abonnement Unibet Coolblue
pi_69352760
En toen was het mijn beurt.....

Ik ben Wendy, 23 jaar, geboren in Leidschendam en opgegroeid in Zoetermeer.
Op mijn 12e gingen mijn ouders scheiden en eigenlijk is het leven voor mijn moeder, broertje en mij er vanaf toen alleen maar leuker op geworden. We bleven in Zoetermeer wonen en ik ging net naar de middelbare school.
De tijd op de middelbare school was heerlijk! Ik zat op een school voor Dalton onderwijs, waar je erg veel zelfstandig moest werken. In de 3e klas van het havo/vwo kreeg ik de ziekte van pfeiffer. Hier heb ik erg veel last van gehad, waardoor ik van januari t/m april niet op school ben geweest en vanaf april slechts halve dagen. Aan het eind van dat schooljaar mocht ik kiezen, of het 3e jaar opnieuw, of naar 4 mavo.
Ik heb toen voor het laatste gekozen. Na het behalen van mijn mavo diploma ben ik de mbo opleiding onderwijsassistente in Rotterdam gaan volgen. Ik wilde deze opleiding per se in Rotterdam volgen omdat mijn vriend in Rotterdam woonde.
De opleiding doorliep ik moeiteloos en na drie jaar mocht ik mij onderwijsassistente noemen. In de tussentijd ben ik met 16,5 jaar uit huis gegaan. Mijn moeder ging samenwonen met een nieuwe man, daar had ik niet zoveel behoefte aan dus ben ik bij mijn vriend ingetrokken.
Zoals hij het zegt: Ik kwam logeren en ben nooit meer weggegaan.

Na de opleiding onderwijsassistente ben ik een hele andere kant op gegaan en studeer ik nu management, economie en recht. Ik zag mezelf niet voor de klas staan in Rotterdam.
Over 2 of 3 weken zal ik afstuderen in de richting vastgoed en makelaardij. Hiermee sla ik twee vliegen in 1 klap, ik krijg mijn bachelor diploma MER en ik krijg mijn VBO makelaarscertificaten. Ik hoef dan alleen nog maar een praktijktoets te doen en ben dan ook gecertificeerd VBO makelaar.
De diploma uitreiking staat gepland 2 dagen voor mijn uitgerekende datum, dus ik hoop dat ik er bij kan zijn. Ik heb nog geen werk voor na mijn zwangerschap, ik kan dus zelf de lengte van mijn verlof bepalen. Als het allemaal haalbaar is, denk ik dat ik pas eind 2009 opzoek ga naar een baan en de eerste tijd gewoon lekker ga genieten van ons kind!

Mijn vriend en ik hebben elkaar 8 jaar geleden ontmoet door onze gezamenlijke hobby, Feyenoord. Sinds mijn 11e heb ik een seizoenkaart en ging ik iedere wedstrijd met mijn moeder naar de Kuip. Inmiddels wonen we in Rotterdam erg dicht bij de Kuip.

Naast Feyenoord zijn we beiden gek op dieren. We hebben op dit moment 1 hond, 1 kat, 1 konijn, 2 cavia's en een hamster. Naast onze binnenkat hebben we ook nog een buitenkat, dit is een zwervertje die in onze voortuin woont. Iets meer dan een jaar geleden hadden we bijna het dubbele aan dieren, maar helaas hebben we van veel beestjes afscheid moeten nemen . De dieren zijn dan ook alles voor ons en we doen alles voor ze. Een jaar geleden is onze andere hond overleden. Hij had leukemie, maar met de nodige chemo's heeft hij nadat we het wisten nog vier mooie jaren gehad. De andere hond (shih-tzu) heeft suikerziekte en is hierdoor blind. De suikerziekte zorgt er voor dat we een erg strak schema hebben iedere dag, 7,5 uur na de insuline spuit, moet de hond eten en moeten we dus thuis zijn. Voor ons gelukkig geen probleem. De meeste dieren hebben we opgevangen, zo kwamen de honden uit limburg via mijn schoonouders, omdat hun baasje overleden was. De kat komt bij mijn opa vandaan die ineens heel erg allergisch bleek te zijn. Het konijn werd met een koninginnedag op de vrijmarkt aangeboden in een heel klein vogelkooitje en de cavia's komen ook bij iemand vandaan die allergisch bleek te zijn voor langharige cavia's. Alleen de hamster heb ik zelf gekocht.

