abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_237027
Wanneer je een paar dagen bent weggeweest, dan is het bij terugkomst heerlijk om de bb-videobeelden van de afgelopen dagen op je gemak eens bekijken. Al snel bleek dat ik enorm veel gemist had. Daarom even de volgende opmerkingen...

Ten eerste het braken van Bart. Kan gebeuren bij een 15-jarige, dacht ik meteen. Drie of vier biertjes kunnen hard aankomen natuurlijk. Niet in staat om even naar de wc te lopen, maar gewoon alles in bed sproeien.
Wat hieraan het meest opviel -zoals in andere topic reeds gemeld- het zorgzame gedrag van de grote blonde held Ruud! Zonder te piepen staat hij op, haalt hij een emmer, brengt een glas water, RUIMT ALLES OP en spuit even wat deo om de stank te verdijven! Hiermee verdient hij wat mij betreft de titel KONING RUUD!

Dan was er het kerstfeest. Leuk, ook voor de kijkers, dat VOO de bewoners een smoking liet aantrekken. Feestelijk en weer eens wat anders dan blote buiken. Vermoeiend was dat Bart de anderen weer eens moest onderbreken. Ditmaal tijdens het kerstverhaal. Ruud en schijnheil Willem vertelden samen het kerstverhaal -hun goed recht- en Bart dacht weer eens te vertellen wat er niet aan klopte. Volgens hem was het namelijk in Nazareth waar Jezus geboren is. Niet dat het kerstverhaal mij verder kan boeien, maar dit klopt dus niet. Als je zo nodig gelijk wilt hebben, dan moet je wel over de juiste info beschikken anders moet je anderen niet zo stellig proberen te overtuigen van jouw gelijk; Jezus is namelijk niet in Nazareth geboren.

En dan de dagboekkamer. De opmerking 'Ik vind het echt een kolerestreek dat ik op deze manier met kerstmis geconfronteerd word' van Bart, deed mijn tenen vele malen krullen!
Wat wil hij nu eigenlijk? Omdat hij eerder heeft aangegeven niet van kerstmis te houden, mogen de anderen ook geen kerst vieren? Is het nu zo moeilijk om je gewoon eens neer te leggen bij het feit dat er nog anderen in het huis zitten die dit misschien wel graag willen? Tja, en als dan blijkt dat de stem in de dagboekkamer veel adremmer is dan de gemiddelde bb-bewoner, dan is Bart snel uitgeluld en loopt boos en beledigd weg....!

Gelukkig heb ik dit alles niet gemist en het is wederom gebleken: er is maar 1 koning en dat is KONING RUUD!!!!!!!!!!!!!!


Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_237028
Mooi stukkie tekst, Nero!!!

En inderdaad het is voortaan Koning Ruud.

En zoals altijd weer de groetjes aan iedereen!!!
pi_237029

het zorgzame gedrag van de grote blonde held Ruud! Zonder te piepen staat hij op, haalt hij een emmer, brengt een glas water, RUIMT ALLES OP en spuit even wat deo om de stank te verdijven! Hiermee verdient hij wat mij betreft de titel KONING RUUD!

En jij bent keizer Nero? Maar over Ruud heb je gelijk; toen ik hem zo bezig zag steeg hij wel weer in aanzien. Dat je door bepaalde beelden zo te manipuleren bent..
Maar die dagboekkamer stem is superirritant.
En de zinnen die ze uitspreken moeten zo kort en bondig zijn, verschrikkelijk.

[/quote]

pi_237030
Wat betreft de DBK woordenwisseling tussen Bart en Arjan wil ik even melden dat ik voor Bart ben. Die Arjan zegt gewoon heel vaak lullige dingen waar de bewoners verder ook helemaal niks aan hebben. Ik denk terug aan Karin die na vertrek van maatje Maurice in de DBK troost zocht. Wat brengt Arjan? Gezeik. Bart zeurt lekker over Kerst. Wat brengt Arjan? Complete onzin omdat dat Bart niet wil zeggen waarom hij zo anti-Kerst is.

Bart legde uit: ik zeg het niet omdat het wordt opgenomen en uitgezonden (heel makkelijk te begrijpen naar mijn mening) en zo zou hij bepaalde mensen voor het hoofd kunnen stoten (geen idee wie Bartje daar mee bedoelt en wat het allemaal precies inhoudt, maar Barts volledig recht om daar verder niks over te zeggen). Wat vraagt DBK stem Arjan? Wil je het misschien niet zeggen omdat je wilt winnen? Ik zou ook zuchtend van die eikel weggelopen zijn.

