abonnement Unibet Coolblue
pi_70329161
Eusebio Prachtig mannetje blijft het toch.
pi_70331329
Een of andere langharige Rotterdammer schijnt jeugdtrainer bij jullie te worden.
  woensdag 24 juni 2009 @ 19:50:41 #53
150897 ebeaydojraes
Gek Zijn Is Gezond (.nl)
pi_70335010
moeten nu wel eens gaan opschieten met doelman.. (of mannen, want eigenlijk heb je nog een reserve nodig ook).
het mag ook een duitser/belg/deen zijn ofzo ...
- "Was Ik Maar Een Dichter, Dan Kon Ik Dichter Bij Jou Zijn!"
- 'ye cannae change the laws of physics'
Licentie:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/nl/
pi_70335671
Een braziliaan ook goed?
quote:
Ramos meldt zich donderdag bij Sparta
Gepubliceerd op: 24 juni 2009 16:23

Sparta Rotterdam heeft Cassio Ramos eindelijk definitief binnen. De 22-jarige doelman meldt zich donderdag voor de training op Het Kasteel. PSV, Sparta en Ramos streken woensdag de laatste plooien glad, zo weet ELF Voetbal.
De Braziliaan wordt door Sparta voor een jaar gehuurd van de Eindhovenaren. Het afgelopen half jaar stond Ramos ook al onder de lat in Rotterdam-West. Sparta was uitermate tevreden over de talentvolle keeper en wilde hem opnieuw huren.

Omdat Ramos op vakantie was in Brazilië was het moeilijk contact met hem te krijgen, maar begin deze week meldde hij zich bij PSV voor de eerste training. Na een gesprek met trainer Fred Rutten werd duidelijk dat Ramos opnieuw uitgeleend mocht worden. FC Utrecht en ADO Den Haag hadden ook interesse, maar Sparta bleek de beste papieren te hebben.

Met het aantrekken van Ramos heeft Sparta de selectie rond. Eerder werden al de verdedigers Emmanuel Boakye, Tim Bakens en Donovan Slijngard aangetrokken. Mogelijk vertrekken er ook nog enkele spelers. Yuri Rose heeft al eerder aangegeven open te staan voor een vertrek, terwijl ook Edwin van Bueren en Karim Touzani op de nominatie staan om te worden verkocht.

Bron: ElfVoetbal.nl
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
pi_70335846
De selectie nu al rond? Had een spits extra toch geen overbodige luxe gevonden eigenlijk of ze moeten gokken dat Mayele snel kan aanhaken.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70336361
Tjaa Grootscholten sprak over Mayele dat hij met het oog op de toekomst was gehaald. Verwacht ook niet dat hij voor volgend seizoen verder komt dan Jong Sparta. En of Sparta nu vind dat de selectie rond is of Elfvoetbal daar van uit gaat nu alle vacante posities zijn ingevuld word ook niet geheel duidelijk. Het duurt nog dik twee maanden voordat de transfermarkt sluit dus het zou mij verbazen als er niemand meer bijkomt.
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
pi_70365279
Denk dat een aanvaller geen overbodige luxe is. Dit is in elk geval de selectie met rugnummers zoals die nu is:

2
Emmanuel Boakye

3
Dele Adeleye

4
Sander van Gessel

5
Ruud Knol

6
Edwin van Bueren

7
Yuri Rose

8
Donovan Slijngard

9
Rydell Poepon

10
Arne Slot

11
Charles Dissels

14
Kevin Strootman

15
Joey Godee

16
Karim Touzani

17
Edouard Duplan

20
Erik Falkenburg

21
Cor Varkevisser

22
Nick Viergever

23
Tim Bakens

24
Joshua John

25
David Abdul

26
Anthony Bentem

28
Nathan Rutjes


Ik mis Duarte overigens in dit lijstje. En Falkenburg klimt aardig wat nummers, van 33 naar 20. Al zegt het tegenwoordig niks meer.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  donderdag 25 juni 2009 @ 19:07:47 #58
150897 ebeaydojraes
Gek Zijn Is Gezond (.nl)
pi_70367904
glazenwasser toch op 6 ... of kost het gewoon teveel om hem een ander nummer te geven?
- "Was Ik Maar Een Dichter, Dan Kon Ik Dichter Bij Jou Zijn!"
- 'ye cannae change the laws of physics'
Licentie:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/nl/
  vrijdag 26 juni 2009 @ 14:14:56 #59
179542 Forburgah
SPANGENAREN
pi_70395861
Ramos komt toch niet .
quote:
Ramos wil niet naar Sparta
Donderdag 25 Juni 2009
Cassio Ramos gaat niet naar Sparta. Sparta en PSV waren eruit, maar de keeper zelf maakte na een gesprek met onze club een andere keus.



