abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 4 maart 2009 @ 21:25:16 #226
24188 Belana
kloon van belana
pi_66707024
mooi stuk miss sly heftig leventje achter de rug al!
stormy waters...
sailin'
  woensdag 4 maart 2009 @ 21:58:48 #227
94046 PM-girl
Is geen haartje betoeterd...
pi_66708333
Wauw miss sly, weerl zo'n dijk van een verhaal!
Ook jij komt over als een stoer mens die weet wat ze wil!
...maar weI in de aap gelogeerd :P
*
Ik stuur al sinds oktober 2006 PM's, word ik dan nu PM-woman?
Laat maar: PMS-girl it is.....
  woensdag 4 maart 2009 @ 22:28:37 #228
114177 Diaan73
Sinds 31-05-07: Peacewoman!!!
pi_66709601
Pff wat blijft dit toch een mooi topic.. al post ik hier niet echt, ik lees zeker wel mee en ik vind elk verhaal weer een mooi verhaal op zich!! Heel vaak mooi en heel open geschreven.
pi_66719015
Ik lees wel mee hoor maar post niet zo vaak. Toch mijn complimenten voor alle mooie verhalen, erg openhartig en leuk om een kijkje in iemands leven te krijgen op deze manier.
  donderdag 5 maart 2009 @ 10:58:59 #230
73207 phluphy
Lief vriendje...
pi_66721210
miss_sly, wat moet het heerlijk voor je zijn om na zoveel roerige jaren toch eindelijk je "thuis" gevonden te hebben. Ik wens jullie nog heel veel en lang geluk samen!
... ♥ ik mis je ♥
  donderdag 5 maart 2009 @ 11:27:56 #231
170545 DaviniaHR
Mrs. PhysicsRules
pi_66722158
Miss_sly, wat een mooi verhaal.
Aan de ene kant kan ik wel terugzien dat je zo'n roerige tijd achter de rug hebt, vanwege de rust en positiviteit die je altijd uitstraalt, maar aan de andere kant vond ik het toch verrassend.

Wel heel mooi "bij schaap kwam ik thuis". de hele toon van je verhaal verandert op dat punt
prachtig!
*O* Trotse mama van E l i en A v i v a *O*
Insanity is heritable. You get it from your children.
Ik ben wel gek, maar niet achterlijk.
If you can't beat them, confuse them.
  donderdag 5 maart 2009 @ 14:48:26 #232
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_66728442
Mooi hoor Miss Sly.
Ik gun je het geluk van harte.
Als je niet lacht, ben je dood.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 07:59:15 #233
9247 texelonia
ploetermoeder
pi_66754066
Ik had nog niet gereageerd in dit topic, maar in stilte alle mooie verhalen gelezen (al loop ik nu flink achter ). Ik had eigenlijk niet verwacht ook aan de beurt te komen, leuke verrassing dus! Ondanks dat ik verlof heb kom ik tijd te kort maar ik zal mijn best doen jullie niet te lang te laten wachten
Rest your head close to my heart
Never to part, baby of mine
©Dumbo
While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
  † In Memoriam † zondag 8 maart 2009 @ 12:07:47 #234
3234 Slaapmeisje
Jompels nog es an toe
pi_66820743
miss_sly ik heb altijd al een zwak voor je gehad en na het lezen van jouw verhaal weet ik waarom. We hebben veel overeenkomsten, maar het belangrijkste: "Je bent ook gewoon een mooi en bijzonder mens."
We moeten bereid zijn het leven dat we gepland hebben op te geven om het leven te vinden dat op ons wacht.
  Jubileum moderator maandag 9 maart 2009 @ 10:35:09 #235
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_66852507
Texel ik word zo langzamerhand wel erg nieuwsgierig hoor, laat je ons niet te lang meer wachten?
En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
  maandag 9 maart 2009 @ 10:51:20 #236
9247 texelonia
ploetermoeder
pi_66852963
Sorry sorry sorry voor de late reactie

