abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_237137
sorry voor de verwarring met de dubbele post, ik was iets te ongeduldig, maar hier het volledige verslag in het juiste topic

Ruud is aan het zagen in de kamer terwijl Bart een omeletje bakt. De voice-over maakt een opmerking dat Willem niet lekker in Z'n vel zit vanwege de opmerkingen die hij hoort vanachter de schutting van het Big Brother huis.

Bart maakt een omelet met, olie, ui, ei, een halve gehakte tomaat, basilicum, wat peterselie, keukenkruiden, wat peper, zout en wat kaas (na het bakken). Verder zet hij thee.

Willem in de dagboek kamer, 'er loopt nu een echt idioot rond die echt alle scheldwoorden die je maar kunt bedenken naar je toeroept. En het zijn de meest gruwelijke woorden die je kunt bedenken. Dat raakt je tot op het bot. Wat heb ik voor gruwelijke daad gedaan om dit bij iemand los te maken. Het kan er bij mij niet in. Het zal mijn lot wel zijn en ik zal het wel ondergaan. Maar ik hoop dat mijn dierbaren, mijn kinderen gevrijwaard blijven, want die mag je dit niet aanrekenen'.
Stem : wordt je geconfronteerd met je eigen verdriet nu.
Willem zegt maar niets op.

Terug in de keuken praat tijdens het ontbijt Willem door met Bart en Ruud, hij heeft geen gesprek aangevraagd bij de psycholoog omdat dat toch niets verandert aan het vooroordeel dat buiten bestaat.

Ruud in de DBK, hij voelt zich lekker omdat ie bij de laatste drie zit en dat ie bijna weer naar huis mag. Hij maakt zich wel zorgen over de aanvallen van buiten op Willem, en zegt z'n best te doen 'm door de laatste dagen heen te trekken. Volgens Ruud is de tijd in het huis voor Willem een vlucht en een therapie voor Willem geweest omdat het rust heeft gegeven. Maar de harde werkelijkheid wacht nu. Na Big Brother zal ie alleen verder moeten in dit leven en daar is hij nooit aan gewend geweest. Ruud refereert nog aan de nominatie door Willem. Hij vindt : 'ik heb 'm vergeven, en ik zal 'm de laatste dagen helpen'.

Ook Ruud geeft een verslagje van z'n gesprek in de DBK. Hij vertelt ook over het feit dat ie het over Willem heeft gehad en dat ze er tegenaan zullen gaan.

Ruud 'knuffelt' Willem even.

Bart met een petje op in de DBK: 'ik weet hoe ie ermee zit en hoe vervelend het is, en ik ben niet zo goed met troosten, maar we zullen ons best doen het hierbinnen met z'n drieën gezellig te houden en het gedoe buiten een beetje te negeren'

Naar aanleiding van vragen in de DBK heeft Ruud het weer over de hoofdprijs.
Ruud vertelt weer eens dat ie het niet echt heeft gedaan voor het geld maar voor de ervaring. Hij is nooit gelukkig door geld geweest, hij wil wel winnen maar het is niet belangrijk voor 'm. Hij zegt dat ie liever heeft dat Bibi gezond is dan dat ie wint. Als haar wat zou overkomen zou al het geld in de wereld het niet goed kunnen maken.

Bart: en wat dan nog als je wint.. dan moet je alles aan mij geven. Hij heeft ook niet echt zo'n beeld van wat ie met het geld zou doen.

Willem wil eigenlijk het meeste weggeven. Daarna denkt ie over te houden voor een weekje boodschappen. Hij is ook van mening dat geld niet echt gelukkig maakt.

Willem denkt dat bart met 60% gaat winnen.

Na de reclame

Ruud vindt het leuk om Carnaval (dit jaar in Maart) te vieren, Bart lijkt het leuk om langs te komen, maar hij denkt ook dat ie een dagje in Tilburg zit. Ruud vindt het idee weer in Breda terug te zijn raar. Bart denkt dat Tilburg de eerste plek is waar ie terug zal zijn. Bart werkte in een straat op nummer 15 terwijl Ruud in diezelfde straat op nr 62 woont. Een ander toeval is dat een collega van Willem een oom van Karin bleek te zijn.

Ze denken dat de mensen op straat raar tegen ze zullen gaan doen. Vooral 'laat je niet gek maakkuh!' tegen ze zullen roepen. Volgens Ruud zal het voor de anderen niet veel anders zijn, maar Bart zegt dat het in een dorp anders is. Daar zie je steeds dezelfde mensen en is het snel genoeg niet leuk meer.

