abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 30 maart 2009 @ 20:20:23 #51
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_67557042
Berg houdt dus van de sletterige types.
pi_67557167
"Ik word graag HARD gepakt!" .
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  maandag 30 maart 2009 @ 21:09:01 #53
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_67558847
quote:
Op maandag 30 maart 2009 20:24 schreef venomsnake het volgende:
"Ik word graag HARD gepakt!" .
Berg scoort dus niet alleen binnen het veld...
pi_67560689
De FC wil het contract van Holla verlengen volgens Snor, goede zaak.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_67560800
quote:
Op maandag 30 maart 2009 21:59 schreef venomsnake het volgende:
De FC wil het contract van Holla verlengen volgens Snor, goede zaak.
Ja tot 2013
pi_67560897
quote:
FC Groningen is erg tevreden over Holla en wil verlengen

EXCLUSIEF - Danny Holla is in verregaande onderhandeling met FC Groningen over het openbreken van zijn contract. De huidige verbintenis van de verdedigende middenvelder loopt tot medio 2010, maar de club wil zijn uitstekende prestaties van de afgelopen tijd belonen met een opwaardering.

'Ik weet dat ze heel tevreden over mij zijn', aldus de 21-jarige middenvelder tegenover Voetbal International. 'En dat geeft me een goed gevoel. Andersom ben ik ook blij met de club, dus ben ik er eigenlijk wel voor honderd procent van overtuigd dat we eruit gaan komen. Ik ben hier nog niet uitgeleerd en de club is erg ambitieus.'

De Groningers zien hem als een van de steunpilaren voor de toekomst en hopen hem met het nieuwe aanbod dan ook tot 2013 in Stadion Euroborg te houden. Technisch manager Henk Veldmate prijst de ontwikkeling van Holla. 'In no-time heeft hij zich tot een belangrijke speler ontwikkeld, hij houdt zich uitstekend stand. Zo'n jongen binden we graag langer.'

VI
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_67561482
Mooi, doen.

Zeer kloten voor Hoogstrate...
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
pi_67563647
quote:
Update 22.55: Hoogstrate twijfelt
Al enkele uren nadat het afscheid van Hoogstrate uit de voetballerij werd aangekondigd twijfelt de middenvelder over de juistheid van zijn beslissing. Olde Riekerink stelt in gesprek met het ANP dat zijn pupil nog een slag om de arm houdt: “Jordi stelt zichzelf geen concrete doelen meer. Hij wil eerst een diagnose van de artsen afwachten. Een beslissing over je toekomst moet je niet in emotie nemen, maar in ratio.”
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_67579328
quote:
Club in gesprek met Veldmate, Levchenko en Holla

Aflopende contracten
“Zoals wellicht bekend dienen clubs voor 1 april aflopende contracten, die het niet wenst te verlengen, formeel op te zeggen. Eerder werd al bekend dat we na dit seizoen afscheid zullen nemen van Paul Matthijs en keeper Gijs Koopmans. Inmiddels hebben ook Jasmin Ramic en Serdar Öztürk te horen gekregen dat zij mogen uitzien naar een andere club. Met Levchenko hebben wij de afspraak gemaakt dat we elkaar begin april duidelijkheid zullen geven over de toekomst. Met Dennis Krohne en Robert Pomstra zijn we in gesprek over een vervolg bij FC Groningen.”

“Ook de overeenkomst met Jeroen Veldmate loopt af. Wij kunnen de optie in zijn contract lichten, maar willen kijken of we samen tot een geheel nieuwe verbintenis kunnen komen. Onderdeel van de gesprekken die we voeren, is onder meer de vraag of de centrale verdediger bij de eerste selectie van FC Groningen blijft, of dat het in het kader van zijn ontwikkeling wellicht beter is hem tijdelijk te verhuren. Hoewel zijn contract nog doorloopt, zijn we ook met Danny Holla in onderhandeling over een nieuwe, verbeterde overeenkomst. Wij zijn zeer te spreken over de ontwikkeling die Holla met name dit seizoen doormaakt en vinden het belangrijk een Nederlandse jongen uit de eigen opleiding langer aan ons te binden.”