Maar hier ben ik dan. Ik ben Tessel, 27 jaar, geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb een zus van 3,5 jaar ouder. We hadden altijd een beetje een haat-liefde verhouding. Trokken regelmatig elkaars haren uit maar als we op elkaar aangewezen waren konden we het ineens prima vinden. Sinds ik het huis uit ben gaat het stukken beter en hebben we best een goede band met elkaar. Noah en zij zijn ook dol op elkaar, dat is ook geweldig leuk. Sinds ik het huis uit ben gaat het tussen mij en mijn ouders ook een stuk beter. In de puberteit maakte ik het ze behoorlijk moeilijk, nu achteraf zie ik dat ze eigenlijk heel makkelijk waren (té makkelijk misschien) en dat dat eigenlijk nergens voor nodig was.
Micha en ik kennen elkaar alweer bijna 8 jaar Sinds 5 jaar woon ik in Utrecht, we woonden ongeveer een maand samen toen ik zwanger bleek te zijn Dat was wel even schrikken, maar kan me nu niets anders meer voorstellen. Alles is er alleen maar leuker op geworden En nu dan bijna een zusje voor Noah. Hoewel het met Noah toch helemaal goed gekomen is, oa dankzij hulp van ouders en zus, vind ik het nu ook wel heel leuk om 'bewust' zwanger te zijn. Niet persé leuker, maar wel heel anders vind ik. En in sommige opzichten ook makkelijker, omdat er financieel meer mogelijk is bijv.
Ik wist, en weet nog steeds niet wat ik wil(de) doen en heb een tijdje met mezelf in de knoop gezeten. Ik heb dus nooit school afgemaakt en over opleidingen en werk valt er dus niet zo heel veel (boeiends) te vertellen. Ik heb een tijdje in een bioscoop gewerkt, dat was wel erg leuk en gezellig. Veel studenten, natuurlijk gratis naar de film zo vaak als je wilt, en je kon je eigen rooster maken dus dat was echt ideaal. Ik heb nog wel een tijd spijt gehad dat ik daar weg ben gegaan. Maar werd er wel crappie behandeld en daar kan ik geloof ik niet zo goed tegen In die tijd zag ik dus veeel films. Tegenwoordig helaas niet meer. Mijn favoriete films zijn toch wel Le fabuleux destin d'Amélie Poulain en La vita è bella Terwijl ik normaal toch niet zo vaak buitenlandse films kijk, maar meer de standaard Hollywood Blockbusters.
Boeken lees ik bij vlagen veel en dan weer maanden niet. De laatste jaren vooral chicklit. Niet alleen, zoals ik van anderen lees, omdat het makkelijk wegleest en je je bij serieuzere boeken meer moet concentreren, maar ik vind het gewoon ook echt gewoon leuk Tenminste, het is af en toe wel zoeken naar de 'betere' chicklit. Sophie Kinsella vind ik geweldig. Jill Mansell vind ik weer helemaal niks. D'r liggen nu al een tijdje een paar boeken op me te wachten, waaronder van Madeleine Wickham (oftewel Sophie Kinsella) maar ook Saskia Noort.Maar het komt er steeds maar niet van. En straks met een baby natuurlijk helemaal niet meer
Echt hobby's heb ik eigenlijk niet. Meestal hang ik een beetje op internet rond, of op de bank met de tv aan. Ik kijk vooral Net5 dat zegt denk ik wel genoeg
Me 's nachts wakker maken, liever niet Kan me ook niet voorstellen dat als ik al lekker lag te slapen, midden in de nacht ineens zin heb in eten. Hoe lekker het ook mag zijn. Maar goed, mijn lievelingsgerecht is Deense Karbonade. Dat is spaghetti met een saus op basis van sinaasappelsap en met een heerlijke salade erbij met oa sinaasappel, witte kool en rozijnen. En, zoals de naam al zegt, karbonade, voor het bakken ingewreven met paprikapoeder. Ik ben eigenlijk niet heel erg dol op karbonade, en zeker bij dit gerecht vind ik het dan zonde dat ik minder spaghetti op kan
De grappigste uitspraken komen over het algemeen toch van mijn zoon. Maar ik schrijf ze nooit op en kan er nu natuurlijk even geen leuke bedenken

