abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 3 januari 2000 @ 01:52:00 #1
892 doordevil
FOK!member by choice
pi_240259
Dag allemaal. Ik zit in een enorme post-anale BB depressie. Zit, net als Ruud indertijd, duidelijk hoorbaar op het toilet om zo de aandacht van mijn medemensen te trekken. “Ik heb het moeilijk”, is mijn grote boodschap Ik ben een beetje de dienstplichtige die 14 maal achter elkaar kort en fel dwars door zijn matras heen urineert en even zo vele dagen zijn bord eten demonstratief van zich afduwt om zo zijn heimwee bij iedereen in te peperen, zonder dat iemand wat merkt. Geef maar aan mij dat eten. Om mij heen is de wereld scharnierend en schavend tot stilstand gekomen en iedereen om mij heen leeft gewoon door!! Vandaag, om gevoelsmatig met BB bezig te zijn, een hairextension genomen, net als Sabine. Nu ik hem op heb en hij tijdens het typen van dit stuk vrolijk met mij heen en weer wuift, mijn particuliere onbewoonde eiland boven op mijn hoofd, vraag je je helemaal af: wat heeft Sabine, op die avond, bezield om uitgerekend dit stuk tropisch hardhout op haar hoofd te laten boetseren. Ze heeft waarschijnlijk “de ziekte van Vanessa”. Als levensvervulling hebben: iedere week met een nieuw kapsel op een gala of the year verschijnen. Kent u die persoonlijke haarslaaf van Vanessa? Beroemd worden als de kapper van Vanessa, veel treuriger kan ik me bijna niet indenken. Of toch. Kledingadviseur van André Hazes, adviseur “verstild spel” van Carlo Boszhart of “begeleider familie Ruud”, waarover straks meer.
Maar Sabine moet op een gegeven moment hebben gedacht, “weet je wat, ik ben op de televisie, ik doe eens lekker uitbundig”. Het resultaat hebben we gezien. Dat laten we nog jaren aan onze kinderen zien, dat videofragment, als ze op te jonge leeftijd in het openbaar willen copuleren. “Kijk maar eens wat er dan met je gebeurt”

De familie van Ruud, dat was ook wel genieten. Een volkomen stuurloze kluit Flodders die in de nabije toekomst her en der, midden in opnames, studio’s binnenlopen om verhaal te halen. “Waarom heeft Ruudje nog niet in “opsporing verzocht” gezeten?”
Wel inmiddels al een nieuwe format verzonnen, voor Veronica. Ruud en zijn familie, in het programma “Kut en Kitsch” waarin respectievelijk Ruud en de familie hun expertise op de genoemde onderwerpen delen met amateurs.

Ik heb inmiddels besloten om ook over de after-BB te schrijven. Misschien vanavond al reeds wat beelden van Ruud, Willem en Bart in het programma “Je geld of je leven”. Ik ga die hele shit verslaan tot ik er bij neerval. Ook op de donderdagavond uitzendingen over bewoners na BB verheug ik mij enorm. Fijn veel lelijke huizen. Staan er gevouwen autootjes in beeld bij Maurice? Is er op de achtergrond misschien een ontharingscreme bij Martin te spotten enz. enz.
De door Mona, tijdens de Olympische Schaambot Games in tweeen gespleten evenwichtsbalk, daar blijkt haar man, de lieverd, die instorten van jaloezie een nieuw gezicht gaf, een heel leuk schrootjesplafond van te hebben gemaakt, en Mona zelf heeft een nieuwe trend neergezet, een combinatie van de eerst zo populaire, nog door Martine Bijl gepromote, down syndroom pop en de Laaf. Ook allemaal uit die balk gesneden. Een hit!!

Hoe zou het met de bewoners gaan? Vooral de bewoners die er al iets langer uit zijn hebben mijn onverminderde aandacht. Bij hun gaat werkelijk de bodem uit het bestaan vallen nu onbarmhartig hard zal blijken dat men alleen interesse heeft in de oud-bewoner en bijvoorbeeld niet in De Mens Bianca. Misschien zit ik er naast en staat die, in plaats van die overleden schilderende Zen-kabouter, die altijd bosmeertjes enz tekende op Discovery, geloof ik, staat zij binnenkort heel theatraal emoties van zich af te schilderen. Ik vind dat we Bianca vooral de ruimte moeten geven. Penseel in haar hand, tribune vol mensen, beetje voor haar klappen en laat het maar gebeuren. Programma heet: “Grenzen verleggen, verf verdunnen” Vandaag gaan we het gevoel “Angst voor de toekomst” schilderen, lieve kijkers.

Sabine, Mona, Martin, die drie springerige party-beesten, die gaan het het moeilijkst krijgen. Zullen op een gegeven moment toe moeten geven dat hun leven, zonder BB van een tergende saaiheid is. Krijgen het nog moeilijk, voorspel ik.