Willem grapt dat Bart z'n hoofd achterstevoren gaat zetten als ie uit het huis is om niet herkend te worden.

Bart grapt dat ie alleen niet klaagt over het knippen van z'n haar door Willem als Willem niet in de kamer is

In het bad gaat het weer over uiterlijk en dat mooie mensen het makkelijker hebben in het leven. Volgens de heren zijn innerlijk en uitstraling zijn belangrijker dan uiterlijk. Ruud gaat nu praten over verlegenheid aan de hand van Bart's verlegenheid tegenover vrouwen. Waarom is dat zo ? Vanwege ervaringen vroeger ? Hij was vroeger ook verlegen. Ruud zegt dat ie anders is geworden dan ie was. Hij praat nog wel erg veel over lekkere wijven en neuken, maar door z'n relatie en dochter heeft ie verantwoordelijkheid op zich genomen waardoor hij er niet naar streeft. Hij sluit niet uit dat het ooit gebeurt, maar hij streeft niet.

Hij denkt dat de meeste mannen als het zich voordoet het ook zouden accepteren als ze makkelijk sex kunnen krijgen.

Als Bart even weg gaat spreekt Ruud zijn aanvankelijke verbazing uit over het populair worden van Bart. Hij denkt dat het iets te maken heeft met de typische Veronicakijker. Willem begint over Frans Bauer die door iedereen wordt uitgekotst (maar toch beroemd is ?)
Willem denkt dat bart met 60% gaat winnen

Ze drinken nu trouwens water in plaats van bier.

De mannen liggen in bed en zingen een onzinliedje. Vervolgens bedenken ze dat ze een boekje zouden moeten uitgeven met de vaste uitspraken van alle bewoners

Willem : 'doe maar wat'
Maurice : 'da's lache'
Karin : 'da's ook zo'
Sabine : 'da's zo'
Bianca : 'ik ben helemaal hyper'
Martin : 'tering'
Mona : 'wat een trauma'
Cyrille : 'dat trek je niet'
Anouk : 'fok'
Tara : 'Ik wil gewoon cola'

Daarna gaat het gesprek over Tara, over het feit dat Bart aar tietjes zo goed kon zien als ze tegenover hem zat bij het eten dat haar tepels hem toelachten. Ruud vertelt dat ie haar een keer wilde knuffelen en toen de reactie had gekregen dat alleen haar vriend dat mocht doen.

De bewoners hebben camera's gekregen voor deelname aan 'Geld voor je leven'. Ze filmen en hun eigen leven, het drinken van een kopje thee.

Ruud doet voor de camera van Willem z'n broek naar beneden. Hij is zo blij als een klein vogeltje met de camera volgens Bart. Hij doet (alweer volgens Bart) dingen met de camera die een normaal mens doeet met een scheerapparaat. Hij heeft soms het idee dat Ruud ze niet allemaal op een rijtje heeft

Ruud in de DBK, hij heeft soms zin in privacy, en laat de anderen dan lekker even alleen.

Voice over : hebben de mannen het onder elkaar toch zwaarder dan het lijkt ?
------------------
Te veel verjaardagen zijn onmiskenbaar slecht voor je gezondheid

[Dit bericht is gewijzigd door HiZ (Datum 27 December 1999).]

pi_237138
Ze zitten 26-12 's avonds in het bad, en Ruud zegt : nog 4 dagen !
Zouden ze het dan toch weten dat het donderdag de laatste dag is ?

[Dit bericht is gewijzigd door Juffrouw Jannie (Datum 27 December 1999).]

Van alles is weer waardeloos

pi_237139
Nou belachelijk die willem zeg.....
nu lopen janken over mensen die buiten lopen te gillen terwijl hij het donders goed weet waarom men hem zo doet. En maar hopen dat het nederlandse volk hem gratie verleent. En ruud maar naief blijven. sjonge jonge jonge.
Laat hem maar verzuipen in dat bad.
pi_237140
Nou Club zo belachelijk is dat niet, hij realiseert zich dat mensen dus hard en oordelend kunnen zijn en het kon nog wel eens heel moeilijk worden voor hem en dat heeft nu evenniets te maken met het feit of ik nu wel of niet Willem graag zie winnen, hij is mijn favoriet ook niet maar daarom hoeven er geen verwensingen te zijn.

verder vondt ik de uitzending wat saai. Weer hadden ze het over hetgeld en weer zaten ze in bad. Als ze niet oppassen dan krimpen ze nog een keer

