abonnement Unibet Coolblue
  maandag 11 mei 2009 @ 13:31:28 #126
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_68902647
FC Den Haag, ole, ole!
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_68906200
Zeer netjes hoor, gefeliciteerd met het behoud in de eredivisie.
-
pi_68906415
Caracciolo op huurbasis naar Den Bosch?
pi_68906640
Dus toch:
quote:
Knopper scheurt voorste kruisband
DEN HAAG - ADO Den Haag kan maanden niet beschikken over Richard Knopper. De topscorer heeft de voorste kruisband in zijn knie gescheurd, zo maakte een woordvoerster van de club maandag bekend.
afbeelding vergroten Richard Knopper scheurde in het duel met SC Heerenveen zijn voorste kruisband.
Knopper liep de blessure vorige week op in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. De precieze aard van de blessure kon pas later worden vastgesteld. Knopper ondergaat op korte termijn een operatie. (ANP)
quote:
'ADO in drie jaar naar linkerrijtje'
Door DENNIS JANSEN
DEN HAAG - Na het laatste fluitsignaal van Roelof Luinge jaste ADO Den Haag-doelman Boy Waterman de bal in de lucht, wierpen Wesley Verhoek en Danny Buijs hun shirt en Karim Soltani zijn schoenen in de tribunes.
Trainer Raymond Atteveld omhelsde verzorger Govert de Kramer en assistent Bob Kootwijk.

In de skybox van het uitverkochte stadion schudde ADO-topman Mark van der Kallen de hand van burgemeester Jozias van Aartsen. "Dit scenario hadden we voor ogen. Nu is het uitgekomen," glunderde Van der Kallen.

De blijdschap en opluchting waren groot bij ADO Den Haag gisteren na de zege op Vitesse die het verblijf van de Hagenaars in de eredivisie verlengde. De Residentieclub had het de laatste weken nog spannend laten worden door keer op keer een voorsprong én punten te verspelen. Op de laatste speeldag kwam het toch nog goed en pakte Raymond Atteveld als hoofdtrainer van ADO zijn eerste, uiterst kostbare overwinning.

Een maand geleden debuteerde hij bij zijn oude club toen André Wetzel besloot zijn (dubbel)functie trainer/technisch directeur op te splitsen. Een gedurfde beslissing, noemde Atteveld dat gisteren. Een een juiste, vond Wetzel zelf. "ADO had een trainer nodig die honderd procent op de groep zat en zijn aandacht niet meer hoefde te verdelen," stelde Wetzel die niet teleurgesteld werd door Atteveld. "Hij zat er kort op. Als een bok op de haverkist."

Atteveld koos ervoor Vitesse tot de middenlijn te laten komen. "Natuurlijk begint het publiek dan op een gegeven moment over jagen en schuim op de bekken," aldus Atteveld. "Ik snap dat wel, maar vandaag ging het om het resultaat. En dat begrijpen de fans ook wel. Ik heb de spelers dan ook voorgehouden om bij onze tactiek te blijven. Dat heeft gewerkt."

Atteveld zei 'nu door te kunnen bouwen naar het volgende seizoen'. "En kijken hoe en waar we de selectie kunnen versterken."

Wat versterkingen betreft lichtte Wetzel alvast een tipje van de sluier op. "We gaan op zoek naar een doelman en een aanvaller. Als Wesley (Verhoek) zich zo blijft ontwikkelen hoeft dat niet op de flanken te zijn. Het zou een spits kunnen zijn, balvaster dan Powel, zodat Powel daaromheen kan spelen. Milic is natuurlijk een uitstekend breekijzer," aldus de technisch directeur.

Wetzel en Atteveld krijgen het druk deze maand, waarin de nodige beslissingen vallen over spelers, onder wie Csaba Horváth wiens huurcontract afloopt. Atteveld is gecharmeerd van de Slowaak ('Hij is de rots in de branding'), die gisteren een onverzettelijk (oost)blok vormde in het hart van de verdediging met de Serviër Rankovic. ADO Den Haag kan terugkijken op een topseizoen, waarin het voldeed aan de doelstellingen: het bleef eredivisionist én slaagde erin het imago op te poetsen. Steeds meer belangstellenden wisten dit seizoen het stadion van ADO te vinden en zorgden voor een fraaie ambiance. "Als je twee uur voor de wedstrijd rondom het stadion kijkt wie er allemaal naar binnen gaan, jong, oud, vaders, opa's, iedereen wil naar ADO," stelde Maurice Westerwoudt, directeur stadion en veiligheid.

Het beste voorbeeld kwam samen met ADO-topman Mark van der Kallen. "Ik heb mijn vader van 85 meegenomen. Voor de tweede keer," glunderde Van der Kallen.

