abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 4 januari 2000 @ 14:14:00 #1
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_241185
.

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda (Datum 13 Januari 2000).]

  dinsdag 4 januari 2000 @ 14:20:00 #2
272 R@b
No-nonsens
pi_241186
Wel alle topics lezen op dit Forum Quenda. Dit is dubbel op
i/s/Forum21/HTML/003439.html


R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  dinsdag 4 januari 2000 @ 14:29:00 #3
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_241187
.

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda (Datum 13 Januari 2000).]

pi_241188
Nu je toch nog aan het blozen moet me even iets van het hart, Quenda.

check:
i/s/Forum21/HTML/000923.html (15 october)

en
i/s/Forum21/HTML/001551.html (12 november)


I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  donderdag 6 januari 2000 @ 14:17:00 #5
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_241189
.



[Dit bericht is gewijzigd door Quenda (Datum 13 Januari 2000).]

pi_241190
http://home.wanadoo.nl/goodyman/home.htm

quote:

Artikel in het Eindhovens Dagblad dd 30 december 1999.

Ex-bewoner Big Brotherhuis krijgt eerste les in Eindhoven

Duikcentrum boos op Veronica

EINDHOVEN - Dit doen we nooit meer", stelt Marinet van Esdonk verontwaardigd. Het feestelijke begin van de duikcursus van Maurice --ex-bewoner van het Big Brotherhuis--, gisteren in Eindhoven, ontaardde in ruzie. Want Veronica waakt ook over ex-bewoners: media van buiten zijn niet welkom...

Door Vanda van der Kooi

Twee weken geleden werd Maurice (25) 'weggestemd' uit het Big Brotherhuis, het televisieprogramma van Veronica. Maar hij zag wel een droomwens in vervulling gaan: een opleiding tot duikinstructeur. Marinet van Esdonk en Marc van Poppel van Duikcentrum Dolfijn aan de Van Gentstraat zorgen daarvoor. In ruil verwachtten ze publiciteit, maar daar komt weinig van terecht.Op de eerste duikles van Maurice, gisterochtend, werden de regionale media door de cameraploeg van Veronica weggestuurd. We willen ongestoord filmen. Jullie horen er niet bij."In het tumult dat volgt doet Maurice zelf er het zwijgen toe. Nadat Daphne van der Groen van Veronica hem heeft weggevoerd, verklaart ze dat hij mediamoe is. Van Esdonk en Van Poppel hadden de komst van andere media moeten melden. Maurice heeft zelf gisteren toestemming gegeven", stelt Van Esdonk hierop. Ondertussen probeert Van Poppel opgelaten de ruzie te sussen. Hij wil de dag voor Maurice niet bederven.Van Esdonk heeft er spijt van dat ze aan Big Brother heeft meegewerkt. We hebben in de uitzending op 9 december gratis een opleiding tot duikinstructeur gegeven, ter waarde van vierduizend gulden. Maar onze naam is niet goed in beeld gebracht. En nu jagen ze mensen weg uit ons eigen huis."Ondertussen start de cameraploeg van Veronica de opnamen van het interview van 'hun' Maurice in de zwembadruimte van Dolfijn. Ze hebben de deur op slot gedaan", meldt Van Esdonk. Ik ben geen baas meer in mijn eigen zaak. Dit doen we nooit meer."Over Maurice zelf zijn Marc van Poppel en Marinet van Esdonk zeer content. Het is een hele aardige, doodnormale jongen", vindt Van Esdonk. Hij is erg geduldig, hij heeft het in zich een goede duikinstructeur te worden", stelt Van Poppel. Samen gaan ze Maurice de komende maanden privé-les geven. Hij zal daarvoor regelmatig uit zijn woonplaats in Zuid-Holland naar Eindhoven rijden.Bij wijze van vuurdoop maakte Maurice gisteren een duik bij Aquabest. Daar mag hij, na aandringen bij Van der Groen, dan toch door 'vreemde' media geïnterviewd worden. Als Maurice zijn wetsuit aantrekt, wordt hij dan ook door meerdere cameraogen vastgelegd. Hij vindt de duik in het heldere, maar koude water - vier graden Celsius - heerlijk. Mijn droom is een eigen duikschool te starten in Australië. Er gaat een bepaalde rust uit van de wereld onder water."Rust, daar heeft Maurice nu ook behoefte aan. Ik word op straat echt aangevallen. Laatst was ik een avond uit en toen kwamen er tweehonderd mensen op me af, die allemaal weer hetzelfde verhaal willen horen. Zelfs op de snelweg maken ze foto's van me."Maurice houdt zijn achternaam voor zich, om zijn familie en vrienden buiten de media te houden. Hij vindt niet dat hij dat hij voor de media-aandacht gekozen heeft, op het moment dat hij aan Big Brother meedeed. Hoe kon ik weten dat het zo'n hype zou worden? Ik word er niet overspannen van, maar ik vind dat de buitenwereld dat wel is."


I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')