abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_234891
Grappig, zitten we ineens in de Tarot!
Zwaarden 4, astrologisch staat dat ook voor Saturnus (in huis 5, bij Willem is dat ook het geval) en het klopt dat Willem zich nog niet bewust lijkt. Toch zou je wel kunnen zeggen dat er al aardig aan zijn grondvesten geschud is. Zijn houvast ligt aan scherven. De rusttijd (zoals zo mooi getekend op zwaarden 4)lijkt een einde te nemen. Het begint hem nu aardig te dagen.

Bor, als je nog wakker bent? Wanneer begon het BB-project precies? Volgens mijn berekening 16 september '99. Hoe laat? 22:20.

help mij!

Niemand is perfect. Wees niemand!

pi_234892
Oef, Lilith, ik kan je ook geen gegevens leveren, was er de allereerste dagen nog niet bij wat opnames betreft. Nu hebben we echt iemand als Hunter nodig, archivarissen onder ons, help even !
  dinsdag 28 december 1999 @ 01:12:00 #28
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_234893
Op donderdag 16 september was de eerste uitzending maar ergens op dit forum staat dat ze al op woensdag in het huis zijn gegaan en dat Veronica dat ook toegegeven heeft. Hoe laat weet ik niet, het was in ieder geval 's avonds.
Terug uit het enge bos
pi_234894
Bedankt in ieder geval! Ga uit van 15 september, maar ik houd mij aanbevolen voor een goede tijd! Voor mijn eigen berkening zou het mooi zijn als het rond 22:30 was.
Niemand is perfect. Wees niemand!

pi_234895
Lilith,
uit het FOK! Interview met Martin haalde ik het volgende:

"Ik moet je eerlijk vertellen dat ik niet weet wat er wanneer uitgezonden is want toen zat ik ook niet voor de televisie, maar we
zijn op een woensdag avond om ik dacht ongeveer 22.30 hr het huis ingegaan en ik denk niet dat dat live is uitgezonden op de televisie. (Klopt, het werd donderdagavond zogenaamd LIVE uitgezonden - red.)"

Ik denk dus dat je gevoeglijk van 22:30 uit kunt gaan.

  dinsdag 28 december 1999 @ 02:28:00 #31
1234 HiZ
Istanbullu
pi_234896
Omdat het toch over Willem gaat hier; als er niet straks iemand staat bij de uitgang van het huis om Willem stevig onder de armen te grijpen is z'n 'talfahrt' een gegeven. Willems oude zelfbeeld is in flarden gegaan, z'n pogingen tot contact met andere, nieuwe, mensen backfired tengevolge van het feit dat het onder het toeziend oog van VOO en anderhalf miljoen kijkers gebeurde en vervolgens is getypeerd als 'matennaaien'.

Ik denk niet dat Willem straks in het echte leven terug zich erg druk zal maken over de meningen van anderen over hem. Wat wel schrikken zal zijn voor 'm is dat nu ontdenkt ie van zichzelf eigenlijk niks vindt.

pi_234897
Ook hier weer een mooie Freudiaanse (ik lijk Alkyone wel ) ontdenkt van zichzelf......
Ik begrijp wat je bedoelt en het eerste wat in mij op kwam is: "midlife". Klinkt als open deur, maar het is wel een typisch verschijnsel. Je staat oog in oog met jezelf en het bevalt niet. Maar dat terzijde.

Nog een aanvulling: de Saturnus/Uranus verbinding (de toren) is trouwens iets wat zich meestal van buitenaf, geheel onverwachts aandient (met alle wil van de wereld is het niet onder controle te houden, als een donderslag bij heldere hemel), maar wat je fundament onherroepelijk zal veranderen. Uranus is de enige kracht (en Pluto dan) die de alsmaar doorstructurerende neiging van Saturnus kan vernietigen. Wie er twijfelt of dat voor Willem al op gaat....... in januari van dit jaar ging Uranus exact over Saturnus heen (mogelijk was deze dan al een jaar in de buurt aan het vervelen en tikte Willem al 1 of 2 keer op dit thema aan) en liet Willem vervolgens op de brokstukken achter. Zie hier Willem zijn motivatie om het huis in te gaan?