De zakenman heeft de smaak te pakken met ADO Den Haag. De club lag anderhalf jaar terug nog kermend op de intensive care, waarna Van der Kallen een versnelde reanimatiecursus toepaste en ziedaar: in de lente van 2009 is ADO Den Haag levendiger dan ooit. En Van der Kallen ambitieuzer dan ooit. "Volgend jaar moeten we ook de Spartaas en de Willem II's onder ons houden. Vier plekken stijgen dus en dan binnen drie jaar naar het linkerrijtje."

ADO Den Haag leeft. Van der Kallen merkt het bijna dagelijks. "In allerlei milieus, ook advocaten informeren tegenwoordig naar de uitslag van ADO Den Haag."

Van der Kallen wil meer. "ADO Den Haag zal een brug moeten slaan naar de regiogemeenten. Vijftig procent van de sponsors en de fans komen al uit de regio. De club is een platform op sportief, zakelijk en sociaal gebied. Het zou mooi zijn als we het stadion straks het Haaglanden Stadion kunnen noemen."

Van der Kallen verklapte tenslotte nog een geheimpje. Hij moest gisteravond eigenlijk (over)werken. "Want de moeilijke economie heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf een kostenreductie heeft die groter is dan het jaarbudget van ADO. We moeten vijftien tot twintig procent bezuinigen. Maar die inhaalslag gaan we ook maken. Morgen. Eerst ga ik dit vieren. Dat heb ik wel verdiend, vind ik."
looooooooooooooooool lol
  maandag 11 mei 2009 @ 17:21:21 #131
25957 Reddiablo
Football Manager Researcher NL
pi_68911037
quote:
Op zondag 10 mei 2009 21:27 schreef Flappekz het volgende:
Heb geruchten gelezen dat er een spelersruil tussen ADO en Sparta gaat plaatsvinden, namelijk Rose voor Powel. Kan iemand dit bevestigen?

En verder:
Wat moeten we in gloeiende godsnaam met Rose??????
Don't ask me, I only use my brains to keep my ears apart!
www.3voor12denhaag.nl
http://www.last.fm/user/Reddiablo
pi_68912336
Shendrew Christina, een 17-jarige snelle aanvaller van EBOH zondag uit Dordrecht, speelt volgend seizoen voor ADO A1. Dan weten jullie dat ook even.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  maandag 11 mei 2009 @ 18:20:34 #133
254913 Don.Balon
Loves a great play
pi_68913026
quote:
Op zondag 10 mei 2009 21:47 schreef gunk77 het volgende:

[..]

Thnx! Sportief!

Ben onwijs blij wat een wedstrijd.
Zag het de eerste 10 minuten ff somber in maar heb een topmiddag gehad......
Hetzelfde gevoel heerste hier de eerste 10minuten.

Tweede helft toen Piet aan de kant van mij stond had hij het wel zwaar zeg
Alles mislukte op een gegeven moment en dat was best leuk
Velhuis gaf niet thuis. Buijs daarintegen hopen vast te houden.

Geweldige sfeer en dat was niet voor het eerst dit seizoen
FC Den Haag hoort hier thuis

ps. ik geloof niks van de ruil Rose/Powel. Ze zoeken juist iemand voor naast hem. Hoewel ik al denk dat die er is.
Casillas, Iniesta, Puyol, Torres, Villa y Xavi, candidatos. Encuesta: ¿quién merece el premio?
pi_68914428
quote:
Op zondag 10 mei 2009 17:49 schreef Ludacriss het volgende:
Hoeveel is het verschil (in euro's) tussen de 14de en 15de plek?
Enkele tienduizenden volgens het AD bedankt Cedric
2015: <span class="s">MLA - JFK - PMI</span>
pi_68917016
Ik had het niet verwacht gezien de laatste weken, nacompetitie ontlopen, maar gelukkig een vroeg seizoeneinde voor de selectie. Nu werken aan komend seizoen, dan moet het toch eens langzaam naar een stabiele middenmoter als volgende stap.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_68919999
quote:
Vooronderzoek naar elleboog Van den Bergh
Ricky van den Bergh begint zijn gedroomde verblijf bij ADO Den Haag mogelijk met een schorsing. De aanklager van de KNVB heeft een vooronderzoek gelast naar de aanvaller van Heracles Almelo.

Van den Bergh deelde zondag in de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-1) ogenschijnlijk een elleboogstoot uit aan Gregoor van Dijk. De actie ontging scheidsrechter Jan Wegereef, maar de KNVB-aanklager ziet voldoende aanleiding een vooronderzoek te starten.

Aan hand van de uitkomsten neemt de aanklager een besluit of een straf op zijn plaats is. Van den Bergh, die zondag zijn laatste wedstrijd speelde voor Heracles, kan in dat geval een schikkingsvoorstel verwachten. Mocht de spits niet aan een straf ontkomen, begint hij bij zijn nieuwe club ADO Den Haag op de strafbank.
pi_68929319
Was gewoon een domme actie, die krijgt minimaal drie wedstrijden schorsing
  dinsdag 12 mei 2009 @ 13:29:35 #138
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_68937508
Kunnen deze twee dingen trouwens niet in de OP worden opgenomen?