Dan de vraag van Miss_sly:
Ik wil het stokje doorgeven aan texelonia. En dan heb ik de volgende vraag voor je.
Ik 'ken' je ook van een aantal jaren terug op Fok, voor Noah geboren werd. Je kwam toen op me over als een jonge meid die nog niet erg goed in haar vel zat en best wel moeilijk kon doen, ook tegen Micha.
Ik vind je de laatste jaren echt zo veranderd, gegroeid. Een heel andere, erg leuke meid en volgens mij een leuke moeder voor Noah. Komt dit door het ouder worden, door het ouderschap? Ervaar je het zelf ook zo en is je relatie met Micha ook veranderd?

Ik ervaar het eigenlijk precies zo, ja. Ik voel me een heel ander persoon dan toen, en word eigenlijk liever niet aan die periode herinnerd. Maar ja, het is toch een deel van mijn leven, heeft me gemaakt tot wat ik ben, en het is af en toe natuurlijk ook goed om te zien hoeveel beter het nu gaat en ik me voel dan toen
Ik weet niet echt wat er toen precies was, doet er wat mij betreft ook niet meer toe. In elk geval had ik een erg negatief zelfbeeld, en vond ik het voor mezelf denk ik niet waard om mijn leven op een rijtje te krijgen. Toen ik zwanger was van Noah kon ik een knop omzetten op de één of andere manier. Als ik het voor mezelf niet wilde, dan wel voor hem. En gelukkig is dat aardig goed gelukt al zeg ik het zelf, en gelukkig maar want hoe anders had het kunnen lopen, en dan was Noah daar de dupe van geworden. Maar Noah heeft een beter mens van me gemaakt. Of beter gezegd: hij heeft ervoor gezorgd dat ik een beter mens wilde worden, en meer van het leven wilde maken.
Mijn relatie met Micha is er zeker door veranderd. Veel rustiger, bijna saai misschien Maar we zijn een stuk gelukkiger dan toen denk ik, en zoals het toen ging hadden we het ook nooit zo lang volgehouden denk ik.


Hmm mijn verhaal is een stuk korter dan anderen geloof ik. Maar ik ben ook een stuk jonger dan anderen hier hè

Welke vraag ik wil stellen en aan wie kom ik nog op terug als jullie het goed vinden
Rest your head close to my heart
Never to part, baby of mine
©Dumbo
While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
  maandag 9 maart 2009 @ 11:06:41 #237
170545 DaviniaHR
Mrs. PhysicsRules
pi_66853374
Texelonia, je weet dat er een shopaholic film uitkomt binnenkort?
Sophie Kinsella is gaaf!

Mooi verhaal!

[ Bericht 0% gewijzigd door DaviniaHR op 09-03-2009 11:12:51 ]
*O* Trotse mama van E l i en A v i v a *O*
Insanity is heritable. You get it from your children.
Ik ben wel gek, maar niet achterlijk.
If you can't beat them, confuse them.
  maandag 9 maart 2009 @ 11:10:50 #238
37367 Memmel
Beppie, gekke meid.
pi_66853478
Leuk verhaal Texelonia! Mooi toch om in elk verhaal te lezen hoe het moederschap of soms zelf een relatie iemand zo kan veranderen. En dat er dan ook mede-fokkers zijn die dat duidelijk herkennen!
Cavia's zijn geen varkentjes en ze komen niet uit Guinea. Waarom cavia's dan toch als 'biggetjes' werden betiteld is onzeker maar dit heeft waarschijnlijk te maken met de piepende en knorrende geluiden die ze frequent maken.
pi_66853508
Leuke bijdrage tex!
Yesterday is history, tomorrow is a mystery.
  maandag 9 maart 2009 @ 11:13:20 #240
105850 Fuente
mamamuts
pi_66853552
tex wat leuk om te lezen zo! Ik wist nooit dat Noah ook een onverwacht cadeautje was. Fijn dat alles zo goed op z'n pootjes is gekomen.
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
  maandag 9 maart 2009 @ 11:19:58 #241
9247 texelonia
ploetermoeder
pi_66853722
quote:
Op maandag 9 maart 2009 11:06 schreef DaviniaHR het volgende:
Texelonia, je weet dat er een shopaholic film uitkomt binnenkort?
Sophie Kinsella is gaaf!