Boeken lezen doe ik met vlagen, het liefst lees ik boeken die lekker makkelijk weg lezen zoals de boeken van Heleen van Royen of Kluun. Op dit moment ben ik bezig met het buzzer boek is er hoop van Renate Dorrestein. Ik vind het alleen een verschikkelijk boek en kom er echt niet doorheen! Straks tijdens mijn verlof ga ik beginnen aan de collectie boeken van mijn vriend, literaire thrillers.
Films kijken doe ik vooral in de winter erg veel, bergen dvd's liggen hier in huis en eigenlijk loopt mijn smaak heel erg uit een. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaalde soort film, het hangt er maar net vanaf waar ik zin in heb.

Normaal zou ik 's nachts wakker gemaakt mogen worden voor chinees, alleen nu tijdens de zwangerschap is dat niet zo'n goed idee.
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 19:28 schreef Asyniur het volgende:
De vraag: we hebben samen nog gerammeld in het rammelaarstopic en nu ben je al een heel eind op weg in je zwangerschap. Hoe is het nu om zwanger te zijn? Is het zoals je je had voorgesteld? Wat is je mee- en wat is je tegengevallen?
Het zwanger zijn vind ik een hele bijzondere ervaring. De gedachte dat er gewoon een klein mensje in mijn buik groeit vind ik super, maar ook nog steeds erg moeilijk voor te stellen dat ik over 2 maanden moeder ben. Eigenlijk is nog niks me tegengevallen. Ik mag tot nu toe gewoon niet klagen over de zwangerschap, oke ik ben flink misselijk geweest de eerste 17 weken maar ach het is voor een goed doel. Ik kan nog steeds sporten, niet meer 4x in de week en zo intensief als voor de zwangerschap, maar ik probeer toch nog 2x in de week naar de sportschool te gaan en op een rustig tempo in beweging te blijven.
Ik kan niet wachten totdat het juli is, net als de aanstaande opa's en oma's

Ik ga zo een pm sturen voor het doorgeven van het stokje.
  zondag 24 mei 2009 @ 17:00:10 #202
170545 DaviniaHR
Mrs. PhysicsRules
pi_69354689
Mooie verhalen weer hier!
Leuk, al die huisdieren! wij zijn nooit verder gekomen dan een goudvis
*O* Trotse mama van E l i en A v i v a *O*
Insanity is heritable. You get it from your children.
Ik ben wel gek, maar niet achterlijk.
If you can't beat them, confuse them.
pi_69358148
wat een boel dieren inderdaad... leuk! Ik hou van dieren!

Leuk om je te leren kennen Flower Ti Amo
pi_69359592
Ik geef het stokje door aan Tessie.

De vraag:
Je komt op mij over als een vrolijk en zelfverzekerd persoon. Denk je dat het moederschap je gaat veranderen? Zo ja, hoe ?
  zondag 24 mei 2009 @ 19:32:33 #205
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_69359635
Leuk Flower-Ti-Amo, om jou ook te leren kennen. Op je 16e al samenwonen, dat is wel erg snel. Mis je het niet dat je nooit alleen hebt gewoond?
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_69359759
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:32 schreef livelink het volgende:
Leuk Flower-Ti-Amo, om jou ook te leren kennen. Op je 16e al samenwonen, dat is wel erg snel. Mis je het niet dat je nooit alleen hebt gewoond?
Het is inderdaad best snel ja, ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet erg vind om nooit alleen gewoond te hebben. We hebben het super samen en als ik een keer er alleen op uit wil dan doe ik dat, maar eigenlijk komt dat ook niet zo heel erg vaak voor. Ik weet natuurlijk niet hoe het is om alleen te wonen, maar zoals ik er nu tegenaan kijk heb ik daar ook geen behoefte aan. Ik hou wel van mensen (en dieren) om me heen
pi_69360873
Thanx FTA Ik lees al de hele tijd mee in dit topic, allemaal mooie verhalen stuk voor stuk. Ik zal morgen proberen mijn stuk te posten.
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
  zondag 24 mei 2009 @ 20:32:13 #208
61183 leonieke
Dan toch?
pi_69361403
Vlindur: wat ben je ook een lieverd

