abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_235525
Ooit hebben we de regel gesteld dat alle opmerkingen/klachten/vragen over moderaten in het feedback forum thuishoren. Dit was in een tijd dat ongeveer elk topic in het BB-forum uitmondde in een discussie over de relevantie van het topic, waardoor de sfeer erg achteruit ging.

De laatste tijd heb ik gemerkt dat er toch wel behoefte bestaat om specifiek binnen BB-forum over die zaken te praten. Verder willen wij ook wel erg graag weten hoe jullie over bepaalde zaken denken, want de meningen lopen nogal uiteen. Vandaar dat ik nu een topic daarover hier open, op de plek waar het nu relevant is. (waarmee ik gelijk handig een off-forum topic goedpraat )

Wat we van jullie willen weten is eigenlijk wanneer naar jullie mening een moderator/admin moet ingrijpen en wanneer niet. Dus bijvoorbeeld vragen als:
- meer slotjes of minder slotjes?
- wanneer slotjes?
- wanneer moet er inhoudelijk ingegrepen worden door mods/admins?
- wat doen we goed en wat doen we fout? (graag wel op zo'n manier dat we er iets mee kunnen)

Remember, zolang wij niks horen gaan we gewoon door op de manier zoals wij denken dat goed is en ook wij zijn maar gewone mensen die (beoordelings)fouten kunnen maken.
Jullie zijn uiteindelijk degenen die het forum maken (zoals heel terecht eerder in een ander topic werd opgemerkt). Op het gevaar af als VOO te gaan klinken: moderaters en admins zijn er voor jullie en niet andersom. Dus graag feedback!!

ps. als je het niet in dit topic kwijt wilt, is een mailtje natuurlijk ook welkom.

mooi he, alles
pi_235526
Ga naar bed gek ! Weet je hoe laat het is ? Net uit de kerk zeker ?

Mijn idee-ke : de volgende keer als een forum zo hard gaat dat je moet gaan splitsen doe dan een verdeling in de langzame en snellere threads , bv Doordevil / dagstreams / VvP / welterusten en smiley's apart en aan de andere kant alle 1-malige topics ......

Nu posten er maar 3 man ofzo op "ongein" , die hele verdeling klopt gewoon niet , de mensen vinden het toch een beetje een verdomhoekje (semi-veronica forum).

  zaterdag 25 december 1999 @ 05:01:00 #3
1390 pink
auto doet t altijd ! ja toch?
pi_235527

[Dit bericht is gewijzigd door pink (Datum 25 December 1999).]

  zaterdag 25 december 1999 @ 05:08:00 #4
1390 pink
auto doet t altijd ! ja toch?
pi_235528

[Dit bericht is gewijzigd door pink (Datum 25 December 1999).]

pi_235529
Wat ik graag zou willen is: dat als er in de ogen van een bepaald persoon, een topic geopend wordt wat niet naar iemands zin is, hij/zij niet in de desbetreffende topic gaat lopen klagen. Neem contact op met de moderator, en doe je beklag!
Een enkeling hier (van de oude garde) , denkt dat hij/zij kan bepalen wat wel of niet geoorloofd is in dit forum. Als diegene inderdaad zo goed is als dat hij zelf denkt, dan had Danny diegene allang bevorderd tot moderator.
Dus zeur niet in een topic als iets je niet bevalt, maar richt je tot de desbetreffende persoon !
Van alles is weer waardeloos