Voor de Maagden onderons
Uranus over Saturnus; 1e keer maart' 98 (onbewuste gewaarwording) en 2e keer juli' 98 (bewuste ervaring, donderslag), vervolgens laatste keer in januari '99 (kans om te verwerken). Hier zit de vrije wil van de mensen: aan Willem om wat met zijn kansen te doen (het hoeft niet).

Astrologisch (progressief)wordt de midlife ingezet door:
Pluto vierkant Pluto (bij deze generatie valt die eerder). Bij Willem ook 3x aangetikt. 1e keer precies (maar dan ook exact) gelijktijdig met Uranus-Saturnus. AU.
Uranus oppositie Uranus en
Neptunus vierkant Neptunus

De laatste twee voltrekken zich in het jaar 2000.

[Dit bericht is gewijzigd door lilith (Datum 28 December 1999).]

Niemand is perfect. Wees niemand!

pi_234898
De geboorte van het BB-project.

Ik rekende op de Zon in het huis van amusement, theater, aan het voetlicht treden. Klopt dus met 22:30. De Zon staat in Maagd: goed voorbereid, vraagt onderwerping (dienstbaarheid) aan het systeem (driehoek Saturnus). Kunstjes, weekopdrachten, je proviand verdienen, kippen, moestuin hoort daar ook bij. De Zon maakt contact met Mercurius: communicatie staat voorop. In de horoscoop staat GEEN enkele planeet in water! Het ontbreekt in het project absoluut aan fijngevoeligheid.

Ondanks de regie in 5 lijkt de structuur van het programma toch vaag en afwezig: Saturnus staat weliswaar in Stier, maar wel in huis 12. Voor de buitenwereld is het niet duidelijk wat er onder de oppervlakte gebeurt. Het winnen van het geld (Stier) lijkt ondergeschikt en er is zelfs angst om geld te verliezen (in de belrondes zeker, Jupiter (van vermeerdering en rijkdom staat ook in huis 12). Saturnus krijgt een zwaar accent in de horoscoop, maar in huis 12 ontbreekt het hem aan ruggengraad. Het is drijfzand geworden. Hieruit zou wel eens kunnen blijken dat V. geen enkele verantwoordelijkheid wenst te dragen voor het project. Het ontbreken van enige structuur staat op gespannen voet met Uranus (ongebruikelijke) en Venus (menselijke verbindingen). Het comfort wordt ingeperkt, kunst wordt voor commerciele doeleinden gebruikt en er is een spanningsveld tussen vrijheid en gevangenschap. Saturnus maakt een vierkant op venus in 4 (ik zie huis 4 als het domein van de bewoners). Is dat de reden waarom het voor de vrouwen steeds zo moeilijk viel? Te weinig water, te weinig inlevend vermogen? Te beperkend ook? Graag reacties.

Het is zo mooi: Zon in 5 en Uranus in 10, Waterman in top. De manier waarop BB getoond wordt (Ascendant) is Tweeling: het oppervlakkige gezelschap wordt ter amusement en vermaak (Mercurius in 5 conjunct de Zon) aangeboden. De positie die BB in de maatschappelijk context inneemt is Waterman, met Uranus en Neptunus in top: ze willen gezien worden als vernieuwend, uniek en ongewoon. Kan provocerend zijn. Zoals Uranus in de mythologie: vernietigt de schepping voortdurend en begint weer opnieuw. Neptunus zorgt voor de publieke zelfpresentatie, daarbij hoort ook het openlijk verheerlijken en idealiseren van de oderneming. Neptunus weet als geen ander mee te stromen met de collectieve beelden die er heersen in de maatschappij en zie: een hype is geboren! (Karel Marx had Neptunus in 10, om maar eens iets te noemen). Neptunus kan alles wat het wil weerspiegelen: het brengt schoonheid en kunst op de markt, maar ook publieke schande. De combi van Neptunus en Uranus zie ik hier als volgt: een geheel nieuwe onderneming die grensverleggend is doordat het op gespannen voet met de heersende opvatting staat en geen geweten schijnt te hebben. Dit geeft spanning en is daardoor ook aantrekkelijk.