De Braziliaanse doelman van PSV heeft vandaag laten weten in eerste instantie in Eindhoven te willen blijven, dit valt te lezen in dit AD bericht. Iets wat bevestigd wordt door de PSV website. Het bericht dat overigens optimistisch nog meldt: "voorlopig niet naar Sparta", maar onze club zal niet weken gaan wachten op een doelman die weinig blijk van enthousiasme geeft voor Sparta en op de achtergrond ook nog eens in de belangstelling staat van Utrecht, ADO en een nog onbekende Braziliaanse club.



Peter Mollez was vorige week (volgens Richard Grootscholten) nog in beeld als keeper voor onze club. Maar inmiddels is hij uit beeld, zoals ITWM gisteren al meldde. De Belg namelijk een 2-jarig contract bij F.C. Dender. Boy Waterman lijkt nu de beste papieren te hebben. Hij zou begin juni al 'gepolst' zijn door Sparta en Waterman ziet bij AZ sinds de komst van keeper Erik Heijblok geen perspectief meer bij de Alkmaarse club. Hij wil en mag daar vertrekken. Waterman heeft nog wel een contract bij AZ tot en met 30 juni 2011 en flirt zelf voornamelijk met ADO: "ADO is zeker een optie voor mij", aldus Waterman. "Ik heb uitstekend samengewerkt met de jongens en de trainer. Ik sta zeker open voor een terugkeer. Of dat huur of koop wordt, hangt ook van AZ af. Mijn contract loopt nog twee jaar door."
Bron: itwm.nl
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
pi_70419376
Volgende keeper in het hoofdstuk "keepersjacht": \'Sparta gaat voor Vandenbussche\'

Benieuwd wie vanmiddag onder de lat staat. Varkevisser of Abdul of beiden.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70431643
Nou, was een leuke pot op het fraaie sportpark Nieuw Terbregge.

Na het wachten op de opkomst van de spelers - je kent het wel, beetje bij de fanshop kijken, wat drinken, zien of er nog bekenden langs de lijn lopen of bekendere figuren spotten (U-Niq!) - begon Sparta tegen de eigen amateurtak aan de eerste oefenpot van het seizoen. Frans Adelaar had aan Jack Kriek nog wat standaardpraatjes mogen vertellen - systeem aanpassen aan de spelers enzovoort - en Erik Falkenburg liep in burger rond. Bij de Sparta amateurs aanvoerder en topscorer Eldrick Cristina, die nog wat ronder leek dan vorig seizoen, maar goed, de vakantie was net voorbij. Achterin nog een Dele Adeleye look-a-like.

Sparta begon met: Cor Varkevisser; Emmanuel Boakye, Karim Touzani, Tim Bakens, Nick Viergever; Arne Slot, David Abdul, Edwin van Bueren; Edouard Duplan, Rydell Poepon, Charles Dissels.

Het eerste kwartier walste Sparta er over heen, met goals van Poepon, Abdul en Duplan als gevolg. De score werd nog verhoogd door de tweede van Poepon en een kopbal van Touzani. Poepon liet overigens veel kansen liggen, terwijl Duplan voor de meeste dreiging zorgde. Arne Slot liet een penalty onbenut, zodat Rinie Stoppelenburg in de goal van de amateurs zijn reputatie van penaltykiller mocht bevestigen.

Dan rust, zelfde ritueel, drinken halen, eens zien wie er nog allemaal lopen (Ronnie Nouwen bijvoorbeeld) en dan de tweede helft.

Frans liet toen starten: Eric Abdul; Jami Jaliens, Anthony Bentem, Ruud Knol, Donovan Slijngard; Nathan Rutjes, Edwin van Bueren (later vervangen door Nick Viergever), Lerin Duarte; Mehmet Aldogan, Yuri Rose, Joshua John

Met name Rose was gedreven, al deden de jonkies het ook leuk. Rap liep men richting de negen, door Rose - lullig rollertje na schitterende pass Duarte, maar wel effectief -, Aldogan - intikken na goed voorbereidend werk van John -, Rutjes - geweldige knal van buiten de zestien - en wederom Rose - intikker door benen keeper -, waarna de amateurs de doelman wisselden. Joshua John ramde de tiende met een mooi effect in de kruising. In de slotfase dan nog Rose, Jaliens na een mooie combi met Rose en wederom Rose voor de 0-13.

Lerin Duarte had nog pech na enkele goede acties, maar de keepers hielden zijn inzetten uit de goal en ook een fraaie volley van Rose had een beter lot verdiend. Nathan Rutjes deed ineens scharen en overstapjes, ook wel aardig om te zien.

