abonnement Unibet Coolblue
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 2 februari 2010 @ 14:44:17 #301
2057 Tokus
www.metalfan.nl
pi_77551452
quote:
Op dinsdag 2 februari 2010 14:35 schreef Ener-G het volgende:
Tokus> Nee, dat je stelt dat je bang bent voor het scenario dat alleen de 3 grote bladen er nog maar staan, maar aan de andere kant moeten de "flickr hobbyisten/webloggers" wegblijven. Dat is een beetje dubbel.
nee, met flickr hobbyisten bedoel ik mensen die fotos nemen en ze alleen op hun flickr pagina dumpen. Niet de e-zines die er ook daadwerkelijk nog werk van maken om er een volwaardig verslag van te maken.
quote:
De eerste 3 nummers regels is ook shit, omdat de band dan meestal nog moet opwarmen, of omdat de lichtman besluit om al die 3 nummers uitsluitend met een strobo te werken van achter het podium.
dat valt in vele gevallen best mee. Alleen die lichtmannen mogen inderdaad wel wat beter meewerken. Als er wat meer showelementen zijn is het wel vervelend, maar de meeste bands hebben dat ook weer niet. Die staan op het einde nog net zo te spelen als in het begin, alleen zijn ze wat natter van het zweet.
quote:
Die 3 nummer regel heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt,
mag ik hieruit opmaken dat je nooit bij concerten komt waar er een fotopit is? Daar is dat namelijk normaal. Bij uitzondering mag je daar het hele concert staan.
quote:
vaak hoeft het gelukkig niet zo ver te komen (op dat ene japanse rock bandje na dan dat _helemaal_ geen camera in de zaal duldde). Bij de gemiddelde clubcircuit bandjes kan je gewoon schieten wat je wil, mits je je aan de (ongeschreven) regels houdt uiteraard.
ja, daar wel. Gewoon niet flitsen en niet jezelf naar voren persen waarmee je anderen hindert. Maar ja, de meesten die bij concerten hun dslr gaan proberen doen dat met de kitlens, en moeten wel flitsen om meer licht te hebben. Jammer dat ze dan vergeten dat de lens soms nog net te lang is en je daar nog een schaduw van ziet.
Nothing lasts forever but the certainty of change
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')