Moonah: we komen elkaar idd al een lange tijd tegen op Fok. Niet al te vaak, maar al van in het begin vind ik jou een heel leuke user hier op fok. En idd, die zusterliefde, door dik en dun. Het is een tijd anders geweest (oa door het leeftijdsverschil) maar ik denk dat dat wel bij de meeste mensen voorkomt

Freecell: idd, die mirc Maar ik denk zelfs dat het al langer dan 3 jaar geleden is, hoor Ik ben al heel lang niet meer op irc geweest En wat een compliment dat je me net gaf Onlangs had ik het er nog over met een paar van mijn studenten, hoe je nu zo zeker kunt zijn van iets of overtuigd kunt zijn dat jouw mening de juiste is, terwijl je misschien binnen een paar jaar compleet anders denkt over dezelfde situatie. En tot voor een paar jaar wist ik nochtans zeker dat ik dat niet ging tegenkomen

En wat mijn vader betreft: ah, ik kon heel mijn verhaal over mijn vader laten gaan, omdat het zo'n invloed heeft op mij. Maar ik ben er al genoeg mee bezig zodat ik vond dat één alinea aan hem besteden al meer dan genoeg was Onbegrijpelijk is het idd, maar ik vrees dat ik nooit het 'waarom' achter zijn gedrag zal weten.

Asyniur: thx voor jouw verhaal en het antwoord op mijn vraag En ik blijf me steeds verbazen dat je toch iets ouder bent dan mij. Ik denk altijd dat je mijn leeftijd hebt (niet dat we zoveel verschillen, hoor in leeftijd ).
  Jubileum moderator zondag 24 mei 2009 @ 20:33:58 #209
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_69361469
Ik ben eindelijk weer een beetje bijgelezen, en ik heb erg genoten van alle verhalen
En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
  zondag 24 mei 2009 @ 20:36:26 #210
116890 _evenstar_
Ba-dum-tisssschhh
pi_69361546
ik heb vandaag alle verhalen gelezen.. soms met een dikke glimlach, soms met een traan.. soms herkenning.. soms blij dat het voor mij ver van mijn bed iets is..

Wat ik ook heel bijzonder vind is dat je in de loop der jaren dat je meeleest/meetikt.. je mensen ziet veranderen. en dan lees je de verhalen waarom en dan snap je zoveel meer..

bijzonder heel bijzonder
Engaging Infinite Improbability Drive..
  zondag 24 mei 2009 @ 20:46:34 #211
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_69361863
fta, wij hebben op dezelfde school gezeten in zoetermeer.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_69364676
Wat grappig Ticootje! Ik heb het er echt heel erg naar mijn zin gehad en vond het een top school!
  zondag 24 mei 2009 @ 22:11:07 #213
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_69365105
ik heb er maar 2 jaar gezeten, maar inderdaad ik heb het er erg naar mn zin gehad.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_69373880
Ik ben ook weer bij met lezen, het zijn/waren mooie verhalen.
  maandag 25 mei 2009 @ 13:05:04 #215
35189 Troel
scherp en bot
pi_69379733
En weer bij. Het blijven eigenlijk allemaal stuk voor stuk heftige verhalen
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_69380333
Ik ben dus Tessa, maar veel mensen noemen mij ook tessie Geboren in 1980 in Hilversum. Ik heb één broer, waar ik vroeger bijna altijd ruzie mee had. Nu zien en spreken we elkaar erg weinig, maar tegenwoordig gaat dat meestal wel zonder ruzie

Ik vind het moeilijk om te zeggen of ik mijn jeugd nou leuk vond of niet. Ik heb echt de liefste mams van de wereld, zij was en is er altijd voor mij. Ze was pannekoeken-moeder op de peuterspeelzaal, timmer-moeder op de kleuterschool en ga zo maar door.

Met mijn vader heb ik altijd wat meer moeite gehad. Hij was een vrij ongeinteresseerde vader en redelijk agressief. Ik geloof niet dat ik echt een band met hem heb, en vraag me nog steeds wel eens af of hij eigenlijk wel van mij houdt. Ik heb een tijd geen contact met hem gehad. Mijn moeder en hij zijn inmiddels een aantal jaren gescheiden. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat hij depressief was en zijn huis niet onderhield, zijn post niet open maakte, zijn medicijnen niet nam en gewoon al zijn zaakjes niet regelde. Ik heb hem toen geholpen samen met mijn broer, en sindsdien hebben we wel weer contact, maar eigenlijk moet dat altijd van mij uit komen, hij zal nooit zelf een keer bellen of vragen of ik op bezoek kom ofzo. En als ik hem dan zie, dan doet hij eigenlijk alsof alles normaal is.

Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op een Montessorischool. Wat erg gezellig was, maar niet zo voor mij weggelegd, aangezien het mij nogal aan zelfdiscipline ontbreekt. Waarom zou ik gaan rekenen, als ik ook allemaal andere wél leuke werkjes kan gaan doen? Topografie? Ik lees wel een boek. En dan aan het eind van het jaar nachten wakker liggen, omdat ik alle rekenwerkjes nog lang niet af had. Uiteindelijk is het toch nog redelijk goedgekomen, en kreeg ik HAVO/VWO advies.

Ik ben naar een gewone middelbare school gegaan. Dat was echt wel even wennen. Klassikaal dingen doen, huiswerk, dat was ik niet gewend. Ik had een paar goede vriendinnen, maar werd ook veel gepest. De rest van de klas had besloten dat ze mij dik vonden, wat ik toen nog niet eens was. De tijd op school vond ik meestal dan ook vreselijk, altijd maar bang dat er weer een opmerking kwam. Dat is niet goed voor je zelfvertrouwen. Gelukkig was het na schooltijd meestal wel leuk, met vriendinnen, waar ik nu nog steeds contact mee heb.

Ik deed nooit echt moeite voor mijn schoolwerk, het huiswerk wende niet echt. Leren deed ik meestal op de avond of ochtend voor een toets, zelfs als het een heel boek was. Op een gegeven moment lukte dat niet meer, daardoor zou ik in 5 VWO blijven zitten. Aangezien ik het niet zag zitten om nóg 2 jaar op school te blijven, en ik toch niet n plan was naar de universiteit te gaan, ben ik toen naar 5 HAVO gegaan. Daar kon ik het nog makkelijk redden zoals ik het tot die tijd gedaan had, en heb toen dus ook gewoon mijn examen gehaald.

Ik had geen idee wat ik wou doen, maar aangezien er uit alle testen altijd kwam dat ik wat sociaals moest doen, ben ik een HBOopleiding gaan doen op de HvA, een mix van SPH, MWD en CMV. Vreselijk chaotische school, had niet het idee dat ik er echt wat van opstak aangezien de leraren vaker niet aanwezig waren dan wel. Na 1 jaar ben ik gestopt en overgestapt naar de Hogeschool Holland, opleiding Pedagogiek. Dit heb ik iets langer volgehouden, al had ik nog steeds dezelfde studeer methode als op de middelbare school, en nog steeds vrij weinig zin om uberhaupt te studeren. Na 3 jaar ben ik met deze opleiding gestopt.

Ik was toen ook net gaan samenwonen met mijn toenmalige vriendje in Amersfoort. En financieel hadden we het niet zo ruim, dus was het ook handiger dat ik gewoon ging werken. Achteraf vind ik het natuurlijk wel erg zonde dat ik mijn opleiding niet heb afgemaakt, alhoewel ik toch ook geen hulpverlener zou willen zijn.

Het samenwonen viel erg tegen. Mijn vriendje bleek toch niet zo leuk en zijn grote alcoholbehoefte vond ik vreselijk. Zelf drink ik helemaal niet, hij moest minstens een sixpack bier of één fles wijn per dag. Bij elke ruzie maakte hij het uit, en dan na een uur had hij daar weer spijt van en meende hij het toch niet. Op een gegeven moment was voor mij de maat vol, en heb ik hem gezegd dat wanneer hij het weer uit zou maken, het ook echt uit was. En zo gebeurde het ook. En vertrok ik weer naar Hilversum, waar ik gelukkig al snel een kamer vond.

