abonnement Unibet Coolblue
pi_77963033
Hallo allemaal,

Ben al 5 dagenover tijd vandaag, 4 testen gedaan en allemaal negatief, zelfs bij een dokter. Wel heb ik overal op internet verhalen gevonden van vrouwen die zwanger waren en negatieve testen tot de 2e maand hielden.
Ben duizelig, heb hoofdpijn, me borsten voelen pijnlijk gespannen en lijken groter te zijn geworden, ben erg moe. Ook rommelende darmen, buikkrampen en heb het laatste tijd enorm warm en dat terwijl het zo koud buiten is! En ben ook al anderhalve week ontzettend misselijk elke dag met af en toe ook dat ik zelfs boven de toilet hang!
Heb bruin afscheiding met helderrood boedverlies, maar niet wat je ongesteld kan noemen. Vraag me af of ik echt zwanger ben of niet. Naar mijn gevoel ben ik het echt. Niet gepland, maar ontzettend welkom!
Woensdag moet ik weer naar de huisarts als ik nog niet ongesteld ben geworden.
Me vorige menstruatie was een klein beetje helderrood bloed en een week te vroeg(terwijl ik gewoon de pil slikte) maar dacht dat het gewoon ongesteldheid was maar dit hield maar 2 dagen aan, wat ik ook erg vreemd vond.

Ik kan eigenlijk niet meer wachten op een antwoord op een resultaat want toch vertrouw ik die negatieve testen niet
En hoe kan dit bloedverlies komen? Een miskraam of is dit gewoon iets wat vaker voor komt in de eerste tijd van de zwangerschap (ook al weet ik niet precies hoe lang ik al zou moeten zijn..)


liefs
pi_78018413
SerenityCloud, volgens mij kun je het beste even contact opnemen met je huisarts, die kan een bloedtest doen.
Iris39; hoe is het met jou? Al meer duidelijkheid? Hoe was de echo?

Mijsje: Ik moest idd afgelopen donderdag naar de verloskundige. Zij maakte zich niet zoveel zorgen, het bloedverlies van vorige week kan het gevolg zijn geweest van een lichte blaasontsteking, waar ik zelf inderdaad ook al aan gedacht had. Over twee weken heb ik weer een echo (11 weken dan). Het bloeden is inmiddels bijna een week gestopt! Afwachten dus maar weer!
pi_78098632
je hebt pm
pi_78342999
Heej heej,

Ik ben nu ongeveer 9 weken en 2 dagen zwanger, en heb sinds zondag middag bloedverlies, was eerst een beetje bruinig en niet zo heel veel 2 keer maandverbandje verschoond (zat nietsuper veel in ofzo waren geen volle maandverbandjes met bloed,) en maandag (gisteren dus werd het erger, ofwel wel iets minder als een normale ongesteldheid en nu bloed ik nog steeds,
ik heb gisteren meteen de verloskundige gebelt en die heeft gevoeld en die voelde mijn barmoeder buiten bij mn buik goed en bij de echo zag ze helemaal niks, mogelijk heb ik een baarmoeder die naar achteren is geklapt (zit in de familie) en kunnen ze niks zien. . dus nu moet ik vandaag om kwart voor 5 weer terug komen voor een echo. . ik hoop dat er niks mis is en dat dit zo hoort, (ook zit er in de familie een 2ling (mijn moeder was in verwachting van een 2ling (van mijn oudste broer) maar er is 1 vruchtje binnen de 3 maanden afgestorven,) zou dat bij mij ook zo kunnen zijn en dat daarvan het bloedverlies is ? dat er 1 vruchtje is afgestorven ?)
ik hoop dat ik meer duidelijkheid krijg,
ontzettend fijn dit forum !

