abonnement Unibet Coolblue
pi_66965501
Valencia heeft het geld hard nodig....ze konden toch niet eens saleris betalen ofzo. Als ik Villa was zou ik het niet doen. Gewoon in Spanje blijven.
"Once you jack off to Japanese girls puking in each others mouths, you can't exactly go back to Playboy" - Randy Marsh
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 12 maart 2009 @ 13:29:45 #152
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_66968158
Half Nederland wil Beerens
quote:
Veel concurrentie voor Beerens
Ook het Algemeen Dagblad bericht uitgebreid over de concrete interesse van PSV voor Beerens. PSV zou echter concurrentie hebben van Ajax, Feyenoord, AZ en FC Twente. Ook vanuit Engeland zou er belangstelling zijn, maar Beerens lijkt eerst de stap naar de Nederlandse top te willen maken.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 12 maart 2009 @ 14:12:45 #153
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_66969752
Villa naar city zou gaaf zijn
pi_66969879
quote:
Op donderdag 12 maart 2009 14:12 schreef jorienvdherik het volgende:
Villa naar city zou gaaf zijn
Villa moet lekker in Spanje blijven. Niet voor zo'n commercieel apparaat als City
pi_66976198
Sparta volgt de Belgische broers Pieter-Jan (26) en Martijn (24) Monteyne, respectievelijk rechtsback en linksback van Germinal Beerschot Antwerpen.

http://www.ad.nl/rotterda(...)ische_broertjes.html

Verder heeft Cecilio Lopes aan RTV Rijnmond laten weten na dit seizoen in principe bij Dordt te vertrekken. Wil naar het buitenland of naar de eredivisie.

[ Bericht 20% gewijzigd door methodmich op 12-03-2009 17:29:50 ]
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  Moderator / Redactie Sport / Weblog vrijdag 13 maart 2009 @ 12:46:19 #156
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_67005149
quote:
'Feyenoord bekijkt AZ-aanvaller Lens'
Uitgegeven: 13 maart 2009 09:32
Laatst gewijzigd: 13 maart 2009 09:36
AMSTERDAM – De 21-jarige aanvaller Jeremain Lens staat in de belangstelling bij Feyenoord. Dit meldt de Telegraaf.

Afgelopen maandag kwam Lens in actie tijdens Jong NEC-Jong AZ. Technisch adviseur Leo Beenhakker van Feyenoord was aanwezig om de AZ-aanvaller te bekijken.

Mario Been, de nieuwe Feyenoord-trainer, heeft vorig seizoen samengewerkt met Lens en heeft hem hoog zitten.

Contract

Door een voetblessure is Lens nog maar vier keer in actie gekomen bij AZ dit seizoen. Het contract van Lens bij de Alkmaarse club loopt echter nog tot medio 2013, wat een eventuele transfer zou bemoeilijken.

Behalve Lens staan ook de NEC-verdedigers Youssef El-Akchaoui en Dani Fernandez op het lijstje van potentiële versterkingen bij Feyenoord.
www.nu.nl
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_67005210
quote:
Valencia en Manchester City kunnen de onderhandelingen inzake David Villa staken. Volgens zaakwaarnemer José Luis Tamargo heeft de aanvaller absoluut geen trek in een buitenlands avontuur. "Ik weet niet waarover de clubs gepraat hebben, maar hij wil in Spanje blijven. Het is hem niet om het geld te doen." Valencia kampt met een fors financieel tekort en is genoodzaakt spelers te verkopen. (El Mundo Deportivo)
Villa.

Opgetyft met die hoerenclub.
pi_67036331
quote:
Alonso en Gerrard moeten nieuwe 'galacticos' worden bij Real Madrid

Florentino Perez heeft volgens de krant AS grote plannen met Real Madrid wanneer hij wordt verkozen tot president van De Koninklijke. De presidentskandidaat zou de Liverpool-middenvelders Xabi Alonso en Steven Gerrard naar Madrid willen halen.

De presidentsverkiezingen bij Real Madrid zullen hoogstwaarschijnlijk op 5 juli worden gehouden. Perez moet zich nog officieel kandidaat stellen, maar is één van de grote kanshebbers om de nieuwe president van de club te worden.