De periode die volgde was nogal een drama periode in mijn leven, die nogal veel weg had van een soap. Ik werd verliefd op een getrouwde man. Hij ook op mij. Uiteindelijk is hij gescheiden en na een hoop gedoe zijn we zelfs gaan samenwonen. Alleen werd hij nogal makkelijk verliefd. Voordat we samenwoonden, heeft hij nog een aantal andere vrouwen erbij gehad, de meeste wisten het niet van elkaar, omdat hij ook erg goed was met zijn leugens. Zijn hele leven was eigenlijk één grote leugen. Blind van verliefdheid ben ik dus toch gaan samenwonen met hem, in de veronderstelling dat het met mij anders zou gaan, en dat we bij elkaar hoorden. Het eindigde met dat hij een andere vrouw (bewust) zwanger heeft gemaakt, en dat ik overspannen was geworden.

In die periode heb ik via internet mijn man leren kennen. Hij heeft mij ontzettend gesteund in die periode en heel snel werden we beste vrienden. Ik was ervan overtuigt dat ik nooit meer verliefd zou worden, en nooit meer een relatie zou willen hebben. Ik was depressief, ging automutileren, wilde de straat niet meer op, nergens zin in. Belandde ook nog op een kamer zonder aansluiting voor tv, internet of telefoon. Mijn Lief heeft mij daar echt doorheen geholpen. En op een dag realiseerde ik me, dat ik verliefd geworden was op hem. Ik was echt even in de war. Gelukkig had ik ook het idee dat de liefde wel wederzijds was, dus uiteindelijk heb ik hem (held als ik ben) gesms´t dat ik verliefd op hem was. Het sms´je wat ik terug kreeg: ´Oh... dat dacht ik al.´ Ook mijn Lief had een psycho-ex, en was niet van plan ooit nog verliefd te worden of een relatie aan te gaan. Het duurde 2 weken, waarin ons contact gewoon hetzelfde bleef en ik zelfs ook bij hem bleef slapen. Op zondagochtend in bed bekende hij dat hij al de hele tijd ook verliefd op mij was. Gelukkiger dan dat kon hij me niet maken.

Na een half jaar woonden we samen, na een jaar gingen we samen op vakantie naar Italie (Cinque Terre , de vakantie van mijn leven!), waar hij bijna van een berg viel en mij daarna ten huwelijk vroeg. Weer een jaar later trouwden we en nu, bijna 9 maanden later, verwachten we bijna ons eerste kindje. Als je mij zo´n 3 jaar geleden verteld had dat mijn leven er nu zo uit zou zien, had ik je echt recht in je gezicht uitgelachen.

Mijn Lief en ik hadden al vrij snel besloten dat we kinderen wilden, maar wel nadat we getrouwd waren. Omdat in mijn familie de meeste vrouwen nogal moeilijk zwanger worden, was ik al een tijd voor ons trouwen gestopt met de pil, om te kijken of de boel nog wel werkte. Wat dus niet het geval was. Ik bleek PCOS te hebben. Mijn gyn adviseerde mij om te proberen af te vallen, dus dat deed ik. Met het atkins dieet, want andere dieeten deden niks. Na een half jaar bijna koolhydraatloos eten, was ik 15 kg afgevallen, en was mijn cycus van 90 dagen terug naar 38 dagen, een hele verbetering dus. Dat vond mijn gyn ook, en hij zei dat ik zo door moest gaan, en dat we over een jaar of 3 vast wel op de natuurlijke manier zwanger zouden worden, en als dat dan nog niet het geval was, dat we dan maar terug moesten komen.

Ok, het was niet helemaal de planning die wij in ons hoofd hadden, en drie jaar vond ik ook best wel lang, maar goed, het ging de goede kant op.

Dus toen ik een paar weken na ons trouwen een dag overtijd was (mijn cyclus was lang maar héél regelmatig) en ik naar de tandarts moest (die waarschijnlijk een rontgenfoto zou gaan maken), deed ik voor de zekerheid ´sochtends maar even een testje. En dat testje zei ´zwanger´. We waren echt in shock, zo snel hadden we het echt niet verwacht. De eerste weken waren we vol ongeloof, en die eerste echo was zo wonderlijk, zo´n klein beebje te zien, met kloppend hartje. Ik had dat echt niet verwacht. Nu kan ik het me soms nog steeds niet voorstellen, dat het werkelijk gebeurt, en dat ik over een paar weken gewoon moeder ben en echt een baby´tje heb!

