abonnement Unibet Coolblue
pi_66916673
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 20:01 schreef Copycat het volgende:
Ik heb m'n pijpje, maar ik moet er nog erg aan wennen en hou het meestal bij drie trekjes, voordat ik dat ding weer bulderend aan de kant smijt .
Serieus, ik durf het even niet, omdat ik een aversie voor rook in mijn longen heb. Maar zoals vanavond had ik graag wat meer Cc willen zijn (niet gedaan). Situatieschets : een goeie vriendin was maandenlang op reis en staat opeens voor de deur en die dacht aaaaaaahhhh, lekker een jointje roken met Gootsteen . Dus die kwam lekker op visite, heeft hier naar hartelust zitten paffen, mijn broer kwam ook langs en kwam ook lekker paffen. Ik heb vandaag/vanavond voor het eerst naar rookwaar gekeken van man wat gezellig dat roken. Maar dat was het ook, de stap terug is al te groot geworden (ondanks de ruime fles wijn die er inmiddels inhangt hier), ik kon het met gemak zonder probleem weerstaan, maar ik had echt een moord gedaan voor een jointje, puur voor de gezelligheid, de onschuld ....

Dit zijn wel de avondjes dat ik graag gezellig had willen mee roken of liever blowen, het reunie-gevoel, de blijdschap, de gezelligheid ... Ik denk en weet ook wel dat ik over een tijdje weer een joint ga roken (met tabaksvervanger of anders toch maar dat pijpje), ik wil geen nicotine meer, per sé niet.

Hoe dan ook, kort verslagje van een ander Gootsteen-moment, geen probleem, wederom niet, maar het is niet altijd leuk, wel makkelijk (weer). Deel twee van het verhaal is dat ik toch weer teveel drank op heb.


Slaap lekker lieve mede-stoppers, en zeg nou zelf, het stelt nogsteeds geen hol voor hè ?
Zolang je je dwangmatige gevoelens weet te beteugelen

Slaap lekker.
Trotse mensen verdwalen liever dan de weg te vragen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')