  zaterdag 25 december 1999 @ 06:48:00 #6
1055 Schanulleke
Een kop vol zaagsel!
pi_235530
Dit vind ik nou een nuttige topic. Ik wil hier graag mijn mening over spuien. Ik vind, dat de beide big brother topics samengevoegd moeten worden, en dat er dan pas weer wat slotjes mogen verschijnen. Vanaf het moment dat de splitsing zich voordeed heb ik toch het gevoel gehad dat de waarde van humor in deze wereld/ dit forum ondergewaardeerd wordt. Ik heb alle begrip voor het ingrijpen van moderators, maar de ergste wildgroei, zoals ten tijde van het vertrek van Sabien is voorbij. Het aantal topics valt tegenwoordig reuze mee, en tuurlijk, er zitten nog dubbele topic postings bij, maar het is nog steeds overzichtelijk, en ook de laadtijd valt alleszins mee. (en ik heb een 56k) Dus, concluderend, wat mij betreft, 1 BB-forum, die laatste week, for good old times sake, en dan maar hopen dat de de negatieve posters zich hebben laten beïnvloeden door de kerstgedachte. Alleen slotjes op dubbele topics, en dan blijft het nog allemaal leefbaar.
Verder wil ik mij vanaf deze plek aansluiten bij Juffrouw Jannie; als een topic je niet aanstaat, reageer er dan niet in. Dat soort reacties mogen m.i. wel verwijderd worden.
Hartelijk dank voor de aandacht, dat had ik even nodig
Life is what you make it.
pi_235531
Als de moderators er ook daadwerkelijk zijn dan zullen zulke eenmansacties die in het verleden zijn gebeurd door enkelelingen hier, zoals Juf. Jannie zegt ook niet nodig zijn. De afgelopen twee weken zijn ze wel weer op het forum en houden wat toezicht maar voor die tijd vondt ik het persoonlijk soms een rommeltje en dan kan ik me wel voorstellen dat een enkeling, wie dat dan ook is, dat die even probeert met zijn beste bedoelingen om de lijn er wat in te houden, dat is denk ik een logische reactie als er geen "politie" is, zoals velen dat noemen. Het spreekwoord "als de kat van honk is dansen de muizen op tafel" is dan ook hier op zijn plek. Ik ga er nog steeds van uit dat die mensen het goed bedoeld hebben en het is wat in de hand gewerkt daar moeten wij en de moderators ook eerlijk in zijn.

Maar als Juul en Phileine daadwerkelijk het goed in de gaten houden dan zijn zulke dingen verleden tijd. Ik heb zelf ook gemerkt als je Phileine even mailt dat ze ook actie onderneemt, maar van die mailoptie weten de nieuwelingen niet en is het goed denk ik om dat misschien nog even te melden in deze Topic Phileine?

Nu ik het toch over de nieuwelingen heb even dit, ik denk dat we met nieuwelingen beter om kunnen gaan, wat aardiger tegen kunnen zijn en wat gastvrijer want ik zelf heb ervaren dat het een "kliek" kan zijn hier en nog vaak is. Ik vondt dat zelf destijds ook zeer vervelend en eigenllijk nu nog, dat zou wel eens een reden voor mij kunnen zijn dat ik binnenkort het FokForum ga verlaten. Een kliekvorming en elkaar de handen boven het hoofd houden is een zeer naar gevoel. Misschien even een opfrisser voor ons allemaal. Laat ook een nieuweling in zijn of haar waarde en geef ze het gevoel dat ze welkom zijn, ook de "oude garde" dus. Ze even welkom heten en groeten is maar een kleine moeite en is voor de nieuweling een goed begin om Fok te ontdekken.

Wat mij betreft is het goed zo en als de dames het in de gaten houden zoals ze zich hebben voorgenomen dan zal het heus wel goedgaan, dan zijn zulke acties van anderen niet nodig. Het is nu eenmaal zo dat er toezicht moet zijn als er meer dan 2000 members op Fok zijn, daar kun je niet omheen. Ook is denk ik n.m.i belangrijk dat een moderator goed voor zichzelf in de gaten moet houden als hij/zij zelf reageert in Topic's, ik zeg nu niet met deze opmerking dat dat niet kan, natuurlijk moet dat kunnen maar een moderator kan gauw door een "verkeerde" opmerking/opvatting andere forumleden met een raar gevoel achterlaten, daarom is het ook goed als er wat zou zijn omdat per mail met elkaar op te lossen en niet in een topic waar anderen van mee kunnen "genieten". Verder zou ik zeggen ga zo door en laten we ons wat meeslepen door de kerstgedacht zoals Schanulleke aangeeft en wat aardiger tegen elkaar zijn zonder gelijk te schelden, schreeuwen, topic's kapot te maken en te verwensen. Nog even een laatste vraag, is deze Topic nu een blijvende topic, een soort vervanging van de feedback of heeft oliebol dat verkeerd begrepen?