Wat werk betreft heb ik mijn plekje echt nog niet gevonden. Ik werk nu sinds een half jaar bij de KvK, maar geloof niet dat dat echt mijn ding is. Kantoorbanen en ik gaan niet zo goed samen. (en natuurlijk vinden ze het ook niet leuk dat ik al zo snel zwanger was...). Hiervoor ben ik een half jaar notarieel secretaresse geweest, wat nog saaier was dan dit werk, en daarvoor heb ik vijf jaar in een sexshop gewerkt. Dat was echt super leuk, al snel mocht ik daar heel veel doen, de inkoop en dus ook het assortiment bepalen, winkel inrichting en zelfs de etalage. Heel veel vrijheid en veel contact met mensen, allerlei types kom je daar tegen. Het werken in het weekend en de avonden en het slechte salaris waren helaas toch rede om ermee te stoppen. Het liefst zou ik ooit nog mijn eigen sexshop openen, maar helaas is dat nogal moeilijk. Wie weet als ik ooit nog eens de loterij win

Sinds kort heb ik er een nieuwe hobby bij, taarten maken/decoreren. Ik heb een tijdje terug via meet van een ander forum een workshop gevolgt, en vond het zo leuk, dat ik nu regelmatig thuis ook taarten maak. Het kost wel erg veel tijd, maar aangezien ik toch verlof heb, en te weinig energie om op pad te gaan, is het ideaal en super leuk, ik word er erg vrolijk van! Verder vind ik het erg leuk om te fotograferen en daar zou ik graag wat meer aandacht aan besteden, zodat er misschien ooit eens wat vooruitgang in komt. Ik hou ook erg van lezen en films kijken, maar daar heb ik de laaste tijd geen geduld meer voor (hormonen?). Ook internetten is natuurlijk een grote hobby van mij, al besteed ik de laatste tijd toch écht wel teveel tijd online. Maar ja, nu kan het nog he?

Mijn favoriete boek is Het Parfum. Geweldig verhaal, zo mooi hoe alles daarin omschreven wordt. En het is ook het boek wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen van mijn Lief, toen ik op dat sneue kamertje woonde, en wat ervoor gezorgd heeft dat ik na jaren weer met lezen begonnen ben. Verder lees ik graag dramatische waargebeurde verhalen, hoe dramatischer hoe beter , chicklits en boeken van Paulo Coelho, en verder alles wat me mooi lijkt.

Mijn favoriete film is de verfilming van The Phantom of the Opera. Ik ben een grote musical fan en wil ze het liefst zo´n beetje allemaal zien, en ik ga ook gerust meerdere keren naar dezelfde als ik het mooi vind.

Dan de vraag van FTA. Ik denk wel dat het moederschap mij gaat veranderen. Ik heb het idee dat ik nu in de zwangerschap al veranderd ben. Ik ben denk ik wat zachter geworden en maak me wat minder druk om (onbelangrijke) dingen. Maar het grote zorgen maken is al begonnen vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was. Het gevoel dat je niet alleen meer voor jezelf verantwoordelijk bent, maar ook voor je kindje. Ik hou nu al zoveel van dit kindje, ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat wanneer hij geboren is, het me niet zal veranderen. Mijn Lief en ik zijn straks niet alleen elkaars man en vrouw, maar ook papa en mama van Graeme. Ik weet nu al dat mijn Lief een geweldige vader zal zijn, en ik ben zo blij dat ons kindje wél een betrokken vader krijgt. En ik kan alleen maar hopen dat ik net zo´n leuke mama ga worden als mijn moeder was voor mij. Ons kindje staat straks samen met mijn Lief voor mij op nummer één, dat lijkt me echt een grote verandering en ik kan niet wachten tot het zover is.

Ik wil graag het stokje doorgeven aan mijn lieve vriendinnetje Chell.

Chell, jij post al heel lang mee in OUD en je hebt zelf (nog) geen kinderen. Hoe is dat, en wat ik voor jou de aantrekkingskracht van OUD?
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_69380692
Mooi verhaal tessie. Ik herken precies wat je zegt over je vader (zelfde problemen gehad hier) en over het Montessori-onderwijs (tekenen is leuker dan rekenen , het omschakelen van montessori naar de middelbare school was echt zwaar klote!). Wat een vervelende mannen heb jij gekend zeg Maar als ik af en toe foto's van jou zie, dan straalt het geluk er gewoon van af En zo klink je in de rest van het verhaal ook. Gelukkig.

