abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_235550
Ik moet even iets kwijt en ik weet niet waar ik dat kan doen, dan moet het maar hier omdat Philiene zelf deze Topic heeft geopent en ik dacht ook dat ze er een soort feedbacktopic van gemaakt heeft.

Ik heb de reacties gelezen in de topic willem deel 3, ik wil er niet teveel over uitwijden zodat er een hetze zou ontstaan want let wel, ik ben daar absoluut niet op uit maar ik heb nu even het gevoel dat ik voor mijzelf op moet komen.

Wat ik kwijt wil is dat ik nergens uit op kan halen dat OPA is gewaarschuwd, ik weet van Juul dat ze dat gedaan heeft per mail maar ik vindt het jammer dat het niet vermeld staat. Waarom?...Omdat ik het nu zo lees en zo gelezen kan worden alsof ik de grote scheldpartij veroorzaakt zou hebben en Opa weggeschoven wordt. Om welke reden is me ook onduidelijk, hij heeft al veel vaker aanmaningen gehad en zelfs al eens verwijderd van het forum, maar is weer opgestaan, dat zal wel een reden hebben, hij zal wel wat hebben wat anderen niet hebben en laat ik ook in het midden maar als iemand verwijderd wordt zegt dat opzich al genoeg in mijn ogen. Omdat het dus nergens staat en mensen op het verkeerde been gezet zouden kunnen worden, verduidelijk ik het zelf wel even hier. Phileine heeft deze Topic daarvoor geopent dus kan en mag dat ook hier neem ik aan.

Ikzelf heb OPA allang gemaild, zo sportief ben ik ook wel maar hij reageert (nog) niet, wat moet je dan als fokmember?...Juist mailen naar Juul of bericht achterlaten via ICQ, dat heb ik ook gedaan. Die reactie van mij was enkel en alleen voor Opa omdat ik het zo zat ben. Kritiek is prima maar niet die dingen zoals is gebeurd en elke keer maar weer achtervolgen om persoonlijke kreten neer te zetten. (In IRL heet dat zelfs stalking). Als iemand het niet eens is en zich zo eraan stoort laat die dan direct zeggen wat hij vindt en zeg dan oliebol ik vindt je maar niets dan dat er nu kreten worden geroepen die gevoeld worden maar alleen nog harder, het kan dan beter gezegd worden. Ik weet zelf ook maar al te goed dat je er eigenlijk niet op in moet gaan en dat zal ik ook voortaan proberen niet te doen MAAR, ik hoef niet alles te pikken. Mijn email heb ik zelfs al een hele tijd geleden hier verwijderd zodat het niet meer te zien is omdat er ook van sommigen vervelende mailen binnen kwamen, belachelijk maar waar. Ik ben ook een fokmember en heb altijd met plezier hier gezeten en heb ook recht op meningen net zoals anderen dat hebben en heb recht om mijzelf te verduidelijken als een ander dat niet doet.

Verder, ik zal een emmer houtjes halen uit het bos en zal daar wel in gaan bijten want het helpt je vaak toch niets dan alleen ergenis en die wil ik helemaal niet, ik heb wel wat anders aan mijn hoofd om dat er nog bij te hebben. Hier komen moet leuk zijn, daarvoor heb ik internet en daarvoor zit ik hier.

Ik wil er verder geen woord meer aan vuilmaken, het is genoeg geweest voor nu. Mijn stijl is helemaal niet zulke dingen op het forum te zetten maar ik kon niet anders als dit nu wel te doen. Ik zal proberen niet meer te reageren op zulke zaken als nu weer zijn gebeurd maar wilde voordat ik dat ga doen wel even bovenstaande kwijt.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<


[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 28 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  dinsdag 28 december 1999 @ 09:34:00 #27
2004 sunshine
Still shining!
pi_235551
door mij verwijderd

[Dit bericht is gewijzigd door sunshine (Datum 28 December 1999).]

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
  dinsdag 28 december 1999 @ 21:32:00 #28
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_235552
quote:
op 12-27-1999 om 12:52 AM schreef Max het volgende:
Charisma, dat blijkt in de praktijk nogal tegen te vallen, weet ik uit ervaring op een ander forum waarmee men daarmee ook eens een experiment heeft gedaan. Om de draad van een discussie te kunnen volgen moet je dan namelijk eerst een stuk omlaag scrollen om uit te komen op het punt waar de laatste door jou gelezen reactie staat en vanaf dat punt weer omhoog. Als er wat langere posts tussen staan blijf je heen en weer scrollen naar het begin van die post tot het einde ervan, dan weer omhoog tot het begin van de daarna geposte reactie. Het wordt er allemaal niet overzichtelijker door, integendeel.