Zo dat wilde ik even kwijt
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 25 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_235532
Wat mij betreft is dit mijn laatste reaktie.
Ik vind het hier veel te strak.
Veel te veel regels en veel te gauw slotjes.
Okk jullie reakties op newbies bevalt me niet.
Ooit van gastvrijheid gehoord?
Het lijkt wel een site van de KGB.
Wie gelijk heeft, hoeft dat nog niet te krijgen, en wie gelijk krijgt, hoeft dat nog niet te hebben.
pi_235533
Yeah Sure Avia we zijn hier ook veel te strak dat we al dat nutteloze gescheld op Willem niet toelaten, we zouden het juist moeten bevorderen niet? En voor elke scheet die iedereen wil laten gaan we nieuwe topics openen, ook geweldig. Toch?
Ik weet niet wat je hebt maar echt lekker zit het niet geloof ik, heb je wel enig idee hoe de KGB te werk ging en ben je dan in staat om ook maar enig heel klein ietsiepietsie raakvlak te bespeuren met dit forum en de algemene normale, zeker niet strikte, huisregels?

I don't think so.

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  zondag 26 december 1999 @ 20:05:00 #10
1169 BigDick
size DOES matter
pi_235534
ik ben voor de optie van 2 kolommen op 1 pagina. Op een helft de vaste onderwerpen (dat wordt iets vanzelf als deel drie opgestart moet worden en de terugkerende onderwerpen (dagstreams etc.)plus het echte nieuws, samengevat door de mods.
het voordeel hiervan is dat het aantal topics beperkt is zo dat je niet eerst 101 overbodige topics af hoeft te scrollen.

op de andere helft is iedereen welkom om alles te posten waar ie zin in heeft. leuk om de boel door te spitten als je daar zin in hebt, wil je gewoon even op de hoogte worden gebracht pak je toch het andere deel.

Zonder BB zal het toch minder zijn...

de cursus "omgaan met teleurstellingen" is tot onze spijt afgelast
  zondag 26 december 1999 @ 21:48:00 #11
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_235535
Naar mijn idee gaat het moderaten prima. Het zou wel mooi zijn als alle onzin-topics en dubbele topics die worden gesloten gelijk in het archief worden gedumpt, om het overzicht te bewaren. Misschien is het mogelijk om de inhoud naar de juiste topic over te zetten, en de thread te wissen ?

Voor de rest: keep doing the right job, en ik weet jullie e-mail adres ! Gelukkig 2000 !

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  zondag 26 december 1999 @ 22:50:00 #12
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_235536
quote:
op 12-26-1999 om 07:57 PM schreef DIGGER het volgende:
Yeah Sure Avia we zijn hier ook veel te strak dat we al dat nutteloze gescheld op Willem niet toelaten, we zouden het juist moeten bevorderen niet? En voor elke scheet die iedereen wil laten gaan we nieuwe topics openen, ook geweldig. Toch?
Ik weet niet wat je hebt maar echt lekker zit het niet geloof ik, heb je wel enig idee hoe de KGB te werk ging en ben je dan in staat om ook maar enig heel klein ietsiepietsie raakvlak te bespeuren met dit forum en de algemene normale, zeker niet strikte, huisregels?

I don't think so.