Wat betreft de jonkies:

Nick Viergever voor rust als linksback de nodige offensieve input. Tweede helft defensieve middenvelder, rustig aan de bal en veel goede passes, af en toe wel een foutje.

David Abdul speelde op tien en vulde die rol wel aardig in, ook door veel te switchen met Dissels en in mindere mate Duplan.

Jami Jaliens moest na rust even wennen, maar de rechtsback kwam gaandeweg meer mee op en maakte uiteindelijk zelfs een goal.

Anthony Bentem had niets te doen in defensief opzicht en schakelde zich aanvallend niet in, viel net als doelman Eric Abdul dus niet echt te beoordelen.

Lerin Duarte speelde met flair en zette diverse goede aanvallen op en had zelf drie keer pech in de afronding. Technisch vaardig, zoals bekend.

Mehmet Aldogan nog wat licht en durfde op rechts niet altijd zijn acties aan te gaan. Pikte wel zijn goaltje mee na goed werk van Joshua John.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70449158
Leuk verslag, MM!
pi_70489643
En de B1 van Sparta heeft ook weer een trainer:

Van den Berg wordt jeugdtrainer bij Sparta

Wel apart, Sparta was de enige club waar deze Rotterdammer als speler niet actief was...
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70501620
quote:
Op maandag 29 juni 2009 19:49 schreef methodmich het volgende:
En de B1 van Sparta heeft ook weer een trainer:

Van den Berg wordt jeugdtrainer bij Sparta

Wel apart, Sparta was de enige club waar deze Rotterdammer als speler niet actief was...
Dat postte ik woensdag al he
pi_70557067
De tweede oefenpot in Vaals werd ook gewonnen. 0-8 tegen Rood Groen LVC '01. Een ooggetuige - nog op de foto bij de reportage op www.iwtm.nl - meldde dat met name Lerin Duarte weer een goede pot speelde. Tim Bakens was ook goed bezig qua passing, paar mooie crossballen. Poepon liet tal van kansen liggen.

Doelpuntenmakers: Lerin Duarte 2, Yuri Rose (strafschop), Karim Touzani, Joshua John, Nick Viergever, Charles Dissels en Erik Falkenburg.

Overigens zijn Ruud Knol en Arne Slot inmiddels ook geblesseerd, wat Kevin Strootman en Joey Godee al waren.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  woensdag 1 juli 2009 @ 23:29:53 #66
179542 Forburgah
SPANGENAREN
pi_70565584
quote:
Vandenbussche op weg naar Sparta
Woensdag 01 Juli 2009
Sparta en Heerenveen zijn akkoord over een verkoop van doelman Brian Vandenbussche naar Rotterdam. De 27-jarige keeper moet nog wel een persoonlijk akkoord bereiken met de Kasteelclub.

Bron: AD
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
  woensdag 1 juli 2009 @ 23:55:20 #67
150897 ebeaydojraes
Gek Zijn Is Gezond (.nl)
pi_70566530
blunderburger terug .... liever waterman ... maar iig beter dan nix..
- "Was Ik Maar Een Dichter, Dan Kon Ik Dichter Bij Jou Zijn!"
- 'ye cannae change the laws of physics'
Licentie:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/nl/
pi_70566743
Blunderburger .

Vandenbussche lijkt me nou net de keeper die Sparta nodig heeft. Kent de club en de (kritische) supporters.
Zou er toch niet aan moeten denken dat we straks een Waterman en een Varkevisser zouden hebben staan
als keepersduo .
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
pi_70588699
Lijkt me ook geen verkeerde keuze hoor. Maar je moet het natuurlijk altijd afwachten, desondanks zijn er best wat voordelen. Ervaring in de eredivisie, kent de club, spreekt de taal...
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70596011
Ik kan me trouwens nog zo goed herinneren toen Vandenbussche gratis de deur uitliep richting Heerenveen.
Schande sprak men ervan dat zo'n jonge talentvolle keeper geen contractverlenging werd aangeboden.
Toen hij begon te presteren werd de verontwaardiging alleen maar erger!

Nogmaals, ik zie het helemaal goedkomen.Na die vervelende rechtszaak en wat kleine blunders (een direct gevolg van die rechtszaak waardoor Brian niet lekker in z'n vel zat, kan je het hem kwalijk nemen?) zag niemand het meer in hem zitten Die jongen heeft gewoon het vertrouwen nodig.
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
pi_70623545
Het lijkt mij ook een goede keuze.

