abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 9 mei 2009 @ 17:29:43 #201
183846 joepie91
Eentjes en nulletjes genoeg.
pi_68845951
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 15:59 schreef Udenn het volgende:

[..]

Nou, het gaat toch met je emailadres en je wachtwoord?
er zijn zeker wel nigerianen mensen uit op die gegevens, zetten ze een keylogger op je pc en hoppa, zie je al je geld wegvliegen. daarom ga ik niet aan de paypal..
*zucht*

Als je inlogt vanuit een ander land dan waar je Paypal-account is geregistreerd, wordt je account direct geblokkeerd. Verder, hoe wil jij een keylogger oppikken? Als je een goede virusscanner hebt (Avast bijvoorbeeld) en GEEN Internet Exploder gebruikt, maar Firefox of Chrome, ben je behoorlijk veilig. Dan heb je ongeveer net zo kans een keylogger op te lopen als dat je kans loopt dat er een auto je voorgevel binnenrijdt. Even er vanuit gaand dat je je gezond verstand gebruikt en geen bijlagen zomaar opent, of "Runescape Stat Hackers" en vergelijkbare troep uitvoert.
ChinaCheep: Goedkoop shoppen in China
Ook ik gebruik Bitcoin :3
Adres: 15kvR6gZTkRQCF9FU4vopbxTqQeDfeW47K
pi_68846073
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 17:15 schreef Kahlen het volgende:
Zijn er nu feesdagen in China ofzo? Mijn dealextreme bestelling staat al meer dan 6 dagen op waiting for supplier?
Normaal gesproken is het bij DX zo dat ze zeggen dat ze binnen bijvoorbeeld 1 a 3 dagen shippen maar als je bestelt hebben ze eerst standaard een feestweek ipv een feestdag. Na die week gaan ze eens kijken wanneer ze zin hebben om te shippen.
  zaterdag 9 mei 2009 @ 17:35:30 #203
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_68846111
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 16:54 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ik weet het niet helemaal zeker meer, maar in de kwantumtheorie wordt de werkelijkheid op een fundamenteel andere manier benaderd dan in de klassieke natuurkunde. In de klassieke natuurkunde wordt ervan uitgegaan dat er een onafhankelijke werkelijkheid is waarin natuurkundige grootheden continue variabelen zijn, die in elke gewenste combinatie gemeten kunnen worden. Meetonnauwkeurigheden zijn een praktisch probleem. In de kwantumtheorie (althans in de breed aangehangen Kopenhaagse interpretatie van Niels Bohr en Werner Heisenberg) variëren natuurkundige grootheden stapsgewijs (met 1 kwantum tegelijk) en is er geen onafhankelijke werkelijkheid. Door dit tweede fundamentele verschil met de klassieke natuurkunde is het principieel uitgesloten om het effect van degene die waarneemt uit te schakelen: de keuze die de waarnemer doet bij het opzetten van zijn experiment bepaalt in belangrijke mate de uitkomst daarvan. De nauwkeurigheid van de gelijktijdige meting van twee grootheden (bijvoorbeeld plaats en impuls) wordt begrensd door de onzekerheidsrelatie van Heisenberg. De wetmatigheden die deze onzekerheid beschrijven zijn echter wel nauwkeurig en objectief geformuleerd. Op macroscopische schaal is de invloed van kwantummechanische beperkingen op de nauwkeurigheid meestal niet meetbaar en gaat de kwantummechanica over in de klassieke natuurkunde: dat heet het correspondentieprincipe.

De kwantummechanica doet slechts statistische uitspraken over een reeks van waarnemingen. Dat heeft tot gevolg dat het gedrag van een individueel elementair deeltje slechts in termen van waarschijnlijkheid kan worden beschreven. Die waarschijnlijkheden worden beschreven door het kwadraat van golffuncties, die de kans geven op het meten van een bepaald gedrag of eigenschap zoals bv. plaats, snelheid en spin. Het probleem met kwanta is echter dat, wanneer men ze wil meten als een deeltje, ze golfgedrag vertonen zoals interferentie en diffractie. Wanneer men ze probeert te registreren als een golffunctie van energie, lijken ze de eigenschappen van een deeltje te hebben: de energie komt in pakketjes, "kwanta", voor. Door de poging een bepaald aspect van een deeltje te meten beïnvloedt men dat aspect. Met andere woorden, de meting beïnvloedt het resultaat. Er is dan geen zekerheid meer.