Maar ja, Nero is anti-Bart. Ik ben pro-Bart vrij simpel.

Klik hier voor de FOK!smiley verzamel site


  maandag 27 december 1999 @ 15:02:00 #5
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_237031
quote:
op 12-27-1999 om 01:22 PM schreef NERO het volgende:
...
Wat hieraan het meest opviel -zoals in andere topic reeds gemeld- het zorgzame gedrag van de grote blonde held Ruud! Zonder te piepen staat hij op, haalt hij een emmer, brengt een glas water, RUIMT ALLES OP en spuit even wat deo om de stank te verdijven! Hiermee verdient hij wat mij betreft de titel KONING RUUD!

Dit MOET wel een van de redenen zijn dat BB zo'n groot succes is. Natuurlijk, Ruud was heel aardig om het op te ruimen. Maar hoe dat hier op het Forum beschreven wordt, is een beetje overtrokken vind ik. Ik heb ook wel eens de kots van een vriend opgeruimd, en geloof me, met mij velen. Natuurlijk was het aardig, maar je moet het niet overdrijven.

Maar deze dad van Ruud is denk ik een van de dingen dat BB zo succesvol maakt, dan kun je zien aan de reacties. Opmerkelijk.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_237032
Puur zakelijk gezien zouden verschillende personen uit de Regie die de microfoon van de DBK 'vastgehouden' hebben al lang ontslagen zijn wegens 'klant-onvriendelijk' gedrag en schade aan de reputatie van het bedrijf..

Kan je nagaan hoe VOO de bewoners dan wèl beschouwt, als het geen 'klanten' zijn....
"decor-stukken" ?

pi_237033
Dat gebrek aan respect bleek al toen die keer dat de microfoon naar het huis per ongeluk open stond en de bewoners zwaar verontwaardigd raakte vanwege de dingen die ze te horen kregen. Er zijn toen door VOO maatregelen genomen [?] maar de regie stem is regelmatig erg

  • sensatiebelust (zoekend naar markante uitspraken)
  • spelbrekerig
  • betuttelend
  • respectloos

Waarom waarom waarom hebben de bewoners niet al lang geleden een soort van Oostindische gehoorstoornis ten opzichte van de zeurstem ontwikkeld? VOO zal niet snel met het contract in de hand een van de laatste 5/4/3 er uit schoppen omdat ze de 'aanwijzingen' van de stem niet als makke lammetjes opvolgden. Waarom hebben die bewoners dat nou niet door!? Zelfs na de krant te hebben ontvangen begon het maar een klein beetje te dagen (en dan nog hebben we geen machtsvertoon van de bewoners gezien). Dat vind ik persoonlijk erg jammer. Ik had om te klieren minstens vijfentwintig keer op strategische tijdstippen op de dag Sony gezegd met mijn gekregen camaraatje in mijn hand, alleen maar omdat de stem had verzocht de merknaam niet te vaak te noemen. Maar ja, ik was niet door de selectie heen gekomen.
Klik hier voor de FOK!smiley verzamel site


pi_237034
Dat "kerstverhaal" van Ruud en Willem klopte voor geen meter. Hele stukken ontbraken of klopten niet, bijvoorbeeld: Willem: "ze moesten vluchten naar Bethlehem" is volgens mij toch: de Romeinse keizer had opdracht gegeven tot een volkstelling, waarbij iedere man zich moest melden in zijn geboortestad.
Bart maakte het nog enigzins kloppend.
Is iedereen zo dom of ben ik zo slim?
pi_237035
Nadat Jezus geboren was moesten Jozes en Maria met het kindeke vluchten naar de woestijn (Egypte?). De Romeinse keizer (Herodus?) hoorde namelijk van de geboorte van de koning van de Joden en vond dat niet zo geinig omdat dat een aantasting van de Romeinse overheersing zou kunnen betekenen en wat deden de Romeinen? Het doden van alle laatstgeboren Joodse zonen (ik heb het altijd wat overkill gevonden). Daarom moesten Jozef en Maria vluchten -NA- het hele voltrekken van het Kerstverhaal waar Willem, Ruud en Bart zo smaakvol de plank bij missloegen.