KimberleY20
pi_79096476
Hoi,
Achteraf gezien had ik graag meer info gehad van de VK. Ik ben er wel achtergekomen dat er ook veel niet verteld wordt om je niet in de stress te brengen, maar ook achteraf als het misgaat nogal wat onzin verkocht wordt. Goedbedoelde onzin, dat wel. Maar zal eerst het verhaal doen:

Okt 09 positieve test. Dit wist ik al vooraf, had na het vrijen twee weken eerder al ineens een mindflash van he, dit is m! (heel bizar). En ja hoor, paar dagen voor de menstruatie zou moeten komen wel wat oud bloedverlies, zoals altijd, duurt een dag of vier, maar veel minder, ook lichter. Na vier dagen was het ineens over, dus test gedaan en twee dikke strepen. Dat ik geen cola meer lustte was ook wel een aardige hint trouwens. Bij 5,5 week zwangerschap werd ik s nachts wakker met een heel unheimisch gevoel, een enkel klein krampje in mijn buik, verder niets. Had er wel meteen een raar gevoel over. Bij 9,5 week en na de eerste afspraak bij de VK al was geweest (zonder dat er met een woord over mogelijke miskramen gesproken werd) op woensdagochtend ineens een druppel bruin bloed in het toilet s ochtends, en dan weet je al, het zit niet goed. De VK gebeld, die wilde me gerust stellen, welnee, geen krampen, geen helderrood bloedverlies, niks aan de hand. De hele dag bleef het bij een klein beetje bruine afscheiding, maar voelde gewoon dat het niet goed zat. Na veel zeuren bij de VK had ze een echo geregeld, nog diezelfde dag, en dat was meteen duidelijk: wel een vruchtzakje, geen kindje erin. Dat was waarschijnlijk ergens tussen 5 en 6 weken misgegaan, volgens de gynaecoloog de volgende dag. De VK kwam smiddags nog langs, had dit echt niet verwacht, want ja, geen krampen of helderrood bloed, het had gewoon goed moeten zijn. En dan komt de onzin: je lichaam zou nu volgens haar alles op alles zetten om zwanger te worden, het zou nu heel snel weer raak moeten zijn, je cyclus wordt er ook veel regelmatiger van, kortom: hallelujah alles komt goed. Op dat moment fijn en geruststellend, maar later, na de curretage, en een cyclus die dus mooi niet op gang kwam, juist frustrerend! Het lijkt dan net of je de uitzondering bent. In mijn omgeving bleek juist dat het bij alle meiden die een mk achter de rug hadden de cyclus danig in de war was, niet goed op gang kwam, en dat het erg lang duurde voor ze weer zwanger raakten.

Het duurde bij mij 5,5 week voor ik weer een soort van menstruatie had (daarvoor altijd 28 dagen-cylcus, heel regelmatig) daarna weer 38 dagen, en nu zijn we weer een aantal weken verder... en hebben we weer iets raars aan de hand. Dag 37 vd cyclus een beetje bruin met afvegen, dus ik denk oke, het komt op gang. Maar het was heel weinig, werd ook steeds minder, en ik had ook alweer een paar dagen het idee dat ik weleens zwanger zou kunnen zijn. Donderdag getest, en ja hoor twee streepjes, waarvan een wel duidelijk lichter dan de andere. Maar goed te zien. Dan vrijdagochtend na het opstaan ineens aardig wat druppels rood bloed in de toiletpot. Geen krampen, wel de dag tevoren veel steekjes gehad in mijn onderbuik. Dus ik dacht daar gaan we weer, weer mis. Die dag nog wel wat meer bloedverlies gehad, maar allemaal oud bloed, en niet zo veel als normaal voor de menstruatie. Werd steeds minder en savonds was het opgehouden. Nu is het de hele dag al, niks met afvegen, maar af en toe wel een druppel in het inlegkruisje. Ga morgen nog maar eens testen en dan maandag de gyn bellen. Gelukkig staan we daar na de vorige mk meteen onder controle bij een nieuwe zwangerschap, dus hoop dat het dan wat sneller kan gaan met echos enzo. Stiekem heb ik nog steeds de hoop dat het goed zit, ondanks het bloedverlies. Ik heb nu geen gevoel dat het mis is, zoals de vorige keer. Ik weet het nu echt niet.