De beschrijving van systemen door middel van een golffunctie betekent dat deeltjes zich, afhankelijk van de manier waarop ze worden waargenomen, soms als een deeltje in klassieke zin, maar soms als een golfverschijnsel gedragen. Zo kunnen bijvoorbeeld elektronenbundels, net als lichtbundels, brekingsverschijnselen en interferentie vertonen. Andersom kan licht alleen voorkomen in kwanta, die in het geval van elektromagnetische straling fotonen genoemd worden, met een energie E:

E = hν;

waarin h de constante van Planck en ν(de Griekse letter nu) de frequentie van het licht.

Bij het formuleren van de kwantummechanica in termen van golffuncties blijkt dat bepaalde fysische grootheden uitsluitend waarden kunnen aannemen uit een bepaalde verzameling, die van de situatie en de te meten grootheid afhangt. Een bekend voorbeeld is het feit dat elektronen in een atoom slechts bepaalde energieniveaus kunnen bezetten, wat aanleiding geeft tot spectraallijnen in het licht dat door het atoom wordt uitgezonden. Een ander opmerkelijk feit in de kwantummechanica is dat sommige eigenschappen van een systeem niet tegelijkertijd met willekeurige nauwkeurigheid bekend kunnen zijn. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn plaats x en impuls p, en tijd t en energie E. Dit feit staat bekend als het onzekerheidsprincipe van Heisenberg.

ΔxΔp = h
ΔtΔE = h

Dit volgt rechtstreeks uit de aanname van golfeigenschappen en uit de wiskundige eigenschap van de Fouriertransformatie. De kwantummechanica maakt onderscheid tussen bosonen en fermionen. Het onderscheid zit in de spin (losweg draaiing) van het deeltje, een fundamentele eigenschap die alleen van het type deeltje afhangt en de waarden [ afbeelding ] kan aannemen. De deeltjes met heeltallige spin heten bosonen, de andere worden fermionen genoemd. Een belangrijk resultaat met betrekking tot dit onderscheid is het uitsluitingsprincipe van Pauli, dat zegt dat er geen twee fermionen naast elkaar in dezelfde toestand kunnen bestaan. Voor de bosonen is dat wel mogelijk.

Geschiedenis

"Oude" kwantummechanica

Een eerste aanzet tot de theorie van de kwantummechanica is de Wet van Planck gegeven door Max Planck in zijn studie gepubliceerd in 1900 Zur Theorie des Gesetzes der Energie-Verteilung im Normal-Spektrum over het probleem van de straling van een zwart lichaam. Planck kan de experimentele resultaten voor deze straling verklaren door aan te nemen dat licht korrelig is en in standaardpakketjes (kwanta) komt. De kwantummechanica is een intuïtief moeilijk te doorgronden theorie, die in de beginperiode op veel weerstand stuitte. Albert Einstein had later bezwaar tegen de kansverdeling van deeltjes: "God dobbelt niet". Hij geloofde dat de onzekerheden van de kwantumtheorie niet reëel waren, maar dat er 'verborgen variabelen' waren, die we nog niet kennen, die alsnog de theorie deterministisch zouden maken. Later is dit in de stelling van Bell ontkracht. Ook Max Planck zelf meende dat 'zijn' kwantumtheorie later vervangen zou worden door een meer deterministische theorie zonder 'vage' statistische eigenschappen. Latere experimenten hebben die positie echter onhoudbaar gemaakt. Maar Einstein zelf gaf in 1905 Plancks methode een nieuwe toepassing. Hij kon er het foto-elektrisch effect mee verklaren. Planck had hier weer bezwaar tegen.

Niels Bohr kwam met zijn baanmodel voor de elektronen rond een atoom. Louis-Victor de Broglie kwam met het idee dat deeltjes als golven gezien kunnen worden (golf-deeltje dualiteit). Arnold Sommerfeld verfijnde het baanmodel van Niels Bohr.

Latere ontwikkelingen

Heisenberg en Schrödinger publiceerden een rekenmethode met respectievelijk matrices en een golfvergelijking. Paul Dirac vatte de theorie axiomatisch samen en breidde hem uit.