Vervolgens zien we de Maan in Boogschutter (bewegelijk vuur) in een stellium (krachtsophoping) staan met niemand minder dan Mars en Pluto, waarbij de ontvankelijke Maan volledig wordt opgezogen in het meedogenloos streven van Mars en Pluto en het verlangen om koste wat kost de eigen doeleinden te verwezenlijken. Het geheel staat in huis 6, wat gaat over de dagelijkse patronen van het leven, maar wordt door Mars het 7e huis ingetrokken. Hier zit het dwingende karakter van BB, de machtsrelatie.

Huis 4 tenslotte is het domein van de bewoners zelf. Deze is gekleurd door Venus in Leeuw. Venus is in zijn uiting vredelievend en wil het stralend middelpunt zijn. Zij zullen letterlijk alle dagen in het volle licht staan.

Je kunt de bewoners (Zon) nu ook nog in de circel zetten. Van de overgeblevenen: Ruud in huis 6: dienstbaar aan het systeem. Bart in huis 5, valt samen met de Zon! Hij is het middelpunt van het project. Willem tenslotte op de Ascendant (springt het meest in het oog), maar staat gelijk in spanning met het stellium Maan, Pluto en Mars.

----------------------------------------------
Ik geef de voorkeur aan de rol van de dromer met visies die verwezenlijkt kan worden, boven de Koning onder de mensen zonder dromen en verlangens. (Kahlil Gibran)

Niemand is perfect. Wees niemand!

  dinsdag 28 december 1999 @ 12:45:00 #34
433 Alkyone
Uitgesproken als: alkíejoonee
pi_234899
Lilith, ik ben sprakeloos. Ik heb nooit geweten dat je ook een horoscoop kon trekken van een gebeurtenis oid. Wat een overdonderende feiten, geweldig gewoon. je zegt het allemaal zo helder, je zou hier je vak van moeten maken

De andere bewoners en hun plaats binnen het huis interesseert me nu toch wel heel erg. Hoe stond bijvoorbeeld Bianca met haar gepsychologiseer in de groep? En hoe zat het met Sabine en haar leeuwengemoed?

Nog even over Willem: ik had in VvP ook al iets gezegd over de midlife crisis die is ingezet voor Willem zodra hij het BB-huis betrad. Nu blijkt het dus al veel langer aan de gang te zijn. Denk je dat hij zich dit bewust is? Bor gaf aan dat hij dacht dat Willem er nog niet klaar voor was, 'stervende maar nog niet wetend wat zijn kwaal is'. Hoe zie jij dit in het kader van het huis en de invloeden daarin op Willem?

Verder ben ik nog benieuwd naar de relatie van Ruud en Willem na BB. Als er nl. niemand met open armen voor Willem klaarstaat, zou dat misschien worden opgepakt door Ruud, zodra die weer op zijn pootjes staat. Ik denk dat Ruud Willem best een stukje zou kunnen begeleiden, Ruud heeft daar gewoon meer levenservaring en -wijsheid in. Hoe kijken anderen hier tegenaan? Bor, HiZ (welkom trouwens, blij dat jullie erbij zijn), Moor, Lilith? Btw waar is Hunter en ik mis Voyeur ook

'We learn more by looking for the answer to a question and not finding it than we do from learning the answer itself' - Lloyd Alexander

pi_234900
Alkyone schreef

<snip>
De andere bewoners en hun plaats binnen het huis interesseert me nu toch wel heel erg. Hoe stond bijvoorbeeld Bianca met haar gepsychologiseer in de groep? En hoe zat het met Sabine en haar leeuwengemoed?
<snip>

Bianca valt met haar Maagd ook in huis 5 (wil best graag gezien worden), maar i.p.v. haar Zon (zoals bij Bart) valt haar Mars/Mercurius (geen blad voor je mond nemen) op de Zon van BB. Zij verzet zich (verbaal) en komt in conflict met de zittende macht. Haar Neptunus (overgevoeligheid) valt op Pluto/Mars manipulerende macht van BB (dit geld ook voor Maurice, Cyrille en in mindere mate Sabine. Bianca is hier dus extra gevoelig voor, maar het zal haar lam leggen. Zij zegt toch in het interview dat zij steeds passiever werd? De macht was voor haar te groot, denk ik. Het slorpte al haar energie op.

