
Toevallig at ik laatst ook weer eens zo'n olijf met een stukje rood spul erin, wist meteen weer waarom ik vroeger olijven zo vies vond. No offence, maar die zijn ook vies!
pi_69871446
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 18:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Toevallig at ik laatst ook weer eens zo'n olijf met een stukje rood spul erin, wist meteen weer waarom ik vroeger olijven zo vies vond. No offence, maar die zijn ook vies!
Is dat nou nodig, om meteen iemands eten af te kraken? Eten is niet vies, en dat jij het niet lekker vindt is niet relevant want je hoeft het ook niet te eten.
Are you pondering what I'm pondering?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')