abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_236159


Tot mijn ongenoegen ontdek ik dat een gedeelte van de bewoners het oud Hollands kipspringen hebben herontdekt. Op de a-ritmies voort gebrachte klanken die Ruud zo als zo vaak weer weet ten gehore te brengen, zie ik de kippen een dansje maken dat sterk lijkt op de spastische bewegingen die eertijds de zo bekende vogeltjesdans populair heeft gemaakt. Hier tussen en overheen bewegen zich als een trein een aantal BB bewoners, die bij een kip aangekomen de noodzakelijke sprongbeweging maar ternauwernood weten te maken. Het loop tempo is mede door het gitaar ritme, is strijd met iedere olimpyse beweging. Elke keer als ik een close-encounter zie aankomen sla ik de handen voor de ogen. Niet dat ik een kipliefhebber ben, zeker niet. De aanblik van bij AH gekochte kipfile doet mij al huiveren, om nog niet te spreken van het onnatuurlijk vleesgevoel wat je overkomt bij het in de pan smijten van deze lekkernij. De rond lopende, nog van file voorziene beesten moeten zo langzamerhand ten einde raad zijn. Stel je voor, 7 a 8 weken geleden werden ze geconfronteerd met een groep BB bewoners. Die in de weken die volgde als ultiem voorbeeld diende voor hoe ga ik op zeker als ik een psychiater wil. Dat heeft zelfs de kippen niet ongemoeid gelaten. Als dierenliefhebber roep ik dan ook een ieder op te protesteren tegen deze geestelijke dieren mishandeling.


.

pi_236160
quote:
op 11-08-1999 om 11:17 AM schreef PINOK het volgende:
<snip>
De rond lopende, nog van file voorziene beesten moeten zo langzamerhand ten einde raad zijn. Stel je voor, 7 a 8 weken geleden werden ze geconfronteerd met een groep BB bewoners. Die in de weken die volgde als ultiem voorbeeld diende voor hoe ga ik op zeker als ik een psychiater wil. Dat heeft zelfs de kippen niet ongemoeid gelaten. Als dierenliefhebber roep ik dan ook een ieder op te protesteren tegen deze geestelijke dieren mishandeling.

En als oplossing zie je dus het ontdoen van de filet van deze "nog van file voorziene beesten" zodat er wel een lekkernij in de pan gegooid kan worden?

LOL

pi_236161
Puc,

Jouw oplossing is zeker niet de mijne, lees het stukje nog eens een keer. Of is jouw reaktie net zo min serieus als mijn post.

pi_236162
Gefeliciteerd! het goed antwoord, u wint de koelvriescombinatie!

LOL

pi_236163
quote:
op 11-08-1999 om 11:17 AM schreef PINOK het volgende:

Tot mijn ongenoegen ontdek ik dat een gedeelte van de bewoners het oud Hollands kipspringen hebben herontdekt. Als dierenliefhebber roep ik dan ook een ieder op te protesteren tegen deze geestelijke dieren mishandeling.


En...heeft het al effect gehad??

&lt;a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm" rel="nofollow" target="_blank"&gt;&lt;a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm&lt;" rel="nofollow" target="_blank"&gt;http://www.clinicantwerp.com/movie.htm&lt;&lt;/a&gt;;/a&gt;
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')