Sabine valt (hoe kan het ook anders) ook in huis 5, samen met haar Pluto maakt zij een prachtige indruk. Bovendien maakt ze een positieve verbinding met de planeten in top (Uranus en Neptunus); zij weet de media wel te bespelen Haar Jupiter staat daar ook. Hier kan het fout gaan: te zelfingenomen, wat niet meer berust op de realiteit.

Je wil de anderen ook weten zeker?

Martin huis 6, valt op het pijnpunt, miskent
Tara in huis 8, de onbewuste kant, drukt op de taboes (seksualiteit)
Mona in huis 3 (babbel, de babbel)
Cyrille in huis 11: komt de gemeenschap 'opleuken'
Anouk in huis 12, valt niet op, verdwijnt in het grote geheel
Maurice, valt ook in 1, waarom hij zo onopgemerkt is gebleven is eigenlijk een raadsel.
Karin in huis 9, brengt zin en meer diepgang.

<snip>
ik had in VvP ook al iets gezegd over de midlife crisis die is ingezet voor Willem zodra hij het BB-huis betrad.<.> Denk je dat hij zich dit bewust is? <..> Hoe zie jij dit in het kader van het huis en de invloeden daarin op Willem?
<snip>

Mijn intuitie zegt dat Willem zijn bodem al kwijt was voordat het het huis betrad. Hij heeft meerdere keren laten weten dat deze stap min-of-meer een vlucht is geweest. dat past bij zijn karakter. Ik denk dat de reflectie met bewoners hem geholpen heeft om zich een antal zaken meer bewust te worden. Zijn Maan staat in huis 4, een stand waarin je je geborgen weet, gewaarderd, je hoort er weer bij. De strijd is op de achtergrond geschoven (Mars in huis 12). Met Saturnus in 10 (de positie in de samenleving) heeft hij zich o.i.v. Uranus vrijwillig laten beroven van zijn vrijheid. Er doen zoveel planeten mee (Zon, Mercurius, Venus, Saturnus, Uranus, Neptunus) en allemaal min of meer in contact met elkaar. Hij staat oog in oog met de grote macht van BB, maar dat bevrijdt hem (al is het een schijnbevrijding)even van zijn verantwoordelijkheden en geeft hij toe aan het onvermogen om het levenweer nieuwe vorm te geven.

<snip>
Verder ben ik nog benieuwd naar de relatie van Ruud en Willem na BB. Als er nl. niemand met open armen voor Willem klaarstaat, zou dat misschien worden opgepakt door Ruud
<snip>

ik denk dat Willem van een aantal familieleden (broer Douwe) de onvoorwaardelijke steun geniet! Ik heb vaker mijn twijfels geuit over Ruud en zijn vergevingsgezindheid. Wat zijn mond spreekt betwijfelen zijn handen nog. ik denk wel dat het Ruud diep geraakt heeft. Nu denk ik wel dat er een ander mechanisme in werking is getreden. Weegschaal beschikt over de eigenschap de zaken in balans te trekken. Als er teveel negativiteit t.o.v. Willem optreed zal Ruud als vanzelf het positieve benadrukken en hij haalt ook zichzelf hiermee mogelijk uit de negatieve spiraal.

[Dit bericht is gewijzigd door lilith (Datum 28 December 1999).]

Niemand is perfect. Wees niemand!

  dinsdag 28 december 1999 @ 14:19:00 #36
433 Alkyone
Uitgesproken als: alkíejoonee
pi_234901
quote:
op 12-28-1999 om 01:51 PM schreef lilith het volgende:

Je wil de anderen ook weten zeker?


Tuurlijk, Lilith, you know me

Broer Douwe moet Willem dus vlot gaan trekken. Ik twijfel of Willem bij zijn familie terecht kan. Ik denk dat die te dichtbij komen, misschien heeft Willem juist een 'outsider' nodig die een heldere kijk op de zaak (en op Willem) heeft. Ik geef Ruud nog niet op als mogelijkheid. Het antwoord komt vanzelf...