Is Ruud nu echt zo dom..HAHA..welke gek filmt nu zijn hele lichaam. Wel leuk wat hij zegt in de DBK, "dan ga ik even weg en heb ik weer een fijn gevoel"
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<


[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 27 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_237141
zo, daar gooide ruud net zijn laatste kans om te winnen weg. Heeft niets tegen het vreemd gaan, daarmee heeft hij het ZEKER bij vrouwen natuurlijk helemaal verpest.... de sukkel...
  maandag 27 december 1999 @ 19:48:00 #6
566 mobro
mostly reader
pi_237142
tijdens het kijken van de uitzending kreeg ook ik in de eerste instantie (en ik ben totaal geen willem fan) een beetje medelijden met Willem, totdat ik een helder moment kreeg.
Willem heeft al die tijd gedacht dat hij toch nog een redelijke kans maakte omdat hij nog nooit genomineerd is geweest,nu word er het een en ander over de schutting geroepen(matennaaier etc) en is willem zich er nu pas van bewust dat als dit een reactie is van iemand buiten het huis dat zijn kansen toch een stuk kleiner zijn als waar hij vanuit ging
misschien kan hij met het naar buiten brengen van zijn emoties toch nog weer wat stemmen winnen
of zou dit zelfs voor willem te berekenend zijn??
pi_237143
Hai allemaal, zelf ook geen fan van Willem, maar dat die mensen daar buiten als een stel idioten gaan staan schelden vind ik echt belachelijk.
Jezus het enige wat die man feitelijk fout deed was roddelen over de anderen en heel sneaky bezig zijn met b.v nomineren. Ja dat is niet echt leuk maar zijn wij dan zoveel beter? IN PRINCIPE zijn wij hier toch ook met een soort van roddelen bezig.
Het koste Ruud punten toen hij het had over vreemdgaan en kreeg punten door het troosten (ach snik van willem.
Willem weet nu hoe de mensen denken en weet dat hij hoogstwaarschijnlijk niet zal gaan winnen, Wij weten dat al heel wat langer, zal hij niet fijn vinden. eigen schuld.
Was wel leuk toen ze die uitspraken van de anderen uitzochten. Wat zeiden ze nu over onderbroeken? die van Mona of Tara iets over hema tenten, zal dus wel die van Mona zijn?
pi_237144
quote:
op 12-27-1999 om 07:02 PM schreef cluB! het volgende:
Nou belachelijk die willem zeg.....
Laat hem maar verzuipen in dat bad.


Flinke jongen hoor! Applaus!

Niemand is perfect. Wees niemand!

pi_237145
Nadat Willem iets over Mona's slipjes zei:'mooi' oid, zei Bart:'die HEMA- fuiken?!'
Moest ik erg om lachen! Verder geen spectaculaire aflevering en deze verwacht ik ook niet meer tot donderdag.
  maandag 27 december 1999 @ 19:55:00 #10
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_237146
quote:
op 12-27-1999 om 07:02 PM schreef cluB! het volgende:
Nou belachelijk die willem zeg.....
nu lopen janken over mensen die buiten lopen te gillen terwijl hij het donders goed weet waarom men hem zo doet. En maar hopen dat het nederlandse volk hem gratie verleent. En ruud maar naief blijven. sjonge jonge jonge.
Laat hem maar verzuipen in dat bad.

Willem hoopt niet op de gratie van het volk. Hij krijgt het straks moeilijk, door BB en zijn thuissituatie, maar hij is nuchter genoeg om de dingen straks te relativeren, vooral dat achterlijke gescheld.

Maar dat betekent niet dat het hem niet raakt, die verbale projectielen. Idioten zijn het die hun vrije tijd gebruiken om in Almere iemand verrot te schelden, die niet normaal weerwoord kan geven. Net als Bart gisteren zei: Ik kan geen kant op. Ze kunnen zo een molotov cocktail over schutting gooien, ze doen er niks tegen.

En ik dacht dat de mensen hier over het algemeen wat helderder en genuanceerder, (Zal ik het zeggen? Ja ik doe het..) volwassener reageerden.

Maar cluB! bewijst dat er nog wel degelijk uitzonderingen op de regel bestaan.

bogus.


Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_237147
quote:
op 12-27-1999 om 07:19 PM schreef cluB! het volgende:
zo, daar gooide ruud net zijn laatste kans om te winnen weg. Heeft niets tegen het vreemd gaan, daarmee heeft hij het ZEKER bij vrouwen natuurlijk helemaal verpest.... de sukkel...