Maar voor iedereen: ik zou altijd als je bloedverlies hebt, hoe weinig ook, welke kleur ook, laten checken of het oke is!
  zaterdag 13 maart 2010 @ 16:33:05 #131
100412 mefke79
komt goed!
pi_79099612
Soley, wat rot van je miskraam! Dat gevoel van "tis niet goed en ik weet het, wat iedereen ook roept" dat herken ik heel goed. En ook hier leek er niets aan de hand, zelfs geen bloedverlies of krampen en dus kwamen we er ook pas met 11 weken achter dat het mis was. Maar dat het mis was, dat wist ik ergens de hele tijd al.

Dan je laatste regel. Ik snap dat je het zo voelt en dat je het iedereen aanraadt, maar de praktijk is toch echt dat er heel veel vk's en artsen zijn die niet meewerken aan vroege echo's etc. Want meestal is er ook echt niets aan de hand, dus ik snap de afweging dan wel. Bovendien, ik had een echo met 6 weken, die was goed, kloppend hartje en wel, en toch ging het daarna nog fout. Met andere woorden, ook een vroege echo geeft geen zekerheid. En persoonlijk heb ik liever een vk die je serieus neemt en die je geruststelt dan eentje die meteen van het ergste uitgaat.

Ik hoop voor je dat het nu goed is. Een geruststelling voor jou: ik heb inmiddels een mooie zoon en tijdens die zwangerschap heb ik niet 1 keer getwijfeld of het goed was. Het voelde goed en het was goed.
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
pi_79102499
Soley, ik hoop voor je dat het deze keer wel goed gaat!

Ik ben inmiddels 13 weken zwanger en nadat het in week 8 voorbij was, heb ik de afgelopen vier dagen weer last gehad van bruinige afscheiding. Wederom niet veel (bij afvegen en paar drupjes op inlegkruisje), maar leuk is anders. Uiteraard heb ik een goede echo gehad met 7 weken en vervolgens met 11 weken, 2 dagen, dus ben eigenlijk vrij positief, maar ik zal toch blij zijn als ik a.s. donderdag een kloppend hartje hoor bij de VK

Ik hou jullie wel weer op de hoogte
  zaterdag 13 maart 2010 @ 19:12:59 #133
100412 mefke79
komt goed!
pi_79104241
Mardis, he shit, dat is balen. En je zit toch al in zo'n stom niemandsland van nog niets voelen en minder kwaaltjes en nog niets zien. Ik hoop op een kloppend hartje voor je! En misschien is een angelssounds een idee, dat je je kleintje zelf kan horen?
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
pi_79105609
quote:
Op zaterdag 13 februari 2010 19:56 schreef SerenityCoud het volgende:
Hallo allemaal,

Ben al 5 dagenover tijd vandaag, 4 testen gedaan en allemaal negatief,
Heb bruin afscheiding met helderrood boedverlies, maar niet wat je ongesteld kan noemen.


liefs
Menstruatiebloed hoeft niet elke keer hetzelfde te zijn..ik vind het vreemd dat je zegt dat je bloed en ook 5 dagen over tijd bent.
Maak je niet te druk en koop niet teveel testen, zonde van het geld en een test kan je het verschil niet vertellen tussen een miskraam en een zwangerschap.
Probeer rustig af te wachten tot woensdag, succes ermee!
pi_79243381
Klopt ook hoor, wat je zegt, maar als het misgaat dan komt alles toch weer in een ander perspectief te staan. Het moet vast eerst een keer goed gaan voordat dat een beetje wegzakt En ik moet zeggen dat ik sowieso al meer van de realiteit ben dan van geruststelling. Dus het ligt vast ook aan mezelf. Ik ben wel blij dat ik nu meteen naar de gyn mag, volgende week eerste echo. En als het er dan uitziet zoals het hoort, twee weken later weer, om het hartje te checken, dan, if all goes well, nog een laatste met 11 a 12 weken en dan ga ik weer "over" naar de verloskundige. Gekke is dat ik nu eigenlijk niks vind. Ik heb er totaal geen gevoel bij, geen slecht en geen goed. Echte zelfbescherming denk ik. We'll see...
pi_79333894
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 18:11 schreef Mardis het volgende:

Ik ben inmiddels 13 weken zwanger en nadat het in week 8 voorbij was, heb ik de afgelopen vier dagen weer last gehad van bruinige afscheiding. Wederom niet veel (bij afvegen en paar drupjes op inlegkruisje), maar leuk is anders. Uiteraard heb ik een goede echo gehad met 7 weken en vervolgens met 11 weken, 2 dagen, dus ben eigenlijk vrij positief, maar ik zal toch blij zijn als ik a.s. donderdag een kloppend hartje hoor bij de VK

Ik hou jullie wel weer op de hoogte
Nou, bij deze:

Gisteren bij de VK geweest en het hartje horen kloppen. Kennelijk is dat bruine bloedverlies iets wat bij wel meer mensen iedere maand even terugkomt, ik mocht me er niet meer te druk om maken
pi_79336581
Wat fijn Mardis!! Althans, niet van dat bruine bloedverlies, maar wel dat het dus gewoon bij jouw zwangerschap hoort en geen kwaad kan

hier tot week 10 bloedverlies gehad en sindsdien *afkloppen* niets meer gezien...
  vrijdag 19 maart 2010 @ 19:33:29 #138
100412 mefke79
komt goed!
pi_79348807
Mardis, juh!
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
pi_79365992
Mardis
pi_79895010
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier, maar ben toch eens op internet gaan speuren doordat ik vanmorgen na de sanitaire stop met afvegen wat helderrood bloed op het wc papiertje vond.
Voor de rest geen krampen ofzo, maar pffffffff wat voel ik me nou klote zeg.
Ben vandaag 10 weken en 1 dag zwanger, en heb met 6 weken een termijn echo gehad.
Nu voel ik me erg onzeker, en hoop zo dat ik dit kindje niet verlies.
Ik zit te twijfelen wat ik zal doen, zal ik idd contact zoeken met de verloskundige of zal ik gewoon afwachten.
Het is nu natuurlijk het paasweekend dus denk dat ik toch niet eerder terrecht zou kunnen als dinsdag.
Voor de rest heb ik geen klachten als krampen ofzo.
Gisteren wel heftige sex gehad , zou dit daarmee te maken kunnen hebben?

Is er iemand die me toch op de 1 of andere manier gerust kan stellen?