Ruud zegt dat hij Willem heeft vergeven. Ik geloof dat Ruud dat graag wil, en het verstandelijk ook denkt, maar nog niet zo voelt. Maar omdat Ruud nou eenmaal zo'n maatjesdier is, kan hij het niet aanzien om Willem te zien aanmodderen en strijkt hij met de hand over zijn hart. Dat is nog niet gebeurd, maar zal nog wel gebeuren. Na BB, als ze samen tussen vier muren zitten, zonder camera's, zal Willem zijn hart uitspreken naar Ruud en door deze openheid kan Ruud hem verder helpen en vergeven. Ze hebben samen immers iets bijzonders beleefd en daarom zijn zij de enigen die er iets van begrijpen (de rest van de bewoners natuurlijk ook, maar daar hadden ze niet zo'n band mee). Ik denk dat het voor hen beiden goed zou zijn, ook voor de verwerking.

'We learn more by looking for the answer to a question and not finding it than we do from learning the answer itself' - Lloyd Alexander

  dinsdag 28 december 1999 @ 20:40:00 #37
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_234902
Lillith,
Bedankt voor je analyse, je bezorgde me kippenvel!

Als ik het goed begrijp geeft saturnus in stier ernst maar weinig gevoel. Daarnaast is er dus een zelfde invloed in het 4e huis. Je vroeg reacties of het voor vrouwen daardoor zo moeilijk was. Ik denk inderdaad dat dit iets is waar veel vrouwen tegenaan liepen. De ernst was er wel, evenals het vele praten maar zoals ook uit verschillende onderzoeken in de psychologie is gebleken willen vrouwen daar tevens hun gevoel in kwijt kunnen. Zonder dat stuk wordt de rest minder waardevol. Je zag in de uitzendingen ook duidelijk dat bijvoorbeeld Bianca en Karin gevoel in diepere gesprekken bij elkaar kwijt konden. Toen Bianca wegging voelde Karin een gemis wat ze zelf al aangaf met haar opmerkingen dat je sommige dingen gewoon met een vrouw wilt bepraten en dat zij elkaar aanvoelden.
Verder gebeurde er ook weinig in het huis en het leek dat de vrouwen daar het meeste last van hadden. Waar de mannen een soort vakantiegevoel ontwikkelden en hooguit het sporten misten, zochten de vrouwen naar activiteiten (zonder ze overigens echt te vinden of creëren). Ik vind het ook opvallend dat nu er alleen nog maar mannen zijn, er niks meer gebeurt dan slapen en in bad liggen.

Maan in 6e huis in boogschutter. (Als ik het goed zie): De bereidheid om ondergeschikt te zijn en het idealistische, het in het goede geloven ( De uitspraak: “Ik geloof echt dat BB/VOO het beste met ons voor heeft”). Tot afgelopen week zijn de bewoners niet in opstand gekomen tegen BB, zelfs nu vind ik ze erg gelaten en blijven ze als makke schapen volgen.

Terug uit het enge bos
pi_234903
quote:
op 12-28-1999 om 08:40 PM schreef Bor het volgende:

<Als ik het goed begrijp geeft saturnus in stier ernst maar weinig gevoel.>

Saturnus geeft altijd ernst en weinig gevoel, maar in Stier is er een verbod om te mogen genieten uit angst voor (materieel) verlies.

<Daarnaast is er dus een zelfde invloed in het 4e huis.>

Ja, vanuit deze saturnus: hij staat op gespannen voet met Venus (de ongedwonge onderlinge verbindingen), die het huiselijke niet zozeer ernstig maakt, maar vooral gevoelsarm! Deze warme Leeuw komt in de kou te staan. In je reactie geef je blijk dat je dat wel begrepen hebt .
Ik bedoel nog niet eens tussen de bewoners onderling, want als je uit gaat van Venus in Leeuw is er wel een goede sfeer onderling. Ik bedoel meer bewoners richting het 'systeem', wat vertegenwoordigd is in Saturnus, die voor hen letterlijk onzichtbaar is (huis 12) en zijn motieven niet openlijk speelt.
Wat mij bijvoorbeeld raakte: toen Sabine wegging een brulkoor voor Bart. Toen Maurice wegging geen aardigheidje voor Karin. Zij werd door een strenge vader toegesproken, die een beroep deed op haar schuldgevoel. Hoezo koud en kil.