geopend door onze nieuwe moderator

met text van Phileine
i/s/Forum21/HTML/003034.html

De letterlijke text luid daar dus dat je ALLES kwijt kan over Willem

beetje tegenstrijdig dus

  zondag 26 december 1999 @ 23:23:00 #13
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_235537
Quenda, wel eens gehoord van fatsoensnormen ?????
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  maandag 27 december 1999 @ 00:09:00 #14
1414 Kangaroo
the Kangaroo hopper
pi_235538
Ik vind dat er wat soepeltjes met de slotjes omgegaan moet worden. Topics die niet interessant zijn, zakken vanzelf wel naar beneden de vergetelheid in, dingen die de moeite waard zijn blijven wel ergens bovenaan hangen. En wat de grootte van de files betreft, maakt ook niks uit. Je kunt beter een klein topicje lezen en als onbelangrijk aanmerken dan een groot topic van een paar honderd kb.. scheelt weer traffic Tenzij er echte notoire topicflooders zijn, mensen die taal uitslaan dat echt niet door de beugel kan of als je veel klachten krijgt over een bepaald topic, dan zou ik zeggen, het regelt zichzelf wel.
I am a lonesome Kangaroo, so far from hooooooooome
  maandag 27 december 1999 @ 00:18:00 #15
1234 HiZ
Istanbullu
pi_235539
Ik had eigenlijk willen quoten, maar dat was dubbelop en Oliebol zegt het volgens mij allemaal al.

Dus : als je wil weten wat ik ervan vindt, lees de bijdrage van oliebol2000

  maandag 27 december 1999 @ 00:22:00 #16
959 opa
De man met de witte shawl
pi_235540
quote:
op 12-25-1999 om 08:18 AM schreef oliebol2000 het volgende:
Als de moderators er ook daadwerkelijk zijn dan zullen zulke eenmansacties die in het verleden zijn gebeurd door enkelelingen hier, zoals Juf. Jannie zegt ook niet nodig zijn. De afgelopen twee weken zijn ze wel weer op het forum en houden wat toezicht maar voor die tijd vondt ik het persoonlijk soms een rommeltje en dan kan ik me wel voorstellen dat een enkeling, wie dat dan ook is, dat die even probeert met zijn beste bedoelingen om de lijn er wat in te houden, dat is denk ik een logische reactie als er geen "politie" is, zoals velen dat noemen. Het spreekwoord "als de kat van honk is dansen de muizen op tafel" is dan ook hier op zijn plek. Ik ga er nog steeds van uit dat die mensen het goed bedoeld hebben en het is wat in de hand gewerkt daar moeten wij en de moderators ook eerlijk in zijn.

Maar als Juul en Phileine daadwerkelijk het goed in de gaten houden dan zijn zulke dingen verleden tijd. Ik heb zelf ook gemerkt als je Phileine even mailt dat ze ook actie onderneemt, maar van die mailoptie weten de nieuwelingen niet en is het goed denk ik om dat misschien nog even te melden in deze Topic Phileine?

Nu ik het toch over de nieuwelingen heb even dit, ik denk dat we met nieuwelingen beter om kunnen gaan, wat aardiger tegen kunnen zijn en wat gastvrijer want ik zelf heb ervaren dat het een "kliek" kan zijn hier en nog vaak is. Ik vondt dat zelf destijds ook zeer vervelend en eigenllijk nu nog, dat zou wel eens een reden voor mij kunnen zijn dat ik binnenkort het FokForum ga verlaten. Een kliekvorming en elkaar de handen boven het hoofd houden is een zeer naar gevoel. Misschien even een opfrisser voor ons allemaal. Laat ook een nieuweling in zijn of haar waarde en geef ze het gevoel dat ze welkom zijn, ook de "oude garde" dus. Ze even welkom heten en groeten is maar een kleine moeite en is voor de nieuweling een goed begin om Fok te ontdekken.

Wat mij betreft is het goed zo en als de dames het in de gaten houden zoals ze zich hebben voorgenomen dan zal het heus wel goedgaan, dan zijn zulke acties van anderen niet nodig. Het is nu eenmaal zo dat er toezicht moet zijn als er meer dan 2000 members op Fok zijn, daar kun je niet omheen. Ook is denk ik n.m.i belangrijk dat een moderator goed voor zichzelf in de gaten moet houden als hij/zij zelf reageert in Topic's, ik zeg nu niet met deze opmerking dat dat niet kan, natuurlijk moet dat kunnen maar een moderator kan gauw door een "verkeerde" opmerking/opvatting andere forumleden met een raar gevoel achterlaten, daarom is het ook goed als er wat zou zijn omdat per mail met elkaar op te lossen en niet in een topic waar anderen van mee kunnen "genieten". Verder zou ik zeggen ga zo door en laten we ons wat meeslepen door de kerstgedacht zoals Schanulleke aangeeft en wat aardiger tegen elkaar zijn zonder gelijk te schelden, schreeuwen, topic's kapot te maken en te verwensen. Nog even een laatste vraag, is deze Topic nu een blijvende topic, een soort vervanging van de feedback of heeft oliebol dat verkeerd begrepen?