Misschien is het dan een idee om bovenaan de pagina een link naar beneden te maken? Op die manier heeft een ieder de keuze op vanaf het begin te gaan lezen, of gelijk naar de laatste posting te gaan.
Dit moet toch mogelijk zijn, alleen weet ik niet of het in de praktijk op problemen stuit.

Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  Moderator dinsdag 28 december 1999 @ 21:49:00 #29
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_235553
Doorgaan op deze wijze! Dus ook topics sluiten die te banaal, grof of niet ter zake doend zijn. Zo laat je ook aan nieuwe bezoekers zien wat voor 'soort' forum dit is. Want als nieuwelingen hier voor het eerst komen, en meteen al topics zien als

WILLEM IS EEN VIEZE VUILE RAT
KARIN HEEFDT MAURIES GEPIJPD
IS BART HOMO

dan is dat een verkeerd signaal volgens mij, en kom je in een vicieuze cirkel terecht: mensen die daar niets van moeten hebben, zie je niet meer terug, en lieden die tuk zijn op schelden en jennen blijven hangen.

En oliebol: trek het je niet te veel aan als je privémail krijgt van simpele zielen die het nodig vinden je uit te schelden. Gewoon er boven staan.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  dinsdag 28 december 1999 @ 22:17:00 #30
1305 Casey
...psychisch zeer simpel
pi_235554
quote:
op 12-28-1999 om 09:49 PM schreef Gert o.a. het volgende:
Dus ook topics sluiten die te banaal, grof of niet ter zake doend zijn.

WILLEM IS EEN VIEZE VUILE RAT
KARIN HEEFDT MAURIES GEPIJPD
IS BART HOMO

dan is dat een verkeerd signaal volgens mij, en kom je in een vicieuze cirkel terecht:


Zal wel zijn, maar meteen alles weghalen wat óngewenst'lijkt is erger, namelijk een beperking van de vooral op internet zo belangrijke vrijheid van meningsuiting... Zo min mogelijk toepassen!!!!

pi_235555
door mij verwijderd

[Dit bericht is gewijzigd door Rainbow (Datum 28 December 1999).]

  Moderator woensdag 29 december 1999 @ 15:37:00 #32
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_235556
quote:
op 12-28-1999 om 10:17 PM schreef Casey het volgende:
Zal wel zijn, maar meteen alles weghalen wat óngewenst'lijkt is erger, namelijk een beperking van de vooral op internet zo belangrijke vrijheid van meningsuiting... Zo min mogelijk toepassen!!!!


Dat zou opgaan als er op het internet geen andere plekken waren om er ongenuanceerd op los te kunnen schelden. Maar deze vorm van 'vrijheid van meningsuiting' kan al op zoveel plaatsen op internet beoefend worden. Laat dit forum in ieder geval een paar algemene gedragsregels erop na houden.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_235557
jeetje het zit jullie wel hoog he.
Het is maar een forumpje!!!!!
In plaats van je blind staren op allerlei BB en forum-frustraties zouden een hoop mensen er goed aan doen om ook eens wat aandacht aan hun (echte)leven te besteden.
Misschien komt dat relativeringsvermogen ten goede.
pi_235558

Phil meid, deze keer heb ik geen enkel commentaar.

Thumbs up!

Jusqu'ici tout va bien...
  woensdag 29 december 1999 @ 17:37:00 #35
691 luciano
ondertitelloos
pi_235559
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
op 12-27-1999 om 01:23 PM schreef dutchie het volgende:
Nu het einde nadert valt het mij op dat er aantal trouwe FOK!kers ineens verdwenen zijn. Ik noem bijv.:
*Two Sisters
*Tanjalies
*Badgirl
*Amappa (heeft misschien te maken met het om zeep helpen van het grote Tara/Playboy-topic)
Er zijn er nog veel meer, maar dit waren de namen die mij direct te binnen schoten.

Wat is er met hen gebeurd? Waren ze het gezever over Willem en de zijnen zat, of missen ze Anouk te zeer?

Ik heb zelf ook wel eens dagen dat ik het forum slapjes vind, maar even later verschijnt er wel weer een onderwerp waar ik wel op wil reageren. Misschien vonden zij het forum inderdaad aan het inkakken en de onderwerpen te weinig prikkelend.

Maar als bovengenoemden nu stiekem mee lezen, zou ik graag van ze willen horen waarom ze verdwenen zijn.

--------------------------------------------------------------------------------

Ik ben dan wel niet zo'n hele oude bekende , maar ook ik zit er bijna niet meer op , en wel om diverse redenen .