<Maan in 6e huis in boogschutter. (Als ik het goed zie): De bereidheid om ondergeschikt te zijn en het idealistische, het in het goede geloven ( De uitspraak: “Ik geloof echt dat BB/VOO het beste met ons voor heeft”).>

Mooi gezegd! Bewoners zien niet de manipulerende kracht van Maan/Pluto, want de motieven zouden goed bedoeld zijn (doel heiligt de middelen).

< Tot afgelopen week zijn de bewoners niet in opstand gekomen tegen BB, zelfs nu vind ik ze erg gelaten en blijven ze als makke schapen volgen. >

Ik denk dat de combinatie van Maan/Mars/Pluto een behoorlijk sterke combi is en dat vooral in de 1-op-1 ontmoeting (tussen de regie en de bewoners!)



Bor, Bedankt voor je reactie

Niemand is perfect. Wees niemand!

pi_234904
Ik wilde even kwijt dat dit topic een van mijn favorieten is, ondanks dat ik niet iets toe te voegen heb. Ik lees 'm zodra er een nieuwe post bij is. Lillith, hartstikke bedankt voor je boeiende posts!
pi_234905
Ik denk niet dat jullie op steunbetuigingen zitten te wachten, maar toch, ik wil me aansluiten bij liz. Alle posters in dit topic: bedankt voor jullie boeiende beschouwingen!
Voice-over: 'Wat doen de bewoners met die 465 kartonnen dozen?'
Doordevil: 'Ik persoonlijk denk dat ze er het ego van Willem mee gaan verhuizen.'


pi_234906
Niet perse op te wachten, maar wel aardig en dus bedankt
Niemand is perfect. Wees niemand!

  woensdag 29 december 1999 @ 02:14:00 #42
2278 Dodo
Uitgestorven? Echt niet!
pi_234907
Even een ractie n.a.v. wat Alkyone schreef op 24-12 om 10.56 uur (misschien is het off-topic) Het ging erover dat Ruud als weegschaal sociaal en oertrouw is en dit ook van zijn "maatjes" verwacht. Willem heeft dit vertrouwen geschonden en Ruud vergeet dit van zijn leven niet meer. Dat wil ik allemaal best aannemen, maar als ik dit lees herken ik voor 100% mijn partner (maagd) en voor 100% mijzelf (tweelingen). Hoe is dit astrologisch mogelijk, ben ik erg benieuwd naar!
pi_234908
Beste Lilith, ontzettend bedankt Wat een schat aan materiaal - hebben we echt nog wel een paar daagjes na BB nodig, om dat allemaal te verteren. Heb alleen spijt dat ik je de vraag niet aan het begin gesteld heb
Even een 1e quote van je:

"Ik denk dat de combinatie van Maan/Mars/Pluto een behoorlijk sterke
combi is en dat vooral in de 1-op-1 ontmoeting (tussen de regie en de
bewoners!)"

En ineens moet ik weer denken aan Bart z'n Mars-Pluto Conjunct ! Wel opvallend dat die overeenkomst heeft met een belangrijk aspect van de Regie-bewoners interactie, niet ?

dan:
"Maurice, valt ook in 1, waarom hij zo onopgemerkt is gebleven is eigenlijk een raadsel."

Mijn enige verklaring is: wat langzaam duidelijk werd en bij zijn TV-optredens bevestigd: Maurice zijn persoon is grotendeels door edit/cut montage ondergesneeuwd ! "Maurice de kluizenaar" als karikatuur was al een van mijn typeringen van hoe VOO hem neerzette.

Morgen meer, en nogmaals bedankt Ook Bor, Alkyone en de anderen voor jullie bijdragen en aandacht !

pi_234909
Goeie astrosite voor zeer redelijke anaylses
met of zonder geboortetijd:
http://www.astroadvice.com/default1.asp

Jusqu'ici tout va bien...
  woensdag 29 december 1999 @ 11:24:00 #45
433 Alkyone
Uitgesproken als: alkíejoonee
pi_234910
Leuke site, Manono! Een aanrader voor de mensen die hier wel lezen maar niet posten omdat ze nog niet zoveel van astrologie afweten maar wel nieuwsgierig zijn naar zichzelf!
'We learn more by looking for the answer to a question and not finding it than we do from learning the answer itself' - Lloyd Alexander

pi_234911

Let ook op 'romance compatibility', niet alleen voor romance maar ook de combinaties met vrienden (en BB bewoners met elkaar) zijn leuk.


