abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 5 januari 2000 @ 13:21:00 #26
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_241272
quote:
op 01-04-2000 om 06:27 PM schreef oliebol2000 het volgende:
Ik zal Nova, NOS Nieuws, achter het nieuws, 2 Vandaag, Netwerk , Nieuw-update, 5 in het land, Waskracht, Jeugdjournaal, Opsporing verzocht, Heilig vuur, Barend&Witteman, Vinger aan de Pols , Villa Achterwerk etc in de gaten houden , dan werk ik het verslag hier wel bij.

Oliebol bedankt, ik hoop dat jouw bijdragen weer veel stof opleveren om over te praten.
Hoeveel tv-toestellen heb je aanstaan, 4 net als bij de sreams?

Terug uit het enge bos
pi_241273
Oooooh ik schaam me eigenlijk kapot dat ik dat programma kijk maar ik doe het hopelijk voor een goed doel. Ik kijk alleen maar naar wat te maken heeft met BB omdat ik de echte BB fans die niet in staat zijn te kijken op de hoogte wil houden, maar het is een opgave , verder is het een flop dat hele GvjL..De uitzending is echt flut!!

Alleen de begingtune is wel leuk , lig te swingen op mijn bed.

Ruud is nu in beeld en je ziet dat hij voor het eerst weer in de openbaarheid verschijnt, hij is aan het bijkomen van alle drukte.
R: "ik heb een paar keer getankt bij een benzinepomp, echt ongelofelijk ze kwamen als drommen op mij af. We hebben het hartsikke fijn gehad, bij kunnen praten en aandacht aan mijn dochtertje besteed en nu begint het drukke leven denk ik"

B: "papa welke knop moeten we hebben van de lift"

Ruud kijkt even naar de verdieping waar ze logeren en drukt samen met Bibi knop 4 in.

R: "ik hoop dat ik mijzelf kan blijven en met beide benen op de grond blijf staan, ik hoop niet te veranderen, ik blijf zoals ik nu ben. Alle mensen die op mij hebben gestemd wil ik via deze weg bedanken ,ik voel me toch een winnaar. Zulke leuke reacties, ik was even telleurgestelt dat ik tweede was maar ik heb zulke leuke reacties gehad en ben er hartstikke blij mee. Ik ga weer naar NAC, lekker kijken. Mensen komen op mij af..Ruudje, je hebt het goed gedaan, ik moet er wel aan wennen, ik kan het niet begrijpen en er nog niet echt mee omgaan. Ik heb absoluut geen spijt dat ik heb meegedaan en ga van deze tijd heel erg genieten. Ik heb sommige mensen beloofd langs te komen en ga ik ook doen, wat liefdadigheidswerk. Ik wil ook mijzelf nog tevreden stellen en dat kan ik alleen maar op die wijze. Ik wist niet dat het zo een begrip is geworden dat knuffelen. Ik ben wel afgeschildert als een domme jongen soms in de uitzending en daar heb ik me wel wat aan gestoord.

Ruud ontmoet Willem en zijn broer Douwe in een hotel en wachten op Bart die van Zwitserland komt.

W: "op een gegeven moment was het nomineren echt erg he Ruud?"

R: "ja dat was echt erg, vooral als bekend werd gemaakt wie dan zat je hart in je keel. De eerste keer werd Bart genomineerd en hij kon geen hap door zijn keel krijgen, hij was helemaal de kluts kwijt"

R: "we hebben nog eens een gesprek gehad met Bianca over het nomineren"

Ze immiteren Bianca.

W: "midden in de nacht moets hij shag hebben en hij was een eitje aan het bakken, het was harstikke leuk hoe hij met de camera's ana het spelen was

B: "zwitserland was absoluut top, je broer weer zien, lekker sneeuw, snowboarden en skieen. Ik heb de eerste avond lekker gewoon staan af te wassen. Drie maanden uit mijn neus zitten vreten dus dacht ik kom ik ga helpen."

