abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_239681
http://www.showwereld.nl/bb/index.html

quote:
Big Brother-hoogtepunt best bekeken TV-moment 1999

--- De verkiezing van Bart tot winnaar van het TV-programma Big Brother is door 4,2 miljoen mensen bekeken en is daarmee het best bekeken TV-moment van 1999.

Dat blijkt uit cijfers van NOS Kijk- en Luisteronderzoek. Gemiddeld werden de laatste uren van Bart, Ruud en Willem in het Big-Brotherhuis door zo'n 3.545.0000 mensen gadegeslagen. Dat komt neer op een kwart van de Nederlandse bevolking. Van de mensen die een televisietoestel hadden aanstaan, had meer dan de helft (57 procent) afgestemd op het programma. Gemiddeld kluisterde de late uitzending van het programma op de donderdag de afgelopen weken 1.650.000 mensen aan de buis. De dagelijkse uitzending aan het begin van de avond werden gemiddeld door 1.370.000 mensen bekeken.

Rolf Wouters meldde tijdens de uitzending dat niet alleen de TV-uitzending zeer goed is bekeken in de afgelopen maanden, maar dat ook de Internetsite een hit was. De Big Brother-site was goed voor 52 miljoen bezoeken.
Het succesvolle televisieprogramma krijgt nog een klein vervolg. Veronica begint op 6 januari een vijfdelige serie 'Hoe is het nu met...'. In dit programma worden wekelijks drie ex-bewoners geportretteerd. Er wordt een blik geworpen op de screening voorafgaand aan het programma, hun verblijf in het huis en hun leven na Big Brother. In de eerste aflevering staan Anouk, Karin en Maurice centraal. (JS/ANP/KLO)


I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')