De theorie is echter nog geen goede beschrijving van alle natuurkundige verschijnselen. Het belangrijkste probleem is dat er nog geen kwantumtheorie van de zwaartekracht bestaat - een combinatie van de kwantummechanica met de algemene relativiteitstheorie wordt al ettelijke decennia gezocht, maar er is nog geen bevredigende oplossing. In de jaren '90 werden supersnaren als de meest veelbelovende theorie beschouwd; tegenwoordig lijkt de snaartheorie onderdeel te zijn van een algemenere M-theorie, waarover echter nog weinig bekend is. Een theorie die tracht kwantumtheorie en zwaartekracht te verenigen, staat in de natuurkunde bekend als theorie van alles.

Praktische toepassingen

Hoe controversieel de theorie in het begin ook was, vele experimenten hebben inmiddels aangetoond dat de kwantummechanica de werkelijkheid zeer nauwkeurig beschrijft. De kwantummechanica is zo één van de succesvolste natuurkundige theorieën aller tijden geworden. Ze heeft dan ook veel toepassingen; de werking van vele technologieën berust op eigenschappen van de materie die niet op klassieke wijze te beschrijven zijn: de kernenergie, radioactiviteit, alle halfgeleidertechnologie en dus de transistor, en daarmee alle hedendaagse ICT, de MRI-scan, supergeleiding, de laser; voorts is geen enkele chemische reactie verklaarbaar zonder kwantummechanica.

Filosofische consequenties

De gevolgen die de onzekerheidsrelatie van Heisenberg met zich mee brengt, zijn niet alleen natuurkundig maar ook filosofisch enorm. Als eerste de natuurkundige gevolgen: in de kwantummechanica beschrijven we het deeltje, zoals gezegd, met een golffunctie en die functie hangt af van de omgeving waarin het zich bevindt. Zowel de positie als impuls (snelheid) van het elektron worden bepaald via de golffunctie. De onzekerheidsrelatie stelt dat de onzekerheid in de bepaling van de plaats, vermenigvuldigd met de onzekerheid in bepaling van de impuls nooit kleiner kan zijn dan een bepaalde waarde. Wordt de onzekerheid van de een kleiner, dan wordt de onzekerheid van de ander per definitie evenredig groter. Dit is een enorme natuurkundige consequentie. Waar de klassieke natuurkunde, die van voor de kwantummechanica, stelde dat we alles in het universum exact kunnen weten als we maar genoeg metingen doen en de metingen nauwkeurig genoeg zijn, daar stelt de kwantummechanica dat we alleen de waarschijnlijkheid kunnen bepalen en dat de onzekerheid in het bepalen van die waarschijnlijkheid gekoppeld is aan andere onzekerheden. Als de een kleiner wordt gemaakt, dan wordt de ander groter. Deze onzekerheid ontstaat niet door onnauwkeurigheid van de gebruikte apparatuur, maar is fundamenteel.

Er zijn verschijnselen die tot nu toe alleen verklaard kunnen worden als we de onzekerheidsrelatie gebruiken. De filosofische implicatie daarvan zou zijn dat processen in de natuur plaats vinden niet ondanks, maar dankzij de onzekerheidsrelatie van Heisenberg. De filosofische implicatie die de kwantummechanica met zich meebrengt is dat we moeten spreken over 'de waarschijnlijkheid van de positie van een elektron', in plaats van 'de positie van een elektron'. De Heisenberg-relatie stelt bovendien dat er een minimum onzekerheid is in de bepaling. Een filosofische interpretatie van die onzekerheid is 'willekeur' en in die interpretatie zou dus de kwantummechanica dicteren dat er een fundamentele willekeur in de natuur om ons heen is. Dit in contrast met de klassieke, deterministische natuurkunde voordien, die wel een fundamentele willekeur uitsloot. Dit stoorde dan ook ten zeerste de natuurkundigen die hun denkbeelden in de 19e eeuw hadden opgedaan zoals Einstein en Planck. De meesten van deze 'oudere' natuurkundigen hebben de kwantummechanica daarom ook nooit volledig aanvaard.

Volgens een bepaalde zienswijze binnen de kwantummechanica bestaan ten gevolge van het onzekerheidsprincipe deeltjes niet eens totdat er een waarneming plaatsvindt. Schrödinger was door deze zienswijze dermate ontstemd dat hij het beroemde voorbeeld van de kat beschreef, die door dit effect tegelijkertijd zowel dood als levend was. Schrödinger hoopte met dit onmogelijke voorbeeld te laten zien dat deze filosofie belachelijk was en dat men dit denkbeeld maar snel moest laten vallen. Tot zijn verdriet is bijna het tegenovergestelde gebeurd en is Schrödingers kat een geheel eigen leven gaan leiden.

