abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_235078
Anne, ik kan me helemaal vinden in je betoog. Misschien stelt het gerust dat deze vrouw met volle overtuiging heeft geprobeerd Ruud eruit te stemmen (1e keer dat ik belde, shame, shame) om dezelfde redenen als jij.
Sommige vrouwen zien blijkbaar toch liever een beinvloedbare knuffelbeer (ondanks zijn onsmakelijke sexueel getinte gedrag en opmerkingen) dan een sterke(re) vrouw zoals henzelf.

Voor mij is Karin de morele winnaar en gun ik Bart van harte het geld. Zoals Bart op Karin reageerde (stevige omhelzing, dikke kus en lieve, bemoedigende woorden naar haar zoals "mag je lekker weer naar huis Kaatje"). Dit was een reactie uit een warm menselijk hart. Dat Bart ondanks zijn gekibbel met Karin, toch zo over haar praat zegt ook iets over de persoon Karin (positief dus).

Ruud is ook wel warm, maar neemt volgens mij soms wat al te gretig de 'rol'van naieve, lieve knuffelbeer aan. Karin had dit ook heel goed door en vond hem minder naief dan hij op het eerste gezicht lijkt.

Voor Willem houd ik mijn hart vast. Ben beslist geen fan van hem, maar gun hem niet de verkettering die hem waarschijnlijk staat te wachten. Ik hoop dat de mensen die dat van plan zijn zich goed realiseren dat wij zelf ook zo onze fouten hebben die niet op t.v. worden uitvergroot en dat Willem ook nog twee dochtertjes heeft die van hem houden. Stel je voor hoe het is (zeker als kind) als je vader zo uitgekotst wordt. Echt diep triest als dat gaat gebeuren. Wat hij ook gedaan heeft (oke, hij lijkt mij ook te glad), zijn dochters kunnen er niets aan doen en onschuldigen mogen nooit de dupe worden.
Zit er zelfs over te denken om een topic te openen (nog nooit gedaan) om allen op te roepen hem NIET te verketteren (of is er al een dergelijke topic?). Uiteraard hoeft ie ook niet te winnen (lukt hem ook niet meer), maar in een volksgericht geloof ik niet. Dat wordt allemaal veel en veel te eng.
Laat alsjeblieft die man. Het is niet de moeite waard om je druk te maken over zijn gedrag. Laat s.v.p. mijn hart niet

Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')