Het hele gebeuren begint een beetje op divrse manieren uit de hand te lopen , dwz. er ontstaan conflicten , het wordt veel te onoverzichtelijk , en er ontstaat op sommige momenten/plaatsen te veel kliekjesvorming 1
Ik heb dit zelf op het chat gebeuren aan den lijve ondervonden , alwaar ik de les werd gelezen om een uit de hand gelopen misverstand , door een puber die net één week langer op de chat , en in het forum zat !
Daar zakt mijn broek een beetje van af , en toen ben ik maar met de bekende stille trom vertrokken.
Hier heb ik iets soortgelijks meegemaakt .
Ik was net als Jochie , btw , goed werk Jochie , regelmatig aan het scanneren daar bij BB , en op een gegeven moment had ik een frequentie te pakken , die nog niemand had gevonden! Ik ving daar persconferenties op die werden gegeven door Dhr. Römer himself met allerlei buitenlandse tv-en radiostations.
Toen ik om begrijpelijke redenen geen gerucht aan wilde geven via het forum , want dan zou die frequentie meteen worden verwijderd , besloot ik om contact PROBEREN te leggen met Danny , daar ik had begrepen dat er wel meer personen kontakt op hoog nivo hadden . Ik wilde dit graag per telefoon doen daar ik heel langzaam kan typen met één vinger , en om dat nu allemaal via e-mail of icq kort te sluiten wat we daar allemaal mee konden doen , had ik dus weinig trek in !
Ik vroeg hem vriendelijk of ik misschien telefonisch kontakt kon leggen over iets belangrijks , maar daar had hij geen zin in !
We wonen allebei in Rotterdam , maar ook een ontmoeting was uitgesloten .
Ik was daar best pissig over , want ik denk dat als ik een vrouw was geweest , dan had hij mij waarschijnlijk wel willen spreken / ontmoeten .
Sindsdien heb ik mij merendeels teruggetrokken van het hele Fok gebeuren , daar ik erg teleurgesteld was !
Btw , Danny , als je dit leest , wil ik ook opmerken dat je erg veel goed werk hebt verricht natuurlijk , maar in mijn geval heb je een , misschien wel kostbare inschattingsfout gemaakt , want in het forum kon ik hier verder niet over uitwijden , toen , en nu wel !
Ik zie dit als een incident , waar vooral de leidinggevende figuren hopelijk wat van kunnen leren voor een evt. volgende keer !
Voor de rest , no hard feelings , maar voor mij was de lol er wel een beetje af , sorry .
Ik ben het op de achtergrond blijven volgen , en heb zelfs nog een paar bandjes naar Jochie gestuurd , waarvan ik niet eens weet wat er mee is gebeurd.

Dit was dus MIJN reden waarom ik er niet meer zoveel bij ben , hoewel ik ook besef dat ik nou ook weer niet zo'n héél oud gediende ben , voordat iemand anders dat weer gaat zeggen!
Al met al heb ik er van genoten , en ben benieuwd wat er NA bb. verder gaat gebeuren !

Groetjes allemaal , en alvast de beste wensen voor 2000 .

P.S. ook dit verhaaltje ben ik bijna een half uur mee bezig geweest , dit even ter illustratie , waarom ik dus graag telefonisch kontakt wilde.

  woensdag 29 december 1999 @ 17:49:00 #36
3 Arjen
Onmogelijk rood.
pi_235560
"Ik heb dit zelf op het chat gebeuren aan den lijve ondervonden , alwaar ik de les werd gelezen om een uit de hand gelopen misverstand , door een puber die net één week langer op de chat , en in het forum zat ! "

Je werd gebanned+gekickt, begrijp ik dat goed? Das dan heel raar want er zijn maar 4 mensen die dat kunnen. Als dat niet zo was had je je daar niks van aan moeten trekken, twas toch maar een puber he.

En verder over dat contact met Danny. Kom je hier op 't forum voor de topics enzo, of voor Danny? Danny wijst iets af, en dan is meteen de lol eraf. Denk meer dat dat aan jou instelling ligt...

