abonnement Unibet Coolblue
pi_238538
me 25
pi_238539
Was dit forum daar dan voor bedoeld??
De waarheid is HARD!!!

  donderdag 30 december 1999 @ 22:56:00 #28
1088 @nette
Liever eigenwijs
pi_238540
Ik post vrijwel nooit, veelal was wat ik kwijt wilde al eerder gezegd. Ik heb enorm genoten van het forum, en ben er echt verslaafd aan geraakt!! Wat nu........ Met name dank aan Oliebol en Doordevil, groots!!
Ik zal het missen. Zonder dit Forum had ik vast niet tot het bittere eind doorgekeken. Nu, met de avonduitzending kan ik het af en toe niet aanzien, wat een eikel is die Rolf zeg, en dan Daphne, af en toe gaat de tv uit om even bij te komen, ik geloof dat ik daardoor helaas Paul de Leeuw heb gemist. Nogmaals dank aan allen, en Doordevoil, please blijf schrijven!!!! Neem wat je maar wilt op de korrel. En JayBee z'n reacties vond ik ook altijd leuk, leuke foto ook.
pi_238541
Doordat ik in de VS aan het afstuderen ben heb ik nooit de mogelijkheid gehad om naar BB te kijken. Ook was het niet mogelijk om de streams te volgen omdat ik niet zomaar alle software mag laden hier. In ieder geval heb ik door het FF (Gecombineerd met de "officiele" berichten)lekker kunnen meelezen met wat er gebeurde in nl. Zelfs zo dat ik vaak meer wist over BB dan m'n vrienden die mij er af en toe eens een mailtje over stuurden. Ik heb ook meer gelezen dan gepost (vond dat ik niet zoveel bij kon dragen als ik het niet zelf kon zien) maar ben wel van plan hier te blijven komen.

Liefs

  donderdag 30 december 1999 @ 23:16:00 #30
2335 vossie
preekt met passie
pi_238542
O.K. ik heb jullie reakties alleen maar gelezen en nooit gereageerd. Nu toch maar een keer wel wat van me laten horen.
't Is afgelopen met B.B......maar op 't forum kom ik vast wel terug!
...dus let op je kippen

pi_238543
Ik was ook een echte lezer en geen schrijver. Helaas ook een beetje te laat ontdekt ook. In ieder geval ieder poster ontzettend bedankt. Het was groots. Zeker Doordevil met zn analyses en de geschreven streams van vooral Oliebol2K. Ik heb ervan genoten!

Bagwan

Fotografie, omdat het leuk is
Roodpetje
Bas Fotografie
pi_238544
God ja... dan ook maar eens een post. Lees al een tijdje mee dusseh. Vanavond genoten, zo nu en dan uit plaatsvervangende schaamte even weggezapt (Daphne), maar oh wat groots. This is TV man!
Sometimes I wonder........ Sometimes not.
pi_238545
Ook ik lees vanaf het begin mee. Speciaal voor dit topic heb ik mezelf geregistreerd, nu BB zelf al afgelopen is.
'k Heb altijd erg genoten van de berichten hier. Vooral in het begin, toen er nog echt veel gebeurde en ik met rode oortjes voor het scherm zat. OMB ook meegelezen; erg leuk.

Hoop dat het forum nog lang in de lucht zal zijn!

  vrijdag 31 december 1999 @ 00:48:00 #34
961 Jigsaw
URL not found; fake it? (Y/N)
pi_238546
Eerder in de marathon die BB heet wel vaker gepost, maar tegenwoordig naast wat al gezegd is niet veel toe te voegen. Dagelijks te vinden hier. Fokzine, de moderator(en) en iedereen die bijdragen heeft geleverd (maar in het bijzonder Oliebol): Een ware krachttoer. Dank, en hulde.

Tot gauw.
Jigsaw

Windows Error 010: Reserved for future mistakes by our developers

  vrijdag 31 december 1999 @ 01:06:00 #35
689 Thorka
World Princess Pretend
pi_238547
Ontzettend leuk vind ik het om te zien dat jullie nu toch reactie geven hier op het forum! Wanneer je niet wilt: lees gerust verder mee. Wanneer je het eigenlijk nu toch wel leuk vindt: geef dan je mening, want hoe meer meningen hoe interessanter!

groetjes van Thorka

  vrijdag 31 december 1999 @ 01:16:00 #36
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_238548
Merel, een geweldige topic, ik ben er ook zo een, alles lezen maar inderdaad het gevoel hebben in herhaling te vallen omdat je je eigen mening al een paar keer hebt zien staan. Maar ik blijf zeker alles lezen en heb toch maar aangemeld in de rehab kliniek.
pi_238549
Ik heb het forum ook vanaf het begin gevolgd, maar weinig gepost. Bij deze: Danny en consorten bedankt! Het forum heeft echt een toegevoegde waarde voor me gehad bij het kijken van BB. Het was altijd leuk om naar zo'n in wezen saai programma te kijken met extra achtergrondinformatie bij de hand.

De kleine dingen in het leven zullen je het meeste geven.
pi_238550
Ik begon als hater en ben nu een echte: "Big-Brother" verslaafde. dank aan Oliebol 2000, zonder jouw verslagen zou ik veel informatie gemist hebben en "vertrouwd" moeten hebben op "voo".
  vrijdag 31 december 1999 @ 02:00:00 #39
1017 Rick
FOK!Visitor
pi_238551
Tja, ik moet nu wel reageren.
Ik lees dit forum al vanaf het begin en wil hierbij gelijk alle posters bedanken.
Vooral VvP was zeker in het begin erg leuk om te lezen.
Ook de daystreams (met name Oliebol2000)bedankt voor de posts.
En natuurlijk de dagelijkse doordevil,TOP!!

  vrijdag 31 december 1999 @ 02:03:00 #40
2345 Motormuis
Was het maar zomer!
pi_238552
Ook weer zo iemand die vanaf de tweede maand alles via dit forum met heel veel plezier heeft gevolgd. Als dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt de stap toch genomen om me te registreren om hier te kunnen reageren. De eerste keer dat ik een levensteken van mij via internet verstuur, wat BB wel niet kan veroorzaken!
Wat ik zeker even kwijt wil; Oliebol, veel sterkte en gezondheid voor 2000. Ik ken je niet, maar leef toch met je mee! (natuurlijk voor de rest ook alle geluk!)
BB was een stuk boeiender door dit forem!
Beter laat dan nooit!

pi_238553
OK dan, mijn allereerst posting. Ik ben hier al vanaf het begin en heb vaak huilend van het lachen achter mijn pc gezeten. Bedankt!!!
pi_238554
OK dan, mijn allereerst posting. Ik ben hier al vanaf het begin en heb vaak huilend van het lachen achter mijn pc gezeten. Bedankt!!!
  vrijdag 31 december 1999 @ 02:37:00 #43
156 Ted
Te kaal voor woorden
pi_238555
Dit forum is er om te lezen, maar zonder posts is dat een beetje moeilijk, dus aan allen die niet of weinig posten: Kom op en maak het hier nog leuker als de afgelopen 3 maanden. Registreren is ook binnen een minuut gebeurd
God only made so many beautiful heads..[br]The rest he covered with hair...[br] ow en click eens op een banner!!!
  vrijdag 31 december 1999 @ 02:46:00 #44
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_238556
Dit is werkelijk een gouden zet van je geweest, Merel. Je hebt er heel wat uit hun schulp getrokken. En het nu hier niet bij laten, hè jongens!
Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
pi_238557
Merel, wat een leuk idee om dit topic te openen. Voor ons allemaal (nu spreek ik voornamelijk als poster) is het zo leuk om te zien wie er eigenlijk allemaal hebben meegeleefd/gelezen met ons; dat is iets wat je maar al te vaak vergeet.
Heb veel eerder in VvP onszelf eens vergeleken met een heel groot BB-huis: ook ons leven in deze (virtuele) gemeenschap wordt door anderen bekeken, die er waarschijnlijk ook van alles van vinden. (De vergelijking gaat niet alleen op dit puntje op, maar daar is dit niet het juiste topic voor). Misschien een forum oprichten voor FOK!!watchers?
Leuk om eens wat van jullie te horen en stay tuned!
mooi he, alles
  vrijdag 31 december 1999 @ 02:56:00 #46
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_238558
quote:
op 12-30-1999 om 11:05 PM schreef Rainbow het volgende:
Doordat ik in de VS aan het afstuderen ben heb ik nooit de mogelijkheid gehad om naar BB te kijken. Ook was het niet mogelijk om de streams te volgen omdat ik niet zomaar alle software mag laden hier. In ieder geval heb ik door het FF (Gecombineerd met de "officiele" berichten)lekker kunnen meelezen met wat er gebeurde in nl. Zelfs zo dat ik vaak meer wist over BB dan m'n vrienden die mij er af en toe eens een mailtje over stuurden. Ik heb ook meer gelezen dan gepost (vond dat ik niet zoveel bij kon dragen als ik het niet zelf kon zien) maar ben wel van plan hier te blijven komen.

Liefs


Hier sluit ik me helemaal bij aan (behalve het VS gedeelte: ik woon in China). Toen ik twee weekjes in Nederland was bleek ik dankzij dit forum beter op de hoogte dan m'n moeder, die toch trouw iedere dag keek.

Overigens, Rainbow, als je maanden het forum hebt gevolgd, valt "the real thing" eigenlijk een beetje tegen.

Hulde voor iedereen die dit forum heeft gemaakt wat het is!!!!!

pi_238559
Ik heb in het begin ook veel gereageerd maar ben dan gestoppt, omdat er te weinig response was . Veel gelezen en erg genoten. Heel af en toe nog even een reactie getsuurt.. ik zal het BB forum erg missen.
  vrijdag 31 december 1999 @ 07:52:00 #48
2294 Stuivertje
mijn kunstje: nasaal stuiveren
pi_238560
Ik ben er ook zo een die vaker leest dan schrijft. Maar zolang jullie daar geen moeite mee hebben, heb ik het ook niet.
Hartstikke bedankt voor al die verslagen en meningen, al ben ik van mening dat ook negatieve meningen (lees: scheldwoorden en spijkerharde zinnen die recht op de persoon worden gespeeld) geplaatst mogen worden/blijven. Niet omdat ik graag lees wie er wie schriftelijk afmaakt, maar omdat we dan kunnen laten zien dat wij hetzelfde kunnen als de bewoners: Al die personen negeren...

Het allerbeste voor 2000, en let op je vingers, niet op de lijn!

OOIEVAAR!! *in slecht frans*
pi_238561
Ook ik heb heel wat uurtjes per dag gespendeerd aan het lezen op het BB- forum om de laatste ontwikkelingen bij te houden. Ik heb ervan genoten en baal ervan dat het nu bijna afgelopen is!
pi_238562
Alle posters van dit Forum bedankt. Hier heb ik steeds alle informatie vandaan gehaald en die was altijd up to date.
En vooral Sjoerd, Jumparound, vind ik een kanjer!
Go Sjoerd Go!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')