KvK is wel iets héél anders dan een seksshop Kan me voorstellen dat als het laatste je droom is, dat je je dan niet op je plek voelt bij de KvK

Geniet van de rest van je zwangerschap en veel geluk verder

Ben benieuwd naar het verhaal van Chell!
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
pi_69381261
Wow Tessie, wat een verhaal zit er achter dat vrolijke koppie op de foto's! Wat innepin al zegt, ik vind altijd dat je straalt op de foto's die je plaatst. Of dat komt door de zwangerschap of dat dat daarvoor ook al was weet ik natuurlijk niet, maar ik word in ieder geval erg vrolijk van jouw foto's en zo kom je ook over in je posts, altijd lekker positief!

Ik vind jou tof
Lotte!
Noah!
pi_69383541
Wow, wat een leven Tessie! ook heel heftig! Maar gelukkig met een hele goede afloop!
En ik ben het helemaal met Linda eens, ik word ook altijd heel vrolijk van je foto's en je posts, zo lekker positief! Super! Jij wordt vast een hele lieve mama!
Ik ben ook benieuwd naar Chell!
  Hoofdredactie Fotografie maandag 25 mei 2009 @ 15:40:45 #220
95752 crew  Chell
Kluns
pi_69384326
Pff, wat maak je me toch veel aan het janken de laatste tijd tessie Nu zat ik alweer te boenen op m'n werk Mooi geschreven hoor! En ik ben zo blij dat je nu zo happy bent! Ik weet nog zo goed hoe wanhopig ik me voelde toen met al dat gedoe met M. en jouw automutilatie en alles!

En ja, het stokje! Ik ben al druk aan het schrijven, maar het wordt wel erg lang geloof ik
pi_69384532
quote:
Op maandag 25 mei 2009 15:40 schreef Chell het volgende:
Pff, wat maak je me toch veel aan het janken de laatste tijd tessie Nu zat ik alweer te boenen op m'n werk Mooi geschreven hoor! En ik ben zo blij dat je nu zo happy bent! Ik weet nog zo goed hoe wanhopig ik me voelde toen met al dat gedoe met M. en jouw automutilatie en alles!

En ja, het stokje! Ik ben al druk aan het schrijven, maar het wordt wel erg lang geloof ik
Ben erg benieuwd naar je stuk(je)!
pi_69386027
Thanx voor de lieve complimenten, moet er helemaal van blozen
En Chell, je bent al net zo´n huilie als ik Zijn die hormonen besmettelijk? Ben benieuwd naar jouw stuk, geeft niks als het lang is hoor!
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
  maandag 25 mei 2009 @ 18:37:06 #223
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_69390396
Tessie!
Je bent nu zoveel beter af meid.
Echt fijn om te lezen dat je na zoveel ellende op je pootjes terecht gekomen bent.
***
  maandag 25 mei 2009 @ 19:06:22 #224
14811 Asyniur
Nu met 2 jommetjes <3
pi_69391313
quote:
Op maandag 25 mei 2009 13:24 schreef tessie het volgende:
na een jaar gingen we samen op vakantie naar Italie (Cinque Terre , de vakantie van mijn leven!)
Cinque Terre is ook prachtig
pi_69399499
quote:
Op maandag 25 mei 2009 13:24 schreef tessie het volgende:
Ik deed nooit echt moeite voor mijn schoolwerk, het huiswerk wende niet echt. Leren deed ik meestal op de avond of ochtend voor een toets, zelfs als het een heel boek was. Op een gegeven moment lukte dat niet meer, daardoor zou ik in 5 VWO blijven zitten. Aangezien ik het niet zag zitten om nóg 2 jaar op school te blijven, en ik toch niet n plan was naar de universiteit te gaan, ben ik toen naar 5 HAVO gegaan. Daar kon ik het nog makkelijk redden zoals ik het tot die tijd gedaan had, en heb toen dus ook gewoon mijn examen gehaald.
Grappig, dit kan zo in mijn levensverhaal (kwam dan wel van een "normale" basisschool, maar daar hadden we dus nooit huiswerk). Ben blij dat ik niet de enige ben

Maar jeetje wat een ellende heb jij meegemaakt kwa mannen, zou je idd niet zeggen op de foto's. Daar straal je gewoon! Bijzonder eigenlijk, als je ziet wat je meegemaakt heb. Maar gelukkig is dat nu in rustiger vaarwater gekomen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')