abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 14 januari 2000 @ 19:19:00 #26
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_240185
Vanochtend heb ik in Koffietijd (schaam schaam bloos bloos) de eerste aflevering van de kookrubriek van Willem gezien. Gelukkig voor hem was het niet live... ik had me al een beetje zenuwachtig zitten maken dat hij niet uit zijn woorden zou komen. Een opgenomen en veel geoefend filmpje dus, waarin een nerveuze maar enthousiaste Willem laat zien hoe je voor fl 5.05 (of zoiets) heerlijk vers brood kunt bakken en daar ook nog eens zelfgemaakte tomatensoep bij kunt serveren.

Wat me opviel:
Willem haalde in een item van vijf minuten ongeveer twintig keer zijn medebewoners en het BB huis aan (ja, dat brood moet niet zwart van boven zijn, dat is nogal eens gebeurd in het huis toen (sorry ben ik alweer vergeten -w.o.r.) brood bakte). Misschien om
Het 'Ooh het bakje weegt ook wat' fiasco van Mona en Sabine werd nog even uitgezonden: leuk om weer eens terug te zien (ook Willems geduldige reactie hierop)!
Willem neemt zijn vak serieus, zo blijkt uit de goedbedoelde opmerkingen die hij tijdens de bereiding maakte (ja bieslook is altijd een goede smaakmaker voor soep, die moet altijd zeer klein worden gehakt). Best wel lief. Mooie closeup van zijn haktechniek... vind ik leuk voor hem aangezien de keukencamera in het huis nauwelijks werd gebruikt en je dus nooit echt kon zien wat hij nou aan het doen was.

Tot mijn verbazing vond ik het echt erg leuk om Willem weer te zien, ik vond hem wat zenuwachtig en onzeker, zag er moe uit (maar edereen in Koffietijd had wallen).. ben best benieuwd hoe hij in deze rol zal groeien.. en of hij er de kans voor krijgt!

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')