Right , wat voor paupermachientje heb je dan staan?quote:Op maandag 29 juni 2009 16:36 schreef Chielus het volgende:
Elke 3 maanden schatje, (10 dagen geleden nog gedaan). That's not the problem.
Ik meet het binnen 10 seconden. Kan me niet voorstellen dat het in een paar seconden 10 graden afkoelt. (nog helemaal met een omgevingstemperatuur van 30 graden, pfff)quote:Op maandag 29 juni 2009 15:25 schreef Blik het volgende:
[..]
MIsschien eerst het kopje voorverwarmen?
* Checkt bon .... Kan bon niet vinden.... Ergens rond de 30 euro. Voor 100 stuks Lungo.quote:Op maandag 29 juni 2009 23:52 schreef Fogel het volgende:
Wat kosten de cups in Nederland eigenlijk?
Hier ben ik 3.09 NOK kwijt per stuk, ongeveer 34 cent met de huidige koers.
Het gaat er toch om hoe heet de temperatuur is van de koffie op het moment dat deze "gemaakt"" wordt , niet zozeer de temperatuur die het heeft als het eenmaal in je kopje zit lijkt me?quote:Op dinsdag 30 juni 2009 07:43 schreef freak1 het volgende:
ik gebruik mijn espresso kopjes uit de servieswarmer, en vervolgens onder de automaat. ik heb ze keurig met 80 graden in de kop, meerdere malen gemeten...
quote:Op donderdag 18 juni 2009 12:14 schreef vaagsel het volgende:
[..]
Houdbare melk schijnt het beste te zijn. Zitten meer eiwitten in ofzo die voor het schuim zorgen.
En? Heb je al iets teruggehoord?quote:Op maandag 29 juni 2009 15:40 schreef Chielus het volgende:
Bevindingen: Test 1: Apparaat aanzetten, koffie erin, normaal kopje eronder en doorlopen = 64 graden celcius.
Test 2: Apparaat aanzetten, eerst zonder koffie doorlaten lopen, daarna koffie erin, voorverwarmd kopje eronder en doorlopen = 73 graden celcius.
Beiden zitten dus nog steeds onder de 80 graden. Denk dat ik Nespresso maar eens ga aanschrijven.
(BTW, je merkt al meteen meer geur bij de warmere koffie)
En hoe wil je dat precies gaan doen?quote:Op dinsdag 14 juli 2009 08:17 schreef Blik het volgende:
Heeft iemand wel eens een ijscappucino gemaakt met de Nespresso?
Koffie, melk, ijs en suiker. Staat gewoon een recept voor in het boekje, moet je wel een aeroccino hebben. Vroeg me af of iemand het al geprobeerd heeftquote:Op dinsdag 14 juli 2009 09:18 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
En hoe wil je dat precies gaan doen?
Leuk idee wel
Ik wil het hier ook gaan proberen.. Zit echter al m'n boekjes door te namen, maar geen recepten.. Scheelt misschien per apparaat.. Dus, mocht je tijd over hebben, dan is dat recept hier welkom..quote:Op dinsdag 14 juli 2009 09:32 schreef Blik het volgende:
[..]
Koffie, melk, ijs en suiker. Staat gewoon een recept voor in het boekje, moet je wel een aeroccino hebben. Vroeg me af of iemand het al geprobeerd heeft
(anders wil ik het vanavond wel even proberen)
Zal het eens opzoekenquote:Op woensdag 15 juli 2009 22:13 schreef neo2000 het volgende:
[..]
Ik wil het hier ook gaan proberen.. Zit echter al m'n boekjes door te namen, maar geen recepten.. Scheelt misschien per apparaat.. Dus, mocht je tijd over hebben, dan is dat recept hier welkom..
resetten bij mij gaat als volgt: de aan/uit-knop ingedrukt houden en tegelijkertijd 3x op het koffieknopje drukken nadat je die hendel goed naar achter hebt gedrukt.quote:Op woensdag 15 juli 2009 19:29 schreef Bastard het volgende:
Weet iemand hoe je die nespresso dingen kan resetten
Ik heb een Krups (vlgs mij) soort van instaptoestel dat wel automatisch is. Heeft geen melk shizzle, we drinken geen melk
Maar nu heb ik sterk het idee dat als ik op de knop van 40 ml druk, ik dezelfde hoeveelheid heb als ik op de knop 25 ml klik.
Dat heb ik eerder eens gehad en gereset op de een of andere manier, maar hoe weet ik niet meer
Soort van, die balk of la eerst naar achteren drukken, keer laten spoelen. En dan een kopje er onder en op de knop drukken tot gewenste hoeveelheid.. maar ik vergeet iets ofzo? Iemand?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |