abonnement Unibet Coolblue
pi_70265511
quote:
Op maandag 22 juni 2009 12:17 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Denk dat ie met Caluwé gaat uitvechten wie er op ''10'' speelt.
Caluwé mag bij een goed bod vertrekken zei Foeke in VI. Denk dat ze in het begin dus meer vertrouwen in Mertens zullen hebben, al moet die het nog laten zien. Wel een erg leuke speler!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  dinsdag 23 juni 2009 @ 14:04:53 #227
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_70288578
quote:
Het Engelse Newcastle United FC is de tegenstander van FC Utrecht bij de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 26 juli in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht is blij dat het wederom een tegenstander van naam heeft kunnen vastleggen om het seizoen te openen. “Ondanks dat Newcastle United het afgelopen seizoen degradeerde, is het een tegenstander met een grote traditie in het Engelse voetbal”, zegt voorzitter Jan Willem van Dop. “We willen ieder jaar als afsluiting van de voorbereiding het liefst spelen tegen een Engelse tegenstander. We zijn blij dat het dit jaar ook weer gelukt is. De wedstrijd tegen Newcastle is een prachtig affiche voor de opening van het seizoen.”

Deze wedstrijd op 26 juli is gratis toegankelijk voor alle seizoenkaarthouders van FC Utrecht. Informatie over de kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk via deze site.
Bron: fcutrecht.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_70293904
Geweldige tegenstander! Hulde voor het bestuur .
pi_70305235
quote:
Op maandag 22 juni 2009 12:17 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Denk dat ie met Caluwé gaat uitvechten wie er op ''10'' speelt.
.
quote:
Mogelijk vertrek Caluwé

Of Tom Caluwé dit seizoen nog middenvelder is bij FC Utrecht, is twijfelachtig.
De 31-jarige speler praat binnenkort met technisch directeur Foeke Booy. Dan wordt duidelijk waar de voetbaltoekomst van Caluwé ligt.

Caluwé - die halverwege het seizoen 2005-2006 overkwam van Willem II - heeft nog een contract voor een jaar met FC Utrecht. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn volgens Booy stukgelopen. Wat FC Utrecht betreft kan er nu worden gepraat over een transfer van Caluwé.

Caluwé heeft een andere lezing van de gebeurtenissen: ,,We waren in onderhandeling over een nieuw, driejarig contract. Ik vond alleen de aanbieding van de club financieel niet goed genoeg. Maar we waren nog bezig.''

Het maakt dat de Belg deze week met dubbele gevoelens aan de voorbereiding met FC Utrecht is begonnen. Toch tracht Caluwé de zonnige kant van de zaak te belichten: ,,Vooralsnog richt ik mij op FC Utrecht. Tenslotte heb ik hier nog een contract van een jaar. Ik vind het ook lekker om hier weer op het veld bezig te zijn. We trainen pittig en fel. Daarbij: ik stond er vorig jaar rond deze tijd veel slechter voor. Ik revalideerde toen van een zware knieblessure. Dus ik mag niet klagen.''

Maar de situatie in Utrecht is deze zomer wel veranderd. Op het trainingsveld staan nu ook de nieuwe aanwinsten als Nana Asare en Dries Mertens. Jonge, talentvolle concurrenten voor Caluwé.

,,Dat klopt, er is het een en ander bijgekomen. Iets anders is dat de club de speelwijze verandert. We gaan 4-4-2 spelen. Wat betekent dat voor mij? Ook dat wil ik in het gesprek met Booy graag horen. Dat is belangrijk voor mij. Vandaar dat ik er op dit moment niet al te veel over kan zeggen.''

Een seizoen lang grotendeels de reservebank bezet houden, ziet Caluwé niet zitten. Als dat zijn toekomstbeeld in stadion Galgenwaard is, pakt hij zijn koffers. Intussen houdt Caluwé met zijn zaakwaarnemer andere opties open.

,,België niet,'' weerspreekt Caluwé een eventuele terugkeer naar een club in zijn geboorteland. ,,Maar verder is alles bespreekbaar. Een warm of koud land, het maakt me niet uit. Het gaat er wel om dat het sportief interessant is en dat de financiële randvoorwaarden goed zijn.''