Welnu, niet veel, maar toch nog wat geschreven. Moest even. Vanavond eventueel meer, indien er ex-bewoners ergens op de buis zijn.

Nico Dijkshoorn, post-anaal BB watcher.

ps. Morgen en overmorgen in mijn semi-puberale strip Eikel en Eikel op de startpagina van Fok hebben de sympathieke lulletjes het over Sabine en Bianca. Voor de liefhebbers.

[Dit bericht is gewijzigd door doordevil (Datum 03 Januari 2000).]

pi_240260
quote:
op 01-03-2000 om 01:52 AM schreef doordevil het volgende:
Misschien zit ik er naast en staat die, in plaats van die overleden schilderende Zen-kabouter, die altijd bosmeertjes enz tekende op Discovery, geloof ik, staat zij binnenkort heel theatraal emoties van zich af te schilderen.

Je bedoelt Bob "Happy little trees" Ross!!!! http://bobross.com/bobrossquiz.html

pi_240261
Kozzmic , was jouw eerste logo plaatje niet van Bob Ross ???

die op die roze/witte achtergrond ?

pi_240262
Hoe wist jij nou dat ik vandaag pas echt afkickverschijnselen begon te krijgen en dat ik om 2 uur 's nachts nog even snel het forum ging lezen...???
Dank Nico
pi_240263
quote:
op 01-03-2000 om 01:52 AM schreef doordevil het volgende:
Ik ga die hele shit verslaan tot ik er bij neerval.


WOW ......

pi_240264

hehehehe
die Nico,....je kan er gewoon niet van slapen he..

tja

Als jij het leest,en vind dat het goed is,ook al is het fout.Dan is het goed
pi_240265
quote:
op 01-03-2000 om 02:15 AM schreef Guus Muisarm het volgende:
Kozzmic , was jouw eerste logo plaatje niet van Bob Ross ???

die op die roze/witte achtergrond ?


Deze???

Mwah... lijkt'r wel op maar is hem niet!

Uit eerbied voor de grote meester:

Sorry Doordevil, dat ik je topic zo aan het vervuilen ben. Wat je schreef was weer top vanavond, hoop dat je nog heeeeeeel lang doorgaat! Big Brother is namelijk niet dood, Big Brother leeft!

[Dit bericht is gewijzigd door Kozzmic (Datum 03 Januari 2000).]

pi_240266
...................


Als jij het leest,en vind dat het goed is,ook al is het fout.Dan is het goed
  † In Memoriam † maandag 3 januari 2000 @ 02:34:00 #9
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_240267
* Verhaaltje van Ome Nico doet BwennieBren weer goed *
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
pi_240268
quote:
op 01-03-2000 om 02:27 AM schreef Kozzmic het volgende:
Deze???

Ja , die bedoelde ik !

quote:

van de grote meester

tssssssss ........... commercieele rotzooi ja , alleen landschap zonder levende wezens erin .......

Was wel leuk om af en toe te zien , maar die muk hoef ik niet te hebben voor aan de muur !

  maandag 3 januari 2000 @ 02:48:00 #11
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_240269
Bedankt Nico, zo is het toch weer de moeite waard geweest om nog even in te loggen, terwij ik eigenlijk al naar bed moet.
Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  maandag 3 januari 2000 @ 08:23:00 #12
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_240270
Nico,
mijn dag is weer goed.
Terug uit het enge bos
  maandag 3 januari 2000 @ 09:43:00 #13
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_240271
Lang gewacht toch gekregen. Ben dat je blijft slaan Nico! Ze komen altijd zo lekker hard aan .
Als je niet lacht, ben je dood.
pi_240272
het spijt me voor jou, maarre.... dat je post anale depressie maar lang mag aanhouden!
Praten helpt! Wij luisteren wel. Gooi het er maar uit.
Niemand is perfect. Wees niemand!

  maandag 3 januari 2000 @ 19:56:00 #15
1520 Braakmiddel
is best wel lief
pi_240273
Fijn
Gewoon lekker
  maandag 3 januari 2000 @ 20:34:00 #16
910 Barbie
Graduated Fool
pi_240274
* Barbie is blij met het heuglijke nieuws.
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
  maandag 3 januari 2000 @ 20:47:00 #17
215 misterDre
Paint it black!
pi_240275
Je verhaaltje werkte erg therapeutisch op mij. Wellicht is er een plekje voor je in de voorleeszaal van het REHAB-kliniek.
  maandag 3 januari 2000 @ 22:19:00 #18
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_240276
Aaaaaaaaaahhhhhhh waaaaaaaahhhhhhhhh Liiiiiieeeeeeefffffff !

Tnx Nico, you made my day....

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')