Perez was tussen 2000 en 2006 al eens voorzitter van Real Madrid en werd destijds bekend met zijn 'galacticos'-beleid. Elk seizoen moest er minimaal één absolute vedette naar Bernabeu worden gehaald. Deze lijn lijkt Perez bij een eventuele herverkiezing weer in te gaan zetten.


Dat ze daar es 'n keer fatsoenlijk aan 'n team gaan werken in plaats van mensen aantrekken waarvan je niet kan winnen en alleen maar mooi voor de merchandise zijn.
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_67041916
quote:
'José Mourinho wil 100 miljoen voor selectievernieuwing'

Het Europese voetbal zit er dit seizoen op voor Inter Milan. Volgens een gerucht in de Italiaanse media wil José Mourinho echter 100 miljoen euro tot zijn beschikking hebben om zijn selectie te saneren en volgend jaar voor een succesvol seizoen in de Champions League te zorgen.

Volgens Tuttosport wil Inter Milan-coach José Mourinho 100 miljoen euro uitgeven aan nieuwe spelers.

De Portugese oefenmeester zou nog wil voor de Nerazurri willen blijven werken, maar dan wel op zijn manier.

Diverse geruchten beweren dat enkele Premier League-spelers op de lijst van door Mourinho gewenste versterkingen staan.

The Special One zou Nemanja Vidic (Manchester United), Jermaine Jenas (Tottenham Hotspur), John Obi Mikel en Didier Drogba (beiden Chelsea) naar Milaan willen halen.

Diezelfde geruchten beweren dat Inter Milan een aantal spelers van de hand zal doen om de plannen van Mourinho te kunnen verwezenlijken. Het zou gaan om een vertrek van David Suazo, Ricardo Quaresma, Amantino Mancini, Marco Materazzi, Patrick Vieira, Luis Figo, Hernan Crespo en Julio Cruz.
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_67042278
kan cruz mooi naar feyenoord :p
pi_67043519
quote:
'AZ op de tribune voor Negredo'

Álvaro Negredo lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Almería. Niet alleen lonkt het Spaanse nationale elftal voor de topschutter van de Andalusiërs, ook neemt de interesse uit binnen- en buitenland grote vormen aan. Volgens de zaterdageditie van de Diario de Almeria zal een delegatie van AZ, onder leiding van manager technische zaken Marcel Brands, zondagavond aanwezig zijn bij het thuisduel met lijstaanvoerder Barcelona.

Negredo (23) doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid, maar kwam niet verder dan Real Madrid Castilla, het reserve-elftal van de hoofdstedelingen. In 65 optredens in de Segunda División maakte de spits in totaal 22 doelpunten. In de zomer van 2007 toonde Almeria interesse en de Madrileen twijfelde geen moment.

In het Estadio Juegos Mediterráneos is Negredo volledig tot wasdom gekomen. In zijn eerste contractjaar, zijn debuut op het hoogste Spaanse niveau, maakte de aanvaller twaalf doelpunten. Dit seizoen staat de teller alweer op zestien stuks. Volgens hoofdtrainer en oud-spits Hugo Sánchez, het grote voorbeeld van Negredo, is zijn pupil na dit seizoen weg. "Mijn oproep is dan ook om zondagavond in groten getale naar het stadion te komen."

In januari werden clubs als Fulham en Portsmouth reeds aan Negredo gelinkt. Volgens diverse Britse tabloids had Portsmouth veertien miljoen euro over voor de Spanjaard, maar de interesse werd nimmer concreet. In Valencia en omstreken gaat het gerucht dat Negredo de opvolger moet worden van David Villa, indien deze komende zomer vanwege de financiële malaise noodgedwongen van de hand moet worden gedaan.

Volgens Diario de Almería is AZ alleen een optie voor Negredo indien de ploeg zich weet te plaatsen voor de komende editie van de Champions League. De interesse van de Noord-Hollanders zou kunnen betekenen dat men serieus rekening houdt met een vertrek van Mounir El Hamdaoui. De topschutter van de Eredivisie werd enige tijd geleden onder andere met Barcelona en het Italiaanse Palermo in verband gebracht.
Aldus vz
pi_67048420
Vraag me toch af hoe snel een speler uit de Spaanse competitie die basisspeler is en het goed doet naar Nederland zal komen, ook al gaat AZ vermoedelijk CL spelen. Zijn toch vaak de wat meer buiten de boot vallende Spanjaarden die dan komen en dan meestal nog via een connectie.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_67053852
Die Mourinho moet met zijn pootjes van Diaby afblijven. Hij wordt de nieuwe Vieira
verder wordt Veloso nog in verband gebracht met Arsenal
http://www.goal.com/en/ne(...)miguel-veloso-report
pi_67053882
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 17:07 schreef Sieps het volgende:

[..]