Een ander curieus gevolg van het onzekerheidsprincipe is dat elk deeltje dat zich van A naar B verplaatst elk mogelijk pad tussen A en B daarvoor gebruikt. Voor iedere waarnemer is het echter duidelijk dat dit zeker op het niveau van de klassieke natuurkunde niet is waar te nemen. Theoretici hebben hiermee geworsteld totdat Richard Feynman aantoonde dat alle paden tegen elkaar wegvallen op één na; Feynman won met deze ontdekking een Nobelprijs.
Wikipedia-teksten kan ik ook wel kopiëren, kan je het me niet met wat minder tekst het makkelijker uitleggen?
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  zaterdag 9 mei 2009 @ 17:37:47 #204
183846 joepie91
Eentjes en nulletjes genoeg.
pi_68846157
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 17:35 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Wikipedia-teksten kan ik ook wel kopiëren, kan je het me niet met wat minder tekst het makkelijker uitleggen?
De vraag ís beantwoord.
ChinaCheep: Goedkoop shoppen in China
Ook ik gebruik Bitcoin :3
Adres: 15kvR6gZTkRQCF9FU4vopbxTqQeDfeW47K
pi_68846279
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 14:51 schreef mstr het volgende:
Jack heeft scheermesjes (Gilette Fusion) toegevoegd!
Even vragen of het echte zijn
Net zo echt waarschijnlijk als de rest van de goederen op die site, zoals die Rolaxen, Caxio's, Ray Ban's etc.
Kijk eens op FAKEBLADES

Waarschijnlijk zijn de mesjes net zo goed als een aardappelschilmessie van de Blokker
  zaterdag 9 mei 2009 @ 17:52:03 #206
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_68846505
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 17:35 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Wikipedia-teksten kan ik ook wel kopiëren, kan je het me niet met wat minder tekst het makkelijker uitleggen?




Om alvast een inleiding te doen
pi_68846659
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 17:07 schreef Udenn het volgende:

[..]

Internetbankieren is toch anders, ik heb dan zo'n random reader, pasje erin enzo. is toch niet echt fraudegevoelig..
En ja, ik woon in uden, heb op school vroeger nog veel reclame gezien van jullie:P
Al zouden ze je paypal hebben en wat ermee bestellen kan je het zo laten terugboeken door je bank...zijn namelijk gewoon incasso opdrachten.
pi_68846785
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 17:43 schreef PedroN het volgende:
Net zo echt waarschijnlijk als de rest van de goederen op die site, zoals die Rolaxen, Caxio's, Ray Ban's etc.
Kijk eens op FAKEBLADES

Waarschijnlijk zijn de mesjes net zo goed als een aardappelschilmessie van de Blokker
Leuk leesmateriaal op Fakeblades. Ik heb een tijd geleden een lading Mach 3 Turbo mesjes besteld op DX eBay bij een verkoper in Vietnam (omdat ze goedkoop waren en de reviews waren goed). Ik was er ook tevreden mee. Nu ik ze vergelijk met de foto's van fake en echt op Fakeblades zouden ze ook echt zijn. De mesjes zijn netjes uitgelijnd en de cartridge heeft een serienummer op de zijkant. Ging er toch echt vanuit dat het namaak zou zijn eigenlijk. Of het is gewoon hele goeie namaak.

Correctie: dacht dat ik ze van DX had, maar na wat zoeken in mijn Gmail zie ik dat ze van eBay kwamen van een verkoper uit Vietnam welke er nu niet meer opstaat. Ze waren 8,99 euro voor 8 stuks, 3 euro verzending en 1 euro verzending voor elk volgende pakje van 8.

Overigens: als je op DX kijkt bij Mach 3 mesjes zie je ook alleen maar goeie reviews. Het hoeft dus zeker geen namaak of slechte namaak te zijn.