Hoezo, gaan vrouwen niet vreemd dan ?

Verder was deze aflevering erg saai, alleen
de scene van de heren in bed toen ze oud bewoners gingen quoten, kreeg ik wel de slappe lach van.


Multiculturele Samenleving? *deel zoveel* Powered by HATE! version 1.1b
  maandag 27 december 1999 @ 20:03:00 #12
566 mobro
mostly reader
pi_237148
quote:
op 12-27-1999 om 07:55 PM schreef bogus het volgende:


En ik dacht dat de mensen hier over het algemeen wat helderder en genuanceerder, (Zal ik het zeggen? Ja ik doe het..) volwassener reageerden.

Maar cluB! bewijst dat er nog wel degelijk uitzonderingen op de regel bestaan.

bogus.


hier sluit ik me volledig bij aan , is altijd jammer als mensen op deze manier menen te moeten reageren
het leuke van de verschillende meningen die mensen hier uiten ,is er op te kunnen reageren maar bij club valt er niet te reageren

  maandag 27 december 1999 @ 20:21:00 #13
1464 ART
FOK!member
pi_237149
Als het niveau van club garant staat voor het niveau van de types die Willem over de schutting verwensen, dan zal W het inderdaad zwaar krijgen.
Op Fok is veel geschreven over het handelen en de tactiek van Willem. Daarbij werden meestal de beweringen met argumenten gestaafd. Nu is er die anti-Willem-hype en ineens menen kleingeestigen ook mee te moeten doen, maar dan een paar graden harder en ongenuancerder. Alsof dat stoer is. Op je toetsenbord de meest domme verwensingen intikken over een persoon die ook maar een mens is.
Willem komt in het zicht van de haven en realiseert zich steeds meer wat hem te wachten staat. Hij lijkt me een erg downe en timide indruk te maken. Ik denk dat VOO nu moet gaan aantonen wat ze voor het programma steeds bezwoor: wij zorgen voor goede psychische begeleiding. Die DBK-mafkezen moeten niet vragen of W met de psych wil praten. Die psych moet W. het hok in roepen. Ik denk dat een iets actievere houding nu wel gewenst is. W. weet dat hij niet gaat winnen, sterker nog, dat hij buiten het huis wordt uitgescholden. Dat is al iets om mee om te gaan. Dat zal er niet beter op worden wanneer hij de uitslag hoort, een procentje of zes. Willen club en consorten even voor een kort moment nadenken, echt nadenken, hoe het gevoel is om met zulke enorme cijfers te verliezen.
Daarnaast moet hij terug naar de situatie met Tessa thuis en dat zal hem ook zwaar vallen.
W. zit de laatste dagen min of meer voor spek en bonen in het huis. Ik heb het idee dat hij dit zelf ook weet. De tijd zal nu voor hem heel langzaam gaan.

PS Voordat iemand mij hypocriet noemt: ook ik heb de afgelopen weken negatief over de tactiek en het gedrag van W geschreven, maar wat W nu als mens allemaal te verwerken krijgt gaat mij vele stappen te ver.

Het is het Gesprek waar het om draait
  maandag 27 december 1999 @ 20:48:00 #14
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_237150
quote:
op 12-27-1999 om 07:02 PM schreef cluB! het volgende:
Nou belachelijk die willem zeg.....
nu lopen janken over mensen die buiten lopen te gillen terwijl hij het donders goed weet waarom men hem zo doet. En maar hopen dat het nederlandse volk hem gratie verleent. En ruud maar naief blijven. sjonge jonge jonge.
Laat hem maar verzuipen in dat bad.



Ik weet dat relativeren erg moeilijk is als je een jaar of zestien bent, maar ik ben die facistisch getinte uitspraken zo langzamerhand een beetje zat !!!!

Ik geloof dat dat jonge hoofdje van jou, hoewel ledig door gebrek aan enige vorm van mensenkennis een beetje overloopt van puberale frustraties. Je getuigt van een absoluut gebrek aan intelligentie, ook al door een volledig misplaatste en achterhaalde scheldtopic over Sabine te openen, en dat terwijl je nog te jong bent om de Playboy te lezen, sterker nog: weet je mamma wel dat je stiekem achter je pappa's computer zit ? Je ziet, ik pas me makkelijk aan aan jouw niveau.

Doet ons allen een lol, en ga alsjeblieft weer terug naar het VOO forum, en laat ons met rust !