Aldus vz
Die gaat no way naar AZ.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_67064741
Etienne Shew-Atjon van FC Utrecht en Said Bakkati van Go Ahead Eagles naar IJsselmeervogels

http://www.ijsselmeervogels.com
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_67094147
Ook Valencia heeft zich gemeld voor Biseswar.
Adrie Koster zou de ideale opvolger zijn van Mario Been bij NEC.

VI.nl
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_67111718
quote:
'Maxwell bezig aan laatste seizoen bij Internazionale'

16/03/2009 17:57

Na drie jaar lijkt er een einde te komen aan het verblijf van Maxwell bij Internazionale. De zaakwaarnemer van de 27-jarige Braziliaan, Mino Raiola, zegt dat zijn pupil zeer waarschijnlijk zijn heil buiten Italië gaat zoeken.

'Ik denk dat het avontuur van Maxwell bij Inter is afgelopen', tekent Sky Sport Italia op uit de mond van Raiola. 'De relatie tussen hem en de club is goed, maar ik denk niet dat hij er komend seizoen nog speelt.'

'Maxwell is de beste linksback van Europa en daar zijn altijd aanbiedingen voor', aldus de zaakwaarnemer. 'We hebben de afgelopen jaren niet te klagen gehad over aandacht voor hem. Hoewel ik zelfs niet uitsluit dat hij overstapt naar AC Milan, denk ik dat het voor Maxwell de gemakkelijkste oplossing is een nieuwe werkgever buiten Italië te zoeken.'

Ajax haalde Maxwell in de zomer van 2001 naar Europa. In Amsterdam groeide de Braziliaan uit tot een van de beste spelers in de Eredivisie. In zijn vijfde en laatste seizoen kwam Maxwell niet aan spelen toe vanwege een ernstige knieblessure. Eenmaal herstelt stapte hij over naar Internazionale.

In Milaan maakte Maxwell in zijn eerste jaar weinig indruk, maar vorig seizoen liet de toenmalige trainer Roberto Mancini de linkspoot 27 keer in de basis beginnen. Met de komst van José Mourinho als coach is de Braziliaan niet altijd meer verzekerd van een basisplaats. Hij verscheen dit seizoen zestien keer aan de aftrap en kwam vier keer als invaller binnen de lijnen.
"If you're not a manc, you're a wank"
  maandag 16 maart 2009 @ 19:40:32 #168
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_67112109
Maxwell is een van de beste linksbacks die ik heb zien spelen, jammer dat hij naar Inter is gegaan
pi_67113741
Bij Ajax is hij altijd welkom
Verder Trezeguet naar Lyon terwijl Juve Floccari en Quagliarella als zijn vervanger wilt hebben.
http://www.goal.com/en/ne(...)replacements-for-tre
  dinsdag 17 maart 2009 @ 15:00:50 #170
121310 venomsnake
El Saltador
pi_67137351
David Villa --> FC Barcelona
bron
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 17 maart 2009 @ 15:13:44 #171
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_67137779
Barca zit natuurlijk ook krap in de spitsen Kan Guðjohnsen dan niet meteen naar PSV?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_67139404
quote:
the Daily Mail report that Zenit St Petersburg are preparing a £4million bid for United goalkeeper Tomasz Kuszczak.
"If you're not a manc, you're a wank"
  woensdag 18 maart 2009 @ 13:02:18 #173
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_67167564
Mats Rits naar Ajax.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  woensdag 18 maart 2009 @ 13:03:34 #174
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_67167605
quote:
Op woensdag 18 maart 2009 13:02 schreef M0NTANA het volgende:
Mats Rits naar Ajax.
En Nicolai Boilesen speler die ook gevolgt word door Man UTD en Monaco als we de berichten op voetbalzone moeten geloven.
pi_67176182
In de papieren VI zegt André Wetzel graag met Ricky van den Berg te willen spreken over een eventuele overgang naar ADO.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')