[Dit bericht is gewijzigd door Manono (Datum 29 December 1999).]

Jusqu'ici tout va bien...
pi_234912
Lieve lezers , dit worden zo'n beetje mijn laatste stuiptrekken op dit Forum. Ik wil, voordat ik ga slapen, nog wat losse flodders schieten.

Ik heb ook de site bezocht (dank!) en ik moet zeggen dat het er heel behoorlijk uit ziet. Ik vreesde het ergste, maar (al kost het mij moeite) ik moet toegeven dat het niet slecht is voor een geprogrammeerde uitleg van je horoscoop. Voor de niet ingewijdde een prettige kennismaking.

Over de BB-project horoscoop: Ik heb mij er uitgebreid over gebogen. Een aantal dingen geobserveerd en die geef ik jullie even ter overweging:

6 oktober: Mars vierkant de Zon, verzet of opstand? Zover gaat mijn geheugen niet.
De Zon loopt van het 'toneel' en verdwijnt in het huis van Maagd: er komt regelmaat en ritme. Venus loopt in 5 en komt 31 oktober vol in het licht te staan: komen de dames meer in de picture?

Vanaf 5 november tot 23 november lijkt de communicatie gesloten te worden, de aandacht is niet langer naar de ander gericht, maar meer in zichzelf verzonken. Mercurius loopt namelijk (schijnbaar) achteruit en schommelt tussen Boogschutter en Schorpioen) De sfeer lijkt meer gesloten te worden. Hoe verliep de communicatie in die periode?

Vanaf 23 november tot 1 december komt de Zon in het krachtenveld van de Maan/Pluto en Mars. Presenteert zich dus zeer duidelijk dwingend, dominerend en manipulerend naar buiten en/of bewoners toe.

vanaf 18 december lijkt er veel openlijke woordenwisselingen, verbale strijd te zijn (mercurius oog-in-oog met de krachtenbundeling)

Vanaf 23 december verdwijnt de Zon (het ego van BB) in huis 8, het huis van Pluto. Het begint te broeien.

Ik weet niet of het jullie nog iets zegt, misschien kan je er iets mee.

Ik ben nog niet weg . Voor de mensen die er interesse in hebben: mijn Zon staat in Kreeft huis 9 van Boogschutter, mijn Maan in Waterman (zoals vele bewoners van BB), mijn Ascendant is Weegschaal. Doe het er maar mee.

Slaap lekker met mooie dromen

Vergeet ik nog bijna: Moor, inderdaad heeft Bart een mooie aansluiting met eigen krachtige planeten, dit geld ook voor Ruud trouwens.
Van de bewoners die vertrokken zijn had Cyrille en Martin dit ook! Die Martin heeft trouwens een zeer bizar uitziende horoscoop, tevens met veel kracht. Dat heeft hem zijn kop gekost?


[Dit bericht is gewijzigd door lilith (Datum 30 December 1999).]

Niemand is perfect. Wees niemand!

pi_234913
"Lieve lezers , dit worden zo'n beetje mijn laatste stuiptrekken op dit Forum.
...
Ik ben nog niet weg ."

Als je dat ook maar niet in je hoofdje haalt, lieve Lilith, we hebben je nog veel te hard nodig voor onze reacties op jouw analyses.

Deze synthese astrologie/psychologie van BB heeft al veel teveel helderheid opgebracht om zo maar te worden gestopt.
De feest/vakantie-dagen brengen veel aandacht voor privé met zich mee, vandaar maar een paar uurtjes forum per dag (nacht) althans, wat mij betreft, dus laat dat niet misleidend zijn over de interesse die jouw bijdrages opwerpen !

Bedankt weer voor de laatste info - en blijf bij ons ! Ook na morgenavond !

BB is about ourselves - and we never begun, nor will we end...

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')