abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_235240
Ik weet niet of jullie het gisteren in de avonduitzending ook opgevallen is, maar Karin noemde daar direct Willem in verband met het spelen met de camera's.
Dat terwijl wij alleen maar zien dat Bart dat veelvuldig doet. Blijkbaar wordt Willem al veel langer zwart gemaak door Voo.
Of heeft iemand hier willem wel eens met de cams zien spelen?
Wie is jouw favoriete sprookjesfiguur, Sinterklaas, Hans en Grietje, Roodkapje, of Jezus?
  vrijdag 24 december 1999 @ 10:20:00 #2
2148 Duiveltje
lief en vrolijk }:o)
pi_235241
Was volgens mij een verspreking ..
ik heb willem dat nog nooit zien doen ook niet op de streams ......
Liever eigenwijs , dan helemaal geen zelfvertrouwen ....*Loesje*

pi_235242
Het verbaasde mij ook zeer. Toch kan ik me moeilijk voorstellen dat Karin zo'n verspreking maakt. Maar ik zie Willem aan de andere kant ook weer niet vrolijk dansen voor de camera's...


pi_235243
Kom op mensen,laten we nu niet verbaasd constateren dat VOO de kijker in een richting probeert te duwen.En zou dan alles aan Wilem negatief zijn nu? Bart vertelt aan Ruud dat hij zich met al die camera's op de vlakte houdt,dus die gaat zijn gal straks wel in zijn vriendenkring spuwen.Dat is natuurlijk geen roddelen.

  vrijdag 24 december 1999 @ 12:32:00 #5
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_235244
quote:
op 12-24-1999 om 11:39 AM schreef Athena het volgende:
Het verbaasde mij ook zeer. Toch kan ik me moeilijk voorstellen dat Karin zo'n verspreking maakt. Maar ik zie Willem aan de andere kant ook weer niet vrolijk dansen voor de camera's...

Datzelfde dacht ik ook, maar van de andere kant, in het begin was Willem vaak vrolijk en dansend in beeld, VOO gebruikt(e?) een hele tijd het shot waarin Willem in de keuken een flinke danssprong maakt op muziek. Ondanks de beelden die uitgezonden worden denk ik nog steeds dat Willem ook vrolijke, humoristische, gezellige, etc. momenten heeft in het huis en dus ook best met de camera kan spelen.

Terug uit het enge bos
pi_235245
Bart doet spelen met de camera's meestal als er geen andere bewoners bij zijn, dus het kan best zijn dat Karin de indruk heeft dat Willem het vaker doet dan Bart.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')