Nick Viergever manifesteert zich in de eerste weken ook goed. Kreeg zelfs een stukje in AD / RD:
quote:
Nick Viergever komt er aan

Door MIKOS GOUKA

VAALS - Met een stagiair kan het bij Sparta razendsnel gaan, weet ook Nick Viergever. Vorig seizoen stapten Joey Godee en Erik Falkenburg met die bescheiden status binnen tijdens de voorbereiding. Om bij de start van de competitie tegen ADO Den Haag al langdurig in actie te komen. De 19-jarige Viergever uit Capelle aan den IJssel oogt onopvallend, maar zijn stormachtige ontwikkeling wordt door trainer Frans Adelaar met een glimlach gevolgd.


,,Mijn doel is om in zes weken tijd een vaste plek in de selectie af te dwingen,’’ zegt Viergever in het snikhete Vaals. ,,Volgens mij gaat het wel lekker, maar het echte werk moet natuurlijk nog beginnen.’’

Viergever, in de D-pupillen door Sparta weggeplukt bij Zwervers Capelle, is geen onbekende voor zijn medespelers. Trainer Foeke Booy liet de verdediger al vaker opdraven. In de laatste competitiewedstrijd, uit bij NEC Nijmegen, mocht hij zelfs een kwartiertje debuteren in de eredivisie. ,,Een afscheidspresentje van Foeke Booy? Ik was er erg blij mee. Ik heb vorig seizoen veel meegetraind en veel bij de wedstrijdselectie gezeten. Dan is het fijn als je ook daadwerkelijk een keer echt binnen de lijnen verschijnt.’’

Tegen de amateurs van Sparta en afgelopen dinsdagavond tegen een Limburgse regioselectie liet hij zien dat hij is gegroeid. Zijn treffer in Vaals had zelfs iets brutaals. Een halfvolley met de linkervoet die via de paal als een raket in het doel vloog. ,,Ik wil echt laten zien wat ik kan,’’ lacht hij. ,,Nee, ik geloof niet dat het risico op de loer ligt dat ik mezelf over de kop loop. Natuurlijk is een trainingskamp erg vermoeiend. Zeker met deze temperaturen. Maar alle spelers vinden het zwaar.’’

In januari van dit jaar reisde hij al mee naar het Spaanse Estepona. Trainer Foeke Booy gaf hem zelfs speeltijd tegen de Spaanse subtopper Malaga. Viergever vindt dat er sinds die periode veel is veranderd. ,,In Spanje moest ik echt nog mijn plek zoeken,’’ legt hij uit. ,,Dat is nu anders. Ik ben veel verder dan een half jaar geleden. Alleen al op het gebied van kracht heb ik al flinke stappen gemaakt.’’

Adelaar heeft de linkspoot al gebombardeerd tot tweede linksback achter eerste keus Donovan Slijngard. Een positie die Viergever in het verleden zelden of nooit bekleedde. Pas afgelopen seizoen posteerde Geert Meijer op dringend advies van Foeke Booy de Capellenaar in Jong Sparta op die positie.

,,Na Slijngard is er verder geen linksback in de selectie, dus daar liggen wel mogelijkheden,’’ zegt Viergever. ,,Van origine ben ik vooral een centrumverdediger. En ook op een defensieve positie op het middenveld kan ik uit de voeten. Maar mij maakt het niets uit. Als ik speel, ben ik tevreden. Daar gaat het nu om.’’

Vanavond tegen het werklozenelftal van de VVCS hoopt Viergever op een nieuwe kans. ,,De tegenstand wordt steeds een tikkeltje zwaarder. Ik kijk er naar uit.’’
Momenteel 1-0 voor tegen VVCS, goal van Falkenburg.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70666722
quote:
Heracles Almelo en Sparta Rotterdam tonen belangstelling voor Gil Vermouth. Deze Israëlische flankspeler speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Hapoel Tel Aviv.
  zondag 5 juli 2009 @ 14:32:00 #73
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_70666918
Neem aan dat het hier om een linksbuiten gaat. Rechtsbenige buitenspelers heeft Sparta al een half dozijn van in de aanbieding.
pi_70786247
Vanavond oefenen tegen Westerlo.

Slot op zijspoor bij Sparta

Lijkt er dus op dat Slot dient te vertrekken. Heeft toch nooit honderd procent kunnen overtuigen. Lijkt er dus op dat Adelaar voor Van Bueren wil kiezen, met Falkenburg en Strootman daar dan weer naast. Geen gek middenveld. Al mag Strootman dus wel weg als iemand 5 miljoen gaat bieden, aldus VI. Voorts heeft Peter Wekking in "Pezen in de provincie" inmiddels ook Lerin Duarte ontdekt.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_70807558
ik las ook ergens dat joshua john in de belangstelling van fc twente staat.
Vergeef mij de spelfouten, maar ik fok op een mobieltje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')