Nieuwsbrief FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_67581931
quote:
Op maandag 30 maart 2009 20:20 schreef Garudo het volgende:
Berg houdt dus van de sletterige types.
In hoeveel porno films heeft ze gespeeld?
Twinning = boring
pi_67584526
quote:
Op maandag 30 maart 2009 22:05 schreef venomsnake het volgende:

[..]
Dat is tenminste beleid
pi_67584783
quote:
Petter Andersson: ‘Zie uit naar terugkeer’

Hij werd precies twee weken geleden geopereerd aan de knie waaraan hij op 25 januari van dit jaar aan geblesseerd raakte. Door een infectie aan zijn been moest hij in de tussentijd opnieuw naar het ziekenhuis. Inmiddels lijkt er een einde aan de ellende te zijn gekomen. “De komende zes weken staan in het teken van het mobiel maken van mijn knie.”

De Zweedse aanvaller kwam in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Ajax als invaller in het veld en raakte in de extra tijd zwaar geblesseerd na een verkeerd ingezette sliding. Een kruisband in zijn knie scheurde af. Hij besloot in overleg met FC Groningen terug te keren naar zijn vaderland en zich te laten opereren door de nationale teamarts Anders Vallentin. “De operatie stond in eerste instantie voor eind februari gepland, maar ik had last van trombose en daardoor moest de operatie worden uitgesteld,” aldus Andersson.

Veel pillen en naalden
“Op dinsdag 17 maart ben ik uiteindelijk onder het mes gegaan en op zich verliep de operatie succesvol. Maar in de dagen erna deed zich helaas een infectie voor in mijn been waardoor ik opnieuw opgenomen moest worden. In de hele periode heb ik heel veel pillen moeten slikken en zijn er veel naalden in mijn been gestoken. Het was wat dat betreft een hectische periode. Gelukkig ben ik nu van de pillen af. Ik heb nog maar een klein beetje pijn, maar dat schijnt normaal te zijn.”

Momenteel verblijft de ‘nummer 20’ bij zijn ouders en zijn zusje in zijn geboorteplaats Ljusvattnet in het noorden van Zweden. “Het mag bij jullie in Nederland dan al volop lente zijn, hier duurt het nog een tijdje voordat de sneeuw gesmolten is.”

Pech gehad
Zijn verblijf in Zweden heeft Andersson eigenlijk best lang genoeg geduurd. “Ik wil graag zo snel mogelijk terug naar Nederland. Het heeft nu ruim twee maanden geduurd dat ik bij de groep weg ben en dat is wel lang genoeg. Maar de afgelopen weken was het ook echt niet mogelijk hier weg te gaan. Ik moest tweemaal in de week onderzocht worden. En ik denk dat zo’n reis ook nog echt goed was geweest voor het herstel.”

“Nog voor het einde van de competitie hoop ik in ieder geval weer in Nederland te zijn. Ik volg de wedstrijden van FC Groningen nog wel, maar helaas kan ik ze niet meer via internet zien. In het begin was er nog wel een site die het uitzond, maar de laatste wedstrijden heb ik alleen de uitslag gezien en van mijn landgenoten gehoord hoe de duels zijn verlopen. We hebben een paar keer pech gehad met late goals tegen en natuurlijk die rode kaarten.”

Vertrouwen
“Maar we staan er goed voor om de play-offs te halen en misschien kunnen we zelfs nog vijfde worden. Ik ben benieuwd. In de zomer keer ik zeker nog een keer terug naar Zweden. Ook voor controle door de artsen in Stockholm. En in de voorbereiding op het volgende seizoen zal ik mijn revalidatie waarschijnlijk weer in Nederland voortzetten. Maar het exacte schema is natuurlijk ook afhankelijk van het herstel.”

Afgelopen zaterdag zag Andersson de interland van Zweden tegen Portugal. “De Portugezen hadden het veldoverwicht, maar niet echt grote kansen. Zweden was een paar keer gevaarlijk, maar scoorde niet. Uiteindelijk denk ik dat het behaalde punt een prima resultaat is. De ontmoetingen met Denemarken zullen cruciaal worden om het WK nog te kunnen bereiken. En Zweden moet ook nog uit naar Hongarije.” De laatste vijf minuten zag hij Marcus Berg invallen in het nationale team.

Ontmoeting
“De komende zes weken staan voor mij in het teken van het bewegen van de knie. Door te strekken en straks wat te gaan fietsen op de hometrainer. De kruisband heeft zes weken nodig om weer aan te groeien en tegelijk worden de andere spieren ook weer getraind. Ik heb sowieso nog veel contact met de andere Zweden. Ook met de trainer Ron Jans heb ik een aantal malen contact gehad. Ik hoop iedereen snel weer te ontmoeten.”

FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_67592369
Ik hoop stiekem nog steeds dat de FC Meeuwis gaat halen. (al is het valse hoop vrees ik). .

Zit nu weer op hem te letten bij Nederland B, en hij speelt weer prima. Pakt enorm veel ballen af en is altijd aanspeelbaar, maakt erg veel meters.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  woensdag 1 april 2009 @ 01:08:07 #64
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_67600194
quote:
'Bruno Silva terug naar FC Groningen'
01/04/2009 01:04

EXCLUSIEF - Bruno Silva zou komend seizoen best wel eens kunnen terugkeren bij FC Groningen. De 29-jarige Uruguayaan komt maar niet aan spelen toe bij Ajax en zint op een vertrek. Groningen zou interesse hebben getoond en volgens Silva heeft hij al gesprekken gehad met zowel Hans Nijland als Ron Jans.

'Ik heb heel erg veel spijt na mijn vertrek bij Groningen. Ik weet ook dat de supporters diep teleurgesteld zijn in mij, maar ik hoop op een tweede kans.' aldus Silva. Jans zei het volgende: 'Bruno is een prima speler en hij heeft veel meegemaakt de laatste tijd. Het is daarbij nog een aardige jongen. Ik zou hem graag terug hebben bij Groningen.'

Volgens de geruchten zou de transferprijs ditmaal lager liggen, dan toen Silva van Groningen naar Ajax vertrok. Niemand van Ajax heeft tot nu toe nog gereageerd.
pi_67600314
1 april
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
pi_67600327
.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  woensdag 1 april 2009 @ 01:49:33 #67
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_67600522
Nee...Dit is echt waar. Het stond op VI, maar om een of andere reden hebben ze het weer weg gehaald. Er was zelfs een heel klein korte stuk op RTV Noord.

-browser verneukende niet weg te klikken rickroll-

[ Bericht 28% gewijzigd door Prosac op 01-04-2009 09:35:43 (niet doen) ]
  woensdag 1 april 2009 @ 09:38:40 #68
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_67603198
Rickroll mag Garudo, maar niet als hij je browser verneukt of niet eenvoudig weg te klikken is.

Silva terug naar Groningen.. met de Roover en Hiariej als betere alternatieven achter de hand. Volgende keer wat beters verzinnen.
pi_67603573
quote:
Op woensdag 1 april 2009 09:38 schreef Prosac het volgende:
Rickroll mag Garudo, maar niet als hij je browser verneukt of niet eenvoudig weg te klikken is.
CTRL + W ftw

Je had nog beter een grap kunnen maken met dat Berg naar Omniworld gaat. Dat is geloofwaardiger dan Silva terughalen
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  woensdag 1 april 2009 @ 13:16:16 #70
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_67609844
Oké...hij was flauw...
Volgend jaar maar opnieuw proberen...
  woensdag 1 april 2009 @ 13:17:26 #71
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_67609879
Normaal gesproken levert een dergelijke rickroll een 48 uurs ban op. Ik heb het dus even gemeld bij de FA's
  woensdag 1 april 2009 @ 13:34:48 #72
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_67610436
quote:
Op woensdag 1 april 2009 13:17 schreef Prosac het volgende:
Normaal gesproken levert een dergelijke rickroll een 48 uurs ban op. Ik heb het dus even gemeld bij de FA's
Tsja...Hoe kon ik dat nou weten...Een youtubelinkje wou niet.
  woensdag 1 april 2009 @ 13:36:12 #73
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_67610492
1 april!

maar serieus, users met wat meer notes krijgen vaak wel een ban
  woensdag 1 april 2009 @ 13:38:30 #74
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_67610571
Ik had het kunnen weten.
Matavz is volgens mij gebleseerd geraakt in een interlandwedstrijd...iemand meer informatie.
pi_67618298
quote:
Tegenover het aanblijven van Holla staat onduidelijkheid over de toekomst van Evgeny Levchenko. De 31 jarige middenvelder uit Oekraine aast op een buitenlands avontuur, al schuiven beide partijen binnenkort nog eens aan tafel om elkaars verhaal aan te horen. Achter de schermen houdt de clubleiding zich druk bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen. FC Groningen hoopt nog altijd een speler voor de linkerflank aan te trekken en orienteert zich op opvolgers voor de Zweedse spits Marcus Berg (22) en zijn landgenoot Andreas Granqvist (23). De interesse voor Berg is niet nieuw en ook Granqvist heeft zich in de kijker gespeeld van Europese clubs.

Papieren versie VI.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')