abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 29 december 1999 @ 20:22:00 #1
1835 Jangalene
From the Twilight zone
pi_237959
Het lijkt dat de bewoners nog steeds niet op de hoogte zijn dat ze donderdagavond het huis voorgoed zullen verlaten. Waarom zou VOO dit niet vermelden.
Verrassing? Schrikeffect? Of zijn ze bang dat ze het huis zullen afbreken.
Ze hebben het al moeilijk genoeg laat hen toch weten: nog 1 nachtje slapen en dan....
BN'er
Door weinig te zeggen vertel je vaak meer dan door veel te zeggen.
  woensdag 29 december 1999 @ 20:32:00 #2
1600 sheep
vind Willem eng...
pi_237960
Veronica houdt die info achter als verassing.
Tenminste, dat zeggen ze! Volgens mij hopen ze zo de spanning tussen de drie heren op te voeren... slechts 1 van hen wint de prijs en de andere twee moeten hun millenium daar doorbrengen.
Nee, neem gerust van mij aan dat VOO weet wat ze doen
Ik vind Willem eng, jij ook?
pi_237961
Volgens mij wil Veronica morgen in de uitzending een verrassing kunnen presenteren die ze ook live willen uitzenden. Het lijkt me onzin om te veronderstellen dat het gaat om het opvoeren van de spanning tussen de mannen. De spanningen zijn miniem en per saldo duurt het pakweg van 12 uur 's middags tot een uur of 7 's avonds voor ze het te horen krijgen.
De spanning is niet bedoeld voor de bewoners, maar voor de kijkers. Want hoe meer mensen begrijpen dat er iets bijzonders staat te komen, hoe hoger de kijkcijfers zullen zijn. En dat verkoopt de reclameblokjes rond de uitzending.
  Moderator woensdag 29 december 1999 @ 21:37:00 #4
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_237962
De bewoners hebben een sterk vermoeden dat donderdag de Grote Dag is. Het volgende bericht komt van de officiële Big Brother-site:

Het vertrek-geheim

Ruud, Bart en Willem lijken steeds dichter bij de waarheid van het vertrek-geheim te komen. Tot het begin van deze week leefden zij nog in de veronderstelling dat ze vrijdag pas het huis uit mogen. Daar beginnen ze steeds meer over te twijfelen.


Meer dan eens horen zij mensen buiten de hekken ‘tot donderdag’ roepen. Willem voelt als eerste nattigheid. “Iedereen zegt altijd ‘tot donderdag’. Er moet wel iets gebeuren dan. Het zou niet verkeerd zijn om donderdag naar huis te gaan”, overpeinst hij. Bart simpel: “Stel dat we er donderdagavond uitgaan, dan vind ik het goed.” Ook Ruud is er wel een voorstander van: “Dan ga ik woensdag inpakken.” De mannen zijn er steeds meer zeker van dat ze donderdag het huis uit mogen.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_237963
Het is wel raar dat ze niet weten dat ze er morgen uitmogen, want ze horen van alles van achter de schutting:bijv. dat Sabien in de Playboy komt, dat Willem een matennaaier is,
en dat Bart heel populair is, enz.enz.enz.
Dus ik vind het wel een beetje vreemd dat ze zoiets belangrijks nou net niet opgevangen hebben..........

pi_237964
Morgen om 5 voor 7 roept Rolf : goedenavond bewoners, ik heb een verrassing, jullie mogen vanavond al naar huis.
reaktie : ja zoiets dachten wij al.

nounounou wat een verassing ....

  woensdag 29 december 1999 @ 23:21:00 #7
2274 CURIO
...vreemd maar vrolijk
pi_237965
Op de officiële BB site staat nu dat de regie tegen de bewoners, die inderdaad danig in verwarring bleken te zijn gebracht door roepende mensen die het over donderdag hadden, heeft gezegd dat ze ECHT vrijdag het huis uit gaan.

Zo kunnen ze de bewoners toch nog LEUK verrassen! Tralala....

pi_237966
Waarschijnlijk wel erg flauwe reactie, maar is het niet zo dat de uiteindelijk uitslag pas tegen 24 uur bekend gemaakt wordt?
In dat geval liegt Veronica niet, en gaan de bewoners per vrijdag naar huis
pi_237967
Blauwe M&M,

Helaas klopt je redenatie niet, het gaat er namelijk niet om of ze naar huis gaan, maar dat ze het huis uit gaan. En dat gebeurt ruimschoots voor het bekend maken van de winnaar.

quote:
op 12-30-1999 om 12:07 AM schreef blauwe m&m het volgende:
Waarschijnlijk wel erg flauwe reactie, maar is het niet zo dat de uiteindelijk uitslag pas tegen 24 uur bekend gemaakt wordt?
In dat geval liegt Veronica niet, en gaan de bewoners per vrijdag naar huis


pi_237968
Verwarrend hoor uit huis, in huis, naar huis, geen huis, etc.
  donderdag 30 december 1999 @ 14:40:00 #11
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_237969
quote:
op 12-30-1999 om 01:04 AM schreef HiZ het volgende:

Helaas klopt je redenatie niet, het gaat er namelijk niet om of ze naar huis gaan, maar dat ze het huis uit gaan. En dat gebeurt ruimschoots voor het bekend maken van de winnaar.


Echt? Shite, dat is balen. Ik had me handenwrijvend al ingesteld op het feit dat Rolf het bekend zou maken, en dat we dan even een kwartier gingen kijken, dus terwijl ze nog in het huis zitten.

De bekendmaking van de winnaar zou ikzelf het liefst zien als ze er nog in zitten, hoe ze daarop reageren etc. Als ze dat doen als de drie bewoners al in de studio zitten, verdrinken ze in de menigte. Jammer.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')