abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 31 december 1999 @ 23:50:00 #51
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_239084
quote:
op 12-31-1999 om 11:34 PM schreef Bor het volgende:
Dr. Bogus,
<knip>
Niet alleen VOO manipuleerde beelden voor de uitzending, ook de NOS (?) manipuleerde vroeger de tv-beelden aleen man was. Mijn hele leven word ik dus al als mannetjes wolf gezien (dat is een trauma waar ik het later in de therapie nog wel eens over zal hebben).

Dr. Psy Gijater was een zeer kundig arts met maar één klein nadeel, hij geloofde de manipulatie van de NOS. Daar is hij jarenlang voor behandeld maar het mocht niet baten. Vandaar dat ik nu nog steeds als man word gezien. Voor alle duidelijkheid, Bor is echt vrouw.


Lieve MEVROUW Bor,

Excuses voor dit onvergeeflijke erratum. Tot mijn spijt moet ik toegeven dat ik uw geslacht niet heb kunnen ontlenen uit ons (overigens prima) intake-gesprek. Het is dus niet eens genereus om u een jaarvoorraad beukenootjes te doen toekomen, het is het minste wat ik voor u kan doen.

quote:

Ik ben echter tot tranen geroerd door het nieuws dat mijn goede vrind Meneer de Uil overleden is. Ik wist dit niet en Húúúúú ik moet nu echt even naar het enge bos toe om op mijn manier afscheid te nemen. Ik meld me wel weer als ik terug ben.

Met droeve groet,
Bor


Meld u alstublieft weer, uw uitzonderlijke lot heeft mij aangetrokken, en als dokter ook uitgedaagd. Ik was tevens niet op de hoogte dat het droeve nieuws u nog niet had bereikt. Het is een verlies waar wij allen, en u in het bijzonder, op ons eigen manier mee om moeten gaan.

Dus ga, Bor, ga naar het bos en neem gepast afscheid. Maar ik vraag u om ooit weer terug te keren. Cru gezegd: uw leed dient als inspiratie voor velen, en die inspiratie betaald zich uit in compassie en vertouwen jegens u, beste Bor.

Je kamer blijft altijd voor je gereserveerd. Succes, en mag uw droevige groet, vroeg of laat, omslaan in een blije groet!!

Dr. Bogus
(p.s. in de drie maanden dat ik op het forum zit heb ik nooit vernomen dat Bor een vrouw was. Strange, innit! )


[/quote]

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  vrijdag 31 december 1999 @ 23:54:00 #52
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_239085
quote:
op 12-31-1999 om 10:48 PM schreef Juul het volgende:
dr Bogus heeft U voor mij nog plaats op uw loonlijstje ?
Ik ben heel goed in het door de gangen lopen met sleutels en slotjes
Ik verveel me zo..........

Welzeker Juul! Alle geboden hulp betekent een verlichting van mijn lasten! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zou mijn opa zeggen!

U mag dag- en nachtbewaker worden, u schijnt daar inderdaad erg goed in te zijn Als u maar niet zomaar de deuren van onze bewoners op slot draait, terwijl ze bijvoorbeeld slapen.

Welcome to the club

Dr. Bogus

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  vrijdag 31 december 1999 @ 23:56:00 #53
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_239086
By the way, Juul, als u het wilt mag uw eerste taak zijn om een nieuw deel van dit topic te openen, aangezien ik niet altijd hier kan zijn

Gelukkig nieuwjaar allemaal, leef, geniet, en FOK!

Dr. Bogus

Destroy all dreamers with doubts and depression...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')