Doppelganger. Body snatcher. Shape shifter.[br]Money graber. Bride taker. Child Killer.[br]Vote rigger. Mother fucker. ...money for the generals.
pi_235561
Tja, als je niet constant post, topics opent en je af en toe verdienstelijk maakt wordt je genegeerd. Maar zo raar of vervelend is dit toch niet. Vrij normale gang van zaken vind ik. De kliek van heftige posters zoeken elkaar op en elke nieuweling met "de droom hier ooit bij te horen en er deel van te zijn" gaat z'n tijd natuurlijk niet verspillen aan andere, meer relaxte posters en lezers, maar slaat druk aan het likken en steken van "de harde kern" .Dus maak je niet druk Luciano.Ik post ook bijna 3 maanden voor de kat z'n *** (nou ja mezelf ), maar kan er niet mee zitten. Jij toch ook niet?
  Admin woensdag 29 december 1999 @ 18:57:00 #38
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_235562
quote:
op 12-29-1999 om 05:37 PM schreef luciano het volgende:
er ontstaat op sommige momenten/plaatsen te veel kliekjesvorming. Ik heb dit zelf op het chat gebeuren aan den lijve ondervonden , alwaar ik de les werd gelezen om een uit de hand gelopen misverstand , door een puber die net één week langer op de chat , en in het forum zat !

Ik was daar zelf bij hoewel ik me verder niet met dat gesprek heb bemoeit, maar er werd op een normale manier aan je uitgelegd dat wat je deed (je weet wel wat) op 't forum niet echt de bedoeling was, dat was alles. Vervolgens vatte jij dat persoonlijk op en verdween boos uit de chat. Dat is je eigen keus geweest en had zeker niks met kliekjesvorming te maken.

quote:

op een gegeven moment had ik een frequentie te pakken , die nog niemand had gevonden! Ik ving daar persconferenties op die werden gegeven door Dhr. Römer himself met allerlei buitenlandse tv-en radiostations.
Toen ik om begrijpelijke redenen geen gerucht aan wilde geven via het forum , want dan zou die frequentie meteen worden verwijderd , besloot ik om contact PROBEREN te leggen met Danny , daar ik had begrepen dat er wel meer personen kontakt op hoog nivo hadden.

Klopt, maar al die contacten gaan via ICQ of E-Mail hoor.

quote:

Ik wilde dit graag per telefoon doen daar ik heel langzaam kan typen met één vinger , en om dat nu allemaal via e-mail of icq kort te sluiten wat we daar allemaal mee konden doen , had ik dus weinig trek in !
Ik vroeg hem vriendelijk of ik misschien telefonisch kontakt kon leggen over iets belangrijks , maar daar had hij geen zin in !

Ik heb je uitgelegd dat ik een hekel heb aan telefoongesprekken. Telefoonangst e.d.
Dat lijkt me iets totaal anders dan er geen zin in hebben.
Verder vroeg ik je of ik dan dingen te horen zou krijgen die de dag erop in de kranten te lezen zouden zijn en waarom dat niet via e-mail of ICQ kon. Je hebt niet verteld dat je langzaam tikt, maar dat je het telefonisch of persoonlijk wilde doen omdat je nogal paranoide was dat men (VOO?) het zou onderscheppen of iets van die strekking.

quote:

We wonen allebei in Rotterdam , maar ook een ontmoeting was uitgesloten .

Ook dat heb ik nooit gezegd. Ik heb alleen gezegd dat ik nogal wat te doen had en dus niet en minute een ontmoeting kon regelen. Ook dat is iets heel anders dan 'uitgesloten'.

quote:

Ik was daar best pissig over , want ik denk dat als ik een vrouw was geweest , dan had hij mij waarschijnlijk wel willen spreken / ontmoeten .

Sorry, maar dit is echt de grootste onzin die ik ooit gehoord heb. Je hebt volgens mij het idee dat ik iedereen maar in het wilde weg loop te ontmoeten ofzo. Ik heb van heel de site 2 mensen ontmoet buiten de meetings om en dat zijn Phileine en Knorretje. De rest ken ik OF alleen van de chat, OF van de meetings, OF van tweakers.net, dus dat ik je wel a la minute had ontmoet als je een vrouw was geweest is een klein beetje onzin.

Dat je hier niet meer komt of wil komen moet je geheel zelf weten, maar ga niet meteen allerlei conclusies trekken voordat je ook zeker weet dat die conclusies kloppen. Misschien had je meer duidelijkheid kunnen vragen via bv e-mail (hoewel ik dacht dat ik vrij duidelijk geweest was toen ik je in de chat/icq had destijds).

quote:

Btw , Danny , als je dit leest , wil ik ook opmerken dat je erg veel goed werk hebt verricht natuurlijk , maar in mijn geval heb je een , misschien wel kostbare inschattingsfout gemaakt

Ach kostbaar zal ook wel meevallen, en een inschattingsfout zie ik hier maar van een kant en dat is de jouwe. Ik heb gezegd waarom ik niet telefonisch wilde en waarom ik niet direct een ontmoeting kon regelen. Als jij daar de conclusie aan hangt dat 't meteen volledig uitgesloten is dat je me persoonlijk spreekt dan ligt de inschattingsfout bij jezelf.

quote:
Ik zie dit als een incident , waar vooral de leidinggevende figuren hopelijk wat van kunnen leren voor een evt. volgende keer !

