abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_237250
Hallo allemaal,

Ik wil ff een actie starten voor Ruud. Ik en velen met mij, hebben ons namelijk enorm vermaakt om deze goedzak. Hoewel ie af en toe Neanderthaler-trekjes vertoont, heeft hij voor het meeste vermaak gezorgd. Het gaat nu tussen Bart en Ruud, Bart krijgt het komende jaar in ieder geval alle meisjes van 16 achter zich aan, dus heeft niet te klagen en wint daar al genoeg mee :-)

Ruud zal zeker geld verdelen, ik vind gewoon dat hij moet winnen en bovendien de Televisier-ring moet bekomen. Bel dus voor Ruud!

Als je bang bent dat mensen erachter komen dat je iets slechts hebt gedaan, heeft het slechte iets goeds. Als je hoopt dat anderen zien dat je iets goeds doet, heeft het goede iets slechts.
pi_237251
Phoe, we moeten al geld geven voor Kosovo, Turkije, Limburg, Amnesty International, Unicef, het Rode Kruis, Artsen Zonder Grenzen, Greenpeace, Das en Boom, Natuurbeheer, het Wereldnatuurfonds, de Kankerstichting, de Hartstichting, de Nierstichting, alle andere orgaanstichtingen, alle andere natuurstichtingenen en alle andere erg belangrijke organisaties en akties, maar nu moeten we dus ook Big Ruud gaan steunen. Ik weet niet of ik dit wel aankan!
Misschien kun je een landelijke TV actie opzetten?

pi_237252
NEE
  maandag 27 december 1999 @ 23:46:00 #4
2227 Nanina
I Object!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pi_237253
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
"Heu, patior telis vulnera facta meis"
  dinsdag 28 december 1999 @ 09:20:00 #5
1544 Tonto
King of the Piel
pi_237254
Even kijken, ben ik een vrouw? Nee.
Zit ik in mijn puberale jaren? Nee.

Oké, ik stem wel op Ruud.

De balleuh... en houw ze wèrrem

pi_237255
Ik ben ook om.
Jusqu'ici tout va bien...
pi_237256
Ik ben een vrouw en NEE ik vind Bart niet knap! Verre van dat zelfs! Het zal wel aan zijn houding liggen.
In de beginperiode mocht ik Willem nog wel, maar dat is nu helaas over voor hem.
Bart kan nog alle kanten op met zijn jonge leeftijd. Fotomodel worden of met Sabine trouwen (dan is ie meteen binnen...maar of Sabine dat wil is de vraag).
Tot slot loopt daar nog een andere blonde goedzak rond: Ruud!
De gemiddelde nederlander...pilsie, voetbal, wijven. Hij houdt ons een speigel voor. Enals je denkt dat je net als Bart bent dan moet je jezelf over 20 jaar eens zien. Wedden dat je trekjes van Ruud gaat vertonen!
Juist omdat het dus zo'n nuchtere goedzak is stem ik op hem. Laat die vent met zijn gezin lekker ff genieten van de poen.

Dit is gewoon mijn eigen mening. De Bart aanhangers mogen gerust op hun vriendje stemmen, maar pas op... Ruud is een goede concurrent.

Have fun de laatste dagen met BB en veel geluk voor iedereen in het nieuwe millennium.
KNAL ZE!

pi_237257
Stem dan ook -hier- op ons aller Ruud!

RUUD FOR PRESIDENT

Finale-poll: klik hier

Het geheim van succes is weten wie je de schuld moet geven voor je mislukkingen!
pi_237258
Ik ben het helemaal eens met deze aktie!

Ruud heeft inderdaad verreweg voor het meeste vermaak gezorgd in het bb-huis. Behalve de kijkers, hebben ook de bewoners vaak en hard om hem kunnen lachen. Ik denk dat het zonder Ruud een onmogelijke opgave voor de anderen was geweest de 100 dagen uit te zitten!

Hierbij komen natuurlijk ook nog eens zijn 'gouden uitspraken' zoals: 'Willem jongen, weet je, echte maten die laat je niet zakken!' Verder is zijn behulpzame en trouwe aard op zichzelf al een overwinning waard!

Daarom: Lang Leve KONING RUUD!

(Inmiddels heb ik ook de meest fanatieke Bart-stemmers in mijn omgeving weten te overtuigen (met goede argumenten) om toch voor Ruud te stemmen.)