Booy heeft een andere versie dan Caluwé: ,,Ik neem aan dat Caluwé goed met zijn zaakwaarnemer communiceert. Hij heeft zelf een bepaalde ambitie: hij wil een transfer maken. We hebben gepraat over een verlenging van het contract; daar zijn we toen niet uitgekomen. Er is nu zeer concrete interesse voor Caluwé van een club uit het buitenland.''

Welke club dat is, mag Booy niet zeggen. Maar, resoluut: ,,Dit is niet onze keus en het is ook niet zo dat Tom Caluwé bij ons ongewenst is. Dit is zijn ambitie.''
pi_70319278
Volgens de VI vandaag heeft Sparta een 2e bod van 3 miljoen euro op Strootman afgewezen, men wil 7 miljoen hebben…
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_70319701
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 12:08 schreef PBateman1978 het volgende:
Volgens de VI vandaag heeft Sparta een 2e bod van 3 miljoen euro op Strootman afgewezen, men wil 7 miljoen hebben…
LOL. Sparta denkt zeker dat ze een Iniesta in huis hebben .

Laat Strootman lekker bij Sparta blijven .
pi_70320330
Ik vind 3 miljoen al aardig WTF eigenlijk....
pi_70321315
quote:
Op woensdag 24 juni 2009 12:38 schreef zatoichi het volgende:
Ik vind 3 miljoen al aardig WTF eigenlijk....
Ik ook.
quote:
FC Utrecht verhuurt Rafael Uiterloo aan FC Omniworld
24-06-2009
Rafael Uiterloo speelt het komende seizoen voor FC Omniworld. De club uit Almere huurt de 19-jarige aanvaller voor één seizoen van FC Utrecht. Voor Uiterloo was er weinig perspectief op speeltijd in de Domstad. "FC Utrecht heeft Ricky van Wolfswinkel van Vitesse overgenomen. Omdat Uiterloo wil spelen en zijn club wil dat hij speelt, is hij verhuurd", legt technisch manager Jeffrey Kooistra uit aan Almere Vandaag.

Uiterloo debuteerde afgelopen seizoen voor Utrecht. Bij zijn debuut tegen PSV maakte hij meteen zijn eerste goal. Daarna volgden nog acht optredens in het rood-witte shirt. "Wij zijn heel blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen", vervolgt hij. "Willem van Hanegem was bijvoorbeeld helemaal lyrisch over hem. Overigens betekent dit niet dat Género Zeefuik uit beeld is." Kooistra zoekt nog een spits en een linkermiddenvelder voor de selectie die momenteel bestaat uit vijftien contractspelers en enkele amateurs.
eflvoetbal.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  woensdag 24 juni 2009 @ 14:44:38 #234
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_70324560
Goed voor Uiterloo denk ik. Hij heeft potentie, maar zal alleen beter worden als hij regelmatig speelt, maar met al die spitsen voor hem, is de kans op speeltijd niet groot
pi_70375899
quote:
Tim Cornelisse is de nieuwe aanvoerder van FC Utrecht, dat meldt Bunnikside.nl
De rechterverdediger die vorig seizoen nog reserve-aanvoerder was, neemt de band over van Gregoor van Dijk.
Zal van Dijk dan toch nog vertrekken, en hebben ze daarom nog steeds interesse in Strootman
Vorig seizoen had sc Heerenveen nog een tijd serieuze belangstelling voor Gregoor.
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 25 juni 2009 @ 22:56:13 #236
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_70375986
Zou jammer zijn als van Dijk weggaat
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_70376115
Van Dijk wordt gewoon op scherp gezet, die moet gaan presteren op het veld.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 26 juni 2009 @ 16:25:05 #238
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_70400334
quote:
vrijdag, 26 juni 2009
Zaterdag start oefenreeks

Na de eerste trainingsweek start FC Utrecht traditiegetrouw zaterdagmiddag (15.00 uur) de oefenreeks van de voorbereiding tegen het Regioteam. Trainer Ton du Chatinier is zeer te spreken over de eerste trainingsweek van zijn selectie.

“De eerste week is onder meer om in te schatten hoe de spelers er conditioneel voorstaan en daarover zijn we niet ontevreden”, zegt de Du Chatinier. “De nieuwe spelers passen zich makkelijk aan. Dat gaat allemaal goed. Alleen Jan Wuytens trainde de eerste dagen nog apart, maar ook hij deed vrijdag voor het eerst met de groep mee. In de eerste oefenwedstrijd willen we een paar accenten leggen, met name op de laatste linie. Verder zullen Michel Vorm en Wesley de Ruiter ieder één helft onder de lat staan.”

Een aantal spelers is er nog niet bij. De internationals Mihai Nesu, Michael Silberbauer, Ricky van Wolfswinkel en Vito Wormgoor melden zich maandag weer op Zoudenbalch. Nieuwkomer Jacob Mulenga voegt zich op 6 juli bij de groep tijdens de start van het trainingskamp in Hoenderloo. Wanneer Loïc Loval aansluit is nog onbekend. Dat hangt af van de prestaties van Guadeloupe in de Gold Cup. “Als ze heel ver komen is hij pas op 23 juli terug”, aldus Du Chatinier. Verder revalideert Alje Schut in Zeist.

De aanvoerdersband zit zaterdag om de bovenarm van Tim Cornelisse. Hij neemt die band dit seizoen over van Gregoor van Dijk. Du Chatinier daarover: “Ik heb voor de vakantie en afgelopen week in meerdere gesprekken met Gregoor aangeven wat ik van een aanvoerder verwacht en dat ik dat bij hem onvoldoende terugzag. Ik moet daarin dan een keuze maken. Hij kon zich er niet in vinden, maar conformeert zich aan de keuze voor Tim Cornelisse. Daarin is hij professioneel genoeg. We vinden dat Gregoor zich beter volledig op zijn positie in het veld kan richten. Ik wil graag de Van Dijk zien zoals in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, dan is hij van veel waarde voor ons.”

Bereikbaarheid complex PVCV
De selectie van het Regioteam bestaat zaterdag uit spelers van Harmelen, Vleuten en De Meern. Het duel wordt gespeeld op het complex van PVCV aan de Europalaan in Vleuten. In verband met een aantal evenementen in de omgeving van Vleuten/De Meern worden bezoekers van de wedstrijd aangeraden per fiets of met het openbaar vervoer te komen. De locatie is te bereiken per trein met als uitstappunt station Vleuten. Daarna is het nog ca. 15 minuten lopen. Verder zijn er een aantal buslijnen die dicht bij de voetbalvelden uitstaphaltes hebben. Controleer uw OV informatie voor de lijnnummers.
fcutrecht.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  zaterdag 27 juni 2009 @ 18:56:37 #239
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_70430916
quote:
FC Utrecht heeft zaterdagmiddag met 0-10 van het regioteam gewonnen. Bij rust stond het al 0-4. De 0-1 werd gescoord via een kopbal door notabene Van Dijk na een fraaie lob van Vandenbergh. De 0-2 was wederom van Van Dijk, nu na een makkelijk gegeven penalty. Morten Skoubo tekende voor de 0-3 met een ferme uithaal vanaf de rechterkant. De ruststand werd 0-4 door een treffer van Tom Caluwé. Vooral het debuut van Nana Asare was erg sterk. Ook de kleine Dries Mertens liet zien een aanwinst te zijn.

Na rust liep FC Utrecht makkelijk verder uit door doelpunten van Hans Somers (2x), Leroy George (2x), Barry Maguire en Kevin Vandenbergh.

0-1. Van Dijk
0-2. Van Dijk (penalty)
0-3. Skoubo
0-4. Caluwé

Rust

0-5. Somers
0-6. Somers
0-7. George
0-8. George
0-9. Maguire
0-10. Vandenbergh
Bron: FCUfans
  zaterdag 27 juni 2009 @ 23:45:23 #240
133414 Joesse
Surrender your ego
pi_70437431
quote:
FC Utrecht heeft makkelijk scorende Argentijn op proef
27/06/2009 21:40

FC Utrecht zal de gehele voorbereiding op het nieuwe seizoen David Depetris testen. De Argentijnse aanvaller speelde de afgelopen anderhalf jaar voor het Slowaakse AS Trencín. De club waar de Nederlandse oud-international Tscheu La Ling voorzitter is.

'Het is een veel scorende spits die we na een tip en na observaties van onze seniorenscouting willen testen', vertelt Foeke Booy, technisch directeur van FC Utrecht op de eigen site. 'Hij stroomt maandag in bij de training van de A-selectie om zijn niveau te testen en hij zal wedstrijdminuten gaan maken in Jong FC Utrecht. We willen graag zien wat hij in z’n mars heeft.'