Groetjes een ongeruste Debbie
pi_79903838
Hoi Debbie,
het zou met de seks te maken kunnen hebben hoor, dat je een adertje geraakt hebt... als je blijft bloeden vandaag en als het meer wordt, kun je natuurlijk de verloskundige bellen, en ook als je erg ongerust erover bent... dan weet de verloskundige zelf wel of ze nu een spoedafspraak in kan stellen, of dat ze inderdaad wacht tot dinsdag ivm de paasdagen...
sterkte meid, ik kan je helaas niet geruststellen (bij mij ging het niet goed na een veegje bloed), maar vaak hoeft een veegje bloed niks te betekenen.
pi_79918631
Hoi Debbie,
Ik ben geen deskundige (hoewel ervaringsdeskundige van liters bloedverlies na de 30e week) maar ik zolang het bij een veegje bloed aan het wcpapiertje blijft en je geen krampen hebt, zou ik me absoluut geen zorgen maken. (Hoewel ik ze natuurlijk wel begrijp.) Zeker niet omdat je schrijft dat je heftige seks hebt gehad. Als je zwanger bent, is je baarmoedermond veel beter doorbloed en maak je sneller kans op een contactbloeding (= bloeding na de seks). Dit hoeft je niet overigens niet tegen te houden om seks te hebben. Lees het volgende linkje: http://www.trotsemoeders.nl/2008/10/29/9-weken-zwanger-2/
Ik hoop dat dit je gerust heeft kunnen stellen. Geniet van je laatste rustige Paasdagen en gefeliciteerd met je zwangerschap!
  zondag 4 april 2010 @ 08:09:34 #143
24188 Belana
kloon van belana
pi_79924927
Hoi Debbie, ik zeg hetzelfde als mijn voorgangers, ik zou me niet direct zorgen maken.
wat wel zo is, is dat als het wel mis is, je er niks aan doet. Maar ik hoop van harte voor jou dat alles gewoon ok is
stormy waters...
sailin'
  zondag 4 april 2010 @ 08:13:41 #144
68900 Saffier
Tobias en Ylana
pi_79924945
Hallo Debbie, Ik had een bloeding met een week of 6 zwangerschap, doodeng vond ik het, maar ik wist ook dat zolang het zonder krampen was het waarschijnlijk wel in orde zou zijn. Op dit moment ben ik bijna 20 weken zwanger. Ik hoop dat het ook bij jou zo gaat!
Hij weet alleen van lekker slapen, en ver daarbuiten lopen schapen.
De zon schijnt op zijn donk're haren, zo blijf ik heel lang naar hem staren.
Wie ben jij in dit leven om je droom op te geven?
Ylana
pi_79959358
Heeey meiden,

Thnx voor jullie reacties.
Ik heb gister verder niet meer gebloed, en ook geen krampen gehad, en na het lezen van jullie reacties ben ik weer een stuk gerust gestelder.
Ik moet 15 April voor het eerst naar de verloskundige, en denk dat ik die afspraak gewoon laat staan, en die week daarop weer voor een echo.
Ik heb deze site onder me favorieten toegevoegd, dus denk dat jullie nog veel van me aan horen
Nou ben ik heel slecht in namen onthouden, maar las dat er iemand nu ook 20 weken zwanger is, ik wens jou natuurlijk een hele voorspoedige zwangerschap, en alle meiden die zwanger zijn natuurlijk.
En de rest van de meiden:
Nogmaals heeeeeel erg bedankt, en hoop (als dat jullie wens is) dat jullie heeeeel snel zwanger mogen worden.

xxxx Debbie
pi_80394355
Heeey lieve mensjes,

Ik wilde ff laten weten dat ik gister voor het eerst naar de vlk ben geweest, en alles was goed!!!!!
Ben 28 oktober uitgerekend, en heb het hartje horen kloppen
Ben zo onwijs blij en opgelucht
Maandag heb ik de echo om 10 uur 's ochtends.
Dan zien we ons hummeltje weer

xxxxxx
  vrijdag 16 april 2010 @ 23:11:10 #147
177580 maffemuts
Maf en mutsig
pi_80405293
Super Debbie !! welkom in het andere topic dan maar
Gewoon n stuiterballetje
http://youtu.be/JI-o25K6B-E
pi_80412514
Gefeliciteerd Debbie!
misschien is dit topic iets voor jou?: Zwangerschap en geboorte deel 643
  maandag 11 oktober 2010 @ 10:29:01 #149
314661 klavertje-4
brengt geluk!
pi_87410658
ik doe het even hier, hoef ik z&g niet verder te 'vervuilen'. Het ziekenhuis heeft geen plaats vandaag. Helaas dus pas morgenochtend een echo.

Gisteravond heftige krampen en bloedverlies. Verstandelijk zie ik dit niet meer goedkomen, jammer dat mijn gevoel dan toch hoop blijft houden...
  maandag 11 oktober 2010 @ 10:51:20 #150
190853 RockabeIIa
Embracing my inner trailerpark
pi_87411217
Ik hoop het allerbeste... Wat duurt wachten dan lang hè? :*
I'm so glamourous I piss glitter!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')