Mooi verhaal!
Ja ik heb Micha al gevraagd hem te downloaden bij gebrek aan bioscoopbezoekjes....
quote:
Op maandag 9 maart 2009 11:13 schreef Fuente het volgende:
tex wat leuk om te lezen zo! Ik wist nooit dat Noah ook een onverwacht cadeautje was. Fijn dat alles zo goed op z'n pootjes is gekomen.
We noemen hem ook wel eens Nootje Kadootje (of Nootje Mallootje )
Rest your head close to my heart
Never to part, baby of mine
©Dumbo
While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
  maandag 9 maart 2009 @ 11:20:53 #242
105850 Fuente
mamamuts
pi_66853741
quote:
Op maandag 9 maart 2009 11:19 schreef texelonia het volgende:

[..]

Ja ik heb Micha al gevraagd hem te downloaden bij gebrek aan bioscoopbezoekjes....
[..]

We noemen hem ook wel eens Nootje Kadootje (of Nootje Mallototje )
Whehehehe, wij zijn ook van de bijnamen Saartje kriebelstaartje
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
  maandag 9 maart 2009 @ 11:21:32 #243
223453 Guuzewuus
Noem me maar Goizewois :-p
pi_66853758
Mooi verhaal. En dan wordt je ook nog eens met zo'n vraag geconfronteerd met je eerdere zelfje . Maar je gaat er op een fijne manier op in .
  Moderator maandag 9 maart 2009 @ 11:40:22 #244
5428 crew  miss_sly
pi_66854287
Sorry dat ik je eraan herinnerde, texel, bedankt dat je toch hebt willen antwoorden
Ik vond het gewoon zo'n goede en mooie verandering, en ik vroeg me af hoe jij dat zelf hebt ervaren.
Mooi stuk om te lezen, misschien wat korter dan sommige, maar zeker niet minder interessant. En wat mooi gezegd, dat je voor Noah een beter mens wilde worden
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  maandag 9 maart 2009 @ 11:42:33 #245
114177 Diaan73
Sinds 31-05-07: Peacewoman!!!
pi_66854351
quote:
Op maandag 9 maart 2009 11:06 schreef DaviniaHR het volgende:

Sophie Kinsella is gaaf!
Daar heb ik nog een boek van liggen, binnenkort maar eens mee beginnen.

Mooi verhaal Tex
  maandag 9 maart 2009 @ 12:00:59 #246
164686 _Bar_
Carpe Diem
pi_66854925
mooi geschreven Tex !!!
Herinnering is een vorm van ontmoeting.
pi_66861192
Vooral dat laatste stuk vind ik mooi. Daarin wordt duidelijk wat Noah voor jou betekent in alle opzichten
Ik heb een blauw snoepje en ik heb een roze snoepje
  maandag 9 maart 2009 @ 15:33:18 #248
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_66862044
Sophie Kinsella is leuk!
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
pi_66862248
miss_sly, een prachtig verhaal, ben er onder de indruk van !

Tex, mooi verhaal, het laatste deel over Noah raakt me het meest, bedankt voor je openhartigheid
  maandag 9 maart 2009 @ 15:40:37 #250
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_66862301
Oh, mooi stukje tex! En Sophie Kinsella is inderdaad leuk. Hou je mond vond ik zo geweldig dat zelfs mijn vader het gelezen heeft. En hij zat hardop te lachen zei mijn moeder.
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')