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_237151
Wat mij ooit naar dit Forum trok was het feit dat hier over het algemeen op een normale manier over BB en de bewoners wordt gediscussieerd in vergelijking met de ongenuanceerde scheldpartijen en staaltjes van seksisme op andere fora. Wat me wel bevalt is dat simpletons met een te groot toetsenbord hier gelijk lik op stuk krijgen.

Ik ben het met Art eens dat de BB redactie zich t.o.v. Willem wel wat goed te maken heeft. Mijns inziens zijn ze daar in de uitzending van gisteren en vandaag nadrukkelijk mee bezig. Ik vond de pleidooi voor Willem van Ruud en in mindere mate van Bart in DBK goede tv opleveren.
In de uitzending werden verder Ruud en Bart met opmerkingen die negatief door de kijkers geinterpreteerd kunnen worden in duidelijk in beeld en geluid gebracht.
Zou Willem wat stemmen van kijkers uit medelijden gaan krijgen.
Kortom, ben benieuwd naar de volgende tussenstand van Rolf X. Wouters met z'n PTT connecties (wees voorzichtig jongen, dit is gevaarlijk werk :-) .

"The mark of immature man is that he wants to die nobly for a cause.
While the mark of mature man is that he wants to live humbly for one."
(uit : The catcher in the Rye ; J.D. Salinger)


  FOK!-Schrikkelbaas maandag 27 december 1999 @ 21:07:00 #16
862 Arcee
Look closer
pi_237152
quote:
Vervolgens bedenken ze dat ze een boekje zouden moeten uitgeven met de vaste uitspraken van alle bewoners.

Dat vond ik LEUK! Dat was echt wel leuk.

pi_237153
Ik vond het een saaie uitzending, maar had vreselijk veel te doen met Willem die het zichtbaar erg moeilijk had met alle verwensingen die hij te horen kreeg.
Waar dit kleine landje groot in kan zijn, is mensen op een voetstuk plaatsen om er ze daarna weer hardhandig af te flikkeren.
Hoezo Nederland tolerant?
als het maar klein is, dan voel ik me groot
  maandag 27 december 1999 @ 21:22:00 #18
2278 Dodo
Uitgestorven? Echt niet!
pi_237154
quote:
op 12-27-1999 om 09:07 PM schreef Arcee het volgende:
Dat vond ik LEUK! Dat was echt wel leuk.

Dat wordt dan wel een eg dun boekje zo te horen!

  maandag 27 december 1999 @ 23:06:00 #19
1201 tina
Fok!Member
pi_237155
quote:
op 12-27-1999 om 06:56 PM schreef Juffrouw Jannie het volgende:
Ze zitten 26-12 's avonds in het bad, en Ruud zegt : nog 4 dagen !
Zouden ze het dan toch weten dat het donderdag de laatste dag is ?

Ja jannie dat dacht ik ook meteen, toch stond dit vandaag op de officiele BB site:

Verwarring onder bewoners

Als maandagavond de Hoetetoeters de bewoners van achter de hekken toezingen, dreigt even de verrassing
van aanstaande donderdag in duigen te vallen. De bewoners leven namelijk nog steeds in de
veronderstelling dat ze vrijdag het huis zullen verlaten,en niet donderdag al. Maar dan roept een vrouwelijke
Hoetetoeter: “Hé Bart tot donderdag hè?” Het kwartje valt echter niet. Willem zegt: “Hahaha, ze is een dag te
vroeg,” met een blik van ‘sufferd’. “Tot donderdag?”,vraagt Ruud nog even verbaasd. “Ja”, antwoordt Willem, “donderdag is er natuurlijk weer uitzending.”
“Oja”, Ruud snapt het nu ook.


Greetz Tina

  dinsdag 28 december 1999 @ 09:51:00 #20
262 Re
Kiss & Swallow
pi_237156
Het is me wel opgevallen dat ze materiaal van ongeveer 3 dagen gebruikte met ook vrij recent materiaal, die camaras waren zelfs een paar uur voor de uitzending gemaakt

ben benieuwd of ze van ellende geen materiaal meer hebben en alleen nog maar lange stiltes in de uitzending gooien


ook nog wel leuk was dat Willem de percentages 60/40 voor Bart vs Ruud gaf... dus hij gaat uit van 0 procent... valt het toch mee als hij eruitkomt met 7%
------------------
http://www.cruel.com/cgi/cruelette.cgi

[Dit bericht is gewijzigd door Re (Datum 28 December 1999).]

04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')