[ Bericht 8% gewijzigd door Kikkerdrilpudding op 09-05-2009 18:12:36 ]
  zaterdag 9 mei 2009 @ 18:13:49 #209
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_68847092
ik heb nog mach 2, zou overstappen voor mij goedkoper zijn?
pi_68847103
Iemand nog tips voor een toestenbord+muis draadloos? Als ik een film aan 't kijken ben moet ik m'n laptop weer open doen (kijk op m'n tv ) en dat stoort me een beetje hehe. Liefst zwart en met 'zachte toetsen', dus beetje laptop-achtig i.p.v. grote toetsen wat je nogal hoort als je tikt.
  zaterdag 9 mei 2009 @ 18:15:59 #211
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_68847154
Mensen die goedkoper willen scheren moeten hier eens een kijkje nemen:
Klassiek Scheren topic 2: Straight of krabbertje?
  zaterdag 9 mei 2009 @ 18:32:24 #212
227143 Kopbal
Bal met de kop.
pi_68847676
M'n pakketje is verstuurd, Package Shipped (via Registered Air Mail).
Iemand een idee hoe lang ik nu moet wachten? bvd
pi_68847740
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:32 schreef Kopbal het volgende:
M'n pakketje is verstuurd, Package Shipped (via Registered Air Mail).
Iemand een idee hoe lang ik nu moet wachten? bvd
gemiddeld 1-2 weken
[b]Op <ahref="http://forum.fok.nl/topic/1286014/2/50#68576888" target="_blank" >vrijdag 1 mei 2009 23:32</a> schreef swarmahoer het volgende:[/b]
neem een voorbeeld aan de kwaliteitsposts van gers :P
pi_68847769
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 17:11 schreef djpdjpnl het volgende:

[..]

Alles is te kraken he, ook zo'n apparaatje.
Reclame van wie? DX etc.?
Jwz KK college??
als die reclame voor jullie site djpdjp.nl ofzo?
alle stoelen vol met stickers:P
iDEM..
pi_68847851
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:35 schreef Udenn het volgende:

[..]

Jwz KK college??
als die reclame voor jullie site djpdjp.nl ofzo?
alle stoelen vol met stickers:P
Man... m'n verleden achtervolgd me blijkbaar nog steeds.
  zaterdag 9 mei 2009 @ 18:38:31 #216
183846 joepie91
Eentjes en nulletjes genoeg.
pi_68847874
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:14 schreef djpdjpnl het volgende:
Iemand nog tips voor een toestenbord+muis draadloos? Als ik een film aan 't kijken ben moet ik m'n laptop weer open doen (kijk op m'n tv ) en dat stoort me een beetje hehe. Liefst zwart en met 'zachte toetsen', dus beetje laptop-achtig i.p.v. grote toetsen wat je nogal hoort als je tikt.
Even naar de Dynabyte lopen. Draadloze muizen zijn véél te duur op DealExtreme
Je kunt hoogstens deze even proberen: http://dealextreme.com/details.dx/sku.16127
Maar die vind ik ook al vrij prijzig

En wat betreft toetsenbord, kijk eens voor zo'n oprolbaar waterbestendig toetsenbord, zijn niet duur, en vrijwel doodstil

EDIT: En mijn bestelling die ik vannach om 0:30 heb gemaakt staat op Packaging!
http://dealextreme.com/details.dx/sku.5143
ChinaCheep: Goedkoop shoppen in China
Ook ik gebruik Bitcoin :3
Adres: 15kvR6gZTkRQCF9FU4vopbxTqQeDfeW47K
pi_68847982
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:38 schreef joepie91 het volgende:

[..]

Even naar de Dynabyte lopen. Draadloze muizen zijn véél te duur op DealExtreme
Je kunt hoogstens deze even proberen: http://dealextreme.com/details.dx/sku.16127
Maar die vind ik ook al vrij prijzig

En wat betreft toetsenbord, kijk eens voor zo'n oprolbaar waterbestendig toetsenbord, zijn niet duur, en vrijwel doodstil
Mjah liefst zelfs een muis ín 't toetsenbord (hoezo gehecht aan m'n laptop?). Zo'n oprol-toetsenbord is wel stil, maar op bed is dat bijvoorbeeld ontzettend irritant typen. Toch bedankt voor de tip!
  zaterdag 9 mei 2009 @ 18:42:46 #218
183846 joepie91
Eentjes en nulletjes genoeg.
pi_68848005
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:37 schreef djpdjpnl het volgende:

[..]

Man... m'n verleden achtervolgt me blijkbaar nog steeds.
Is geen voltooid deelwoord.
ChinaCheep: Goedkoop shoppen in China
Ook ik gebruik Bitcoin :3
Adres: 15kvR6gZTkRQCF9FU4vopbxTqQeDfeW47K
pi_68848048
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:42 schreef joepie91 het volgende:

[..]