Er valt niet veel te leren.. Als ik iedereen moet ontmoeten die dat wil dan kom ik helemaal nergens meer aan toe. Je bent echt niet de enige die vindt dat ik alles moet laten vallen en maar meteen moet komen opdraven omdat ze een of ander nieuwtje hebben. Heb daar gewoon de tijd niet voor. Juist omdat ik je wel kende van de chat nam ik je wel serieus, maar je moet wel een beetje begrip opbrengen voor mijn situatie en het gebrek aan tijd dat ik zowieso al heb.

Anyway, hier ook no hard feelings hoor. Jammer dat je besloten hebt weg te gaan, maar alsnog de beste wensen voor 2000.

- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
pi_235563
Met alle respekt en felicitaties voor hoe Juul haar taak verricht deze weken,
het heeft dus niets te maken met kritiek op haar,
maar zo'n puber als FAW met z'n stink-topic haal ik voortaan net zo uit de 'boom' als ik zou doen wanneer ik in Almere was !

Moor heeft gezegd en neemt alle verantwoording ervoor. Ik laat de misschien laatste uren van dit Forum NIET meer vervuilen door de laffe brutaliteit van een minderheidje.

  donderdag 30 december 1999 @ 02:08:00 #40
568 Juul
Is gewoon lief
pi_235564
1 mailtje naar juul@fokzine.net is genoeg........
The Bitch is Back!
  donderdag 30 december 1999 @ 02:16:00 #41
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_235565
quote:
op 12-29-1999 om 05:51 PM schreef dom_is_leuk het volgende:
Tja, als je niet constant post, topics opent en je af en toe verdienstelijk maakt wordt je genegeerd. Maar zo raar of vervelend is dit toch niet. Vrij normale gang van zaken vind ik. De kliek van heftige posters zoeken elkaar op en elke nieuweling met "de droom hier ooit bij te horen en er deel van te zijn" gaat z'n tijd natuurlijk niet verspillen aan andere, meer relaxte posters en lezers, maar slaat druk aan het likken en steken van "de harde kern" .Dus maak je niet druk Luciano.Ik post ook bijna 3 maanden voor de kat z'n *** (nou ja mezelf ), maar kan er niet mee zitten. Jij toch ook niet?


Sluit me hier volledig bij aan

  donderdag 30 december 1999 @ 17:27:00 #42
691 luciano
ondertitelloos
pi_235566
quote:
op 12-29-1999 om 05:49 PM schreef Arjen het volgende:
"Ik heb dit zelf op het chat gebeuren aan den lijve ondervonden , alwaar ik de les werd gelezen om een uit de hand gelopen misverstand , door een puber die net één week langer op de chat , en in het forum zat ! "

Je werd gebanned+gekickt, begrijp ik dat goed? Das dan heel raar want er zijn maar 4 mensen die dat kunnen. Als dat niet zo was had je je daar niks van aan moeten trekken, twas toch maar een puber he.

En verder over dat contact met Danny. Kom je hier op 't forum voor de topics enzo, of voor Danny? Danny wijst iets af, en dan is meteen de lol eraf. Denk meer dat dat aan jou instelling ligt...


Voor Arjen:

Even een korte reaktie , ik ben daar niet gebanned of gekicked , maar uit eigen beweging weggegaan , oftewel gewoon de wijste geweest vond ik .

Ten 2e , dat met Danny heb je geloof ik niet helemaal goed gelezen/begrepen , dus , laat maar , anders blijven we bezig . Groetjes .


Voor Danny :

Ik kan wel weer gaan reageren op jouw reaktie op mijn reaktie op jou , maar dan krijgen we weer van die ellenlange discussies van "welles , nietes" , dus we laten het hier maar gewoon bij , en gaan genieten? , van de afloop van dit hele gebeuren vanavond !
Nogmaals no hard feelings , maar jammer dat het niet anders is gelopen .
Verder blijf ik de boel nog gewoon volgen via het forum , want ook hier weglopen heeft geen enkel nut , bovendien kan ik hier lekker anoniem meelezen , en dat kan op de chat helaas niet !

Groetjes , luciano
------------------
ben wel een man , maar ja , ze heeft zulk mooi ROOD haar!

[Dit bericht is gewijzigd door luciano (Datum 30 December 1999).]

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')