Zo dat wilde ik even kwijt


ZO; NOU HOOR JE HET NOG EENS VAN EEN ANDER. IS HET NOU GOED BEGREPEN. JE HOUDT JE ER AAN AAN OF JE WORDT MET EEN OF ANDERE KLEFFE SUBSTANTIE OVERGOOTEN. Strooien helpt niet; gieten wel.

opa.

Sorry. Marijke heeft het me afgeraden.

Kon me ff niet inhouden.
grtz opie

Hee, Grufti ! Ab! in die Urne !!
pi_235541
quote:
op 12-25-1999 om 08:36 AM schreef Avia het volgende:
Wat mij betreft is dit mijn laatste reaktie.
Ik vind het hier veel te strak.
Veel te veel regels en veel te gauw slotjes.
Okk jullie reakties op newbies bevalt me niet.
Ooit van gastvrijheid gehoord?
Het lijkt wel een site van de KGB.

Absoluut met je eens, Had ik al erder aangesproken in een andere topic en er bleken veel mensen te zijn die ook zo voelden. Hier zijn er maar de HOT-Fokker s en alle newbies die een verhaal of reactie sturen worden gewoon genegeerd, Ik zou ook liever de laatste bericht/ reactie op een topic bovenaan willen hebben staan en niet onderaan. Moet je steeds maar scrollen...
pi_235542
quote:
op 12-26-1999 om 07:57 PM schreef DIGGER het volgende:
Yeah Sure Avia we zijn hier ook veel te strak dat we al dat nutteloze gescheld op Willem niet toelaten, we zouden het juist moeten bevorderen niet? En voor elke scheet die iedereen wil laten gaan we nieuwe topics openen, ook geweldig. Toch?
Ik weet niet wat je hebt maar echt lekker zit het niet geloof ik, heb je wel enig idee hoe de KGB te werk ging en ben je dan in staat om ook maar enig heel klein ietsiepietsie raakvlak te bespeuren met dit forum en de algemene normale, zeker niet strikte, huisregels?

I don't think so.



Gosh .. jij bent strak wel zeg !!

pi_235543
quote:
op 12-27-1999 om 12:27 AM schreef Charisma (onder andere) het volgende:

Ik zou ook liever de laatste bericht/ reactie op een topic bovenaan willen hebben staan en niet onderaan. Moet je steeds maar scrollen...


Charisma, dat blijkt in de praktijk nogal tegen te vallen, weet ik uit ervaring op een ander forum waarmee men daarmee ook eens een experiment heeft gedaan. Om de draad van een discussie te kunnen volgen moet je dan namelijk eerst een stuk omlaag scrollen om uit te komen op het punt waar de laatste door jou gelezen reactie staat en vanaf dat punt weer omhoog. Als er wat langere posts tussen staan blijf je heen en weer scrollen naar het begin van die post tot het einde ervan, dan weer omhoog tot het begin van de daarna geposte reactie. Het wordt er allemaal niet overzichtelijker door, integendeel.

  maandag 27 december 1999 @ 01:05:00 #20
798 voyeur
bemoeit zich
pi_235544
Dit lijkt me dan de plek om Juul in ieder geval te complementeren met haar vuurproef op dit forum.
Je doet het prima, luister naar de kritiek, maar blijf vooral jezelf. Phileine en Danny deden het zeker niet beter; je doet wat vrijwel iedereen vroeg: je bent aanwezig en dat is de sleutel.
Here we are now, entertain us.
  maandag 27 december 1999 @ 02:16:00 #21
228 Big Brother
is watching too
pi_235545
Als geen ander weet ik hoe je een controlerende taak moet uitoefenen.

Daarom mijn reactie.
Het lijkt me dat je allereerst moet uitgaan van Art. 7 van de grondwet.

1. Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

Zo weinig mogelijk verbieden dus. (In de wet staat ook: art 7.56382 Topics op het Fokzine-BB-forum moeten betrekking hebben op BB en berichten moeten betrekking hebben op de TOPIC waarin ze staan).

Het FOK-Forum was fantastisch omdat er zoveel reacties kwamen. Had je even niet op je BBspy gekeken, een uitzending gemist, wilde je Ruud de Leeuw ff horen, column van Nico lezen, enz. enz. enz.
kon je op dit forum terecht.
De ene reactie of topic is de andere niet, maar zal per persoon verschillend gewaardeerd worden. Daarom vond ik de splitsing niet zo'n goed idee. Laat de lezer zelf bepalen wat hij/zij belangrijk vindt.
Maak een totaalpakket en laat lezers met slechte verbinding zelf topics uitsluiten. (indien technisch mogelijk). Goed idee was om de profiel zelf te bepalen. Was je meteen van dat newbie gezeur af. Voor nieuwelingen een korte duidelijke lijst maken, waarin je zet hoe je edit enzevoort. Daar kunnen ze dan heen verwezen worden als ze "beginnersfouten" maken. Arrogante afzeikers hebben meestal zelf een probleem. Vergeet de enkelen die zich belangrijk willen voordoen en nieuwelingen wel even de les lezen. Er is genoeg moois.

Gooi zaken die niet ter zake doen wat het hoofdonderwerp betreft apart. Zoals deze topic en zeker een topic over spelling, zodat het gezeur
over word en wordt niet aan mij besteedt is
en verplaats teksten hierin om het overzicht te houden.
Wijs mensen op het bestaan van chatboxen als ze met elkaar op het forum aan het chatten zijn.
Geef een reden bij de sluiting van een topic
zodat de plaatser en andere forumleden weten waarom er ingegrepen is. Daarna kan degene
altijd in deze topic reageren of een mail sturen.
Iemand die bewust loop te etteren. (10 keer een bericht achter elkaar plaatsen bv) niet nog laten genieten van zijn "daad". Maar gewoon verwijderen die teksten.
Ik moet zeggen dat het hier allemaal in goede banen is geleid. Mensen die zeuren over KGB, politiestaat op dit forum moeten bekend gemaakt worden (naam en adres), zodat
er passende maatregelen genomen kunnen worden. (Deze maatregel ook voor mensen die dreigen dat ze weg van het forum gaan als hun wensen niet worden ingewilligd).

Groeten en iedereen bedankt voor haar/zijn bijdrage aan het nog mooier maken van het fenomeen Big Brother

pi_235546
Deze reactie die ik hier had op OPA , heb ik maar verwijderd om vervolg reacties te voorkomen. Ik neem maar aan dat OPA het niet zo bedoeld als het bij mij overkomt.

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 27 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  maandag 27 december 1999 @ 08:55:00 #23
2004 sunshine
Still shining!
pi_235547
quote:
op 12-27-1999 om 12:22 AM schreef opa het volgende:
ZO; NOU HOOR JE HET NOG EENS VAN EEN ANDER. IS HET NOU GOED BEGREPEN. JE HOUDT JE ER AAN AAN OF JE WORDT MET EEN OF ANDERE KLEFFE SUBSTANTIE OVERGOOTEN. Strooien helpt niet; gieten wel.

opa.

Marijke heeft het me afgeraden.

Kon me ff niet inhouden.
grtz opie


Sorry, maar hier reageer ik niet eens op.

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
pi_235548
Inderdaad Juul, ga zo door......dan haken tenminste steeds meer newbies en andere wezentjes af

-----------------------
Finale-poll: klik hier

Het geheim van succes is weten wie je de schuld moet geven voor je mislukkingen!
  dinsdag 28 december 1999 @ 03:14:00 #25
1055 Schanulleke
Een kop vol zaagsel!
pi_235549
Voor zover ik het inschat, heb ik lekker mijn zin gekregen, en daar houd ik zo van. Dank je wel Juul Trouwens, fijne kerst gehad?


------------------
Who is General failure,
and why is he reading my drive?

[Dit bericht is gewijzigd door Schanulleke (Datum 28 December 1999).]

Life is what you make it.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')