Ik ga nu niet beweren dat ik nu niet de plank missla, maar ik herinner me het vluchten waar Willem of Ruud het over had zoals hierboven uiteengezet.


----------------------
En, oh ja, er waren nog een os en een ezel.

[Dit bericht is gewijzigd door JayBee (Datum 27 December 1999).]

Klik hier voor de FOK!smiley verzamel site


  maandag 27 december 1999 @ 17:58:00 #10
1234 HiZ
Istanbullu
pi_237036
Ik vind de reacties op het opruimen van Bart's kots door Ruud ook zwaar overtrokken. Ten eerste laat Ruud Bart zelf ook een deel van het werk doen, en daarnaast, het gebeurt allemaal wel in z'n eigen kamer. Hijzelf moet er nog slapen en heeft natuurlijk ook geen trek in die stank te liggen of wakker te worden. Al met al lijkt het me niet meer dan normaal dat ie niet in z'n bed blijft liggen als Bart z'n eten eruit gooit.
pi_237037
Ik denk dat veronica de populariteit van de bewoners probeert te veranderen, door bepaalde dingen wel, of niet uit te zenden. Ze zijn natuurlijk bang dat bart te populair wordt, waardoor de spanning er af is en mensen niet meer bellen. Ik heb Willem al in geen dagen meer horen roddelen.....
  maandag 27 december 1999 @ 21:05:00 #12
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_237038
Nero, als je de streamverslagen van een week of drie terug erbij haalt, kun je zien dat die Arjen van de DBK een enorme adder is die feilloos het bloed nij de bewoners onder de nagels vandaan haalt. Ik denk dat Bart een hele goede reden heeft om niet over het Waarom uit te wijden.....

Ik ben het wel met je eens dat Ruud deze week een hoop bonus-punten heeft verzameld.

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_237039
Dat Ruud het braaksel van Bart opruimt was natuurlijk erg sympathiek.Maar het is toch niet hierdoor dat blijkt dat Ruud een goede inborst heeft.Dat is toch al veel eerder gebleken.Het is meer een bevestiging.

Stel je voor zeg:je ruimt wat kots op van de held van het verhaal en stoot hierdoor de koning van zijn troon.En deze barmhartige actie wordt vervolgens beloond met heel veel harde guldens.

What's next?Vandaag schopt Willem (opzettelijk volgens veel fokkers) tijdens een partijtje voetbal de bal hard in het gelaat van de koning.Tand door de lip en een bloedende neus.Willem ziet plotseling een zeldzame roofvogel over het huis vliegen,maar Bart trekt zijn shirt uit (hij had er zowaar een aan) en stelpt het bloeden.
Ruud is tranen toe bewogen.Maar Bart leidt weer in de opiniepeilingen.

  dinsdag 28 december 1999 @ 13:24:00 #14
631 GHaven
Dementerende borstenbetaster.
pi_237040
Ik vind Bart best een leuke snuiter, maar over het kerstgebeuren geef ik NERO wel een beetje gelijk. Bart zegt vooral van kerst te huiveren vanwege het religieuze aspect en vanwege de hypocrisie(schrijf je dat zo?) om maar twee dagen per jaar lief voor elkaar te zijn.

Aan de andere kant maakt hij wel enthousiast afspraken met Ruud over het vieren van carnaval(volgens mij ook van de makers van kerstmis).

De vraag aan Bart zou dus kunnen luiden : Waarom loop je niet het hele jaar gemaskerd over straat te lallen, of gewoon spontaan een keer in juli?

Haalt gelijk bij rechter.
  dinsdag 28 december 1999 @ 15:40:00 #15
2297 Rhiannon
The Witches Voice
pi_237041
quote:
op 12-28-1999 om 01:24 PM schreef GHaven het volgende:

De vraag aan Bart zou dus kunnen luiden : Waarom loop je niet het hele jaar gemaskerd over straat te lallen, of gewoon spontaan een keer in juli?


Grote kans dat hij wel gemaskerd over straat moet dit jaar, vooral om VOO te ontlopen die natuurlijk jarenlang gaan Bartje-uitmelken

With innocence within ourselves we sing the same old song
And you will take my hand and make believe it's wonderland.
Je m'en fou, petit chou.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')