B: "Ik heb Sabien gebeld en we gaan binnenkort wat afspreken en dan zien we het wel"

Bart knuffelt Bibi en omhelst haar. Ze begroeten Bart..R: "heeeeee lekker jong fijn je weer te zien"

Bart kust Trude en nog eens Bibi, ze lijken goede maatjes, verder gaan ze met elkaar in gesprek.

Ik vrees dat dit het alweer was, maar goed was toch in elk geval wat. Morgen komt dan eindelijk de persconferentie op TV in GvjL, nou ik ben benieuwd.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<


[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 05 Januari 2000).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  woensdag 5 januari 2000 @ 19:31:00 #28
2004 sunshine
Still shining!
pi_241274
Oliebol,

Je bent de beste! Heel erg bedankt voor je verslag.

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
pi_241275
Enigste goeie aan GvjL zijn de verslagen van Oliebol2000, Oei! wat was de uitzending vanavond weer slecht zeg!
pi_241276
Uitzending 7 Januari., dit keer met tekst en beeld

Screenshot van de uitzending.

Na 106 dagen te hebben geslapen dat niet zijn eigen bed was wordt Ruud wakker in zijn eigen bed. Hij is aan het filmen en je ziet Bibi met hem stoeien.

Screenshot van de uitzending.

R: "dit is het mijn dochtertje Bibi en haar vriendinnetje, daar zie je de plaat van big brother. Bibi wat vindt jij dat papa zoveel op TV is geweest"

B: "nou wel leuk"

Screenshot van de uitzending.

Ruud is zijn huis aan het filmen en je ziet Bibi met een vriendinnetje. Hij filmt de slaapkamer en het is er een puinhoop, gelukkig zegt hij hetzelf anders had ik het wel gezegd , hij filmt verder nog het huis.

Voetbalclub NAC verwelkomt Ruud en hij krijgt een NAC shirt aan. Ze hebben een Ruudlied gemaakt. Ruud wordt gevraagd wat ballen te trappen richting doel. Er wordt samen een elftalfoto gemaakt met hem erop.

Screenshot van de uitzending.


Na Ruud komt Willem aan bod en hij mag meespelen in het eerste voetbalelftal van Heerenveen. Hij is uitgenodigd mee te doen en is van plan zijn beste beentje voor te zetten.

W: "ik ben een hele fanatieke voetballer zowel in de zaal als op het veld, ben er gek van"

W: "kijken of mij die schoenen passen". Willem heeft het teneu aan van de club. Blauwe broek. Hij is nu aan het warmlopen en hard lopen over het veld. Hij traint stevig mee. Willem verteld wat over zijn ervaringen in BB huis en dat hij denkt dat de aandacht met een half jaar wel af is gelopen. Ze praten wat Fries dus tja niet te verstaan voor mij.


Dat was de bijdrage van vandaag.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  vrijdag 7 januari 2000 @ 19:51:00 #31
2004 sunshine
Still shining!
pi_241277
Oliebol=

Dankjewel lieve Oliebol, je bent een kanjer!

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
pi_241278
Goed hé Oliebol, als vanouds!
pi_241279
oliebol
pi_241280
Hallo Oliebol,

Geweldig, deze manier van verslaggeven vult weer een leegte op die ik al sinds 31 dec. heb.

Ga vooral zo door!!!!

pi_241281
Tjonge Oliebol...pc wizz-kid dat je d'r bent!
Wat een mooi verslag met al die screenshots er tussen. 'k Zie je in gedachten voor me, zweetdruppeltjes op het voorhoofd, blaren op de vingers en stoom uit de pc!!! In één woord ....GEWELDIG!!!!
Wat heb je aan al je miljoenen Piet, als je poepen moet en je kan het niet??!!

pi_241282
Bijna de enige Topic die het BB!Forum levend in herinnering houdt. Bedankt, Oliebol !
pi_241283
beste Oliebol,
wekenlang ben ik alleen een lezer geweest maar na al mijn diensten ging ik eerst jouw verslagen lezen. 10.000 maal dank ook voor dit verslag. Ik hoop dat ik nog veel verslagen o.i.d. van je mag lezen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')