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_237259
Er is nog hoop. Ik denk namelijk dat er best wat Ruud-stemmers zullen zijn die geen internet hebben. De meeste Bart-stemmers (lees: minderjarigen)hebben wel internet, vandaar dat Bart momenteel voor ligt in de internetpolsen...
Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
  dinsdag 28 december 1999 @ 11:55:00 #11
2294 Stuivertje
mijn kunstje: nasaal stuiveren
pi_237260
Ruud helpen doen we niet door op internet te stemmen bij de polls...., maar door te bellen met 0909-0301,
Weet iemand of het mogelijk is te stemmen door via internet te bellen (als nederlander ben je toch geinterresreerd in de kosten, toch)
OOIEVAAR!! *in slecht frans*
  dinsdag 28 december 1999 @ 12:58:00 #12
1520 Braakmiddel
is best wel lief
pi_237261
Wat is het toch dat iedereen zo leuk aan Ruud vindt?
Ik kan die man nog steeds niet verstaan.
Gewoon lekker
pi_237262
Wat leuk is aan Ruud, is dat hij er voor de andere bewoners in als ze hem nodig hebben, kijk maar naar het 'Bart wil je nog een biertje' incident. Maar tegelijkertijd is Ruud gewoon dezelfde goedzak gebleven zoals we hem hebben leren kennen in het begin. Daarom stem ik Ruud.
-------
You can check out any time you like, but never leave Big Brother

pi_237263
Ruud Rulez? Bart Rocks!
Ik vind echt dat Ruud niet mag winnen. Het is een aardige vent enzo maar dat gelul over dat hij zo gelovig is, dûh! en zo ongelooflijk dom dat ik het echt niet meer aan kan zien. Ik weet niet, maar vreemdgaan wordt vast ook niet gewaardeerd in de bijbel en dat gezeur over sex de hele tijd. En dan Bart bekritiseren omdat hij kerst etc hypocriet vindt... Het is een lieve dommedikke lul. En het wordt tijd dat hij een keer zijn hersens gebruikt en ik denk dat hij dat misschien gaat doen als hij het geld niet wint en zichzelf terug ziet.
Don't confuse charisma
with a loud voice.
pi_237264
Ook ik ben van het begin af aan Bart-fan geweest. De wat dwarse, verlegen jongen. Strijd met zichzelf, zijn gewenste stoerheid, zijn gespeelde nochalantie. Zijn aandoenlijke adoratie voor Sabine (die ik net als iedereen erg verontwaardigd een rotmens vond omdat ze het "aan het lijntje" hield).
Aan Ruud daarentegen begon ik me al snel te ergeren. Zijn onverstaanbare gemompel, zijn zinloze verhalen, zijn eeuwige "chewoon jezelf blijven"-act.

Toch realiseerde ik me vreemd genoeg dat ik, als ik zou stemmen, toch op Ruud zou stemmen. In de afgelopen weken heeft Bart laten zien dat hij helemaal niet zo'n hulpeloos onschuldig jongetje is. Ik mag hem nog steeds (geloof ik), maar gun Ruud de centen het meest. Bart heeft een prima toekomst voor zich in de showbizz geloof ik, bij Ruud zie ik dat er niet echt van komen. Terugkijkend lijkt hij me van de drie toch de eerlijkste en meest echte mens, ook al zou ik hem niet als buurman willen hebben. De man die wellicht het minst goed wist waar hij aan begon toen hij het huis instapte, zichtbaar worstelt met nomineren en loyaliteitsproblemen en die gewoon het geld het hardste kan gebruiken.

pi_237265
quote:
op 12-28-1999 om 12:58 PM schreef Braakmiddel het volgende:
Wat is het toch dat iedereen zo leuk aan Ruud vindt?
Ik kan die man nog steeds niet verstaan.

Laat je oren dan een keer uitspuiten!!

Trouwens wat ie zegt is mischien ook helemaal niet zo belangrijk. Wat meer telt is dat Ruud van puur goud is ! Waar de anderen( met uitzondering van Karin en Maurice )meer met het voorspiegelen van een door henzelf bedacht image bezig waren/zijn is Ruud's grote probleem nou juist geweest dat anderen het nodig vonden om Ruud een image aan te naaien (met dank aan o.a. Paul de Leeuw om wie ik altijd erg moet lachen. NOT!!).Er is een groot verschil tussen een gezonde sex-drive hebben en die kwijlende tietenknijpende idioot die er van Ruud gemaakt wordt. Maar op tv kan nou eenmaal alles en zo makelijk gaat dat dan ook!