1
2
[IMG]http://www.clubachterdeduinen.nl/media/images/fun/cadd_last_groen_1.gif[/IMG]
[IMG]http://www.clubachterdeduinen.nl/media/images/fun/cadd_next_geel_1.gif[/IMG]


Vorige en volgende wedstrijd van cadd.nl
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_68937978
Dat wordt een schorsing voor Van den Bergh. Helaas maar misschien toch wel ergens terecht..
  dinsdag 12 mei 2009 @ 13:47:06 #140
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_68938024
Als spelers van FC Den Haag geschorst worden is het natuurlijk nooit terecht. KNVB, Maffia!
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_68938104
quote:
Op dinsdag 12 mei 2009 13:29 schreef JAM het volgende:
Kunnen deze twee dingen trouwens niet in de OP worden opgenomen?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ code verwijderd ]

Vorige en volgende wedstrijd van cadd.nl
Ik vind het er niet helemaal geweldig uitzien, maar dat is mijn mening..

Trouwens ze moeten echt wat een die pokkestoeltjes doen
Een kind van 6 jaar schopt en het ligt er nog af ook..
pi_68968999
ADO wil Buijs langer aan zich binden

Danny Buijs (26) kan langer blijven bij ADO Den Haag.
De club heeft de middenvelder gisteren voorgesteld nog een jaar langer te blijven dan tot dus ver afgesproken is. Buijs kwam in de winterstop van Feyenoord. ADO Den Haag betaalde de Rotterdammers een (vast) bedrag dat het terug wil hebben indien een club hem deze zomer wil overnemen. Komt er geen club dan ligt Buijs bij ADO vast tot 2010. De Hagenaars zijn echter zo tevreden over hem dat hij tot 2011 kan (bij)tekenen. Bij ADO heeft zich nog niemand gemeld.
De Residentieclub liet Ekrem Kahya gisteren weten niet met hem door te willen. Wel wil ADO Csaba Horváth overnemen van AS Trencin, de club van Tscheu La Ling waarvan hij dit seizoen werd gehuurd. De Hagenaars willen echter minder betalen voor de Slowaak dat eerder is afgesproken en moeten daarover met Ling in gesprek.

Bron AD
pi_68978454
Trouwens, al iets bekend over nieuwe shirts?
Mag hopen dat ze dit jaar niet weer een rood blok in het thuisshirt doen..
  User die overal opduikt 2022 woensdag 13 mei 2009 @ 14:45:16 #144
186611 Haags
pi_68979518
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 14:16 schreef JeffreyADO het volgende:
Trouwens, al iets bekend over nieuwe shirts?
Mag hopen dat ze dit jaar niet weer een rood blok in het thuisshirt doen..
Ik ben vooral benieuwd naar het uit shirt.
Zonder wrijving geen glans
pi_68981306
Oh nee, van den Bergh naar ADO.. Het is wel een vechter en een strijder maar als ADO naar het linkerrijtje wilt redden ze het niet met 11 man op het veld die er de eerste 45 minuten inknallen en daarna wegzakken.
  woensdag 13 mei 2009 @ 16:15:20 #146
181857 Jovatov
Si fallor, sum
pi_68982547
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 14:16 schreef JeffreyADO het volgende:
Trouwens, al iets bekend over nieuwe shirts?
Mag hopen dat ze dit jaar niet weer een rood blok in het thuisshirt doen..
Dat hoop ik ook, bah wat is dat lelijk
  woensdag 13 mei 2009 @ 16:49:36 #147
69066 cohen
immer 2.
pi_68983702
Het oude groengele 'VHS-shirt' was prachtig!
wie zaait zal oogsten.....
pi_69054694
tvp

en voor de op:

ik mis het kampieonschap van de eerste divisies bij de prijzen
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_69177080
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 16:49 schreef cohen het volgende:
Het oude groengele 'VHS-shirt' was prachtig!
Ja ook het hotelplan t-shirt was erg mooi !!!
  dinsdag 19 mei 2009 @ 22:04:34 #150
96925 gunk77
Zo ik iets ben, ben ik ADO fan
pi_69205888
quote:
Op zondag 10 mei 2009 22:31 schreef vitessezuid113 het volgende:

[..]

Was ook nog 1 van die supporters die jullie selectie een applaus gaf , ADO hoort gewoon op het hoogste niveau

Trouwens zijn de volgende keer wel weer die cheerleaders erbij ?
Thnx, vind ik ook, helaas is het niet altijd zo geweest door slecht beleid etc..

De cheerleaders zijn er altijd bij hahahahhaa
quote:
Op dinsdag 19 mei 2009 03:40 schreef Paul.Kersey het volgende:

[..]

Ja ook het hotelplan t-shirt was erg mooi !!!
Dat vond ik nog het mooiste shirt, Corsmit, Hotelplan, Favoriet Sport waren de sponsors op dat shirt.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')