Afgelopen seizoen scoorde de twintigjarige Depetris twintig keer in 29 duels op het tweede niveau in Slowakije. In zijn vaderland kwam Depetris uit voor Atlético Rafaela. FC Utrecht versterkte zich, in aanvallend opzicht, al met Ricky van Wolfswinkel (Vitesse) en Jacob Mulenga (Châteauroux).
vi.nl
pi_70437467
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 18:56 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Bron: FCUfans
van Wolfswinkel niet gespeeld ?
pi_70437731
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 23:46 schreef vitessezuid113 het volgende:

[..]

van Wolfswinkel niet gespeeld ?
Nee, is nog met vakantie.
pi_70437758
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 23:45 schreef Joesse het volgende:

[..]

vi.nl
Oja, die kwam ook nog.

Nu zal het echt dringen worden voorin. Vandenbergh en Skoubo als stand-in voor Wolfswinkel en Mulenga. Dat lijkt me voldoende voor een 4-4-2 systeem.

Ali B. en Loval eerst maar eens zien te verkopen.
  zondag 28 juni 2009 @ 00:01:11 #244
142495 vitessezuid113
voetbaljunkie
pi_70437793
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 23:57 schreef Wopper1 het volgende:

[..]

Nee, is nog met vakantie.
Oke , eigenlijk ook niet vreemd idd maar ik dacht dat ie al had getraind en vond het al zo gek dat ie niet bij de doelpuntenmakers stond
  zondag 28 juni 2009 @ 12:50:04 #245
202348 Susi
Temple of Love
pi_70444626
Vraagje : Ik wil een CC voor FC Utrecht aanvragen, maar ik moet een 'relatienummer' invullen. Wat houdt dat in ?
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 28 juni 2009 @ 13:03:03 #246
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_70444886
Maaruh Kevin vandenbergh gaat gewoon blijven dit jaar?
Ben benieuwd hoe vaak hij nu speelt
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  zondag 28 juni 2009 @ 13:04:34 #247
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_70444920
quote:
Op zondag 28 juni 2009 00:01 schreef vitessezuid113 het volgende:

[..]

Oke , eigenlijk ook niet vreemd idd maar ik dacht dat ie al had getraind en vond het al zo gek dat ie niet bij de doelpuntenmakers stond
Hij heeft alleen bij de Kick Off getraind, maar toen werd al gezegd dat hij nog een weekje vrij zou hebben
  maandag 29 juni 2009 @ 14:50:42 #248
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_70479285
quote:
FC Utrecht plukte eerder Nana Asare weg bij KV Mechelen maar is kennelijk nog niet uitgewinkeld in België. De club van Foeke Booy neust nog steeds rond op de Belgische spelersmarkt. STVV-doelman Simon Mignolet (20) kan op belangstelling rekenen van Utrecht. Simon Mignolet heeft echter nog een contract voor twee seizoenen bij zijn club. Het afgelopen seizoen behoorde hij tot de uitblinkers van de Sint-Truidense VV. STVV veroverde de titel in de tweede klasse.

FC Utrecht beschikt op dit moment over drie keepers die allen fit zijn. Vorm lijkt hersteld te zijn van knieblessure en de ziekte van pfeiffer. Zaterdag had hij zijn knie wel in het ijs verpakt na zijn helft tegen het Regioteam De Meern, maar dat was waarschijnlijk meer uit voorzorg.

Aannemelijker is dat men minder tevreden is met de tweede doelman Wesley de Ruiter. Hoewel hij redelijk wat ballen pakt stompt hij te vaak, wat ook in de oefenwedstrijd zaterdag een hachelijk moment opleverde.
Bron: Utregfanatic

Wesley de Ruiter komt imho tekort, misschien die eerst maar eens minimaal een seizoen uitlenen aan een Jupiler League club?
  dinsdag 30 juni 2009 @ 01:03:00 #249
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_70501994
Sander Westerveld tekent later deze week een éénjarig contract bij FC Utrecht. Hij wordt in principe de tweede doelman achter Michel Vorm.
  dinsdag 30 juni 2009 @ 02:54:30 #250
142495 vitessezuid113
voetbaljunkie
pi_70503411
Een paar jaar geleden speelde Oud Utrecht in Arnhem nu met Westerveld erbij hebben is het alweer snel omgedraait.

Hoop niet voor hem dat ie elke week moet komen opdraven in Jong Utrecht.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')