Trouwens voor wie niet de hele dag achter zijn pc zit en ook nog wel eens een boek leest; ga 'ns naar de bieb en haal eens een boek over oosterse gelaatsdiagnose.Check dan
eens in de close-up pics uit de visuele stream-verslagen van 2e kerstdag die Olliebol van Ruud heeft gemaakt. let vooral op de afstand tussen neus en bovenlip en let ook eens op de diepte van de gleuf(sorry kan er ook niets aan doen)die daar zit ,ik denk dat je dan een heleboel meer begrijpt over Ruud z'n belangstelling voor sex!Ik heb het ergens anders ook al eens gezegd geloof ik, maar het zal mij een grote rotzorg zijn hoe vaak Ruud het doet/wil doen. Ik kan me vergissen maar ik denk dat Ruud absoluut geen type is dat vrouwen tegen hun wil tot sex dwingt en zolang ie dat niet doet wens ik hem een lang en gezond sex leven toe !

Trouwens als je toch bezig bent in dat boek kijk dan gelijk eens naar die slappe weke mond van Bart en bid dan maar tot je favoriete God dat je nooit van z'n leven van een plee gebruik hoeft te maken waar Bartje net op heeft zitten schijten!

O,en dan nog even dit. Oosterse gelaatsdiagnose heeft verder ook weinig te maken met Oibibio gelul en Vies Doen Met Dolfijnen ofzo het bestaat al een jaartje of tienduizend ,zeg maar uit de tijd dat de mensen nog in meer dingen geintresseerd waren dan hun eigen navel!!

Multiculturele Samenleving? *deel zoveel* Powered by HATE! version 1.1b
  woensdag 29 december 1999 @ 00:06:00 #17
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_237266
Nee, dank je. Ik stem liever op Bart de anti-held.
Als je niet lacht, ben je dood.
pi_237267
Blijven bellen!!!!!!!!!!

Bij mij op het werk wordt fanatiek VOOR Ruud gebeld sinds gisteren. Als alle Ruudliefhebbers dit nog even volhouden dan maakt hij misschien nog een kans!!!!!!!!!!!!

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
  woensdag 29 december 1999 @ 09:39:00 #19
2250 pasha
love & peace
pi_237268
Ruud is inderdaad een schat met een hart van goud. Van mij mag ie dan ook best winnen.
Maar, hoewel ik niet minderjarig ben ga ik toch ff op Bart stemmen nu!

Ruud en Bart,
staan me allebei na aan het hart.
Ik gun ze beiden de 250.000 piek,
maar Willem, toch maar liever nie.

Ben niet zo goed in rijmen enzo, maar ach..

Ben soms een beetje in de war
pi_237269
quote:
op 12-29-1999 om 09:03 AM schreef NERO het volgende:
Blijven bellen!!!!!!!!!!

Bij mij op het werk wordt fanatiek VOOR Ruud gebeld sinds gisteren. Als alle Ruudliefhebbers dit nog even volhouden dan maakt hij misschien nog een kans!!!!!!!!!!!!



Wat doe jij voor werk dat jij allemaal telefoontjes voor Ruud kunt beaantworden ?
Ik gun het Bart en Ruud maar stem toch op Bart!Bart, tot nu altijd genomineerd heeft het ook goed vol kunnen houden !

pi_237270
quote:
op 12-28-1999 om 09:15 PM schreef ms het volgende:

Ik vind echt dat Ruud niet mag winnen. Het is een aardige vent enzo maar dat gelul over dat hij zo gelovig is, dûh!



Tjonge, is het nu zo moeilijk voor te stellen dat deze grote blonde goedzak uit een burgelijk Brabants katholiek gezin komt? Snap dan dat hij gewoon zo opgevoed is. Het siert hem juist dat hij dit gedrag vertoont. Het is voor hem een manier om even stil te staan bij de dingen waar hij dankbaar voor is in het leven. Of dit nu geloof is of niet, het kan nooit kwaad om je zo nu en dan eens stil te staan bij het feit dat je gezond bent en een bord eten voor je neus hebt!

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')