Is geen voltooid deelwoord.
Mjoah moet kunnen voor een keertje.
pi_68848185
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:14 schreef djpdjpnl het volgende:
Iemand nog tips voor een toestenbord+muis draadloos? Als ik een film aan 't kijken ben moet ik m'n laptop weer open doen (kijk op m'n tv ) en dat stoort me een beetje hehe. Liefst zwart en met 'zachte toetsen', dus beetje laptop-achtig i.p.v. grote toetsen wat je nogal hoort als je tikt.
Je zou ook eens kunnen kijken voor zoiets:

2.5-inch Multimedia USB 2.0 Hard Disk PMP Player

Voorheen keek ik ook altijd films via m'n laptop op tv, maar nu toch overgegaan op zo'n kastje.
Deze kastjes zijn wel kaal, er moet dus nog een hardeschijf bij. Vervolgens kun je er je films opzetten en het kastje direct aansluiten op tv.

Inmiddels heb ik deze, echt een aanrader als je veel films kijkt.
<b><a href="http://www.123caravanhuren.nl" rel="nofollow" target="_blank">123caravanhuren.nl</a></b>
pi_68848323
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 18:49 schreef mvc het volgende:

[..]

Je zou ook eens kunnen kijken voor zoiets:

2.5-inch Multimedia USB 2.0 Hard Disk PMP Player

Voorheen keek ik ook altijd films via m'n laptop op tv, maar nu toch overgegaan op zo'n kastje.
Deze kastjes zijn wel kaal, er moet dus nog een hardeschijf bij. Vervolgens kun je er je films opzetten en het kastje direct aansluiten op tv.

Inmiddels heb ik deze, echt een aanrader als je veel films kijkt.
Ook even aan zitten denken maar ik heb hdmi-out (Full HD) op m'n laptop en een mooie tv die dat weer kan laten zien. Dan kan ik wel een kastje er tussen zetten maar dan zou ik eerst spul op de schijf zetten, aansluiten op tv en dan pas kijken. Nu is het aanklikken en kijken. Scheelt nog eens geld ook.
  zaterdag 9 mei 2009 @ 18:56:33 #222
191846 makkie88
Zo moeilijk is het niet
pi_68848384
hmm,

hij heeft ook tandenborstels toegevoegd,

iemand enig idee wat het verschil is tussen deze:

http://www.dealperfect.com/search.dp/TypeID.0~keyword.toothbrush

edit:

aah, nieuwe verpakking!
pi_68848864
Zag op TaoBao dit toetsenbord voor een euro of 70, Tweakers laat 'm goedkoper zien. Zoiets lijkt me wel handig maar de reviews zijn niet super. Zit er niet op te wachten dat ie elke keer uitvalt. Zag ook iets van een BTC op T.net maar dan vind ik die muisbal weer niets. Voordeel is wel dat die niet op Bluetooth werkt maar met radiogolfdingen waardoor ie niet snel uitvalt. Iemand nog ideeën?
  zaterdag 9 mei 2009 @ 19:23:17 #224
183846 joepie91
Eentjes en nulletjes genoeg.
pi_68849111
quote:
Op zaterdag 9 mei 2009 19:15 schreef djpdjpnl het volgende:
Zag op TaoBao dit toetsenbord voor een euro of 70, Tweakers laat 'm goedkoper zien. Zoiets lijkt me wel handig maar de reviews zijn niet super. Zit er niet op te wachten dat ie elke keer uitvalt. Zag ook iets van een BTC op T.net maar dan vind ik die muisbal weer niets. Voordeel is wel dat die niet op Bluetooth werkt maar met radiogolfdingen waardoor ie niet snel uitvalt. Iemand nog ideeën?
Oh, als je hem koopt, ik raad Databyte ten zeerste aan. Leveren snel en vriendelijke klantenservice
ChinaCheep: Goedkoop shoppen in China
Ook ik gebruik Bitcoin :3
Adres: 15kvR6gZTkRQCF9FU4vopbxTqQeDfeW47K
  zaterdag 9 mei 2009 @ 19:37:30 #225
66470 Klonk
Koning van Tofania
pi_68849562
god, ik heb een order gecanceld en zij hebben dat nu als store credit terug gegeven, helemaal geen probleem dacht ik alleen ik heb emailtje nu al 10 keer ofzo gelezen en ik snap er nog geen fuck van, mischien dat ik snap bij keer nummer 20
Klonk is alleen Klonk als er Klonk op staat
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')